Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Legion Etrangere V : carrefour d'or


shadowstalkers
 Share

Rekomenduojami pranešimai

LEV-aprasymo-posteris.jpg

 

 

 

>>>>>>>>>  LÉGENDE DE L'ÉVÉNEMENT 

 

Data: 2018 rugsėjo 7 - 9 dienos

 

Vieta: https://beta.maps.lt/short/4f0caf5a  Kopustėlių poligonas, Ukmergė

 

Žaidimo lygis: Konfliktas

 

Greičių limitai: LSB (visi aeg bus chronuojami ir žymimi prieš žaidimą. Nepažįmėtų aegaidime naudoti negalima. Viršyjantis leistinas ribas aeg bus konfiskuojami iki žaidimo pabaigos).

 

Bazinės taisyklės : LSB, bus papildomų žaidimo mechanikos taisyklių (amunicijos ribojimo, sužeidimų, gydymo, ir t.t.) Papildomos specifinės taisyklės

 

BBS tik organizatorių, savus naudoti griežtai draudžiama

 


 
Registracija į žaidimą: www.sratas.lt

 

Kaip ir kasmet, kviečiame komandas ir žaidėjus prisidėti prie žaidimo organizavimo, kad jis būtų tikrai d'or.

Jūsų idėjų, pasiūlymų, pageidavimų, parmos ar palaikymo laukiame stabas@shadowstalkers.lt arba kitais komunikacijos kanalais

 

Foto ir Video iš praėjusių renginių http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14748-foto-video/

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Tik be Panikos!!! Registraciją į šių metų Legion Etrangere V atidarysime rugpjūčio 13 dieną. Tačiau ištikimiausi sagos fanai jau rezervavo sau vietas pageidaujamose pusėse, tad nesnauskite!

 

Kas dar nematėte, susipažinkite su šių metų legenda pirmame temos įraše

Šviežiausios naujienos FB renginyje https://www.facebook.com/events/1332092316891870/

 

 

www.sratas.lt

 

 

theregistration.png

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip naudotis www.sratas.lt

 

LSK registracija

 

1.Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką užsiregistruoti ir suveskite savo duomenis ir patvirtinkite el. paštą. Taip susikursite savo kaip žaidėjo anketą. Ją galėsite naudoti ne tik šiam, bet ir ateinantiems, kitų organizatorių renginiams.

 

2. Renginio puslapyje paspauskite mygtuką "REGISTRACIJA Į RENGINĮ", pasirinkite norimą pusę ir paspauskite užsiregistruoti.

 

----------------

 

Registracija Komandoms

 

1.Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką užsiregistruoti ir suveskite savo duomenis ir patvirtinkite el. paštą. Taip susikursite savo kaip žaidėjo anketą. Ją galėsite naudoti ne tik šiam, bet ir ateinantiems, kitų organizatorių renginiams.

 

2. Užregistruokite komandą. Viršuje esančiame meniu paspauskite mygtuką "KOMANDOS" atsidariusiame lange paspauskite mygtuką "SUKURTI KOMANDĄ" (komandą užregistravęs žaidėjas pagal nutylėjimą priskiriamas jos administratoriumi)

 

Į komandą narystės gali prašyti ir kiti jau užsiregistravę ar dar besiregistruojantys nariai. Komandos puslapyje paspaudę mygtuką "PRAŠYTI NARYSTĖS". Komandos nariais jie taps tik juos patvirtinus komandos administratoriui - komandos puslapyje paspaudus "PATVIRTINTI"

 

Komandos administratorius taip pat gali pridėti / užregistruoti ir žaidėjo anketos nesusikūrusius narius.  Komandos anketoje paspauskite mygtuką "SUKURTI NARĮ" ir Įveskite teisingus žaidėjo duomenis.

 

3. Renginio puslapyje paspaudus mygtuką "REGISTRACIJA Į RENGINĮ" galėsite pasirinkti kuriuos komandos narius norite užregistruoti į Jūsų pasirinką žaidimą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu keleta klausimeliu. Gal ir neitema vienas.

1. Cia visiem bbs tik is orgu ar kazka praleidau?

2. Kaip cia kartais gaunas, kad pas vienus limitas 125ms, o pas kitus 130ms nors visi raso kad limitai pagal LSB ?

 

Dekui ;)  

 

1.Taip, BBS yra žaidybinis elementas, siekiant sukurti didesnį iššūkį ir sudaryti sąlygas išnaudoti treniruočių/drill'u/boot camp'ų metu ištobulintus įgūdžius. Jei žaidimo metu pas žaidėją bus rasta jo asmeninių BBS, jie bus konfiskuoti iki žaidimo galo, arba jo bus paprašyta palikti žaidimą.

 

2. Mes nerašome nei 125 nei 130, mes duodame nuorodą į oficialius LSB limitus. Dauguma organizatorių naudoja tik LSB taisykles, o limitus pateikia savo. Jei atsiranda organizatorius, kuris 2 klasės ginklui taiko 130 m/s limitą, bet deklaruoja, kad tai LSB limitai, tai jis akivaizdžiai susipainiojo, ir jam reiktų dar kartą susipažinti su LSB limitais, kad nepainiotų žaidėjų.

 

Gražaus savaitgalio!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pataisykite jeigu klystu bet man rodos LSB neturi savo greičio limitų o kiekvienas organizatorius turi savas? Kadangi čia nenurodyta jog tai yra LSB limitai http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/124-tiuningo-limitai-fps-limits/

 

Ačiū už pastabą, pranešėme LSB forumo administratoriui, kad išspręstų šį neaiškumą ir prirašytų "LSB" prie limitų. Iki tol pataisėme nuorodą, kad būtų matomas LSB. Atsiprašome už nepatogumus.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

kokardos.jpg

 

 

Jeigu nori savo beretę papuošti kokarda ar turėti suvenyrą atvykusį iš tikrų tikriausio LEGION ETRANGERE - dabar tam pati geriausia proga.

Kaip ir kasmet darome kokardų užsakymą iš LEGION ENTRANGERE pensionato - taip paremdami jo veiklą ir egzistavimą. LEGION ENTRANGERE PENSIONATAS - vieta kurioje likusi savo gyvenimą praleidžia legionieriai po tarnybos taip ir nesuradę sau vietos civilio gyvenime.

 

Kokardos kaina 8 Eur.
Kokardas rezervuoti gali el.paštu stabas@shadowstalkers.lt iki 2018-08-24 1800

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

rk.jpg

 

Nevažiuok į Legioną vienas - parodyk savo antrajai pusei kas yra Airsoftas! Pakviesk ją NEMOKAMAI dalyvauti Legion Etrangere V Raudonojo Kryžiaus humanitarinėje misijoje! Raudonajam Kryžiui reikalingos savanorės! 

