Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Operacija SUN CITY 2018 - LK "MŪŠIS MIESTE" komplekse


Rekomenduojami pranešimai

 

Žaidžiau už sukilėlius.

Labai smagi teritorija ir tikrai nemažai galimybių, nors priešus iš ambasadų iškrapštyti buvo tikrai sunku ir dažnai atrodė neįmanoma be dūmų...

Sunkiai sekėsi organizuotai imti mažus pastatus - to pasekoje 10 žmonių stovi už vieno kampo ir bijo išlįsti. Aišku, po to kažkas išsirutuliodavo, bet gaudavosi neefektyviai. Tad pradžioje žaidimo pravesti trumpi "Pastatų valymo mokymai" būtų buvę nerealiai gerai!

Mediko ir apieškojimo taisyklė kėlė diskusijų - neretas atvejis, kada nušovė ir iš karto tempia kaip įkaitą ar nušautas šutina į bazę, nors pagal taisykles supratome, kad pradžioje turi pagydyti arba nešti norint paimti įkaitą. Tada smagiausias dalykas, kad pagydžius ir imant į nelaisvę buvo tokių geraširdžių (iš priešų), kurie davė ginklą atgal į rankas ir tipo einam (apieškojimo nedarė), tai tik pats nesuprantu, kodėl neišsitraukiau pistoleto ir nekėliau sumaišties HQ, kai įvedė į pastatą...

Gerą įspūdį paliko naktinis žaidimas, nes tokiame dar neteko būti. Darėme naktinį reidą ir apėjome visą teritoriją ir patekome į priešo užnugarį. Einant pro vieną apleistą pastatą kažkas pradėjo kniurzenti, po to įkalė šviestuvą nežmoniško galingumo (kodėl jie gavo šviestuvus, o mes naktinio matymo prietaisų negavome? :D ), o tada pasijutome kaip žydai bėgantys iš geto - kur nebėgi ten įkala šviestuvą ir lesą. Sirenų tik trūko :)

Dėl žaidimo eigos, tai kiek teko dalyvauti, kur būna generolai - vadai, tai šitas tikrai paliko gerą organizavimo įspūdį. Buga buvo pasiekiamas, girdimas, užduotys buvo aiškios ir koordinuotos. Skyriai, bent jau kuriame aš buvau, daug maž išliko visada kartu ir siekė bendro paskirsto tikslo.

 

Dress kodo pats nesilaikiau labai stipriai, tad gal ir negaliu labai teisti, bet būdamas sukilėliu nebėgiojau su šalmu, tad kai priėjo iš valstybinių pajėgų su beretėmis ar kepurėmis ir klausia ar savas, tai tegu nepyksta, kad sakau savas, o po to akylesnis kolega jį sušaudo. Jau per briefinga nesupratau, kodėl pusę tų spec pajėgų ar valstybinių pajėgų be šalmų... Tad pritarčiau kitiems, kad kažkaip sekantį kartą reikėtų ar daugiau opcijų duoti aprangai ir tiksliau apibūdinti, kad kiekviena pusė išsiskirtų ar akcentuoti, kad bus rimčiau į dress code žiūrima.

Civilių ir barikadų teorija, kaip supratau nepasiteisino, o šito labai laukiau, nes tai būtų įnešę daug daugiau įdomumo ir būtų rimčiau atskyrus tris frakcijas., suteikusi daugiau realistiškumo. Teritorija gal nevisai tinkamo dydžio šiam scenarijui išpildyti, bet stipriau organizuojant buvo galima išlaužti. Kokia buvo diplomatų rolė? Jokia? Tai kam tada reikėjo jų?

Dėl to, kad į vakarą jau kai kurie labai linksmi buvo ar kaip tik su kai kuriais nebeišėjo gražiai susikalbėti, gal neverta daug diskutuoti, bet mažiau keiksmažodžių ir malonesnio žaidimo būtų daugiau, jei kas atkreiptų dėmesį į promilių kiekį.

