Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Mulangeni, o, kas sakė, kad "Parabellum" komanda maklaudai? Nematau tokio teksto. Nepradėkime interpretuoti.

 

"Išlikti diplomatiški"? Tai gal tada visada dalyvaujam šūdinuose žaidimuose, nieko nesakom ir viskas bus čiki :) Sory, bet manau vieną kartą išrėkta tiesa vietoje ir laiku atstoja keletą bereikšmių pokalbių post faktum. Yra tokių dalykų, kurių toleruoti negalima, o vienas iš tokių ir buvo iš mertviako išbėgantys, (kaikurie dar su oranžinėmis liemenėmis) 10 metrų atstumu į visus likusius gyvus, beveik be BB'sų esančius mėlynuosius šaudantys žalia spalva pasipuošę žaidėjai.

 

Kad nereiktų veltui balbatuot dėl maklaudizmo kažkieno ir t.t. - dėsimės kameras ir žiūrėsim įrašus. Bus geriausias vaistas.

 

Purvo niekas ant nieko nepila ir nereikia suasmeninti visko, ponuliai. Nebuvo niekas konkrečiai paminėtas (apart Rimvydo ir JDie) ir nereikia dabar čia susireikšminti. Naujiems GM yra kur tobulėti, o maklaudai 1 lygio žaidimuose standartinė situacija. Skiriasi tik jų kiekis, tai, kiek dėtuvių "išmyžt" reikia, kad tokį kiborgą nukauti ir GM'ų darbas mūšio lauke juos stebint, tačiau tikrai nefaina, kai ir ne pirmą kartą žaidžiantys pradeda malt šūdą :)

 

Riebau - Niekas ir neverkšlena dėl išdėstymo ar atstumų. Kam reikėjo - tas priėjo prie priešo ir SĄŽININGAI jį nukovė. Atstumai ir t.t. - mažiausiai groja.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 63
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mėlynieji ne po vieną šimtą BB'sų turėjo sušaudyti į kiekvieną užsidėjusį juodą beretę žaidėją, nors, kiek žinau, ponuliai žaidžia ne pirmą kartą, tad akmuo už maklaudizmą į tą daržą (nuomininkų neprisipažinimo pataikius jau net nekomentuosiu, nes tai standartinė situacija).

 

Drūteika, aš bazės konflikte nebuvau, bet savo BBs prisiėmiau visus. Ypač tuos, kai iš nugaros apėjau du mėlynus ir per 20-25 m gulėdamas ant žemės sušėriau abiem į šonus/nugaras daugiau nei pusę dėtuvęs. Vienas liemenę iškart pradėjo traukti, o kitas su kulkosvaidžiu į mane paleido serija. 2-3, gal 4 bbs į petį man gulinčiam ant žemės pataikė, liemenę aš išsiėmiau, o tada išsiėmė po manęs ir pulemiočikas, kai aš jam pamosavau. Tai kuris iš mudvieju maklaudas? Galiu ir nick ir komandos antsiuvą pasakyti, bet pasilaikysiu kitam kartui, nes dabar mosikuoti, kad anas maklaudas, nemosikuoju kaip pats darai. Dar ten buvo kai su Riebumi dviese į atviroje aikštelėje už 8-10 metrų stovinti mėlynos pusės kareivį šaudom, o anas atsišaudo atgal. Kai jau paklausėm gal gana šaudyt atgal, užsidėjo ir išėjo. Raudona liemenę su gerai žinomos komandos logo ant nugaros (ar narys toks komandos, nežinau, man šiandien jau ir nebesvarbu). Kitas mėlynas per žaliųjų bazės ataką užflanguotas iš šono gauna minimum iš dviejų trijų ginklų ir vistiek toliau stovėdamas bando atšišaudyti į krūmus piktybiškai kokias 15 sekundžių. Kai jau rėkti imu, kad gal liemenę užsidėtų, anas ima ją traukti ir siunčia mus ant trijų raidžių. Teiraujuosi koks jo nick'as, tada dėjo į kojas kuo tolyn. Maklaudų buvo abejose pusėse, čia normalu 1 lygio žaidimuose, bet tam yra priemonės ir žaidėjų sąmoningumas. Beto, pats žinai ir supranti, kad dažnu atveju esant pakankamam atstumui nuo bbs galima pabėgti tiesiog bėgant. O jeigu dar yra šalia kas paduoda paramą ugnimi, kad priešas tiek nelestų, atsitraukti tikrai įmanoma be raudonos liemenės. 