Registracija www.sratas.lt

Jei turi klausimų rašyk: stabas@shadowstalkers.lt

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Olia! Game'as Eskadrono akimis

 

APIE SITUACIJĄ BENDRAI

 

Praeitais metais sukilėliai prarado miestą ir didžiąją dalį jų išskerdė legionas. Dėl šios priežasties sukilėliai neteko pasitikėjimo iš Nigerio respublikos, nes "nelabai gabūs". Dėl šios priežasties mes kaip ir netekome vienintelio tiekimo, kurį bent kažkokį tikėjomės turėti iki tol, kol neįrodysime Nigeriui, kad

- sukilėlių čia vis dar yra ir nori kovoti

- Legionas daro didžiules represijas, kankina vietinius ir tikrai ankščiau ar vėliau persikels ir į Nigerį "daryti tvarkos"

- mes turime potencialo ir reikia tik nedidelės paramos iš Nigerio pusės

 

------------------------------------------------

 

APIE SUKILĖLIŲ PAJĖGŲ DYDĮ

 

Mūsų padalinys susidėjo iš 14 žmonių + VIP'as:

- 1 žmogus visada buvo prie VIP'o

- 4 žmonės buvo be vamzdžių

- 3 beretės, kurios vengė veltis į tiesioginę ugnį

 

Realiai pirmą dieną darbinius vienu metu turėjome 6 vamzdžius + beretės

 

Antrą dieną 2 žmonės vamzdžius pasiėmė, tai turėjome 8 + beretės.

 

Papildomai turėjome paramą iš Nigerio sukilėlių, kurie kartais prisijungdavo padėti arba pajudinti šaršalą kurioje nors kitoje vietoje, kad mes galėtume kažką nuveikti.

 

Natūralu, kad su tokiomis pajėgomis į tiesioginę ugnį eiti yra beveik 0 šancų, nes legionieriai, kiek matėme, daugiausi dirbo skyriumi ar ne daugiau, kas iškart lenkė mūsų pajėgumus. Plius, Legiono skyriaus vienetas niekada nesirūpino savo vadų saugumu, kas reiškia, kad galėjo dirbti daug veržliau ir agresyviau nei mūsų žmonės.

 

------------------------------------------------

 

APIE MŪSŲ PLANĄ

 

Kadangi esame sukilėliai, tai planą sudėlioti žiauriai sunku, nes realiai viskas priklauso nuo to, kaip pavyks susiderėti ir kokių veiksmų imsis kiti. Vienintelis dalykas, kuris buvo labai aiškiai apčiuopiamas ir kontroliuojamas - PR'as.

 

1 fazė - PR'as.

 

Šios fazės tikslas buvo iš esmės sukiršinti visas puses, kurios dalyvauja žaidime, o labiausiai užstumti ant Legiono. Tam pačioje pradžioje puikiai pasitarnavo Senio pikti žodžiai, kaip jis visus skers, kaip niekam prie legiono nesiartinti ir t.t., tik gaila, kad juos kažkas eigoje pratrynė (kitą kartą, kai lipat ant bačkos ir išsitaškot, tai nekoreguokit / netrinkit - patys griaunat žaidimą, nes, jei ateitumėt į miestą ir visus apšertumėt, tai kaip ir būtų apšerta - ctrl + z gi nepaspausi kiekvieną kartą :))) ). Buvo daug sumaišties, buvo daug erzelio ir t.t. Aišku, tuomet įsijungė Legiono kontr-PR'as, kuris vaibą šiek tiek numušė nuolat kartodami "čia nesamonė", "čia neteisinga info", "čia propaganda" ir pan. It's ok, kad jūs taip darėt, nes gęsinot nebe laužą, o realiai gerai užsikūrusią daržinę, bet supraskit, kad normaliu atveju, tai niekas netrauktų nuotraukų iš interneto, jų nekarpytų ir nepateikinėtų už realius faktus - čia gi žaidimas buvo :))). Aišku atsiradus legiono page'ui, barui ir barygoms, viskas dar suįdomėjo. Reikėjo nebe tik stumti savo liniją, bet ir analizuoti ką paraleliai šneka kiti - buvo žiauriai osam!

 

Anyway, mes savo pirmame etape pasiekėme su kaupu...

 

Labai svarbu pabrėžti!!! Formaliai žaidimo apraše sukilėlių kaip ir nebuvo. Reikėjo tos dalies ir laikytis, nes pradėti kelti WooWoo ir Gisio fotkes ir rėkti, kad jie vadai iš esmės tiek man, tiek WooWoo (jis išvis buvo netyčia pakištas lygioj vietoj, nes mes kaip tik norėjome su jais nuo pradžių užmegsti kontaktą) biškį sugriovėt reikalus :)

 

2 fazė - SĄJUNGININKŲ RINKIMAS

 

Tuaregai

- Legionas su Seniu apšėrė Tuaregus, kad jie yra nekažką ir liepė nesiartinti nei prie bazės, nei prie Legiono, nes šaudys. Mums žiauriai geras option'as, nes legionas realiai neatvyko ginti Tuaregų į Malį. Gaila, kad neturėjome laiko komunikuoti, o ir tuaregai nelabai gilinosi (gal nebuvo matę), kaip Legionas jų nekenčia, nors kartais apsimestinai rodo, kad myli

 

Karalius & Co

- Kadangi jis Tuaregas, tai turi ginti savo rinkėjus

- Karalius kaip ir pralaimėjo rinkimus Mandingams, tai galvojome, jog baras būtent ir statomas tam, kad verstų karalių ir perimtų valdžią

- Nepavyko normaliai sukontaktuoti :(

 

Mandingai

- Jokios draugystės, nes kenkia tiek Tuaregams, tiek labai supportino Legioną

 

PMC

- Money hunteriai, su kurias galima daug ką sutarti ir daug ką prasukti; buvo keli optionai:

  - padaryti deal'ą su jų šefu iš korporacijos, kad dabar jo sauga rūpinasi sukilėliai, nes PMC to nebesugeba padaryti

  - PMC įkalti "apsaugos mokestį nuo vietinių"

  - atimti visas kasyklas, auksą stumdyti barygom, kad jie jį perparduotų PMC ir tokiu būdu įsigyti dar vieną priešą

  - atimti kasyklas, nusiimti 10-20% ir auksą pardavinėti PMC

- Dar galvojome, kad Legionas PMC neleis nieko kurjeriauti (taip senis buvo parašęs, kad čia viskas nelegalu), tai norėjome įsiplakti ir pakurjeriauti, aišku už tam tikrą procentėlį; o gal kažką ir pamesti bekurjeriaujant :)))

