Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Laikas: 2017-10-14/15 


 


Vieta: Ignalinos rajonas


 


Principas lieka tas pats:


kova prieš vietovėje dominuojantį priešą/


kova prieš nekonvencines grupuotes


 


Registracija: po to kai paskelbsim išsamią info


 


PSIKEITĖ DATA- PERKELIAM 1 SAVAITĘ VĖLIAU Į 14-15 D.


Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Deja dėl labai plačios teritorijos ir didelės atsakomybės renginys negalėjo būti atvyras.

Dekui dalyvavusiems už vertingas pamokas. Tikimės kažkada tolimoje ateityje galėsime patirti kažką panašaus.

 

Žemai (iki žemės) lenkiu galvą Dworfui ir Simpsonui su komandomis. Daug laiko skyrėt pasitarimams, įtikinėdami, kaip šis renginys turėtų vykti.

Drąsiai galima sakyti, kad Airsoft renginio Orgais buvo Dworfas Ir Simpsonas. Tik jūsų dėka Airsofto žaidėjai čia dalyvavo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Eskadronui tai buvo geriausias game‘as per belekiek laiko. No offence Shadow stalkeriai, bet geresnis ir už Legioną, nors jau atrodė, kad jį permušti reiks labai pasistengti : ))). Žvalgėm, puolėm, gynėmės, bendravom su vietiniais (nereikėjo jokio larp‘o, buvo viskas real : )))) ). Game‘o metu turėjom visko: ir pykčio, ir liūdesio, ir nusivylimo, ir nerealaus džiaugsmo...

 

Mes turėjome tik 3 užduotis : ))))

  1. Surasti priešų štabą – tiesiai į jį įvažiavom po ~3min, kai pranešė apie užduotį : )))
  2. Nukalti fermą-sandėlį – po žvalgybos nuvažiavom naglais veidais ir nupūtėm, po to atlėkė Parabellum ir padėjo apsaugoti nuo QRF‘o (tada dar nežinom, kad negalim su niekuo kooperuotis, bet buvo smagu petis-petin : ))
  3. Nukalti blockpost‘ą – pirmo bandymo metu pastebėjo mus su termiku ir nubaidė nuo minties, bet vėliau vėlgi naglu snukiu tiesiai į blockpostą ir su šiek tiek sužeidimų irgi jį nupūtėm;
    1. čia žiauriai ačiū S8 chebrytei, nes po jūsų info apie QRF‘o atjudėjimą pavyko priešą išniekinti neduodant jam net išsilaipinti : )))) vienas pabandė lipti lauk, tai gavo kokį 500 bbs‘ų (maklaudas, tai šaudėm kol skaudėti pradėjo : )))), su kitais susitarėm žmogiškai, kad išliptų pakėlę ginklus;
    2. final reikaluose žiauriai padėjo Brigados chebra, nes be jų nebūtų blockpost‘as išgyvenęs; po susidūrimo su trečia grupe mūsų buvo labai mažai belikę net ir po gydymų : (

O visiems kitiems žiauriai ačiū, kad vis kur nors susitikdami jautėm nerealiai gerą vibe‘ą – smagūs pasikandžiojimai, šypsenos, hi5 ir t.t. kūrė įspūdį, kad dirba ne skirtingos komandos, o vienas broliškas padalinys prieš griausmingą priešą

 

Ačiū Olegui ir visiems kitiems, kurie sukūrė šį nerealų eventą!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū visiems! Olegai, Dvorfai, J.J., jūs airsofto dievai.

