Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI 1.8 (09.28--30)


shadowstalkers
 Share

Rekomenduojami pranešimai

PARTIZANAI 2018


Vėl grįšime į įprastą pokario laikus ir bandysime išgyventi okupantų priespaudoje.


Data: rugsėjo 28-30 dienomis


Organizatoriai: ShadowStalkers, Olegas&Co, Oni, S8PMC, Baltijos Štormas, MiškoBroliai


Daugiau info ir REGISTRACIJA: sratas.lt


Taisyklės: https://www.sratas.lt/files/download/b08d1aacf7e28935155f8fb24e6c08911620b647TbwfADAmnSTwx7wwwAOkp79Me83eYP


 


http://www.shadowstalkers.lt/lt/misijos/partizanai/


Daugiau informacijos praėjus didžiųjų pavasario žaidimų „gaisrams“


Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 months later...

pMRS6je3Jv7JTkIqgFXk4jVFjUzBoujmfYRKBGM3

 

Kalba Amerikos balsas

 

Registracija į "Partizanai 1.8" jau atidaryta ir pasiekiama adresu sratas.lt

 

Kaip naudotis www.sratas.lt

LSK registracija

1.Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką užsiregistruoti ir suveskite savo duomenis ir patvirtinkite el. paštą. Taip susikursite savo kaip žaidėjo anketą. Ją galėsite naudoti ne tik šiam, bet ir ateinantiems, kitų organizatorių renginiams.

2. Renginio puslapyje paspauskite mygtuką "REGISTRACIJA Į RENGINĮ", pasirinkite norimą pusę ir paspauskite užsiregistruoti.

-----------------------------------------------

Registracija Komandoms

1.Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką užsiregistruoti ir suveskite savo duomenis ir patvirtinkite el. paštą. Taip susikursite savo kaip žaidėjo anketą. Ją galėsite naudoti ne tik šiam, bet ir ateinantiems, kitų organizatorių renginiams.

2. Užregistruokite komandą. Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką "KOMANDOS" atsidariusiame lange paspauskite mygtuką "SUKURTI KOMANDĄ" (komandą užregistravęs žaidėjas pagal nutylėjimą priskiriamas jos administratoriumi)

Į komandą narystės gali prašyti ir kiti jau užsiregistravę ar dar besiregistruojantys nariai. Komandos puslapyje paspaudę mygtuką "PRAŠYTI NARYSTĖS". Komandos nariais jie taps tik juos patvirtinus komandos administratoriui - komandos puslapyje paspaudus "PATVIRTINTI"

Komandos administratorius taip pat gali pridėti / užregistruoti ir žaidėjo anketos nesusikūrusius narius. Komandos anketoje paspauskite mygtuką "SUKURTI NARĮ" ir Įveskite teisingus žaidėjo duomenis.

3. Renginio puslapyje paspaudus mygtuką "REGISTRACIJA Į RENGINĮ" galėsite pasirinkti kuriuos komandos narius norite užregistruoti į Jūsų pasirinką žaidimą.

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

RAPORTAS

LTSR komisaro vidaus reikalų liaudies komisarui L.P. Berijai

(visiškai slaptai)

DF3B90E6-078F-45FB-BAD2-B556B80D6FD2-01_

 

Pasibaigus karui ir galutinai užėmus Lietuvos teritoriją dėl gausaus kadrų ir resursų trūkumo nebuvo pradėtas steigti agentų tinklas, kuris turėjo užtikrinti nacionalinio pasipriešinimo užgniaužimą ir iš to vėliau sekantį jo galutinį sunaikinimą.

 

 

Dėl pavėluoto patikimų kadrų verbavimo ir neigiamo gyventojų nusiteikimo Tarybų valdžios atžvilgiu, pasipriešinimo judėjimas jau  ankstyvoje stadijoje sugebėjo susijungti į organizuotą pasipriešinimą regiono mastu.

 

 

Dalinę pasipriešinimo kontrolę Tarybų valdžiai pavyko įgyti tik užverbavus agentą slapyvardžiu Sakalas, kuris teikė žvalgybinę informaciją. Sakalui pavyko nustatyti pasipriešinimo veikimo struktūrą, kuri veikė pagal karinę hierarchiją ir turėjo patikimus ir autoritetingus vadus.

 

Nustačius rajono organizaciją iš kitų Lietuvoje veikiančių agentų buvo gauta informacija, kad panašaus tipo nacionalinis veikimas pasireiškė visoje Lietuvoje. Visos Lietuvos nacionalistinis pogrindis veikė pasiskirstęs į apygardas, kurias sudarė dar smulkesni vienetai. Tačiau Kopūstėlių rajone veikiančios apygardos atvejis buvo sudėtingesnis, kadangi pasienyje vis dar veikė gausios vokiečių pajėgos, kurios sugebėjo užmegzti kontaktą su pogrindžiu, jiems teikti žvalgybinę informaciją ir kitą paramą.