- Mūsų VIP'as susisiekė ir paėmė pinigus. Aišku akumą pardavėm barygoms, tai kažkaip po šito vengėm ir net dėl final puolimo su jais nesiderinome

 

Barygos

- Draugeliai. Nors meilė ir už pinigus, bet vieninteliai, kurie tikėjom, kad suorganizuos visko, ko reikia ir dar nešaudys mums į nugaras. Ačiū, vyručiai, kad parėmėt ženkliomis nuolaidomis ir tuo, ko visada reikėjo. Mes jums padėjom irgi kiek galėjom

 

Legionas

- Čia viskas aišku :)))

- Šiais metais, beja, nekėlėm sau tikslo nei vienai beretei, nei vėliavoms, nei nukalti vadus (sorry Jonny, tu 2 kartus pats užgriuvai ant peilio :))) )

- Kadangi buvome praradę miestą ir stipriai susimažinę savo pajėgas, tai norėjome įgauti daugiau svorio

 

Gangai

- Turbūt neadekvačiausi žaidėjai, dalis jų neblaivių (ne pachmelni po socializacijos, bet realiai apsinešusių nes byčino toliau game'o metu)

- Mūsų tikslas su jais buvo ne kariauti, o pabandyti pasiūlyti kaip uždirbti daugiau, t.y. pradžioje, kad auksą tiekia mums, o ne PMC, mes mokame jiem 20-30% ir tokiu būdu bandome kažkaip susibičiuliauti iki tol, kol einame reipinti legiono

- Pirma pažintis su gangu - ne derybos, o susišaudymas / pjaustymasis ir pan, kas kaip ir aiškiai pasakė, kad nieko su jais nesusidraugausim

- Tiesa, tikėjomės, kad gangai patys norės labai tarpusavyje kariauti ir mus kaip civilius trauks į tą kovą. Bet kažkaip gavosi, kad dar vieni vargšus sukilėlius norėjo išmelžti (WooWoo, 2K mums PMC siūlė už akumą, šoviniai ėjo po 250-300, bintai berods po 500, tai tie 2K nekažką. 4k buvo jau ok, bet mes jau buvom Barygom atidavę akumą) :)))

 

Mandingai

- Taip ir nepasimatėm nei su vienu

 

Kažkoks britų SAS'as

- Nežinau, kas sugalvojo, bet (mano nuomone) visiška pieva. Realiai dar vieni čiūvai, kurie varo likinti sukilėlių. Viskas būtų puiku, jei jų būtų buvė 80, o legiono 15, bet kai atvirkščiai ir dar su nesveikai daug ribojimų, tai įvesti dar vienus ale sukilėlius, kurie kilina sukilėlius, tai gaunasi kaip ir legioniui 0 pasipriešinimo :)))

 

RK

- Šykštuoliai. Mes iki jūsų tai niekaip, nes visas miestas belekaip saugomas, už bintus plėšėt taip, kad mes išsileidom ir pradėjom skaičiuoti kiek buvo pinigų bbs'ams pirkti arba išvis pradėjote nebepardavinėti. Realiai viso game'o metu turėjome 7 pleistrus: 4 nusipikom ir 3 atėmėme.

 

Nigerio sukilėliai - ginklo broliai!

- Nelabai jumis pasitikėjome, bet neturėjome galimybės kur trauktis, nes buvome permažai

- Pirmos pasalos metu tikrai galvojome, kad jūs mus pridavėte (jūsų 3 žmonės tai akivaizdžiai stovėjo ant / prie kelio ir apsišvietė konvojui, kad galiausiai jis nebegryžo). Taip pat įtarimą kėlė maišelis su PMC tagu, nes nelabai supratome prasmės jo ir kodėl norėjote juos pakišti :))

- BTW, ta pasala turėjo būti kaip ir esminė, nuo kurios turėjome atsispirti, nes ten buvo mūsų resursai :'(

- Anyway, ačiū, kad nesušaudėte į nugaras, neatėmėte berečių ir padėjote poke'inti:))))

 

Žurnalistai

- Sorry, Bartai, kad palindai po kūju PR'o metu, bet čia irgi labai gerai paėję buvo ir norėjome, kad žurnalistai legioną pradėtų nušvietinėti kaip despotų bendruomenę, kur kariai engiami, kur dedovčinos, kur liūdesys ir taip padėti pervilioti kažką į mūsų, sukilėlių pusę

 

Jei buvo daugiau kažko, bet iki manęs info neatėjo, tai nelabai supratome jų vertės.

 

Apibendrinant fazę. Viskas vyko ne taip, kaip tikėjomės (seniuk, čia gi legionas, čia niekas nevyksta taip, kaip susiplanuoji :)))) ), bet tiekimo grandinę per Barygas užtikrinti pavyko ir labai sklandžiai. Vieną kartą mūsų kurjeris buvo numelžtas šiek tiek, bet visa kita buvo ok.

 

3 fazė - ERZELIO KĖLIMAS

 

Čia realiai buvo viskas žiauriai sudėtinga

- Mūsų buvo stipriai per mažai. Legionas buvo visada įsitvirtinęs, išsimėtęs slapukus, judėjo didesnės pajėgom, kartais mus persekiojo ir t.t.

- Realiai mes galėjome tik diversijas daryti (random apšaudyti legiono bazę, apšaudyti miestą, pabandyti užimti orouostą ir pan). Imant betkokį objektą gi minimum turi turėti arba dvigubai didesnę vamzdžių persvarą, arba vamzdžių "kokybe" - snaiperiai, sunkieji kulkosvaidžiai, minosvaidžiai ir pan. Tai imti miestą, kuriame budi kažkokie bičiukai, o juos supportina slapukai (spėju viso skyrius final skaičiuje) + dar elektrinėje sėdi QRF'as, tai tiesiog savižudybė. Arba pulti bazę, kai realiai žinai, kad eini tik BBS'ų ant sienos išmyžti, nes gi viskas 360 aptverta ir net jei nukaltume bokštelius, tai turėtume eiti per paradinį, kur aišku visi mus sušaudytų :))). Bet bandėme... Dažnai atrodėme kaip lūzeriai be taktikos ir pan, bet realiai tai visi mūsų puolimai vienaip arba kitaip buvo tokie random VILIANTIS, kad gal ten nebus kokių 20-30 snukių ir su savo 6-8 kažką nuveiksim :)))

- Iš kitos pusės visiškai nesupratau kokio velnio jūs darėt stop'ą, kai realiai turėjot transportą arba judėjot juokingus atstumus... Suprantu, kad pavargot daryti atsispaudimus ar dar kažką neveikti, bet čia turbūt vadų problema, kad neįvertino, nes game'as buvo non-stop'as, neturėjo kilti jokių klausimų "ar žaidžiam, ar einam miegoti" ir turėjo susiplanuoti, kad 80 bičų (seniuk, 80 bičų su įtvirtinta vieta ramiam poilsiui) pasiilsėtų ir dirbtų visą savaitgalį. Realiai sustabdę kaip ir pashikot reikalą mums, nes mes norėjom vėliavos vogti, pašaudyti į bokštelius, gal tvorą prasipjauti ir į vidų užeiti bazės imituont persikasimą, gal granatą įmesti į vidų (žiauriai liūdna, kad nebuvo granatų, nes šiek tiek irgi pašiko reikalą, nes norėjom jomis apmėtyti legiono rytinę rikiuotę) ar pan. Šiaip ir patys sau pašikot, nes naktį adrenalino būna kokius 5 kartus daugiau nei dieną...