 

Žaidimas buvo unreal! Dešimtys kilometrų automobiliais ir dešimtys kojomis, non-stop veiksmas, tikras milsim, nuostabios komandos, kurios tikrai veikė kaip vienas dalinys... Įspūdžiai tokie ryškūs, kad net nežinau koks turėtų būti kitas žaidimas, kuris nurungtų tokį fuckin' nerealų geimą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aš trumpą komentarą paliksiu apie civilius. Kadangi man teko keliasdešimt kartų juos kalbinti, teirautis apie priešo judėjimą kaimeliuose pateikiant melagingą info, kad pasiklydo kareivėliai tokie patys kaip ir mes, išsiuntė pagalbos signalą ir mes jų ieškome, tai turiu pasakyti, kad vietiniai gyventojai palaikė ne mus. Kai kurie gyventojai matėsi kad žinojo ir turėjo mūsų pusei naudingos info, bet meluodavo, apsimetinėdavo, arba viena moteris liepė savo vyrui nič nieko nesakyti (vos ne per sprandą žuvį jam norėjo įkirsti), nors anas ir visai norėjo papasakoti man kažką įdomaus :)

Tad mus, Parabellum žaidėjus, tikrai nustebino vietinių gyventojų tylus protestas prieš kažkokius neaiškius su MTP ir USMC camo atsibeldusius iš bala žino kur berniukus :D

 

Pora smagesnių civilių komentarų į mūsų pusę: "Jūs tokiuose metuose, galėtumėte ir rimtesniais dalykais užsiimti gyvenime"; "Girdėjau aš apie tokius. Prisiperka turguose durniai uniformų ir laksto poto per miškus", "Pas mane čia priešų nėra, eikit į savo poligonus durniuoti".

 

Padėka SS chebrai, Olegui ir priešininkams. Tikiuosi tai taps gražia tradicija ir ateityje tokios pratybos dar įvyks ne kartą  :) Over and out.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo Parabellum didele padeka Olegui bei Dwarf su J.J uz puikiai suorganizuota zaidima. Dekui komandoms, tikrai puikiai susizaideme ir pastoviai vykome i uzduotis pakeisdami vienas kita, jautesi susizaidimas ir sutarimas.

 

Darbas su civiliais parode visai kitoki zaidimo buda, ten jau nebe iki LARP`o ;) bet buvo labai smagu isbandyti save ir tokioj situacijoj. Zaidimas gavosi tikrai dinamiskas ir pilnas netiketumu.

 

Labai tikimes kad ne paskutinis tokio masto ir paskirties zaidimas, su malonumu prisidesime prie sekancio jei tik pavyks suorganizuoti! Aciu!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo ISAF AT didele padeka Dvorf ir Olegui uz pati rengini. Labai smagiai praleidome laika.

RAPORT:

Penktaidieni, lekeme is Vilniaus po darbu, tai stengemes isvengti visu postu, kol neatvyksime i HQ. Dar papildomai turejome problemu su musu "tanku" (pastovus kaitimas variklio), todel atvykome +1 val, nuo planuoto atvykimo laiko.

Gavome uzduoti nusluoti blokposta, ir pestute isjudejome keliais, laukais ir miskais iki jo. Nueje 3 km ,radom posta ir pasiruoseme puolimui. Aciu JJ uz pasvietima ir pagalba sluojant posta. Kadangi ji pavyko uzimti be praradimu, todel palikau saugoti 5 zmones ir pats su palyda gryzau i HQ veliavos pasiimti. Tuo tarpu priesas uzpuole musu, tik atsiimta blokposta. Mano vyrai, labai stengesi islaikyti ji, taciau priesininko pajegos buvo per dideles ir teko atsitraukti su vienu 200 ir vienu 300. 200 vyrai tempe beveik kila, kol sulauke EVAC. na ir po Evac dar tempeme iki med.punkto (kai kam reikia numesti svorio:D).Kadangi daugiau uzduociu negavome, pasiruoseme poilsiui.

Sestadienis:

