Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Legion Etrangere V : carrefour d'or


shadowstalkers
 Share

Rekomenduojami pranešimai

 

4. Kadangi čia žaidimas ne paslėpk (užkasiai giliai ir pamiršai), o susiderėk, sukariauk ir pan, tai turbūt būtų buvę papraščiau pasakyti, kur yra kasykla, kažkaip visiems pasijuokti iš aptikrinimo situacijos ir susiderėti, nes kitoje situacijoje prie mūsų žmogaus irgi priėjo vienas žmogus, pasakė "40% (berods) arba nušaunu ir atimu viską", atsimosavo ir tiek - mūsų žmogus ir prašalaitis dirbo toliau savo darbus ir viens kitam netrukdė. Jūs kai pradėjot meluoti nuo susitikimo pradžios, kad nieko neturi, o kišenėse pilna, tai ir varėt dūdelę iki pabaigos, kol nepripjovėt - taigi žaidimas iš esmės ne apie tai...

Blemba būtume žinoję, kad ten jūsų siuntinys, tai būčiau dar aš jam 30 % įpylęs papildomai į tą maišą :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na po kiek laiko galima peržvelgt įvykius ir pasidalinti prisiminimais.

Per tris metus nuo paprasto Tuarego tapau R. K. ligoninės vadovu, bei pagrindiniu chirurgu.

Nors gavau kitos šalies pasą,pagrindinis prioritetas liko miesto saugumas ir nenutrukiama humanitarinė veikla.

 

Kadangi Ženeva toli, tai teko pakeisti tam tikrus dalykus po praeitų metų įvykių (Ganteli tave miniu):

visi darbuotojai buvo apmoktyti kovinės saviginos ir stale visąlaik gulėjo užtaisytas ginklas (šiemet labai daug psichinių ligonių).

Vienas ginklas mažai, tad reikėjo susirasti draugų, o draugų visąlaik būna šalia, ypač draugiškų prekeivių pavidalu.

Bet visuomet draugų galima susirast ir daugiau, tad reikėjo sukontaktuoti su PMC, bet jie pradžiai kreivokai į mane žiūrėjo, teko improvizuoti:

palaukiau kol pirmas iš jų užeis į ligoninę ir atsisakys nusiginkluoti (tai buvo tik laiko klausimas). Peilis po kaklu gan agresyvus argumentas, bet puikiai suveikė.

Per porą minučių buvo viskas išsiaiškintas ir prasidėjo bendradarbisvimas: PMC gaus visokeriopą pagalbą, kol mieste bus tvarka.

Aišku labai padėjo pagreitintas pažymų išdavimas tam tikriems asmenims (gerai kai pats pasiūlai karaliui tokį įstatymą).

 

Įgavus šiek tiek apsaugos  buvo galima toliau rūpintis miesto saugumu ir ligoninės veikla.

 

Toliau reikįjo susidraugauti su Mandingų kolektyvu kabake. Šiek tiek dovanų ir licenzija prekybai (susitvarkė tikrai puikiai) garantavo, kad bent nenušaus vietoje.

 

Šiek tiek dovanų kaimelyje irgi garantavo šiokį tokį vietinių palankumą R. K.

 

Toliau planuose naujos ligoninės regione. ir iškart dvi, nuostabus dalykas regionui.

 

Teko imtis didesnių iššukių Legionas ir sukilėliai. Tiem dvitm taika nerūpi, reikia tik liet kraują, o kažkam tenka žarnas lopyt.

Legionui nusišvilp ant R. K. Bet reikėjo kažkaip atkreip dėmesį ir pasitaikė puikus incidentas: vieną vargša vietinį Legionas suėmė, išsivežė ir labai nemandagiai elgėsi. Karalius tingėjo pats rankas teptis, tad suteikė diplomato-atstovo statusą.

Su visai prašymais-reikalavimais nuvykau ir viskas nuostabai pavyko-nepriėmė.

Sukontaktuota su prancūzų diplomatais ir gautas dėmesys iš pačio Prancūzijos prezidento.

Nešta pakartotinai ir dar nuostabiau-vėl nepriėmė. Teko pačiam Seniui keliaut jau pas mane į svečius ir aiškintis. Diplomatinis skandalas baisus dalykas, Legiono nebūtų paveikęs, bet vietiniams padarė įspūdį. Kiek sulaukiau prašymų nenešt, kad tik Senio nenušalintų. (Seni, turėjai puikių užtarėjų, tavo raportą namuose įsirėminsiu.)