 

Realiai buvome tokioj situacijoj, kad judėti galėjome tik arba kažkur einam slėpdamiesi ir bijodami kiekvieno traškėjimo, arba bėgdami iš mūšio kaip avinai, nes kad ir kaip taktiškai besitrauksi, nesukariausi su Legiono skyrium

 

APIBENDRINIMAS

 

8/10

- Labiausiai kišo koją tai, kad sukilėlių buvo žiauriai mažai lyginant su kitomis pusėmis ir neturėjome adekvataus opozito priešui

- Iš kitos pusės, gaila, kad ne visos pusės adekvačai įvertino legiono grėsmę ir norėjo ne jį nukalti, o kažkodėl kilinti sukilėlius, kurie kaip ir norėjo jiems padėti atsikratyti legiono ir išspręsti kitas jų problemas

- Kas iš esmės ištraukė situaciją - legiono atsainus požiūris į sulaikytuosius, nes tiek pjovę aptikrinimo metu, pjovę iš nugaros šiai larpo metu, sušaudę bėgdami iš ligoninės ir t.t. nei viename game'e nebuvo. Realiai man kaip vadui buvo labai smalsu sulaukti savo chebros grįžtant iš kalėjimo, nes vis papasakodavo kokių nesamonių pridarė (aišku viskas legalu :)) )

- GM'o turėjimas šalia. Labai tikėjausi, kad bus bandoma kažkaip tiesiogiai ir stipriai įtakoti veiksmus, pvz, kai praradome konvojų, tai tikėjausi, kad bus antrasi konvojus po kokios valandos, kitoje vietoje ar pan, nes, realiai, jei nebūtume susišaudę paramos iš miesto, galėjo mums game'as visai neįvykti :))))

- Raudonas beretes nešioti matomoje vietoje nėr teisinga mintis, nes visiems jos tampa masalu ir realiai bando pagauti nesvarbu kaimietis, legionas ar belekas. Būtų galima sutarti jas nešioti pvz šoninėje kišenėje, kad patikrinimo metu būtų galima aiškiai rasti, bet ne akivaizdžiai ją rodyti

 

IR PABAIGAI

Tiek aš, tiek komanda labai tikimės, kad po 5 metų tooso "legionieriams kontraktas dar bus pratęstas" ir 6asis legionas įvyks. Eskadronas bookinasi datą 09.07-08 dienas ir laukia žinių :)))

 

PADĖKOS

- Pirmiausia ačiū orgams už viską (daug reiktų vardinti, bet tiesiog UŽ VISKĄ)

- Ačiū Oni, kad kaip broliai stovėjo petis petin, kiek tik galėjo! Buvo smagu dirbti kartu ir džiugu! Smagu, kad pasirašėt ant visų avantiurų, nors mūsų judėjimas šio grajaus metu buvo švelniai tariant toli nuo tiesioginio airsoftinio kontakto.

- Ačiū Seniui su Balu, kad įsitraukėt į sukilėlių PR'ą, nes gal ir netikslingai, bet stipriai prisidėjote prie vibe'o ir šaršalus, kuris pradėjo kilta dar likus daugiau nei savaitei iki grajaus

- Ačiū visoms žaidusioms pusėms

 

------------------------------------------------

 

PS.: Tikiuosi niekas neįsižeidė raštliava Facebooke ir Legionelių tagu prie įėjimo vartų. Jei įsižeidėt, tai patys kalti, nes nebuvo jokio intereso užstumti nei ant vieno asmeniškai - čia tik žaidimas :).

 

Iki greito!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hmmzz,daug nemėgstu kalbėti ar diskutuoti. ????

 

Čia Gangai ( tie kur buvo poligono gale po dešine) aukso visai nematėm, nes mašina kasimo jau iškart buvo dead- neveikia. Kas liečia sukilelius (, kurie ale norėjo "draugiškai" susitarti dėl aukso ar pagalbos del legion. Tartis noro Jus nerodet iškart vamzdžiai į mus ir šmonas. Tai viskas ok, bet kaip paieškojimas ejo pripjoviau jį, bet kam kolegos iš auto serija į mane paleido ( saugaus atstumo nėra) ar 2 ginklai ( pistoletai) tai dekoras. Tolimesni ketinimai, mesti dūminė į gyvenamas patalpas per kaminą ( miegojom Miško broliu bunkery Wtf.??? O dėl akumo (auto), kuris buvo skirtas apšvietimui kasyklos, manau smagiai patampet miškais jį.

 

Legiono kariai.!

Pastebejimai judėkite vyrai, jūsų daug ir sėdite kalne dar už tvoros.??? Toks jausmas,kad atvyko legion kariai miške "pamiegot". Vakare iš viso ramu, jokios apsaugos ( apšvietimas) nors eik skresk miegančius. Praradot ir antena 6dienio vakare. P.s. Jei nežinot kaip ardosi granatą ( THUNDER B SONIC GRENADE) tai kokio b.bio lįsti ten, pametet tarpinė ir out game daiktas. Taip taip,jas galima buvo naudoti nes Co2.

 

Trumpai dar kas nervavo žaidime toks jausmas, kad dauguma taip : taisyklės praėjau, pasą gavau ir viską pamiršau, daug ginčų su raudonom liemenėmis dėl iškvietimo medikų, pleistro klijavimo ir bla bla.

 

Orgams Dėkui už pastangas ir įdėta laiką kuriant game atmosfera-istorija. Visi kiti Vysva, Lapė ačiū už geras kainas, PMC apsauga už supratimą ir pagalbą. Bekerio hebrai už veiksmą ir dėkui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hmmzz,daug nemėgstu kalbėti ar diskutuoti.