 

Sąžiningai prisiėmiau uniformos grybštelėjimą ties DOT'u. Nežinau kas gulėjo iš mėlynųjų miške, bet pataikė tik vienas bbs į peties viršų, kliudė tik drabužį. Bet tai yra hit ir ėjau pailsėti į mertvaką bazės centre.

 

Drūteika, tu fainas vyras, žaisti moki, žinai ką darai. Turi patirties ir žinių. Kitąkart nerėkauk su keiksmais žaidime, o vėliau ir forume, kad juodos beretės po kelis šimtus bbs turi prisiimti, o dėkis kameras ant galvos, ginklo, galiausiai raudoną liemenę ir veskis mane ar kitą juodą beretę pas GM. Nerimtai atrodai. Parodysi video, mes priemones komandos viduje prisitaikysim - tave visi ant rankų nešios už tai, kad maklaudus iš žaidimo išmeti: mane, mus ar kitus LSK ar pan. Ir aš nesišaipau  :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gerb.kolegos. Buvau mėlynasis. Žaidimo pradžioje pasidalinome į 4 skyrius, maždaug taip: 1) Airsoft Veteranai, 2) Famousai, 3) Invalders, 4) LSK + keli nuomininkai (viso 8žmonės). Mano manymu mes neturėjome aiškaus vieno mėlynųjų vado, prieš žaidimą labiausiai kalbėjo veteranai, pamaniau turbūt jie ir bus vadai, bet vėliau per raciją vadovavimo nebuvo. Man neformaliai vadas tapo GM, kuris atliko labiau konsultanto funkciją, negu kaip aiškus visų 4 skyrių vadas. Bet jis ir nebuvo aiškiai išrinktas mėlynųjų vadu pradžioje. GM mane konsultavo kaip vadovauti 4 skyriui, taigi mums žaidimas buvo maždaug per 5 etapus:

1) Zuikio gaudymas. Mes neturėjome aiškaus 4 skyrių zuikio gaudymo plano, maždaug pasidalinom pusėm (kairė, dešinė) kur kas gaudo ir tiek. Zuikio gaudymą mūsų mėlynųjų pusei vertinu 2/10.

2) 4 skyriaus 4 kariai. Ieškojome žaliųjų bazės, radom, pranešėm per raciją, atsakymo nebuvo (per 7kanalą). Mus nukovė.

3) Susirinko 12 karių prie betoninio bunkerio prie pagrindinio kelio. GM mums patarė palaukti dar daugiau paramos ir ogranizuoti vieną masinį puolimą. Laukėme daugiau žmonių iš mertviako ir bandėme per raciją rasti kitus mėlynuosius. Per visus 3 kanalus (6, 7, 8) paeiliui kartu su GM esant šalia pranešiau, kad norime organizuoti vieną masyvų puolimą, atgal nieko nebuvo atsakyta visiškai. Susirinkome 15 žmonių puolėme, buvome ištaškyti.

4) Žaidimo viduryje persikėlė mūsų mertviakas prie raudonojo garažo, už tai dėkui GM, dėkui ir už tai, kad vežiojo karius busiku arčiau mūšio. Čia vėl GM mums rekomendavo masyvų puolimą viena kryptimi, vėl susirinkome apie 15 žmonių ir vėl greit buvom nukauti.

5) Paskutinė ataka. Šįkart išėjome iš bazės jau su veteranais, mūsų buvo apie 20-25. Likusius 30min buvau out of game (pamečiau kai ką).

 

Kas įtakojo mėlynųjų pralaimėjimą mano nuomone:

1) Nepykite, bet bent jau per 7 kanalą (kuriame aš buvau visada) ir iš mertviako aiškaus vado nebuvo, manau puolėme žalius būriais po 40%/40%/20% pajėgumais.