 

Sukilėlių mieste matėsi, bet buvo ramūs, keista, kad niekas net nebandė kontaktuoti. Kol jie galinėjosi su Legionu ne mieste, viskas tvarkoje.

 

Draugiška vakarienė su prekeiviais ir pašnekesys apie geopolitinę situaciją parodė, kad abiem rūpi taika ir niekas nenori perversmų ir revoliucijų.

Buvo labai apriboti šovinių ir medicinos pardavimai tam tikriems asmenims.

 

Prasidėjo ir juodujų deimantų paieškos, kad tik koks vietinis prietranka nesurinktų.

 

Viskas klojosi padoriai ir tik rudas žaibas iš dangaus-Karalius evakuojasi. Tauta nebeturi ant ko pykti ir gali lengvai sprogt, o naujas meras sukėlė nepatogumų.

Karalių vaidina svita, o svita tai patys suprantat. Mieste prasidėjo daug piktų žvilgsnių ir ginklų čiupinėjimų. Reikėjo kažką greit veikt ir staiga stebuklas, miesto meras apnuodijamas (SAS pražiūrėjo, gėda vyrai). Pradėjo karščiuoti ir kliedėt, teko paguldyti į psichinę palatą.

 

PMC laikas seko ir reikėjo ieškotis naujos pagalbos, teko pasikliaut Legiono apsauga ir kažkaip įteikt dovanų. Dovanos pačios nukrito:

Mieste pašauti 3 Legionieriai, jiems suteikta pagalba ir prieglobstis. Ir paildomai dar perduotas ieškomas asmuo Sparrow.

R. K. finansavo transportą Legionui (be pinigų išėjo). Paskelbta komendanto valanda, bet R. K. galėjo judėti laisvai, galėjom toliau teikti humanitarinę pagalbą.

 

Legionui įsitvirtinus mieste viskas buvo aišku, sukilėliams nepavyks, neturint pirmosios pagalbos paketų ir užsiraukus šoviniams, šansai maži.

 

Meras bandė surinkt joduosiu deimantus, informuotas Legionas.

Toliau jau niekas nuo manęs nepriklausė, sėdėjau ir laukiau.

 

Viskas baigėsi kaip ir skaičiavau, miestas Legiono rankose, Humanitarinė misija gali vykti toliau.

 

Džiaugiuosiu dėl prekeivių pirmą kart išsilaikiusių iki galo.

 

Tikrai išsigandau po psichologinio testų rezultatų, psichinių ligonių daug daugiau negu fizinių.

 

Pavyko surinkti 4 juoduosius deimantus ir gal būt su kolega Lape įgyvendinsim senai pamirštą svajonę. Čia jau nebent kolega papasakos, bet čia gal kitiems kartams.

 

Atsiprašau už ilgą monologą, AČIŪ buvisiems kartu.

 

R. K. ligoninės vadovas-chirurgas Ildu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Trumpai iš Legionio QRF pusės

 