 

Čia Gangai ( tie kur buvo poligono gale po dešine) aukso visai nematėm, nes mašina kasimo jau iškart buvo dead- neveikia. Kas liečia sukilelius (, kurie ale norėjo "draugiškai" susitarti dėl aukso ar pagalbos del legion. Tartis noro Jus nerodet iškart vamzdžiai į mus ir šmonas. Tai viskas ok, bet kaip paieškojimas ejo pripjoviau jį, bet kam kolegos iš auto serija į mane paleido ( saugaus atstumo nėra) ar 2 ginklai ( pistoletai) tai dekoras. Tolimesni ketinimai, mesti dūminė į gyvenamas patalpas per kaminą ( miegojom Miško broliu bunkery Wtf.??? O dėl akumo (auto), kuris buvo skirtas apšvietimui kasyklos, manau smagiai patampet miškais jį.

 

Legiono kariai.!

Pastebejimai judėkite vyrai, jūsų daug ir sėdite kalne dar už tvoros.??? Toks jausmas,kad atvyko legion kariai miške "pamiegot". Vakare iš viso ramu, jokios apsaugos ( apšvietimas) nors eik skresk miegančius. Praradot ir antena 6dienio vakare. P.s. Jei nežinot kaip ardosi granatą ( THUNDER B SONIC GRENADE) tai kokio b.bio lįsti ten, pametet tarpinė ir out game daiktas. Taip taip,jas galima buvo naudoti nes Co2.

 

Trumpai dar kas nervavo žaidime toks jausmas, kad dauguma taip : taisyklės praėjau, pasą gavau ir viską pamiršau, daug ginčų su raudonom liemenėmis dėl iškvietimo medikų, pleistro klijavimo ir bla bla.

 

Orgams Dėkui už pastangas ir įdėta laiką kuriant game atmosfera-istorija. Visi kiti Vysva, Lapė ačiū už geras kainas, PMC apsauga už supratimą ir pagalbą. Bekerio hebrai už veiksmą ir dėkui.

 

1. Mes buvome šviežiai po susišaudymo apie 3 kasyklą, todėl pamatę jus, su ginklais nebe pirmą kartą trinantis netoli mūsų, natūraliai padarėm apieškojimą, o ne tiesiog nušovimą. Būtume atėje sušaudyti, tai būtume ramiai nušovę ir tiek

2. Kad tu pripjoviai apieškantį - viskas ok, mūsų kaltė, tu šaunuolis :). Pasimokę iš jūsų po to mes taip pat pjovėm legiono karius ir vadus

3. Dūminė į patalpas. Mes nemetėm. Būtume turėję granatą, būtume įmetę. Taip, mes kalbėjom apie tai, nes buvo kažkas viduje užsirakinęs ir nelindo lauk, bet final išsivalėm šalia buvusias ir nieko į vidų neužmetėm. Bet iš to, kaip jūs elgėtės, tai atrodė, jog norite, kad įmestume

4. Kadangi čia žaidimas ne paslėpk (užkasiai giliai ir pamiršai), o susiderėk, sukariauk ir pan, tai turbūt būtų buvę papraščiau pasakyti, kur yra kasykla, kažkaip visiems pasijuokti iš aptikrinimo situacijos ir susiderėti, nes kitoje situacijoje prie mūsų žmogaus irgi priėjo vienas žmogus, pasakė "40% (berods) arba nušaunu ir atimu viską", atsimosavo ir tiek - mūsų žmogus ir prašalaitis dirbo toliau savo darbus ir viens kitam netrukdė. Jūs kai pradėjot meluoti nuo susitikimo pradžios, kad nieko neturi, o kišenėse pilna, tai ir varėt dūdelę iki pabaigos, kol nepripjovėt - taigi žaidimas iš esmės ne apie tai...

5. Dėl kasūklos dar. Mes nežinojome nei kaip ji atrodo, nei kaip ji veikia. Žinojome tik apytikslę lokaciją. Jei iškarto būtumėte elgęsi ne arogantiškai, o pasakę "čia ne kasykla, ji už kalno" tai niekas nieko nebūtų daręs. Greičiausiai net bbs'us būtume palikę, nes elementariai jų tuo metu turėjome kalną. Ir pinigus, nes jų turėjom irgi belekiek.

6. Šaudytis mažu atstumu iš esmės nėra saugu. Nepasakėt, kur yra kasykla, vertėt jos ieškoti ir beprasmiai erzelį kėlėt (durys užrakintos, bet viduje girdim žmones). Kažkur kažkas juda po, nežinom ar čia kasykla. Lendam tikrinti - susišaudom vos ne poros metrų atstumu... Gerai, kad niekas rimčiau nenukentėjo.

7. Dėl šaudymo į patį pjovimo metu serija. Jos nebuvo, buvo pavieniai. Jei į tave nukreiptas ginklas, tai kam tu tada trauki ta peilį? Trauk, jei nenukreiptas, arba netrauk visai ir nieko nebus. Jei nebūtų į tave šovęs ir rėkęs "pyf paf", o tu tuo metu ale perpjovęs dar vieną?

 

Nesimatė iš jūsų nei geranoriškumo, nei mandagumo, nei noro tartis, nei noro šiaip kažką inline su game'u daryti. Labai keista skaityti priekaištus, kai patys situacijose provokavote, kad mes elgtumės taip, kaip surašėte...

 

Akumo labai netampėm ;). Čia turbūt konkrečiausias pavyzdys, ką mes žinojom apie "reikia pagrobti kasyklų įrangą". Būtumėt elementariai pasakę, kad akumas reikalingas mūsų apšvietimui, o jums reikalingas daiktas yra šis, tai net, jei ir nebūtume susiderėję ir jus sušaudę (mes gi pradžioje net nepasakėm jums, kad sušaudyti, nes verkėt, kad ką tik iš ligoninės tik paleido...), tai situacija vėlgi paprastesnė būtų buvusi...

 

See ya!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gisis

 

1 - Jūsų lokacija jau prieš 5 h buvo aiški. Mes nejom pult jūsų, nes turėjom kast auksą.

 

2. Kaip jus pamatem, ėjo 1 žmogus su kulkosvaidžiu ( atrodo nick Ukraina) rekiau: kokių tikslų einat ir kas jus. Atsakymo negirdėjau. Pradėjote apieška ir t.t. Tai čia "draugiskumas" užduodu klausimus jums atsakimo nėra. Manau bekalbant be kratų būtume susitare. Kas liečia to nušovimo manes ėjo ne 1 bbs i mane. Aš neverkiu kai tu čia akcentuoji ir nėra tikslo kurti istorijų iš piršto. Jei jums trūkumas info apie kasyklas kur jos yra, čia jūsų bėdos. Kad buvo kasykloj žmogus ir ją ginti pradėjo, faktas jo darbos toks.

 

Ačiū už žaidimą ir susitiksime kitais metais, jokių piktumu nėra.