Pritariu Airiz,  gavosi death match, tik kad su pribumbasais...

 

Ten nebuvo šviestuvas. Tik taktinis nedidelis prožektorius prie ginklo 1800 liumenų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 91
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Na ir klasika. Pasiūlyti "bybiu pro dantis prabraukti" tampa norma (gink Dieve, neesu aš šventas avinėlis). Ateiti ir kaltinti dalykais, kurių tu fiziškai negalėjai padaryti, nes nebuvai net toje vietoje (reiks įsigyti patch'ą "the one to blame").

 

Tai tu visgi ten buvai jog zinai kas buvo sakyta ir kas yra norma ar ne :) ar visgi nebuvai ir pasakoji kaip tau atrodo. Kaip bebutu del posakio buvo atsiprasyta J.J asmeniskai, taip pat atsiprasau visu kas sudalyvavo sitoje kreivoje komunikacijoje larpinant ir bandant jus iprovokuot ar atitemt sukalbamesni larpui asmeni.

 

 

 

Kas liecia zaidima, didelis aciu Orgam ir visiem zaidejam. Man asmeniskai daugiau buvo tikrai geru dalyku negu blogu ir visumoje vertinu game kaip visai pavykusi. Gal tiesiog mum aplinkybes geriau susideliojo ir mes aktyviai jomis pasinaudojome. Nes skaitant kai kuriu komentarus atrodo kad buvo labai blogai :)

 

Pliusai: Poligonas, bei objektu isdestymas + Oras (kaip pagal uzsakyma), Sukileliu vadas (Buga) + uzduociu aiskumas ir gausa, rysys, rotacija. Daugiau pliusu akivaidziu negaliu paminet nes viska ka gavome is zaidimo pasidareme patys, komandiniu zaidimu ir milsim panaudojimu. Musu zaidimas gavosi tikrai gan mobilus, tai gal tiem kam teko pastoviai saugoti objektus prisireike gyvesnio zaidimo.

 

Minusai: Nebuvo iki galo aisku kaip galima paimti ta Diplotama ir Ambasadoriu, tai mes ji tiesiog dukart pramazinom ir jis finale pabego per neuzdaryta kelia (paciu klaida, nedaziurejom), antras minusas prieso identifikavimas, turetu but grieztesne galvos apdangalu kontrole. Nes buvo pilna sukileliu su PMC tipinemis kepuraitemis ;) kitas pavienes lokalias bedas nera tikslo komentuot nes kas karta tai gincintinas atvejis, bet is globalesniu tai tik tos

 

Reziume:

 

Orgai jei nori daryt zaidima su LARP tai reiktu daryti zaidima su LARP, jei norite daryti tik milsim, tai ir darom tik milsim, maziau bus verkianciu kad itraukti elementai nebuvo panaudoti. Jei nemokat ar jum nesigauna LARP tai ir nedarykit jo, palikit tiem kas megsta pasinerti i visa ta papildomo darbo reikalaujanti zaidimo organizavima. Patys geriau susitelkite i tai ka mokate kad milsimas butu tikras kokybiskas milsimas. Zinau kad mokat ir zinau kad galit, susifokusuojam ir darom tai ka mokam.

 

O visiem sio hobio kolegom pamastymui, kas kart po zaidimo tas pats, visi puola skustis del to kad gaunat per daug suviu kol saukiat hit ir kad visi maklaudai. Del maklaudu ne karta sakyta dirbam prie fakto, buvo maklaudas nueini suzinai nika ir apkalbi situacija, perduoti informacija orgam, nepatingekit ir kartu pakelsim zaidimu kokybe. Mojuotis po zaidimo kas buvo kas bergzdzias reikalas. O del "hit" tai cia tiesiogiai proporcinga maklaudu kiekiui, zmones uzsiknisa nuo maklaudavimo ir lupa kol pamato liemene arba akivaizdu fakta kad jus pamuso, taip kad kol bus maklaudu bus ir papildomu suviu i kupra. Beje mes cia ne boy scoutai kurie sausainiukus stumdo, nustokit myzt i bata, na skauda taip bet juk patys pasirasot ir zinot kur vaziuojat ir kuo rizikuojat. :)

 

Visiem sekmes ir iki sekanciu!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū Organizatoriams ir žaidėjams. 