Viskas prasidėjo kaip ir turi Legione - nuo riaumojančio meškino (aka Balu. Tiesa sublogęs jis, nebe toks didelis ir minkštas ;) ), kylančios vėliavos, zvyzdiulei už neteisingai užsidėtas beretes ir daug daug atsispaudimų. Diena buvo rami, bet praeitų kelių metų praktika rodė, kad vos atsipalaiduosi - kas nors įstatys metrinį pistoną ten kur saulė nešviečia ir paleis fejerverkus. Taigi dėka savo vaidmens sėdėjome ant "žemo starto" ir laukėme užduočių. Jų buvo. Tiesa nelabai daug. Mat dauguma būrių išvykusių į misijas kontaktų nesusilaukė ir mūsų pagalbos neprirekė. (Čia norėčiau pastebėti - QRF nei karto nebuvo Elektrinėje, kaip minėjo kolegos iš opozicijos). 
Visą dieną daugiau atlikom Senio asmeninės sargybos vaidmenį, palaikėme santykius su vietiniais patardant, pareke... emmm pasidomint jų pinigų kilme bei tikslais artimiausiai ateičiai. Labai nustebino aklas nieko nežinojimas. Žmonės buvo labiau linkę susimokėti už paleidimą (nepykit broliai Legioniriai, QRFui valgyti norėjosi labai labai) nei pasakyti kažką vertingo. Net keli piliečiai gavę pasiūlymą pateikti naudingą informaciją teisiog pasakydavo kažką negražaus apie legioną arbą senį. Teko bausti ilgu papildomu sėdėjimu su varlėmis kalėjime. Džiugu, kad dienos pabaigoje tokie žmonės vos šūktelėjus klausimą "Kas yra Senis?" Iš karto atsiliepdavo "Geriausias žmogus pasaulyje!". Malonu kai žmonių požiūris keičiasi į gerą :).
Keli išvykimai parsivežti krovinių praėjo be incidentų, gal tik kolegos sukilėliai - kitą kartą bėkite pamatę mašinas nuo kelio. Marpatas tamsios vešlios augmenijos fone ir prigulimes "manes čia nėra" stiliumi - nelabai dera :). Nestojome nes nebuvo laiko, bet matėme tai labai aiškiai. 
Vakare naktinės fazės vis gi neįvyko. Tai buvo bendras sprendimas. Jei atvirai, po to iš karto nuėjome keliese į miestą su beretėmis ir be sunkios ginkluotės, apėjome visas įstaigas ir apsilankėme pas visus ten buvusius. Tikrai nežibėjo noru niekas sėdėti per naktį. Taigi nemanau, kad korektiškai kaltinti dėl to tik Legioną.
Kita diena buvo intensyvi. Teko daug lakstyti, daug šaudyti, daug važinėti. Šiek tiek aptemdė momentas su bėgančiu už 20 metrų sukilėliu atsukusių nugarą ir net nebandančiu stoti kai jam nuo kupros atšoko bent pusė dėtuvės šratų. Garsiai šūktelėjau kelis kartus, mintyse išvadinau maklaudu ir pridaviau info orgams. Labai tikiuosi kad tą herojų pavyks surasti ir jis bus nubaustas atitinkamai savo elgesiui. Beeet nepaisant to - antra diena buvo kur kas gyvesnė ir judresnė. Baigėsi viskas epiniu mūšiu ir fontanu puikių emocijų.
Sveikos kritikos dozė.

Organizatorių buvo daug ir ten kur reikia. Tik momentais informacija apie tai kas vyksta nesuvaikščiodavo. Prašau atkreipti dėmesį, jog megafonu susakyta informacija toli gražu nebėra tokia aiški už 100 metrų nuo šaltinio, kaip už 30-40. Antras dalykas - pirmos dienos pusėje buvo tikra bėda su vandeniu. Legione bent jau teko matyti, kaip buvo dalinamasi gertuvėmis paskutiniais lašais. Tikiu logistinės bėdos tik techninių nesklandumų priežastis. 
Žaidėjų atžvilgiu. Momentais trūko LARPo elementų. Kiek iš vienos pusės buvo be galo linksma matyti auksakasius su auksiniais dantim, auksiniu kalašu ir dėtuvėm bei muzončiku iš telefono gangišku, ant tiek kai kuriems tikrai norėjosi draugiškai spirti šiknon ir pasiūlyti išsitraukti strypą iš šiknos bei atsipalaiduoti. Vis gi renginyje dauguma atvyksta pasilinksminti ir gerai praleisti laiką, o ne pafraginti ar pastumdyti tuos kas negali apsiginti. Keiksmų taip pat teko išgirsti, kas nelabai malonu. O dar nesmagiau matyti šokiruotas veido išraiškas kai apsuki tą keiksmą ir adresuoji atgal (sorry vyr tamsta medikas :), bet manau abu supratom, kad negražu taip kalbėti vieniem apie kitus). 
Pozityvas ir pagyros - visiems realiai už viską ko neišvardinau aukščiau. Tikrai smagu matyti tiek žmonių, dauguma taip gerai organizuotų ir realiai blizgančių savo išradingumu bei emocijomis. Mandingai ir Tuaregai kaip visada aukštumoje. RK ir miesto fauna - jūs tikri šaunuoliia! PMC - džiugu kad nepamiršot šovinių dienos pradžijoe ir vis gi gavau šokoladuką vakare! Broliai legionieriai - vivat! 
Organizatoriai ir vadai - žemai lenkiuosi. 
Vaiduokliai over and out (tikiuosi iki kitų metų ;) ).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki kolegos, siek tiek pridesiu nuo komandos Parabellum