 

P.s. Gali nevargti atrašant, nesivelsiu į diskusiją. Pasakiau jau viską.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Olia! Game'as Eskadrono akimis

 

APIE SITUACIJĄ BENDRAI

 

Praeitais metais sukilėliai prarado miestą ir didžiąją dalį jų išskerdė legionas. Dėl šios priežasties sukilėliai neteko pasitikėjimo iš Nigerio respublikos, nes "nelabai gabūs". Dėl šios priežasties mes kaip ir netekome vienintelio tiekimo, kurį bent kažkokį tikėjomės turėti iki tol, kol neįrodysime Nigeriui, kad

- sukilėlių čia vis dar yra ir nori kovoti

- Legionas daro didžiules represijas, kankina vietinius ir tikrai ankščiau ar vėliau persikels ir į Nigerį "daryti tvarkos"

- mes turime potencialo ir reikia tik nedidelės paramos iš Nigerio pusės

 

------------------------------------------------

 

APIE SUKILĖLIŲ PAJĖGŲ DYDĮ

 

Mūsų padalinys susidėjo iš 14 žmonių + VIP'as:

- 1 žmogus visada buvo prie VIP'o

- 4 žmonės buvo be vamzdžių

- 3 beretės, kurios vengė veltis į tiesioginę ugnį

 

Realiai pirmą dieną darbinius vienu metu turėjome 6 vamzdžius + beretės

 

Antrą dieną 2 žmonės vamzdžius pasiėmė, tai turėjome 8 + beretės.

 

Papildomai turėjome paramą iš Nigerio sukilėlių, kurie kartais prisijungdavo padėti arba pajudinti šaršalą kurioje nors kitoje vietoje, kad mes galėtume kažką nuveikti.

 

Natūralu, kad su tokiomis pajėgomis į tiesioginę ugnį eiti yra beveik 0 šancų, nes legionieriai, kiek matėme, daugiausi dirbo skyriumi ar ne daugiau, kas iškart lenkė mūsų pajėgumus. Plius, Legiono skyriaus vienetas niekada nesirūpino savo vadų saugumu, kas reiškia, kad galėjo dirbti daug veržliau ir agresyviau nei mūsų žmonės.

 

------------------------------------------------

 

APIE MŪSŲ PLANĄ

 

Kadangi esame sukilėliai, tai planą sudėlioti žiauriai sunku, nes realiai viskas priklauso nuo to, kaip pavyks susiderėti ir kokių veiksmų imsis kiti. Vienintelis dalykas, kuris buvo labai aiškiai apčiuopiamas ir kontroliuojamas - PR'as.

 

1 fazė - PR'as.

 

Šios fazės tikslas buvo iš esmės sukiršinti visas puses, kurios dalyvauja žaidime, o labiausiai užstumti ant Legiono. Tam pačioje pradžioje puikiai pasitarnavo Senio pikti žodžiai, kaip jis visus skers, kaip niekam prie legiono nesiartinti ir t.t., tik gaila, kad juos kažkas eigoje pratrynė (kitą kartą, kai lipat ant bačkos ir išsitaškot, tai nekoreguokit / netrinkit - patys griaunat žaidimą, nes, jei ateitumėt į miestą ir visus apšertumėt, tai kaip ir būtų apšerta - ctrl + z gi nepaspausi kiekvieną kartą :))) ). Buvo daug sumaišties, buvo daug erzelio ir t.t. Aišku, tuomet įsijungė Legiono kontr-PR'as, kuris vaibą šiek tiek numušė nuolat kartodami "čia nesamonė", "čia neteisinga info", "čia propaganda" ir pan. It's ok, kad jūs taip darėt, nes gęsinot nebe laužą, o realiai gerai užsikūrusią daržinę, bet supraskit, kad normaliu atveju, tai niekas netrauktų nuotraukų iš interneto, jų nekarpytų ir nepateikinėtų už realius faktus - čia gi žaidimas buvo :))). Aišku atsiradus legiono page'ui, barui ir barygoms, viskas dar suįdomėjo. Reikėjo nebe tik stumti savo liniją, bet ir analizuoti ką paraleliai šneka kiti - buvo žiauriai osam!

 

Anyway, mes savo pirmame etape pasiekėme su kaupu...

 

Labai svarbu pabrėžti!!! Formaliai žaidimo apraše sukilėlių kaip ir nebuvo. Reikėjo tos dalies ir laikytis, nes pradėti kelti WooWoo ir Gisio fotkes ir rėkti, kad jie vadai iš esmės tiek man, tiek WooWoo (jis išvis buvo netyčia pakištas lygioj vietoj, nes mes kaip tik norėjome su jais nuo pradžių užmegsti kontaktą) biškį sugriovėt reikalus :)

 

2 fazė - SĄJUNGININKŲ RINKIMAS

 

Tuaregai

- Legionas su Seniu apšėrė Tuaregus, kad jie yra nekažką ir liepė nesiartinti nei prie bazės, nei prie Legiono, nes šaudys. Mums žiauriai geras option'as, nes legionas realiai neatvyko ginti Tuaregų į Malį. Gaila, kad neturėjome laiko komunikuoti, o ir tuaregai nelabai gilinosi (gal nebuvo matę), kaip Legionas jų nekenčia, nors kartais apsimestinai rodo, kad myli

 

Karalius & Co

- Kadangi jis Tuaregas, tai turi ginti savo rinkėjus

- Karalius kaip ir pralaimėjo rinkimus Mandingams, tai galvojome, jog baras būtent ir statomas tam, kad verstų karalių ir perimtų valdžią

- Nepavyko normaliai sukontaktuoti :(

 

Mandingai

- Jokios draugystės, nes kenkia tiek Tuaregams, tiek labai supportino Legioną

 

PMC

- Money hunteriai, su kurias galima daug ką sutarti ir daug ką prasukti; buvo keli optionai:

  - padaryti deal'ą su jų šefu iš korporacijos, kad dabar jo sauga rūpinasi sukilėliai, nes PMC to nebesugeba padaryti

  - PMC įkalti "apsaugos mokestį nuo vietinių"

  - atimti visas kasyklas, auksą stumdyti barygom, kad jie jį perparduotų PMC ir tokiu būdu įsigyti dar vieną priešą

  - atimti kasyklas, nusiimti 10-20% ir auksą pardavinėti PMC

- Dar galvojome, kad Legionas PMC neleis nieko kurjeriauti (taip senis buvo parašęs, kad čia viskas nelegalu), tai norėjome įsiplakti ir pakurjeriauti, aišku už tam tikrą procentėlį; o gal kažką ir pamesti bekurjeriaujant :)))

- Mūsų VIP'as susisiekė ir paėmė pinigus. Aišku akumą pardavėm barygoms, tai kažkaip po šito vengėm ir net dėl final puolimo su jais nesiderinome

 