2) Per 2017m.1,2,3  šaukimus bent jau 2 kiek pamenu laimėjo ta pusė, kur buvo juodos beretės (su šiuo šaukimo jau bus jų 3 pergalės 2017m). Tai komanda Parabellum. Šiais metais jau su jais žaidžiau sausio ar vasario šaukime, kai jie imasi vadovavimo visai pusei, būna tikrai rezultatyvu. Jie "nepamiršta" LSK ir nuomininkų ir aiškiai nurodo užduotis savo komandai ir jiems. Manau jei ir to nesusipratimo su žaliųjų mertviakų nebūtų, vis vien būtų laimėję žalieji. Pirma, žaliems pavyko sugauti zuikį, o tada gintis aišku lengviau. Mėlynieji turėjo daug gerų komandų, veteranų, tik kelis nuomininkus, o pas žalius nuomininkų buvo daugiau.

 

Manau Parabellum vadovavimas visiems žaliems ir mėlynųjų visų žaidėjų neįtraukimas į vieną masinį puolimą ir buvo esminės mūšio baigties priežastys.

Mėlynųjų GM mūsų skyriui labai padėjo, jam jokių priekaištų, o tik didelis ačiū, kad jau 3 šaukimus stengiasi su mokymais ir žaidimu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Išlikti diplomatiški"? Tai gal tada visada dalyvaujam šūdinuose žaidimuose, nieko nesakom ir viskas bus čiki :) Sory, bet manau vieną kartą išrėkta tiesa vietoje ir laiku atstoja keletą bereikšmių pokalbių post faktum. Yra tokių dalykų, kurių toleruoti negalima, o vienas iš tokių ir buvo iš mertviako išbėgantys, (kaikurie dar su oranžinėmis liemenėmis) 10 metrų atstumu į visus likusius gyvus, beveik be BB'sų esančius mėlynuosius šaudantys žalia spalva pasipuošę žaidėjai.

 

Blogai manai ;) nes pagal tave gaunasi kad GM yra ryzas ir be rekimo nesupras savo klaidos. Anyway, visi pasisake topicas panasu kad issemtas. Iki susitikimu sekanciuose zaidimuose  :ph34r:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Seip pradziai manau reiktu dviem melinuju komentatoriams atsiprasyti zmoniu kuriuos apseret byb... Nes labai negrazu is jusu puses buvo.Mes seneliai 90tuju vaikai gana izeidus esam. Mertvekia buvo 7 zmones ne 15, ne 20, ne visa zaliuju armija.Seip musu mertvekas buvo kelis kartus perkeltas kad netrugdytu jusu puolimui. Sutinku gm nereikejo paleist musu vykstant aktiviam puolimui.Liemenes nuo peciu nusiemem visi. Jusu vietoje buciau iskart paleides serija i zmones be liemeniu ir liepes dar ten pabut, manau niekas nebutu supykias. Na o jus pilni jaunatvisko maksimalizmo pavaisinot mus b... Paprasius nuleist tona uzputojot dar labiau. Del juoduju bereciu maklaudinimo galiu pasakyt iskart imkit uz rankos ir veskit pas gm jai kas neaisku niekas is musu nelieps jum nieko paciulpt, ar kur nueit. Del kitu zmoniu kaltinimo maklaudavimu siulau pirma 100 procentu but tikram suleidau apkaba nesiskaito. Kol nematei kaip bbs atsoka nuo kuno geriau nk nesakyk. Nes tavo ginklas tesiog nepraskina kelio per bruzgynus ir ten gulincio zmogaus nekliude neivienas bbs. Galiu pasakyt tik tiek kad issaudik dar dvi detuvias gal pavyks. Siulau is viso sito visiems padaryt isvadas ir klaidu nekartot. Seip zaidimas patiko apart insidento niekam pretenziju neturiu pagarba nuomininkam kurie klause vadu iki susitikimu kituose zaidimuose.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Drūteika, aš bazės konflikte nebuvau, bet savo BBs prisiėmiau visus. Ypač tuos, kai iš nugaros apėjau du mėlynus ir per 20-25 m gulėdamas ant žemės sušėriau abiem į šonus/nugaras daugiau nei pusę dėtuvęs. Vienas liemenę iškart pradėjo traukti, o kitas su kulkosvaidžiu į mane paleido serija. 2-3, gal 4 bbs į petį man gulinčiam ant žemės pataikė, liemenę aš išsiėmiau, o tada išsiėmė po manęs ir pulemiočikas, kai aš jam pamosavau. Tai kuris iš mudvieju maklaudas? Galiu ir nick ir komandos antsiuvą pasakyti, bet pasilaikysiu kitam kartui, nes dabar mosikuoti, kad anas maklaudas, nemosikuoju kaip pats darai. Dar ten buvo kai su Riebumi dviese į atviroje aikštelėje už 8-10 metrų stovinti mėlynos pusės kareivį šaudom, o anas atsišaudo atgal. Kai jau paklausėm gal gana šaudyt atgal, užsidėjo ir išėjo. Raudona liemenę su gerai žinomos komandos logo ant nugaros (ar narys toks komandos, nežinau, man šiandien jau ir nebesvarbu). Kitas mėlynas per žaliųjų bazės ataką užflanguotas iš šono gauna minimum iš dviejų trijų ginklų ir vistiek toliau stovėdamas bando atšišaudyti į krūmus piktybiškai kokias 15 sekundžių. Kai jau rėkti imu, kad gal liemenę užsidėtų, anas ima ją traukti ir siunčia mus ant trijų raidžių. Teiraujuosi koks jo nick'as, tada dėjo į kojas kuo tolyn. Maklaudų buvo abejose pusėse, čia normalu 1 lygio žaidimuose, bet tam yra priemonės ir žaidėjų sąmoningumas. Beto, pats žinai ir supranti, kad dažnu atveju esant pakankamam atstumui nuo bbs galima pabėgti tiesiog bėgant. O jeigu dar yra šalia kas paduoda paramą ugnimi, kad priešas tiek nelestų, atsitraukti tikrai įmanoma be raudonos liemenės.