 

Visumoj žaidimas geras, manau čia priklauso nuo kiekvieno žaidėjo ko atvyko. Pliusų ir minusų kaip visada yra visuose renginiuose. Kas liečia "maklaudus" manau buvo galima pamatyti ir vienoje ir kitoje pusėje.

 

Panašu jog kai kurie žaidėjai atvyko į žaidimą nepasigilinę į taisykles. Pvz.: kliūties apvažiuoti negalima jei ji pastatyta ant kelio, nušautas kovotojas kažkur "nušliaužia" neišlaukes 10min ir tikrai ne 1 metrą. (taip elgėsi ir spec pajėgų žaidėjai, nors ten patyrę žaidėjai, jų dar reikėjo gražiai "prašyti" kad sugrįžtu atgal)

Pasigedom konkretesnio vadovavimo ir konkrečių užduočių (ypač naktį) kiekvienam būriui.

 

Poligonas puikus, tikrai dar kartą grįžtume.

Dar kartą Ačiū organizatoriams ir kaip sakoma tobulumui ribų nėra...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Per visus geimus būna tos pačios TOP10 problemos.  Mano manymu nėra tinkamai išspęsta problemų išvengimo  sistema. Konkretus chaoso pavyzdys:


Žaidimo galas, sukilėlų priešpaskutinė ataka. SF gina G3, mane pastato SF 1 aukšte su kulkosvadžiu (LMG). Sukilėliai bėga per lauką, pasislėpęs prisileidžiu ir staigiai iškišęs LMG vamzdį pro langą atitinkamai suguldau 5 bėgikus, kiti išsilaksto. Bėgikai pradeda rėkaut, kad negaliu šaudyti iš 1 aukšto LMG.  Aš atsakau gražiai "galiu, jei manot kitaip - kvieskit orgus". Jie kviečia orgą. Ateina orgas ir dar pasitikslinant per raciją paklausia kitų orgų. Tada man pasakoma "Negalima šaudyt iš 1 aukšto LMG visai. Varai į mertviaką". Pakeliui klausiu taisyklių kitų žaidėjų, PMC, visi taisykles suprato savaip, pasakau kodėl mane pasiuntė į mertviaką – likę žaidžiantys su LMG patys jau nebenežino kaip toliau žaist.


Kodėl aš noriu, kad daugiau nebūtų tokių situacijų ? Nes man tai buvo reikšminga gynyba žaidimo pačiame gale... Žaidimo pabaigoj orgas pasakė mane pamatęs "vis dėlto galėjai šaudyt".  Taigi, LMG buvo galima naudoti  1 aukšte iškišus vamzdį, ką aš ir dariau. Orgas, kitas orgas iškvietas per raciją ir dar daug sukilėlių iki pat žaidimo pabaigos taisykles interpretavo savaip. Tikrai nepykstu, nes orgams pilna veiklos, 100 žaidėjų ir kiekvienas su savo kaprizais. Bet žmogišką faktorių galima eliminuoti kita taisyklių žinojimo drausminimo tvarka.


Kokia dabar taisyklių sistema:


1)      LT airsofto taisyklės, kurias tikrai dauguma net neskaitę ar skaitę, bet pamiršę ir pan.


2)      Žaidimo taisyklės forume konkrečiam žaidimui – ne visi jas skaito ir įsigilina, nes nėra jokios bausmės už tai.


