Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

KJW pistolėtai, kurią versiją rinktis?


DeeMoo
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Noriu įsigyti GBB pistoletą, iš apžiurėtų modelių labiausiai patiko 1911 serijos ginklai (man geriausiai limpa prie rankos). Šiuo metu esu apsistojes ties KJW 1911 CO2 versija (http://www.taiwangun.com/en/co2/1911-co2-version-kjw?from=listing&campaign-id=19), tačiau girdėjau neblogų atsiliepimų apie Hi-capa modelius, tačiau negaliu rasti CO2 versijos (http://www.taiwangun.com/en/gas-4/kp-05-kjw?from=listing&campaign-id=19), ar Green Gas versija verta dėmesio, jei ne ar apsimokiau imti Hi-capa ir atskirai CO2 apkabas? Ar tiesiog pirkti 1911 CO2 versija ir nesukti sau galvos? Ar geriau iš vis į kitus gamintojus žiūrėt?

 

Atsiprašau jei parašiau ne i tą skiltį ar pražiopsojau panašią tėmą, tokiu atveju jeigu numestumėt link būčiau dėkingas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Colt 1911 green gas versija issauna tiek soviniu, nes spyna sunki, o detuve siaura ir nedaug duju talpina. Co2 versija siuo atveju efektyvesne, bet virsys greicio limitus. Hi Capa yra modifikuota versija, jau su storesne detuve, talpinancia daugiau Green gas. Pats pistoletas jau bus su begeliais zibintuveliui/ lazeriui tvirtinti. Taciau reik gyvai ciupinti ar limpa i ranka, nes rankena bus storesne. Dar kaip svarstytinas variantas, imti green gas versija ir paieskojus pirkti co2 adapteri su reguliatorium https://www.evike.com/products/27183/, per kuri pildysi reikiamo slegio dujas i green gas detuve.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

aš turiu šitokį 1911. tikrai smagus rankoj. ir tikrai nedaug iššauna. bet kai naudoju tik ekstra atvejam tai ir užtenka. Turiu ir CO2 dėtuvę tai ją naudoju paskutinę-taip stipriai spyna atgalios kala kad man net širdį suskausta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Naudoju KJW KP-05 jau ketvirtus metus. Komplektacijoje turiu green gas dėtuvę (ja šaudau vasara kai virš 5-10 laipsniu) ir CO2 dėtuvę (prie žemesnių temperatūrų). Tarnauja kuo puikiausiai, nebuvo dar pavedęs. Svarbiausia saugot, kaip ir visus ginklus, nuo purvo, smėliuko. Dažniau valyti, pertepti ir tarnaus ilgai ;)

 

Dar, su dėtuvėm būna kad neužilgo pradeda leisti vožtuvai- čia ne bėda, tereikia pakeisti tik vožtuvų tarpines.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...