 

Kadangi kaip ir praeitais metais Shadowsai tik pasake mazdaug: Jus busit mazdaug ta puse ir jokiu detaliu ar remu jum nesakysim, tai mes vel susikurem zaidima sau ir tikekimes jums. Puses legenda buvo suderinta su orgais, tai jei kas neatitiko bendro plano reiskia tiesiog praslydo pro akis (pvz. kad mes kaikurie nesinesiosim pasu) bet buvo greit pataisyta. Zaidem kaip Nigerio "zalieji zmogeliukai" (NDIA) atvyke i regiona po paskutinio konflikto eskalacijos, tam kad ivertinti sukileliu situacija ir pameginti uztikrinti aukso realizavima per musu puse. Taigi vertinant zaidima keliais konfliktu sluoksniais, NMLA konkuravo del politiniu klausimu su Legionu, vienu sluoksniu zemiau NDIA pagrindininiai priesai buvo PMC kovoje del aukso tiekimo is Gangu, na ir zemiausias buvo vietiniu civiliu bajkes tarpusavyje ir panasiai. Taigi uzduotys buvo gan aiskios, remti NMLA kiek leidzia kailis, tada supriesinti PMC su Legionu tam kad apsunketu ju judejimas regione, ir zinoma pasinaudoti civiliais tam kad isplesti zvalgybini tinkla informacijai surinkti.

 

Visa paruosta programa ka mes turejome atlikti galite perskaityti cia: Google link

 

Manau visiem kam teko sudalyvaut ar girdet, susives galai ir kas buvo apie ka ;) linksmo skaitymo, gal kam pravers ruosiantis kitam zaidimui.

 

 

Kalbant apie idomesnes vietas:

  1. Gisis mes neturejom jokio noro jus pavest, tas momentas su keliu gavosi per skubejima, kol iki grandziu vadu praejo tavo satelitinis numeris jie neturejo info kur aiskiai laukt pasaloje, nes tai ka as spejau jiem papasakot per kelias sekundes nelabai padejo. Visgi vyrai nusprintavo aplink visa poligona tam kad pasuportint jus porai valandu, praradom daug laiko bet toks zaidimas :)
  2. Gisis kas liecia SRC maiselius su PMC uzrasu, kaip ir parasyta musu programoje, tikslas buvo kad Legionas suabejotu PMC partneryste, gaila kad jus itaret klasta ;)
  3. Galit patikslint kad Toxic waste buvo musu uzkanda pries zaidima ;) tai buvo vieno is komandos nariu gimtadienio dovana. Kodel agurkai neklauskit, dark inside joke. Bet puikiai pasitarnavo keliant aziotaza del PMC veiklos.
  4. Idomiausias netyciukas gavosi laukiant apie valanda prie Legiono FOB issidescius ivairiais kampais, ir pamacius kad atjuda PMC transportas ir i oro uosta leidziasi orgu "lektuvas", visai to nenoredami ir nesuprasdami nukalem 98k Tubriku :D nezinom iki siol kam jie buvo skirti ir kas sumaste tokia suma be jokios rimtos palydos transportuoti, bet dekui buvo visai nieko morales boostas!. Uz tubrikus simboliskai nusipirkome legiono vyno ir suvartosim ji per komandos sezono uzdaryma!

KnRRziM.jpg

 

uNA339n.jpg

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O dabar truputi asmeninio papezejimo apie zaidima ir susijusia panika kad zaidimas nepavyko. Mano galva zaidimas pavyko, bet gavosi ant hard level setupo. Manau kad tai ivyko todel kad startas per daug sausas ir niekas nieko neturi. Pasiulymas butu tam kad zaidimas startuotu geriau ir nebutu leto issisukimo su auksu kaip buvo dabar reiktu kad visi turetu biski daugiau visko ir galetu pradet bombarduot vienas kita iskart, ir tik tada kai nusistekens pradetu mastyt apie auksa, ir jis tam laikui jau butu pradedamas isgauti. Dabar gavosi kad niekas nieko neturi nuo pradziu ir visi laukia pavasario kadagi pagaliau ekonomika uzsisuks.

