Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kalėdų Senelis ( sugrįžimas )


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

b394cb33d557.jpg

 

Raudonų ant visko ir visų piktų gnomų kariauna ir vėl grasina Naujųjų metų šventei.Nors ankstesniais metais, didžiulės gnomų pajėgos kentėjo skaudžius pralaimėjimus, jie eilini syki pasiryžę siekti revanšo ir sugadinti balių.

Šį karta raudonieji gnomai pavogė VISUS stebuklingus geltonųjų nykštukų žaislus.. ir ne tik kad pavogė, bet ir paslėpė. Juk be šių žaislų, geltonieji nykštukai negalės iškviesti Šventės ir Linksmybių dvasios.
Geltoniems nykštukams ir vėl teks imti į rankas savo stebuklingas lazdas (o labai energingiems ir sunkiąją artileriją) ir eiti ieškoti pradingusių žaislų

 

Konflikto pusės
Raudonieji gnomai
Raudona juosta, raudona gnomo kepurėle (suteikia teisę gydyti nukautus kovos lauke ir verbuoti priešininkus į raudonųjų gretas).
Raudonųjų tikslas surinkti VISUS žaislus ir išlaikyti juos iki nurodyto laiko.

 

Geltonieji nykštukai
Geltona juosta, raudona nykštuko kepurėlė. (suteikia teisę gydyti nukautus kovos lauke ir verbuoti priešininkus į geltonųjų gretas).
Geltonųjų tikslas
Rasti VISUS pavogtus žaislus ir jų pagalba iššaukti Šventės dvasią.

 

Sužeidimas, mirtis ir paėmimas į nelaisvę
Nukautas žaidėjas užsideda raudona liemenę ir lieka vietoje 1 (vieną) minutę. Per tą laiką prie jo gali prieiti komandos draugas su kepurėle ir prikelti nukautąjį. Prikėlimas galioja ne daugiau 3 kartų vienam žaidėjui.
Jeigu prie nukauto žaidėjo prieina priešininkų komandos atstovas su kepurėle, jis gali paimti nukautą žaidėją į nelaisvę. Belaisvis nuvedamas į priešininkų komandos būstinę ir jam keičiama spalva.

 

 

Organizacinė informacija :
Žaidimo tipas : Atviro tipo zaidimas
Data :2016.12.17{ sestadienis }

Registracija nuo 10 val.
žaidimo kaina: 8 eu. (Į kainą įskaičuota: Poligono nuoma, karstas maistas, arbata, žaidimo rekvizitas, aptarnaujantis personalas ir šiukšlių išvežimas. )

Dalyvavimas - komandos, laisvai samdomi.            nuomininkai( Įrangos nuoma { kauke liemene (oranzine ) naujas sautuvas ir 700 soviniu } Registracija 868482200)
Žaidimo lygis - 1
Žaidimo taisyklės - LSB
Greičio limitai - LSB
Kiekvienas žaidėjas BUTINAI turi turėti ryškią raudoną liemenę (automobilinė).
Granatų naudojimas : tik su BBs‘ų arba žirnių užpildu !

 

Vieta http://www.maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=527680;6081782;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=527762,6081871&z=2000&lrs=orthophoto,stops,transport,catering,leisure,pois,tourism,medical,scholar,zebra,other_services,parks,panoramas,radars

 

 

Registracija nuo 10 val

Brifingas 11 val.

Zaidimas 11/30 val.

 

Renginių organizavimas/ Botanik / D.E.A.L ( Druskininkai )

Remejai  Airsoftracker / Intel Arms

Partneriai AIRSOFT FIGHTER SHOP ( https://www.facebook.com/airsoftfightershop )

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...