3)      Pastovūs nuobodūs 30-60min briefingai prieš žaidimą apie tą patį. Kai kas neklauso, o šiaip kažką pažvengia, o ir ta info pasakyta yra tik žodinė info. Paskui tą briefingo info kiekvienas žaidėjas interpreretuoja savaip.


4)      Duotos žaidimo  taisyklės ant lapo. Ant vieno lapo taisykles nesurašysi, jų žymiai daugiau. Pvz žiauriai užknisa, kai atremi ataką ir už nukautų slepiasi gyvi arba gyvi prisidengdami nukautais juos gydo. Tai ką man vėl visiems bbsu pašert ... Ar tie žaidėjai žino taisykles ? Nemanau, to ant lapo nebuvo.  Apskritai nukauti turėtų atsigulti ar pritūpti nugarą į priešą, kitaip bijau išvis į tą pusę šaudyt (LMG sklaida plati). Ir manau turėtų būti taisyklė, kad gydymas privalomas esant tarp ugnies ir nukauto (jų atakos 12valanda), o ne už nukauto, naudojant jį kaip priedangą.


PASIŪLYMAS:


1)      Pačias taisykles, kurios išduodamos kiekvienas žaidėjui ant lapo, surašyčiau aiškiau, ne viską į vieną krūvą, o punktais. Pvz. Punktas 3.2.1 - LMG naudojimas 1 aukšte. Jei žaidimo metu iškyla klausymas priešui , pasakai jam traukt taisykles ir skaityt pvz punktą 3.2.1. Paprasta. Net orgų kviest nereik. Jei pats pamiršai kaip blokuoti kelius, greit išsitraukti taisykles ir skaitai punktą pvz 15.1. Kelių blokavimas.


2)      Žaidimo taisyklių supratimo testas. Chrono eilėje ar iškart po chrono, ar pasirinktinai atrenkant kas dešimtą žaidėją orgo padėjėjas padaro mini testą žaidėjui (trukmė 30-60sek). Pvz 3-5 klausymai, į kurių atsakymas paprastas „taip/ne“. Jei aš LMG – man užduodami daugiau LMG klausymai. Jei atsakau blogai – BAUSMĖ – x val į mertviaką.


3)      Jei žaidimo metu kas blogai interpretuoja taisykles, kviečia orgus ir pats yra blogai supratęs taisykles - BAUSMĖ – x val į mertviaką.


Žodžiu, sistema neideali... patys tai matom. Taisyklės turėtų būti pas kiekviena per žaidimą kišenėje ant lapo punktais kaip juridinis dokumentas.  Turi būti griežta bausmė už tingėjimą jas mokytis. Kai žinos tokią griežtą tvarką – kitaip žiūrės į taisyklių kalimą. Šiai dienai „įstatymo nežinojimas atleidžia nuo atsakomybės“.


O šiaip ačiū orgams, man geimas patiko dėl asmeninių priežasčių. Ačiū SF vyrams  – įdomu mokytis iš profų.


 


P.s.:


Kiti neidelios situacijos su taisyklėmis pavyzdžiai:


1.       Mus miške tamsoje apšaudė prie pat busiko. Išlipo mūsų 4 iš 10 ir iškart buvom apšaudyti būdami vos 0,5m nuo buso. Baigėsi viskas ok. Bet:


2.       Kažkoks snaipas per šį geimą nukalė PMC  busui stiklą. Turbūt irgi chebra išsilaipino, busas kaip priedanga ir snaipas nepataikė ... Įdomu kiek dabar bus civilinių mašinų geimuose...


IŠVADA:  a) Reikėtų keisti taisykles, kad pvz 3m nuo transporto yra nežaidybinė teritorija, negali nei iš čia šaudyti, nei į čia. Bet kas, nežinantis šios taisyklės ir apšaudantis buso plotą iškart yra griežtai baudžiamas.