 

 

Kas patiko:

  • Kaip visada zaideju ir orgu atsidavimas ir isijautimas, chebra jus nerealus!
  • Orgu idetas darbas i anturaza, tos aukso kasyklos tikrai sveria, nutempt ja nakti buvo ka veikt (nesiau ne as bet is keiksmu kiekio supratau kad sunkoka :) )
  • Siu metu zaidimo ideja su gangais ir daugiau suinteresuotu pusiu tikrai geras variantas, nors ir reikalauja siek tiek apdirbimo su dilde.
  • Labai gerai kad darete egzaminavima, bet reiktu ji pastiprinti nes: legiono tardytojai nelabai zinojo kokios tardymo taisykles, ne visi bet didzioji dalis. Gangai nezinojo mediko taisykles isvis ir teko ne viena aprekt (atsiprasau iskart, deja toks zaidimas)

 

Ka reiktu patobulint:

  • Su Gangais buvo nelabai gerai ir jiem vadovaut turetu LARP linke zmones, o ne pasisaudyt, visi kuriuos aplankem atsakydavo ugnim nes pamate ginkluotus vyrus lendancius is misko iskart pradedavo saudyt, vietoj to kad pasakytu sustok ir nesiartink.
  • Ivertint ne tik pusiu balansa bet ir logistika, nes dabar gavosi kad jegu balansas Legion/PMC puseje, tai ir logistika gavosi ju puseje nes jie vienas salia kito. Kai tuo tarpu visos maistaujancios puses issimete po poligona, ju maziau ir jos konkuruojancios. Turetu buti bendras suderintas logistikos ir jegu balanso paskirstymas. Nes si karta gavos zaidimas i vienus vartus, ir nuo to visi tik prarado, o is tikro visi nori kraujo.

 

Tam kartui tiek, dar karta aciu Shadow Stalkers ir Misko broliams! Labai tikiuos kad bus Legion VI.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O dabar truputi asmeninio papezejimo apie zaidima ir susijusia panika kad zaidimas nepavyko. Mano galva zaidimas pavyko, bet gavosi ant hard level setupo. Manau kad tai ivyko todel kad startas per daug sausas ir niekas nieko neturi. Pasiulymas butu tam kad zaidimas startuotu geriau ir nebutu leto issisukimo su auksu kaip buvo dabar reiktu kad visi turetu biski daugiau visko ir galetu pradet bombarduot vienas kita iskart, ir tik tada kai nusistekens pradetu mastyt apie auksa, ir jis tam laikui jau butu pradedamas isgauti. Dabar gavosi kad niekas nieko neturi nuo pradziu ir visi laukia pavasario kadagi pagaliau ekonomika uzsisuks.

 

Wow. Skaitau ir nuoširdžiai gaila kad nepaėjo jūsų dezinfa ir legionas nepasimovė, ar kad neišėjote į kontaktą su mumis, mums būtų gerokai paįvairinę žaidimą. Čia suveikė vienas faktorius, kad su Senius gyvenime mes esame seni draugai ir tarp mūsų vienas žodis atstoja parašą. Be to, kad mūsų tarpe yra Legiono šnipai Senis iškart nepatikėjo. Gaila. Jei būtų buvęs kitas vadas, kuris manęs nepažįsta taip gerai, šitas būtų tikrai paėję. Mes žinojome, kad seni kažkas travina, bet nenujautėme, kad jūs. Kankinome Gangus tikėdamiesi, kad tai jų darbas, tik nesupratome tikslo. Šiaip eiti į konfliktą su Legionu mes neturėjome jokio logiško pagrindo - miestą kontroliavome mes, rūpinomės jo saugumu, su Seniu nuolat dalinomės žvalgybine info. Ir daryti byfa dirbtinai su jais būtų buvę mažų mažiausiai keista. Mums reikėjo pagrįsto postūmio.

Mes nujautėme, kad sukilėlių yra labai mažai bendru santykiu su Legionu + PMC ir labai norėjome, kad kas iš sukilėlių išeitų į kontaktą su mumis ir duotų svarią priežastį ($) jums padėti. Nes ir pratęsiant pernai metų scenarijų, su sukilėliais mes išsiskyrėme kaip draugai - kartu kovėmės prieš Legioną. Tikėjomės ir šiemet kažkuriuo momentu persimesti į kitą pusę, tam pagrindo davė ir mintis, kad jūsų mažai ir mūsų pagalba jums reikalinga, be to visiems būtų buvę įdomiau.