Barygos

- Draugeliai. Nors meilė ir už pinigus, bet vieninteliai, kurie tikėjom, kad suorganizuos visko, ko reikia ir dar nešaudys mums į nugaras. Ačiū, vyručiai, kad parėmėt ženkliomis nuolaidomis ir tuo, ko visada reikėjo. Mes jums padėjom irgi kiek galėjom

 

Legionas

- Čia viskas aišku :)))

- Šiais metais, beja, nekėlėm sau tikslo nei vienai beretei, nei vėliavoms, nei nukalti vadus (sorry Jonny, tu 2 kartus pats užgriuvai ant peilio :))) )

- Kadangi buvome praradę miestą ir stipriai susimažinę savo pajėgas, tai norėjome įgauti daugiau svorio

 

Gangai

- Turbūt neadekvačiausi žaidėjai, dalis jų neblaivių (ne pachmelni po socializacijos, bet realiai apsinešusių nes byčino toliau game'o metu)

- Mūsų tikslas su jais buvo ne kariauti, o pabandyti pasiūlyti kaip uždirbti daugiau, t.y. pradžioje, kad auksą tiekia mums, o ne PMC, mes mokame jiem 20-30% ir tokiu būdu bandome kažkaip susibičiuliauti iki tol, kol einame reipinti legiono

- Pirma pažintis su gangu - ne derybos, o susišaudymas / pjaustymasis ir pan, kas kaip ir aiškiai pasakė, kad nieko su jais nesusidraugausim

- Tiesa, tikėjomės, kad gangai patys norės labai tarpusavyje kariauti ir mus kaip civilius trauks į tą kovą. Bet kažkaip gavosi, kad dar vieni vargšus sukilėlius norėjo išmelžti (WooWoo, 2K mums PMC siūlė už akumą, šoviniai ėjo po 250-300, bintai berods po 500, tai tie 2K nekažką. 4k buvo jau ok, bet mes jau buvom Barygom atidavę akumą) :)))

 

Mandingai

- Taip ir nepasimatėm nei su vienu

 

Kažkoks britų SAS'as

- Nežinau, kas sugalvojo, bet (mano nuomone) visiška pieva. Realiai dar vieni čiūvai, kurie varo likinti sukilėlių. Viskas būtų puiku, jei jų būtų buvė 80, o legiono 15, bet kai atvirkščiai ir dar su nesveikai daug ribojimų, tai įvesti dar vienus ale sukilėlius, kurie kilina sukilėlius, tai gaunasi kaip ir legioniui 0 pasipriešinimo :)))

 

RK

- Šykštuoliai. Mes iki jūsų tai niekaip, nes visas miestas belekaip saugomas, už bintus plėšėt taip, kad mes išsileidom ir pradėjom skaičiuoti kiek buvo pinigų bbs'ams pirkti arba išvis pradėjote nebepardavinėti. Realiai viso game'o metu turėjome 7 pleistrus: 4 nusipikom ir 3 atėmėme.

 

Nigerio sukilėliai - ginklo broliai!

- Nelabai jumis pasitikėjome, bet neturėjome galimybės kur trauktis, nes buvome permažai

- Pirmos pasalos metu tikrai galvojome, kad jūs mus pridavėte (jūsų 3 žmonės tai akivaizdžiai stovėjo ant / prie kelio ir apsišvietė konvojui, kad galiausiai jis nebegryžo). Taip pat įtarimą kėlė maišelis su PMC tagu, nes nelabai supratome prasmės jo ir kodėl norėjote juos pakišti :))

- BTW, ta pasala turėjo būti kaip ir esminė, nuo kurios turėjome atsispirti, nes ten buvo mūsų resursai :'(

- Anyway, ačiū, kad nesušaudėte į nugaras, neatėmėte berečių ir padėjote poke'inti:))))

 

Žurnalistai

- Sorry, Bartai, kad palindai po kūju PR'o metu, bet čia irgi labai gerai paėję buvo ir norėjome, kad žurnalistai legioną pradėtų nušvietinėti kaip despotų bendruomenę, kur kariai engiami, kur dedovčinos, kur liūdesys ir taip padėti pervilioti kažką į mūsų, sukilėlių pusę

 

Jei buvo daugiau kažko, bet iki manęs info neatėjo, tai nelabai supratome jų vertės.

 

Apibendrinant fazę. Viskas vyko ne taip, kaip tikėjomės (seniuk, čia gi legionas, čia niekas nevyksta taip, kaip susiplanuoji :)))) ), bet tiekimo grandinę per Barygas užtikrinti pavyko ir labai sklandžiai. Vieną kartą mūsų kurjeris buvo numelžtas šiek tiek, bet visa kita buvo ok.

 

3 fazė - ERZELIO KĖLIMAS

 

Čia realiai buvo viskas žiauriai sudėtinga

- Mūsų buvo stipriai per mažai. Legionas buvo visada įsitvirtinęs, išsimėtęs slapukus, judėjo didesnės pajėgom, kartais mus persekiojo ir t.t.

- Realiai mes galėjome tik diversijas daryti (random apšaudyti legiono bazę, apšaudyti miestą, pabandyti užimti orouostą ir pan). Imant betkokį objektą gi minimum turi turėti arba dvigubai didesnę vamzdžių persvarą, arba vamzdžių "kokybe" - snaiperiai, sunkieji kulkosvaidžiai, minosvaidžiai ir pan. Tai imti miestą, kuriame budi kažkokie bičiukai, o juos supportina slapukai (spėju viso skyrius final skaičiuje) + dar elektrinėje sėdi QRF'as, tai tiesiog savižudybė. Arba pulti bazę, kai realiai žinai, kad eini tik BBS'ų ant sienos išmyžti, nes gi viskas 360 aptverta ir net jei nukaltume bokštelius, tai turėtume eiti per paradinį, kur aišku visi mus sušaudytų :))). Bet bandėme... Dažnai atrodėme kaip lūzeriai be taktikos ir pan, bet realiai tai visi mūsų puolimai vienaip arba kitaip buvo tokie random VILIANTIS, kad gal ten nebus kokių 20-30 snukių ir su savo 6-8 kažką nuveiksim :)))

- Iš kitos pusės visiškai nesupratau kokio velnio jūs darėt stop'ą, kai realiai turėjot transportą arba judėjot juokingus atstumus... Suprantu, kad pavargot daryti atsispaudimus ar dar kažką neveikti, bet čia turbūt vadų problema, kad neįvertino, nes game'as buvo non-stop'as, neturėjo kilti jokių klausimų "ar žaidžiam, ar einam miegoti" ir turėjo susiplanuoti, kad 80 bičų (seniuk, 80 bičų su įtvirtinta vieta ramiam poilsiui) pasiilsėtų ir dirbtų visą savaitgalį. Realiai sustabdę kaip ir pashikot reikalą mums, nes mes norėjom vėliavos vogti, pašaudyti į bokštelius, gal tvorą prasipjauti ir į vidų užeiti bazės imituont persikasimą, gal granatą įmesti į vidų (žiauriai liūdna, kad nebuvo granatų, nes šiek tiek irgi pašiko reikalą, nes norėjom jomis apmėtyti legiono rytinę rikiuotę) ar pan. Šiaip ir patys sau pašikot, nes naktį adrenalino būna kokius 5 kartus daugiau nei dieną...