3.       Neseniai Liepkalnyje 3 jaunuoliai užlipo per vamzdį į 3 pastato aukštą. Buvo slidu, baigėsi gerai – gyvi. Bet kas būtų jei vienas paslįstų ir ...? Jaunuolio tėvai drąsiai galėtų reikauti atsakomybės, nes orgai nepasirūpino griežtų taisyklių pateikimu. O ir turi būti motivacija jas mokytis – griežtos bausmės nesimokant ir nesilaikant jų. Šiai dienai „ai tai dzin...“


Apskritai taisyklės yra pasenusios, pagrindiniai orgai ir stiprių komandų vadai turėti susitikti ir jas perrašyti, sugriežtinti . Bet greičiausiai tai įvyktų, jei atsitiktų kažkokia didelė nelaimė... 


Redagavo Sancho
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tu visgi ten buvai jog zinai kas buvo sakyta ir kas yra norma ar ne :) ar visgi nebuvai ir pasakoji kaip tau atrodo. Kaip bebutu del posakio buvo atsiprasyta J.J asmeniskai, taip pat atsiprasau visu kas sudalyvavo sitoje kreivoje komunikacijoje larpinant ir bandant jus iprovokuot ar atitemt sukalbamesni larpui asmeni.

 

Nebuvo jo ten. Dar pačioje pradžioje jūsų pastato šturmo jis mirė už tvoros ir iškeliavo ir grįžo kaip tik tuo metu kai priėjote bartis. Ir aplamai, be reikalo tu ten mus tiek barei. Kaip, turbūt, ir pats supratai, nei su kojom mes maklaudinome prie laiptų nei prie skylės lindome. 

 

 

Žaidimas nebuvo LARP, tas buvo aišku jau bendro bryfingo metu, bent jau mūsų pusei. O organizatorių komentaras - nedaryti žaidimo žaidime, nuteikė milsimui galutinai. Tad nei mes, PMC, larpinome, nei kitus larpui provokavome. 

Apie nesąžiningus žaidėjus iš naujo nepradėsiu, aukščiau apie tai jau pasisakyta ne vieną kartą. Dėl šito, per dešimt metų pirmą kartą senį tokį piktą mačiau. Tik noriu pasidalinti naują nugirsta fraze - tai šaudyk taip, kad pajausčiau. Šita paniatkė tapo antros dienos uoga. Ir antros dienos kremas, kai pamatydavome hebrą su celofaniniais ploščiais ar palapinsiaustėm, manyk, bus konfliktas dėl nepajautimo.

 

Vyko kažkokia suirutė dėl žaidimo taisyklių. Mediko taisyklė tokia paprasta, bet vistiek sugebėta ją interpretuoti.  Toliau langai - priešininkas atidengia uždengia langus, mes tą patį padarom - gaunam bart. Priešininkas žiūri pro pusiau pravertą langą - mes taip darom, gaunam bart. Šaudymas per langus - gaunam bart - negalima, tikslinamės taisykles - galima, šaudom vėl, gaunam bart, tikslinamės taisykles - galima. Granato - vėlgi, taisyklė elementoriška, bet kai nėra noro jos laikytis, tai ši tampa per sudėtinga.

Manau, jog jei dar išpuls žaisti šiame poligone, GM galėtų selektyviai atidengti kai kuriuos langus pilnai ar dalinai ir žaidėjams langų uždangas liesti būtų draudžiama. O medikai puikiausiai veiktų, jei būrys turėtų vieną dedikuotą mediką. Tokie žmonės, paprastai, būna patyrę šį vaidmenį ir geriau laikosi taisyklių. 

 

Antrą dieną mes sąžiningai atsikėlėme laiku ir buvome pasiruošę veiksmui. Tačiau, kaip senis minėjo, nebuvome apdovanoti už sąžiningumą ir ryžtą - oponentai dar kelias valandas parpė saugioje zonoje. Jei neturit raumens plaktis iki 4 ryto, o tada pradėti 8, gal verta pasverti prioritetus?