 

Apie pinigus oro uoste nieko nežinojome... tuo metu, kaip ir visą žaidimą, šimtas darbų vienu metu, nes visas miestas kažką per mus žaidė - ten pas mus eilės nuo ryto prie durų buvo kilometrinė. SA - "Už penkių minučių turiu būti oro uoste"... žmonių nėr, transportas vienas... maniau važiuoja vėl kokių patogumų parsivežti, kaip kad kėdžių ir staliuko ryte. Kurwa, gaila babkių. Mūsų kasiakas, nebekartosim. 

 

Detalesnis raportas incoming.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu privėtas, chebryte. Čia čiesnas targofcas Diadia.

Nu ką galiu jums pasakyti. Pernai, kai atsidūrėme visi Malio ligoninėje, pasižadėjome, kad šiemet tai jau cher jums, o ne mūsų točkė. Nu tai kai toks tikslas pagrindinis mums pasistojo – bablos užkalt ir gyviems likti – tai taip ir dirbome.

Iš pradžių nusprendėm daugiau dėmesio babkėms paskirt, nu tai pradžioj pardavėm tokiom nezaviornutom kainom, nu kad pradžiai chebra pradėtų vienas kitą vartyti, karoče, yra karas – mums zajabys, nėra karo – nu kaip ir nelabai. Tai kai visokie gangai šmangai pradėjo šmalialinti vienas kitą, vo tada mums korta ir pradėjo eiti. Pernai stolnikas maslynų kainavo stolniką tugrikų, tai mes kai užlenkėm iš pradžių kart trys, paskui kart keturi, nu tai iš tų trijų ar keturių procentų pasikėlėm taip, kad nifiga nebeskaičiavom nuo pat žaidimo pradžios. Sesutės iš Raudono kryžiaus paremt paprašė – figli neparemt? Kažkas kaimyną užverst nori, nu chuli neduot jam kelių šratų, vis tiek juk kaimyno brolis ateis to vertėjo verst. O kai pamatydavom, kad kažkuri pusė išsikvepia, nu tai dozuotai, pačiutčiut pafinansuodavom, nu kad strielkės nuolat vyktų. Sutinku, babla ne tokia didelė, kaip jei visiems parduot po bet kiek už mažai, bet nu kažkaip pantoviau didesnius kūšus gaut ir pakontroliuot, kad chebra nenustotų vienas kitą gesint. Nu ir, aišku, rečiau į Nigerio pasienį reidus daryt reikėdavo, čia irgi pliusas, skaitau.

Tai taip ir vartėmės pradžioj. Atsidarėme langelį pas sesutes į RK – nu kam per lauką vaikščiot. Ten kokios narkatos, ar bablos, leidimą ten kokį ar šiaip to da sio per langelį ir paduot, ir paimt paprasčiau. Nu ir, tipo, karalius nemato.

Nors tas karalius tai lochavotas kažkoks buvo. Pasakydavom, kad leidimus pratęstų – nu ir pratęsdavo, sakydavom kad eitų... tipo, ateitų babkių rytoj (tūmorrou never komz, tipo), nu tai ir eidavo. Aiškiai bišky myžo jis į sandalą, korešų ieškojo. Nu mes nieko jam nepažadėjome, bet nieko chrenovo irgi nedarėme. Yra kažkoks karalius, tai, tipo, tegul pabūna kol kas, mūsų chata kraštinė.