 

Sąžiningai prisiėmiau uniformos grybštelėjimą ties DOT'u. Nežinau kas gulėjo iš mėlynųjų miške, bet pataikė tik vienas bbs į peties viršų, kliudė tik drabužį. Bet tai yra hit ir ėjau pailsėti į mertvaką bazės centre

Neina kalba apie pavienius maklaudavimo atvėjus. Čia jau rašai apie savo asmeninę patirtį, o iš mėlynūjų pusės buvo ne asmeninė, o bendra daugelio patirtis, tai, kad... Maklaudų visada visur būna ir tą visi žino be papildomų istorijų ar pan. Net ne tame didžiausia visa ko ėsmė.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Oi Oi!

Famous kariai dėkoja už galimybę palakstyt Kopustėlių poligone!

Plačiau, FB paskyroje:
https://www.facebook.com/famousfightingfourth/photos/a.1706940032927538.1073741828.1706804259607782/1861655697455970/?type=3&theater

 

P.S:

Vikingai - tavo ir pulimiočiko situacijoje dalyvavo Famous ir čia nėra ko slėpti. Tačiau noriu šiek tiek pridėti. Konflikte dalyvavo: Tu, Aš ir Floki. Kai šaudei, o šaudei iš kairės, Floki tuo momentu buvo užėmęs kairės pusės priedangą, o aš ne. Todėl ramia galva sugėriau visus tavo lestus šratus. Tikėtina, kad sugėriau ir jam skirtus šratus. Kitas dalykas tikrai nebuvo pačios geriausios sąlygos BBS skridimui, daug tankių krūmų kurios keičia BBS skridimo trajektoriją. Prie Flokio buvo dar vienas žaidėjas, kuris patvirtino, kad Flokio pusėje nesimatė nei šratų atsimušimo nei garso, kad būtų pataikyta. 

Ir prie to pačio - mes siekiame maximaliai sąžiningo žaidimo, tai jei susiduriat su Famous ir įtarimu maklaudavimu, kreipkitės iškarto arba net po fakto. Mes aptariam visas situacijas!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 month later...

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...