 

 

Siekiant galutinai užgniaužti pasipriešinimą buvo pradėtas operacijos “CENTRAS” planavimas. “CENTRAS” vadovaujamas Sakalo turėjo sujungti visas apygardas į bendrą Lietuvos pasipriešinimo sąjūdį, kurio vadu būtų išrinktas Sakalas. Praradus ryšį su Sakalu operacija “CENTRAS” buvo laikinai sustabdytą ir galiausiai nutraukta, gavus informacijos, kad Sakalas perėjo į pasipriešinimo pusę ir žuvo Kopūstėlių miestelio mūšyje.

 

Nepatvirtintais duomenimis Sakalas galimai perdavė informaciją apie operaciją “CENTRAS” pogrindžio kovotojams, todėl nedelsiant buvo pradėta NKVD operacija “LIZDO VALYMAS”.

 

NKVD operacija “LIZDO VALYMAS” laikoma nepavykusia, nes apie ją buvo pranešta pogrindžio kovotojams, o po mūšio ties nustatyta apygardos vado slapyvardžiu Blusa vieta,  buvo rastas sunaikintas bunkeris. Po specialaus inspektorių darbo sunaikintame bunkeryje pavyko rasti tik vieną nuotrauką.

 

Pasipriešinimas Kopūstėlių rajone laikomas nekontroliuojamu, pagrindinių pogrindžio organizacijos kadrų nepavyko sunaikinti, užverbuoti ar perimti. Partizanų vado Blusos lokacija nėra žinoma.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmą kartą žaidžiau partizanuose.

Dėkui Dvorfui, Pilkui ir Simpsonui įgyvendinot viską ko nesiryžau iki šiol: traukinys į sibirą, kolūkis, vienkiemis su jo savarankiška mechanika.

Miško broliai ir Baltijos štormas- nesitikėjau tokio anturažo; iki šiol džaugėmės Anarchistų kompanija, šiais metais turėjom vos ne 10x daugiau žaidėjų su autentiškomis uniformomis ir net technika.

 

Šlovė naujai "PARTIZANŲ" orgų kartai!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu dėkoju visai organizatorių komandai. Jūs padarėt labai didelį darbą, gavosi labai puikus žaidimas. Mano manymu tikslas pasiektas, sukurti tokią aplinką kai kovą už išlikimą yra nemažas iššūkis.

Mano komandai pirmą kartą teko susidurti su maisto trūkumų ir tokiu griežtu ribojimu. Tad tai labai išmušė iš pusiausvyros. O pridedant tai kad žaisti už struktūras nėra lengva psichologiškai, kai esi patriotas. Bet kad būtų įdomu stengėmės sukurti autentišką struktūrų įvaizdį. (Kai kuriuose vietose truputi ir persistengėm, dėl to atsiprašom)

 

Mano įspūdžiai iš žaidimo. Tikrai stengiausi visu pirma kad būtų įdomu partizanams. Stengiausi suteikti progų kaip sakant padaryti kažką įdomaus. Tik gaila nebuvo grįžtamojo ryšio. Tikrai tikėjausi kad, visgi kas nors sutiks bendradarbiauti. Kad nuves į pasalą. Arba gavęs ginklą kokios operacijos metu šaudys į nugarą. Tai būtų buvę fun. Bet partizanai rinkosi main stream, išėjau į mišką tada šaudau. Na ka neblogai sekmadienį pakariavom. :)

 

P.S. dar vienas dalykas NKVD pusėje praktiškai nebuvo airsofterių, todėl nenuostabu kad buvo tokių basic taisyklių pažeidimų. Nepykit labai ant jų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

Na ką, būdams Moiša, tūrėjau apmastyt.....

 

Vyrai, Jūs l.b. gerai dirbot, nenoriu atgal ar/į tą laikotarpį.....PRAJAUČIAU :(

Daugiau jokios samanės arba trigubai brangiau...... ;)

 

Dėl to gal tik dabar, bandau trumpai:

 

Pliusai: Organizatoriams jau pasakiau....vskas OK..., čia tik papildomai - būtinai t.b. daroma toliau.....

Antūražas, kita - įsijautimas (dėkui KGB - GRU? atstovui už sriubą), trėmimai, sušaudymas ir t.t. ir kt.  Realiai pradedi tikėti...

 

Minusai: TIK ŽAIDĖJAMS - Vyrai, juokinga, kai po15- 30 s. veiksmo kylat aiškintis kas ką... Negražu.

Ir BLAT - neturi/negali būti, kai dalis žaidėjų paskelbia "NO GAME" ir/ar kt. save/teritoriją savo nuožiūra ir laiku, kai kiti to nežino ir neturi galimybės žinoti, Tai absol "laužo" visą.... Kiti  "dirba" ir ūmai paaiškėja kad tai veltui - čia taika/mirę ar pan.... Negražu

 

LAUKIU sekančio

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...