Išėjo mūsų chebrytė dviese pašuršalinti aplinkui, pažiūrėti kas kuo kvėpuoja, blyn, žiūrim, vienas savom kojom grįžta, o kitą neša. Vuot a Fak, kaip sako PMC? Pasirodo, iš krūmo išlindo nigeris ir kažkokį briedą padarė – šovė, tipo. Nu mes nigerių vadą už krapo, pareikalavom kad atiduotų tą šaulį. Tai tas angliakasys nifiga nepadarė. Atitempė vietoj saviškio kažkokį mūtną tipą su virve ant kaklo. Tipo, užsakovas, suprask. Nu mes tą baltą grybą iš nigerių atėmėme, baltas vis dėlto, ir paleidome, tegul varo. Skiedė jis kažkokius briedus kad jam kasyklos priklauso ir kad dabar jis jas jau kai atsiims, tai bus toks krūtas, nu jau toks krūtas, kad krūtesni tik virti stručio kiaušai bus. Skiedė miltais, karoče. Nu mes jam palinkėjome, tipo, fak, laimingos fakin‘ kelionės ir pamiršom. O nigeriams tiekimą užsukom čystai. Nė vieno šratelio daugiau iš mūsų negavo, kitur turėjo kombinuotis.

Atėjo sesutės iš RK, sako, padėkit, chebryte, nu tipo, ne padėkit, nes ir taip jau esat padėję, o pagelbėkit. Šūdo radioaktyvaus prisirinko, nigeriai auksą kasa, radiacijos prisigaudo, paskui šika taip, kad tamsoj šviečia. Iš vienos pusės, kaip ir gerai, naktį neįsistosi, bei iš kitos – kaip ir chujova biškį. Nu išnešėm tą šūdą legionui, o kai neėmė, tai prie vartų padėjom. Vanialina, aš jums pasakysiu, kaip už tėvynę. Kaip jie ten gyveno su tuo nigerių radioaktyviu šūdu – neklauskit, mes muilą nešėm nes, nu, kvėpuot nėra kuo, net su respiratorium. Nu bet medpaketai su nuolaida gavosi ir mums visada yra nors keletas. Kaip ir nieko prasisukome.

Legionas pradėjo lankytis. Kipišą kelia, ginklus pradėjo vežt ir bablos reikalaut už ginklus. Blyn, nu ir neimt negali, nes užvers dar, ir imt nafig reikia. Nu bet ką. Ėmėm dėl ramios galvos. Nu hemorojus su tais ginklais buvo. Įsivaizduokit, ateina arabas, ką tik iš legiono kalėjimo, viskas ką turi tai šliopancos ir pampersas puspilnis. Nu ir prašo ginklą jam parduot. Mums gi babkes ką legionui davėm atmušti reikia, o tas nifiga juk neturi, tik kiek pamperse ar ką į „kalėjimo kišenę“ buvo įsidėjęs. Tai visaip darėm. Ir į skolą, ir papigiaiskai, žodžiu, neužvirėm ant ginklų daug, tik šiaip, dėl formos. Teisingiausiai tai sukilėliai padarė. Pastatė savo agentą perrengtą prie mūsų točkos, tas jei bablos neturi, tai savo žodžiu garantuoja, kad sumokės, ir sukilėliams ginklai eina tolka pesnia. Agentas skoloj neliko, žinojo, kad žinom kas toks ir kad valinsim jį ar priduosim, jei ką. Tai normaliai su sukilėliais buvo. Tas agentas dar sako, galėtumėt ir savo ginklus nukreipt „kur reikia“, prieš legioną, tipo. Nu galėtume, tik jis pamiršo stebuklingą žodį pasakyti. „Baksai“ tas žodis. Tai ir nenukreipėm „kur reikia“.

Žiūrim, karalius mudakas peršiko visai ir pabėgo. PMC miesto nebekontroliuoja. Fig su jais, mums tik į naudą lengvas bardakas. Bet čia kažkoks genys su šiaudine skrybėle išlindo. Meras, tipo, suprask. Ir, kas blogiausia, savo apsauga nigerius paskyrė, birtų specukai kažkokie laksto, o mums tai su nigeriais nekošerna tūsintis vienoj kompanijoj. Nėr su jais bazaro, ir tiekimo jiems, sukoms, nebus. Per langelį su RK sesutėm pabazarinom, jos tokią vakciną nuo visų ligų davė. „Novičiokas“, atrodo, o gal „Radničiokas“ vadinasi. Karoče, tas genys su skrybėle tiorkes su mumis pradėjo, apsauga jo lochavota, nu mes jam to Rodničioko-Novičioko ampulę ir cvaktelėjom į šikną niekam nematant. Susirgo meras, į ligoninę nuvarė, tai ten jam ar tai ne tuos vaistus parinko, ar tai pilnas geležinis šikpuodis ant galvos nukrito – cher suprasi. Vobščem, užmerkė šviesiąsias akeles skrybėliuotis kirmėliuotis.