 

Labai negražu šiukšlinti. Atvykome ir radome pastatus švarius, iššluotus ir tvarkingus. Teritorija kaip tikras miestelis - šiukšlių nėr. Bet antrą dieną žaisdamas pririnkau pilną droppauch šiukšlių - šokolado popiergaliai, tušti cigarečių pakeliai, mineralinio buteliukai ir tt. Iš organizatorių reikalauti visi linkę, bet savęs žiūrėti atpratome.

 

Mūsų komandos nuomonė dėl žaidimo maišyta. Vieniems jis patiko, kitiems nelabai. Nelabai pagrinde lėmė kitų žaidėjų elgesys. Tokios pozicijos laikausi ir aš, jog žaidimas turėjo neblogus griaučius, jog būtų geras, bet žaidimą gadino patys žaidėjai. Man patiko, poligonas, idėja, žaidėjų kiekis. Kadangi, apie tai jog, poligoną tikrai gaus, organizatoriai buvo tikri tik kelios dienos iki pačio renginio, manau, tai šiek tiek sutrukdė jam tinkamai pasiruošti. Žaidimas turėjo neblogus griaučius, bet tų raumenų griaučiams laikyti pritrūko. 

Labai lauksiu sekančių renginių šioje teritorijoje. Ši teritorija (miestelis) tiktų žaidimui, su per pus mačiau žaidėjų.

 

Ačiū organizatoriams už žaidimą. Ačiū SF pusei, ne dažnai išpuola su jumis vienoje pusėje būti ir šias retas progas labai vertiname. Dėkojame Valstybinėms pajėgoms, jog buvote mūsų draugai, nors ir ne iki galo. Ačiū oponentams, kurie laikėsi taisyklių, laiku atsikėlė ir neišvažiavo namo. Jūs visi šaunuoliai.

 

Visus svarbius asmenis iš ambasados mes išgabenome į užsienį saugiai. Praradome lygiai pusę samdinių, kurie narsiai gynėsi laukdami paskutinio evakuacijos sraigto atvykimo. Deja, priešiškos pajėgos nustelbė likusią grandį savo kiekiu ir išgyvenusių neturime.

 

Darbas atliktas, paslaugos brangs.

 

- Uno out

Join PMC. 

 

Ps.: dabar mes ne tik tipinėmis kepurėlėmis, bet ir tipiniais veidais. Tipiški PMC.

 

 

78f573631ce9deca5ec7bc9159db342a937.jpg

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl maklaudų. Mano partneriai iš JAV, kurie tiekia prekes JAV struktūroms,  irgi treniruojasi su airsoft  (beje jų prekes parduodu LT kariuomenei, policijai ir „Arui“ , pažįstu vadus – jei  kam reik kokios pagalbos – prašom, padėsiu). Pas juos yra skatinama filmuoti ir viešinti video, kuriuose žaidėjai nepajuto šrato. Panaši praktika galėtų būti išbandyta ir Lietuvoje: jei papostinai tokį video – sekantis žaidimas operatoriui nemokamai, prigavai 2 žmones – 2 žaidimai nemokamai ir t.t. Tada turbūt daug kas suinvestuotų į filmavimo įranga ir bandytų ją taip „atmušt“, o žmonės kurie suabejojo, kad į juos pataikė greičiausiai pasiduos labiau. Aš pats dabar būdamas pastato 2 aukšte pritupęs gilumoj gavęs rikošetą sau pasakiau „90% kad tai buvo rikošetas, nemačiau kas į mane šovė, žaisiu toliau“ arba „iš akies matau, kad granata lauke sprogo nuo manęs 5,5m, ne 4,5 – žaisiu toliau“, bet jei žinosiu kad mane filmuoja turbūt ir 10% tikimybė pakeis mano nuomuonę. Siūlau išbandyt  JAV praktiką.   

