Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DARK CONTINENT


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

448b2d1268fc.jpg

 

 

Vieta: nutolusi sala, turtinga žemės turtais, kurie labai domina atvykusius tyrinėtojus

Konflikto pusės
Baltieji ponai, atvykę iš didžiojo kontinento
Vietinių čiabuvių gentys

Baltieji ponai įsikūrę gražiame pastate, esančiame ant jūros kranto. Mėgaujasi visais teikiamais patogumais: šalti gėrimai, šašlykas, jaunos gražios padavėjos ir kiti akį ir sielą džiuginantis malonumai. Kulkosvaidininkai neskubėdami gurkšnoja šaltą alų ir nuobodžiauja apsaugos bokštuose.

Vietinių genčių atstovai jaučia nuoskaudą dėl baltųjų ponų elgesio. Genčių vyrai irgi nori šalto alaus ir jaunų gražių padavėjų. Vadinasi BUS KARAS!!! Genčių vadai nusprendžia pulti ir apiplėšti baltus ponus ir atimti iš jų visą maistą ir visas moteris.

Kiekviena gentis kovoja tik už save. Bet galima susitarti ir už atitinkamą mokestį apsijungti kelioms gentims. Arba eiti tarnauti baltiesiems ponams ir už tai gauti atlygį- šalto alaus.

Juodasis kontinentas tai: maistas, šalti gėrimai, muzika ir šaudymas į gyvus taikinius (čiabuviai ir vietiniai barbarai), bet tai tik baltiesiems ponams. Galimybė atskleisti kas yra tikras žmogus, o kas barbaras.

Juodasis kontinentas čiabuviams tai: galimybės užpulti ir nusiaubti baltųjų okupantų tvirtoves ir pasiimti visą jų gėrį. Galimybė gauti daug „ugninio vandens“ ir „žaibus svaidančių pagalių“.

O taip pat:
Reidai ir koviniai konfliktai su kitomis gentimis
Galimybė įsijausti į vaidmenį ir pasijausti čiabuviu
Masiniai, negailestingi šturmai

Čiabuvių gentys suskilusios į atskirus klanus, kurių kiekvienas turi savus interesus. Todėl lengvo susitarimo nebus.
Bet kuri gentis gali eiti tarnauti baltiesiems ponams ir gauti maisto bei gėrimų. Tokiu atveju gentis netenka savo genties vardo ir Totemo.
Baltųjų užduotis: surinkti visus, tyrimams reikalingus, pavyzdžius ir apsaugoti laboratoriją.
Čiabuvių užduotis: sunaikinti visus baltuosius ponus, išvogti laboratorijos turtus, išgerti visą alų ir suvalgyti visą maistą.

Kiekviena gentis turi savo totemą. Totemo praradimo atveju, genties vadas gėdingai nusižudo, genties nariai išsiskirsto kur nori.
Totemas švenčiausia genties vieta. Tik čia žuvusių karių sielos grįžta į gyvenimą. Baltieji ponai, gali užgrobti Totemą! Užgrobus totemą, gentis netenka galios atgaivinti žuvusių karių ir gentis turi ieškoti naują totemą (pereiti į kitą gentį)

dress code

Baltieji ponai. Leistinos vasarinės panamos, kepurės arba tiesiog vasariniai rūbai. Žaidėjas gali turėti išlankstomą kėdutę.

Čiabuviai. Aprangos stilius laisvas. Galima būti apsirengusiam bet kokiais rūbais, bet kokio spalvinimo ar stiliaus. Skatinama žaidėjų vaizduotė ir imporvizavimas.

Sprogstamųjų ir dūminių granatų naudojimas leistinas tik čiabuviams
Žaidėjų naudojančių bunkerines dėtuves dėmesiui: bus apribojimas iki numatyto šratų skaičiaus.

 

Organizacinė informacija
Registracija nuo 9/30val.
Sekmadienis 21 diena ( 2017-05-21 )
Zaidimas 11 val.
Kaina 10 €
Ginklų nuoma tel: 8 68482200 - rezervacija SMS arba skambučiu. Kaina 10€(ginklas su 800šovinių + apsaugos)

Su savimi turėti raudona liemenę (automobilinė)!!!!!!!!!

 

http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=552730;6066631;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=552865,6066667&z=2000&lrs=orthophoto,hybrid_overlay,vector_2_5d,stops,zebra

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...