Nu tada mieste iš viso bardakas prasidėjo. Visi vienas kitą pjauna, valdžios jokios, mes tik vamzdžius į visas puses atstatę varinėjam, striomna truputį, bet biznis geras eina. Nu tada legionas atvarė, tipo, tvarkos daryti. Ir, mle, komendanto valandą įvedė. O mums tai čia visiškas peilis. Niekas niekur nevaikšto, prekybos nėra, karoče, bespredielas. Tai gerai, kad turėjom zanačkų, nu, slėptuvių, suprask, prisidarę po visą poligoną – visur po čiut čiut. Tai maišiukas-kitas šratų, tai med paketų... Tada jau točkoj beveik nieko nelaikėm. Nes bardakas ir bespredielas. Tai iš zanačkų targavojom.

O čia dar mūsų tiekėjas iš Nigerio skambina. Sako, mle, chebryte, gelbėkit. Sukilėliai transportą jo prakniso, užbašliuos mums jie nechujovai, jeigu kažkokiu būdu suorganizuosim į tam tikrą vietą siuntą afigeną iš savo resursų. Nu tiekėjas persona žinoma, lazankių netrina, už bazarą atsako, tai ką, reikia pavaryt, gausim paskui iš jo prekių su nuolaida gera. Kaip iš miesto išsigavom per komendanto valandą, kaip siuntą supakavom ir kur įsidėjom, kad legionas neužpakuotų, tai istorija nutyli ir geriau neklauskit. Bet pristatėm. Tik žiauriai striomna buvo, kad mūsų pačiu sukilėliai su visa siunta neužverstų. Nu bet čia jau mes dirbti mokam – saugiai perdavėm su mažiausia rizika savo brangioms škūrkėms. Užkalėm neblogai.

Karoče, likom gyvi, su pakankamai daug bablos, prieš nieką nepasišikom, ką reikėjo parėmėm, ką reikėjo patrumpinom, esam patenkinti kai venikai, visiems siunčiam linkėjimų, o sesutėms bučkius. Jūs zajebenski, čiūvychos ir bachūriukai!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Raporto rasyt nesirosiu nes bus ilgas 

 

 

o bandysim trumpai  

 

1.Didele pagarba legioneriams kurie jau ne vienus metus vazioja uz legiona  , nors zino kad  70-80 pro tai bus daugiau  saugojimas arba nuobodus patruliavimas  ,  smagu butu jei gerpti pradetu tokius zmonis , bet kaip mtau  nelabai supranta  , ( sorry jei ka iseidziau  ) 

2. Kadangi  oficialiai  galiu pasakyt kad kaip legiono vadas  iseinu  i pensija ir sekanti legiona jei jis ivyks , legionioriu vadovavimas pereina i kitas rankas  ( suzinosit ateity  )

3. didelis dekui gisiu uz uzkurta  pirtele fb . tikrai  bumo smagu ir teko daug ka apgalvot  , ir teko legioneriams susburt ir atsakomai veikti , saunoliai jus visi 

4. PMC .   buvo daug klausimu ar jos  krapstyt ar ne , bet isakimo klause , buvo pasakyta neliest ir netrukdyt  ,  pasitikiejimas buvo  , bet ir abejoniu  , tikietina  paranojka isivyste  per jus  :) 

5. Faktas kad didelis aciu orgams , galima diekoti daug  ir rasyt bet aciu  , bei misko broliam  

toliau net nezinau  

 

 

Istikruju aciu visiem  o didziausias aisku Legioneriam  uz jusu  kantrybe tarnaujant su manim  ir klausant manes  .  tikiu jumis  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu noriu padėkoti visiems kas dalyvavo. Ypač dėkui orgams už tai kad sukurė tokią "smėlio dežę" kurioje galėjome kurti savo žaidimą :) . Mums patiko. Gal primą dieną šiek tiek pritruko veiksmo, bet dėl to kaltinu aplinkybes. Tiesiog taip politinė situacija susiklostė. Tiek "politikuoti" dar neteko nei viename žaidime :)

Žodžiu dar kartą visiems labai ačiu, ir laukiame sekančio Legiono. Tikiuosi orgų fantazija neišsemta :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...