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip irodysi kad uz 50 ar dar daugiau metru TIKRAI pataikei i zmogu? Kamera neuzfiksuos idealiai tiksliai. Tinkamas variantas tik tiems kas net ir juntamesnio pataikymo nepripazista.

 

Jei atsiras tokiu, kurie "atmusines" irangos kaina, tai kas atmusines organizatoriu islaidas? Ar jie turi for free daryt zaidimus visiems?

 

Del rikoseto, juk pries game pradzia buvo pasakyta, kad pastate jis nesiskaito, tai ji gavus, nelabai ir galvot reikia...

 

Manau siuo metu galiojanti tvarka, kad kai matai jog maklaudina, eini pasiklausi nicko ir perduodi orgams yra geriausias variantas.

 

p.s. O ka Tu su kulkosvaidziu darei pastato gilumoj pritupes? 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerb. b00rai:

1) Pažiūrėk FB "Novritch" ir suprasi, jis filmuoja su vaizdą priartinančiom kamerom, per sulėtintą vaizdą viskas gražiai matosi. Taip filmuoja ir komanda "Invaders" ar "Vadybininko" iš Kariauk.lt paklausk.

2) Aš pasiūliau tik idėja, juk geriau ne 10 metų visus maklaudais vadint, o konkrečiai kažką siūlyti, daryti, bandyti. Dauguma postų yra vienas kito šmeižimas, neigiamybės, bet gal geriau siūlom išeitis, bandom kažką, o ne dar 10 metų šudais mėtomės. Žaidžiu blogai aš, bet noriu tobulėt, mokytis, man pačiam reik disciplinos ir griežtų taisyklių ir galimų bausmių - botago.  

3) Nicko sužinojimas, nuėjimas pas orgą be įrodymo yra tas pats kaip po geimo pasakyt kaip matei Petriuką ir Jonuką už eglučių nuogais vienas kitą ...

4) Kambario viduje gulėjo visą mano amunicija, kur užsitaisinėjau, LMG, M4, dėtuvės, granatos, puolė iš kelių taškų, gyniausi keisdamas ginklus tiek LMG, tiek M4 (viskas pagal taisykles).

5) Ir taip per daug čia visur prirašiau... Daugiau čia nerašysiu ir niekam neatsakysiu. Yra klausymų - PM.

 

Su pagarba visiems.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nebuvo jo ten. Dar pačioje pradžioje jūsų pastato šturmo jis mirė už tvoros ir iškeliavo ir grįžo kaip tik tuo metu kai priėjote bartis. Ir aplamai, be reikalo tu ten mus tiek barei.

Bare ji Vikingas ne as, bet zmogus apsipazino ir iskart atsiprase, nes ten Ping nebuvo. Kaip bebutu buvo priezastis, nes gavo rikosetu i veida nuo sienos, daug emociju. Praeinam... ne tragedija. :)

 

 

Apie nesąžiningus žaidėjus iš naujo nepradėsiu, aukščiau apie tai jau pasisakyta ne vieną kartą. Dėl šito, per dešimt metų pirmą kartą senį tokį piktą mačiau. Tik noriu pasidalinti naują nugirsta fraze - tai šaudyk taip, kad pajausčiau. Šita paniatkė tapo antros dienos uoga. Ir antros dienos kremas, kai pamatydavome hebrą su celofaniniais ploščiais ar palapinsiaustėm, manyk, bus konfliktas dėl nepajautimo.