 

Realiai buvome tokioj situacijoj, kad judėti galėjome tik arba kažkur einam slėpdamiesi ir bijodami kiekvieno traškėjimo, arba bėgdami iš mūšio kaip avinai, nes kad ir kaip taktiškai besitrauksi, nesukariausi su Legiono skyrium

 

APIBENDRINIMAS

 

8/10

- Labiausiai kišo koją tai, kad sukilėlių buvo žiauriai mažai lyginant su kitomis pusėmis ir neturėjome adekvataus opozito priešui

- Iš kitos pusės, gaila, kad ne visos pusės adekvačai įvertino legiono grėsmę ir norėjo ne jį nukalti, o kažkodėl kilinti sukilėlius, kurie kaip ir norėjo jiems padėti atsikratyti legiono ir išspręsti kitas jų problemas

- Kas iš esmės ištraukė situaciją - legiono atsainus požiūris į sulaikytuosius, nes tiek pjovę aptikrinimo metu, pjovę iš nugaros šiai larpo metu, sušaudę bėgdami iš ligoninės ir t.t. nei viename game'e nebuvo. Realiai man kaip vadui buvo labai smalsu sulaukti savo chebros grįžtant iš kalėjimo, nes vis papasakodavo kokių nesamonių pridarė (aišku viskas legalu :)) )

- GM'o turėjimas šalia. Labai tikėjausi, kad bus bandoma kažkaip tiesiogiai ir stipriai įtakoti veiksmus, pvz, kai praradome konvojų, tai tikėjausi, kad bus antrasi konvojus po kokios valandos, kitoje vietoje ar pan, nes, realiai, jei nebūtume susišaudę paramos iš miesto, galėjo mums game'as visai neįvykti :))))

- Raudonas beretes nešioti matomoje vietoje nėr teisinga mintis, nes visiems jos tampa masalu ir realiai bando pagauti nesvarbu kaimietis, legionas ar belekas. Būtų galima sutarti jas nešioti pvz šoninėje kišenėje, kad patikrinimo metu būtų galima aiškiai rasti, bet ne akivaizdžiai ją rodyti

 

IR PABAIGAI

Tiek aš, tiek komanda labai tikimės, kad po 5 metų tooso "legionieriams kontraktas dar bus pratęstas" ir 6asis legionas įvyks. Eskadronas bookinasi datą 09.07-08 dienas ir laukia žinių :)))

 

PADĖKOS

- Pirmiausia ačiū orgams už viską (daug reiktų vardinti, bet tiesiog UŽ VISKĄ)

- Ačiū Oni, kad kaip broliai stovėjo petis petin, kiek tik galėjo! Buvo smagu dirbti kartu ir džiugu! Smagu, kad pasirašėt ant visų avantiurų, nors mūsų judėjimas šio grajaus metu buvo švelniai tariant toli nuo tiesioginio airsoftinio kontakto.

- Ačiū Seniui su Balu, kad įsitraukėt į sukilėlių PR'ą, nes gal ir netikslingai, bet stipriai prisidėjote prie vibe'o ir šaršalus, kuris pradėjo kilta dar likus daugiau nei savaitei iki grajaus

- Ačiū visoms žaidusioms pusėms

 

------------------------------------------------

 

PS.: Tikiuosi niekas neįsižeidė raštliava Facebooke ir Legionelių tagu prie įėjimo vartų. Jei įsižeidėt, tai patys kalti, nes nebuvo jokio intereso užstumti nei ant vieno asmeniškai - čia tik žaidimas :).

 

Iki greito!

Sveiki, nezinau apie kuriuos Mandingus, kalbejot, bet mes is "TRIEJU MANDINGU" baro apturejom susitikima is sukileliu su "Kontrabandos" buriu, patikinau, kad vis dar sirdyje sukilelis is praitu metu (pas mus buvo viena raudona berete, nes vienas is islikusiu gyvu sukileliu, nusprende tyliai pasitraukti i kaima, primest, kad yra paprastas kaimietis ir pradeti savo versla ale... atidare bara, bet vistiek plove ir spausdino nelegaliai bapkes), susitarem, kad bendrausim, jie mus pasupportins bbs, mes irgi mainais kazka. Zaidmo eigoje dar keleta kartu su "Kontrabanda" buvome susiskambine, po to dar du is sukilleliu taip pat ateidavo i bara su mus bendrauti persirenge "Tuaregais". Po to veliau nusprendem, kad reikia atsidaryti dar medpunkta ir apsimokyt felceriu, sita irgi praneseme tiems dviems "Tuaregams" sukileliams, kad wa galesit atvaryt bintus nusiimt, pasigydit, viskas okay perdave ir t.t..Vakare vel susiskambinam su "Kontrabanda", sakau, planuojam imt Karaliu, reik greit bbs, o po Karaliaus eit link Legiono bazes, vaduot sava snipa, "Kontrabanda", patikino, kad eis padet. Veliau pasisiakmbinus "Kontrabandai", klaust kur bbs, nes norim pult, atsake, kad juos uzspaude ir sunku judet ir t.t., tai uzbaigiam ramiai sestadieni ir sutarem, kad jie ryte sekmadieni atvarys i bara. Mes sestadieni bara uzdareme (uzdejom liemene raudona, kad ale siuo metu nezaidzia baras), nuuuuu ir sekmadieni atsikele negavom ziniu, kada/kelinta kas planuoja uzeit i bara, tai toliau sedejome "safe zonoje", veliau patys parasem sms "Kontrabandai", vis dar nieko atgal negavome, nusprendem patys isjudet i miska, skambinom keleta kartu, nejo prisiskambint, sutikom is jusiskiu viena, jis sako, kad buvot atvare i bara, bet nieko nebuvo (nuuu mes neplanavom ten sedet visa nakti iki ryto). Grizom i bara, matom sukileliai per baro puse lipa i miesta, viena pasisaukiu, parodau savo berete, kad savi, sakau suzeistuosius veskit i bara nuimsim pleistrus, jis jo jo, taip ir nebesulaukem nei vieno sukilelio i bara nei pasiulyt isgert, nei padet kitais klausimas (kalbu apie sekmadieni).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...