9:00 isvykome su uzduotimi surasti vieta ir itaisyti artilerija. uz 10 km nuo bazes tokia vieta radome, sustateme artilerija ir likome jos saugoti, kol gavome pamaina. Grize pailsejom ir papietavom ir pakilom misijai prieso teritorijoje. Kadangi tiesiu keliu, del blokposto ir zvalgu vaziuoti nenorejome, zemelapio pagalba radome kelia kertanti teritorije. (Aciu Google maps uz tai) Taciau, kelias nebuvo pasirinktas teisingai, del jo bukles ir likus 1 km iki pagrindinio, musu tankas uzkaito, o ir pravaziuoti juo toliau buvo neimanoma. Priemem sprendima grizti atgal. Papildomai sugaistas laikas 1 val. Galu gale prasibroveme iki prieso teritorijos ir parengeme pasala apleistoje fermoje. Praguleje balose pusantros valandos, gavome isakyma pakuotis ir grizt i HQ. Sugrize suzinojom kad blokpostas musu ir turime "raid" uzduoti i prieso HQ. Apie vidurnakti isvykome link prieso teritorijos. Nusigavome i miesteli, taciau del didelio judejimo, teko laukt palankios akimirkos uzduoties ivykdymui. Tik ja gavus islekeme ir apsaudeme nieko neitarianti priesa is pravaziuojanciu transporto priemoniu. Uzduotis ivykdyta, griztame iki blokposto laukti naujos uzduoties. Pasitryne apie valanda prie block posto ir palakste sen ten gryzome i baze poilsiui.

Sekmadienis

8:00 pakile gauname sirena apie vykdoma musu HQ puolimas, staigiai girebem ginklus ir vyniojomes per langa. is"Team" isjudejome tik 4 + X-Log. Like buvo WIA arba MIA. Is nuogirdu zinojome kur link reikia judeti, todel laukais ir pamiskemis judejom tiesiai link Artilerijos poziciju. Pakeliui gavome J.J. pagalba transportu ir likusius 4 km iveikeme ratuoti. Uzsieme pozicijas griuvesiuose netoli ARTA vykdem stebejima ir laukem palankios progos puolimui. Kadangi priesas uzsieme apleistus pastatus ARTA pozicijoje, teko vykdyti sturma kartu su Brigada ir S8PMC. Po inirtingu, valanda, trunkanciu kautyniu (ir akivaizdaus prieso nenoro mirti) pasiekeme savo ir ARTOS pozicijas isvaleme, bei apsaugojome. Beveik Visi ISAF kariai buvo suzeisti, kai kurie sunkiai ir negalejo judeti .Teko juos atvilkti i vidu. Netrukus atvyko pastiprinimas su amunicija. Ir po pusvalandzio sulaukeme prieso puolimo, kuri sekmingai atmuseme ir sunaikinome prieso pajegas bendromis jegomis. Melynoji respublika gyvuoja toliau. (LAISVES SPALVA MELYNA)

Apibendrinant: 130 km transportu (tik teritorijoje), 26 km kojom, labai daug adrenalino ir geros nuotaikos.

ACIU SS, Raccon (Seni tau uz KATINELIO istorija), S8PMC (JJ uz evac ir rytini pokalbi), Brigada (uz tai kad buvot salia) ir visoms komandoms, kurios veike kartu.

Lauksime nauju susitikimu!!!!

ISAF OVER AND OUT.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

S8 PMC iš visos širdies dėkoja Olegui. Nes toks pasitikėjimas koks buvo avansu suteiktas mums - silpnesni gali kapan nuvaryti. Kiek girdejau, lenkia galva abieju pusiu dalyviai.

 

Man neteko prisidėti prie žaidimo organizavimo taip, kaip tai darė Dvorf'as dėl intenayvus darbo grafiko. Džiaugiuosi, kad ankstyvajame apsisprendimo etape galėjau kažka prideti, kad buvo apsispresta toki rengini visgi organzuoti. Ačiu Dvorfui uz pamokas, meile ir neapykanta. Kaip koks Nescafe 2in1.

 

Tikeiausiai drausmingiausios komandos varda skirciau ISAF. Dedicated ppl. Px viskas - padarysma :] Nu aisq raganėtojai ant steroidu su visur kišama asmenine nuomone. Jus mes irgi minim geru žodžiu. Racoonai, Eskadrono chebra, Brigada ir like Shaowsai - buvo malonu atlikt tas operacijas, kurios bus dar 1000 kartu papsakotos prie laužu ir palapinese. Petis i peit kirsti per pamainas, nukeksminti Unimogus, grobti vadus ir sprogindit štabus ir t.t.

 

Šiaip labai dinamiškas renginys, labai organiškas bendradarbiavimas, labai daug vienybes, konstruktyvaus darbo.

 

Ačiu. Gal ne pakutini karta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...