Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

USA Siuntimas Shipzee


ammos
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taip, tik autodalims, o ne airsoftui.

Bet esme nesikeičia nuo to. Issirenki prekes, siunti jiems linkus, jie paskaiciuoja kaina: I kaina ieina pirkinys, siuntimas, ismuitinimas, ir pristatymas i namus. Pristato priklausomai nuo kainos, man reikėjo greitai tai per 2 savaitės gavau.

 

Turejau ir nesusipratimu pardavejas idejo ne ta detale, tai Shipzee issiaiskino situacija ir persiunte man gauta is pardavejo teisinga detale savo saskaita.

 

Jei reikes dar info is mano patirties su jais rasyk i PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 8 months later...

Sveiki.

 

Su shipzee neiseina. Bandziau uzsakyti si daikta. https://www.evike.com/products/53596/

 

Gavau toki atsakima:

"Gavome jūsų užklausą, tačiau pasiūlymo pateikti negalėsime, nes prekė, kurios nuorodą atsiuntėte priklauso draudžiamoms prekėms ir jos siųsti į Lietuvą negalime."

 

Paziurejau ka dradziama siusti ir taip, ginklu kopijas ir imitacijas tikrai negalima. https://www.post.lt/lt/pagalba/dazniausiai-uzduodami-klausimai/draudziami-siusti-daiktai.

 

Kas yra keista, nes zinau kad zmones siuncua is azijos be problemu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

O kiek siuntimas tokio PKM kainuoja į LT ?

 

Is kur jis zinos, kai nebent is neturejimo ka veikti teiravosi, nei jis planavo pirkti nei ka... Kas tokiu daiktu iesko, randa ir kaip atsisiusti ir is kur pinigu paimti. :)

 

Po to tie patys ieskotojai pudrina smegenis po skelbimais, kur parduodamas kazkoks isskirtinis, retas airsoft aparatas "a kodel tokia kaina kai USA rodo parduotuveje zyyyyyymei pigeu", nesuprasdami ka reiskia siustis is kito kontinento ir moketi mokescius, galutiniame variante turint kartais net iki 3x ar 4x isaugusia kaina, jei kalba eina apie tokius gabaritus is svorius, kaip kad link'e nurodytas PKM   :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, jeigu mano nuomone apie planus ir finansines galimybes butu klaidinga, esu garantuotas, norimas PKM jau guletu tamstos rankose ;)

 

O jeigu nesupratote minties, pasikartosiu - is USA be problemu GALIMA siustis ginklu kopijas, tik tas dazniausiai daroma ne per pasta ir uz tai sumokami ne kiekvienam ikandami pinigai ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...