Buvau salia kai sita fraze nuskambejo is GM, ir visiskai su ja sutinku. Konfliktine situacija is Parabellum puses del maklaudinimo kilo todel kad buvo saudoma is gretimo per gatve pastato kuris uz geru 70-80 metru ir zmogus lange labiau sukavo kad pataike nei kad realiai efektyviai saude arba pakele sedmenis atejo iki musu ir damuso musu likucius technikai imanomu atstumu. Reikia suprast kad visu pirma gal tikrai tas sratas nedaskrido, o visu antra jei ir daskrido po toko atstumo is jo nieko nebelike nes tikrai niekam nesijaute. Bet po jo sukavimu visi prisieme hit, nors situacija buvo diskutuotina. Mes ta situacija aptareme komandoje nes patys netoliaruojame maklaudinimo nei pas save, nei kitiems. As pats galiausiai isiveles i ta diskusija musio metu buvau nukautas gretimuose krumuose sedejusio kulkosvaidzio 2 klases :D Kas irgi pripazinkit uzknisa kai musio metu tavo demesi patraukia garsiausiai rekiantis, to irgi reiktu vengti. Ir diskutuoti kaip buvo jau po localaus konkfilto, bet ne po viso musio ;)

 

Kaip bebutu del to as visada uz saudyma kol pajus, ir pliekima kol nepakels liemenes. Nespejat per 2 sekundes pakelt? pasidarykit taip kad spetumete kitaip nera ko skustis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Neieškok sliekų šiknoj. Slėpėsi nuo lietaus, užsitaisė, ilsėjosi. Jei paskaitysi jo ankstesnį postą, pamatysi, jog su taisyklėmis jis susipažinęs gerai.

Aciu uz prisiemimo atstovo rysiam su visuome pareigas, bet klausiau asmeniskai Sancho. Jis atsake kitame poste. Situacija aiski ir klausmu neturiu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip bebutu del to as visada uz saudyma kol pajus, ir pliekima kol nepakels liemenes. Nespejat per 2 sekundes pakelt? pasidarykit taip kad spetumete kitaip nera ko skustis.

 

Iš praktikos galiu pasakyti, jog puikiai veikia ginklo iškėlimas. Tai yra akivaizdesnis ženklas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 Siame zaidime buvo atvejis, kaip i zmogu buvo pataikyta jis iskele ranka pasake garsiai kad i ji pataike, bet saudyti i ji nebuvo sustota atstumas buvo gana artimas max 20 m (buvo sviesus paros metas) maciau zmogaus veido israiska kol oponentas maloniniais mazybiniais zodeliais nebuvo isvadintas tol saudyti i ji nebuvo sustota 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Iš praktikos galiu pasakyti, jog puikiai veikia ginklo iškėlimas. Tai yra akivaizdesnis ženklas.

Tik kaip matoma iš forumo post'ų iš tamstos komandos kitiems nariams tai tolygu 0 :) (Pilnai palaikau ginklo iškėlimą ir sušukimą "Hit" ir tada greitą liemenės traukimą)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Buvau už valstybines pajėgas :D

 

Žaidimą užskaitau, dadėjau savo iniciatyvos ir pasidariau sau smagų pasišaudymą.

 

Maklaudų nesutikau. Iki pastatų net su skydu daeiti neišėjo ????

 

Turbūt geriausia fazė, kad naktį įsiplakiau pastato šturmuose tarp sukilelių ir kol jie vieną po kito valė pastatus nesugalvojau ką daryti... ar pjauti visus po vieną, ar susiprogdinti, gal iš granatsvaidžio visus paimt :D na bet smagiai visur iš paskos visiem ėjau, finale pasipriešinimo nebuvo (daug kas miegojo arba mirtviake) ką.. baigėm, išėjom, kartu visi parūkėm, ką pavaišinau..kas man pridegė. O paprašius pašviesti man į petį ir išvydę mėlyną antsiuvą liko be žado.. iš kur aš.. kaip čia ir t.t. ????????

 

 

Minusas buvo tik vienas. Aš atidariau duris,o man iš kitos pusės sukileliai stumė duris ko pasekoje liko mano pirštai pripausti, ginklas tarpdurį.. ačiū, kad dar mane išgirdot per paniką ir nepuolėt šaudyt kai į jus nukreiptas 40mm vamzdis :)

 

O visą kitą jau išvardino.

 

-P.Chamas

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...