Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Esu naujokas šitame forume, nesenai susižavėjau airsoft'u ir noriu įsigyti Glock 18c GBB (blogiausiu atvėju, kažką panašaus).

Norisi geriausio, o kiek skaičiau internete, tokie gamintojai būtų Tokyo Marui ir KWA. Tad turiu keletą klausimėlių, tikiuosi padėsite.

Viena iš nedaugėlio vietų kur radau Marui yra:

http://specialairsoftsupplies.co.uk/index.php?route=product/product&path=83_91&product_id=325

160EUR plius siuntimas

O KWA, pas kolegas redberet.pl yra uz 122EUR.

1. Kuris būtų geresnis kainos ir kokybės santykis? Labai nedaug kas turi Tokyo Marui pardavimui, ar čia labai retas pistoletas ar taip juos greitai išperka?
2. Prie pistoleto norėčiau ir papildomos dėtuvės, bet žiuriu čia išvis deficitinė prekė. Ar yra kokiu analogų kitų gamintojų ar pan?
3. Kokį analogą pasiulytumėte Glockui? Nesinori didelio pistoleto, o kažko panašesnio i Glock'a, ar tai butu P226/PX4/XDM/Hk45/pan?

 

Iš anksto ačiū.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas ar Tau TIKRAI reikia 18c (su saudimo serijom funkcionalumu)? Jis niekada neatstos pilnavercio aeg. Gal vertetru pasvarstyti apie siek tiek mazesni (Glock 19/23)? Tada pasiuilymas butu KJW firmos. Daugelio naudojamas, su atsarginem dalim ir priedais bedu nera, visos pagrindines ligos zinomos ir joms yra gydymo budu. Be to, kiek zinau, Marui tik su plastikinem spynom buna (pataisykit jei klystu). 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

na, 18c visai smagus butu cqb scenarijuje, arba kaip antrinis iprastam zaidime :) zinoma, kad neatstos jokio aeg, net pacio pigiausio. airsofte glokas yra priesingybe koviniam ginklui, tad jei esi naujas zaidejas, patarciau rinktis kitoki modeli. jei megsti krapstytis su savo zaislais, tada taip, drasiai imk gloka. o kas liecia tokyo marui, tai skaitoma, kad jie gamina geriausius pistoletus (na gal ne taip issireiskiau, geriausiai funkcionuojancius). marui glokui yra taip vadinami negamykliniai variantai spynos is metalo, o bazeje visi marui pistoletai plastikiniai (remas ir spyna). gali buti kad detuves marui glokui tinka nuo kjw arba we (bet cia tik tuo aveju jei kjw ir we glokai yra marui dizaino, o sito as nepamenu)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas ar Tau TIKRAI reikia 18c (su saudimo serijom funkcionalumu)? Jis niekada neatstos pilnavercio aeg. 

Vat negaliu apsispresti, tiesiog manau pistoletas su papildomu funkcionalumu, tokiu kaip saudymu serijomis, butu visai smagu. Tikrai nera tikslas jog jis atstotu AEG. O kokie dar butu rekomenduoti variantai is GBB pistoletu modeliu, kurie saudytu serijomis?

 

 

tad jei esi naujas zaidejas, patarciau rinktis kitoki modeli. jei megsti krapstytis su savo zaislais, tada taip, drasiai imk gloka.

 

O koki modeli rekomenduotum naujokui? Dar nezinau ar noresiu krapstyti su sitais zaisliukais :) Kokios funkcijos tikrai zinau kad noreciau, tai kad spyna liktu atsokusi kai baigiasi soviniai.  

 

Beje, dekoju uz atsakymus b00rai ir slashai :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

dar atsimink tokį dalyką, kad pistoletą dažniausiai naudoji pastate. O visuose žaidimuose pastate galima tik pavienė ugnis. Tai tas auto rėžimas praranda funkcionalumą. Nebent kaip rembo miške su full auto lakstysi

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 weeks later...

Beretta M9 dar variantas. Solidziau atrodo  ;)

 

Solidziau? :D Sakyciau skonio reikalas visu pirma. O round'e laimi ne tas, kuris "solidziausiais" ginklais ir pribumbasais apsikarstes, o tas, kuris i tave pataiko, nes naudojasi sau prie rankos limpanciais ginklais ir turi patirties. Kai pats ieskai pistoleto, neimsi desert eagle vien del to, kad "solidziai atrodysi" tarp kitu, nes turi didziausia puska tvarte. Imi ta, kuri tau patogiausia valdyti rankose.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, neverta kurt naujos temos, del to paklausiu cia, kokia nuomone apie si pistoleta http://gunfire.pl/product-eng-1152195219-GGB0340TM-pistol-replica.html o gal geriau pasirinkti versija su co2 detuve?

 

Kiek teko girdeti atsiliepimu is turinciu WE, pagal kaina daikto kokybe atitinka standartus. Sitas su green gas sauna 100m/s, to pilnai pakanka, atsizvelgiant i tai, jog neretai zaidime ribojamas pistoletu greitis ties 109m/s. Buna dar aisku kur leidziama pistoletui 130m/s, tuomet gali ir su CO2 bandytis, bet as jau nepamenu zaidimo (apart Kauno 6-am forte organizuojamu pasisaudymu) kur butu isileidziama CO2.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ne visada tie parasymai buna tikslus. M/s tikslumu negalima konkreciai pasakyti koks ginklo greitis,nes tas greitis nera pastovus, visalaik naudojama ~10ms paklaida parduotuvese, ir jie neretai neima vidutinio greicio i aprasyma. Atejus i zaidima "parduotuvinis 106m/s"  praktikoje ne karta yra isvirtes ir i 115m/s ir i 120m/s. O pas tave 106m/s yra perversta is FPS. Tai jis gali ir 350 ir 370/380 fps saut. Vien pats faktas kad ginklas su judancia spyna suponuoja kad prieziuros reikes nemazai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...