Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

S.T.A.L.K.E.R. : Cold Sky ATSILIEPIMAI


Rekomenduojami pranešimai

Keleta nuotrauku iš estes-žurnalistes

 

https://vk.com/id14227038?z=photo14227038_435155475%2Fwall14227038_3423

 

keletas iš manes

 

DSCF0001.jpg DSCF0002.jpg DSCF0003.jpg DSCF0004.jpg

DSCF0006.jpg DSCF0007.jpg DSCF0009.jpg DSCF0012.jpg

DSCF0017.jpg DSCF0019.jpg
 

Ant priešpaskutines nuotraukas - ne audine, o LuAZ, valtis su ratais, Zadovo transporto priemone =)

 

Barygos siunta Sidorovičiui =)

 

https://www.youtube.com/watch?v=hsL5vZpyMGw&feature=youtu.be

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 95
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Po Zonos turiu pilnas kelnes laimės, o taip pat fonarą virš akies, 

 

 

Turi gera pamoka, kad akinius reikia nesioti ne kisejen o ant akiu. :) 

P.S. Tos dvi granatos buvo tikrai ZUDANCIOS. Ilgai spenge ausyse. 

P.P.S. Kareivukam buvo atkersyta :) ir tuo paciu labai taves atsiprase ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Photos

 

Part 1

 

https://postimg.org/gallery/jjrwpslg/

 

Part 2

 

https://postimg.org/gallery/31hizos6a/

 

Part 3

 

https://postimg.org/gallery/xurohy2u/

 

Part 4

 

https://postimg.org/gallery/l2p3hhse/

 

Part 5

 

https://postimg.org/gallery/r9i9x0we/

 

Part 6

 

https://postimg.org/gallery/zi1mrdd8/

 

Part 7

 

https://postimg.org/gallery/31wrj49vq/

 

 

Ypatingas dekui fotografui Pauliui, kuris buvo visur kur reikia ir filmavo viska ka reikia reikiamu metu =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

ka gi, visu pirma noreciau padekot, uz puikias salygas pailseti nuo kasdienio gyvenimo, ir nuo standartiniu airsoft zaidimu. buvo labai smagu, sudalyvaut stalkeri jau seniai turejau dideli nora, tik nesiryzdavau, arba kitokios aplinkybes trukdydavo. bet pagaliau! labai likau nustebes tuo, ant kiek zmones nori isijausti, ir isijaute i vaidmenis. kiek vien vertas apsilankymas pas mokslininkus, ju profesoriaus veido israiska pamacius izengianti bandita buvo verta tikrai daug :D clear sky matomai irgi nelabai norejo mane leist i vidu :D sidorovicius aplamai grynakraujis verslininkas, kazka cia suka, kazka masto, galvoja, cia perka parduoda siuncia ir t.t. kaip as buvau nustebes kai kokia 3-4 ryto klaidziodamas uzsiroviau ant pelkiu daktaro, vienas, prie lauzo, tamsiam miske... pizdec, va cia tai pagarba zmogui, as net sutrikau keliom minutem. mefisto, maratonininkas tu, atskiras dekui tau, visada su malonumu gryzdavau i bara. kariskiam taipogi dekui, bijodavau nemaziau nei zveriuku, tik pamatai svyturelius, viskas, batai :D dekui kolegoms "PA biznesu" uz broliska peti :) aciu baronui uz saltakraujiska susaudyma, matomai perlenkem lazda keliose vietose :D gaila kad nepavyko susitikti visus personazus ir frakcijas, bet manau jie buvo isijaute i vaidmenis ne ka maziau.

 

o dabar apie blogus dalykus: galima kita karta i monstrus imti ne tokius sportiskus vyrukus? nes pizdec. issoka, tu begi, atsisuki vejasi, begi begi begi, kojas jau nebetempia, dusti, atsisuki, vis dar bega... neri i kazkokius bruzgynus ersketrozes ir panasius gaidzius, o ka gi jus manot, jie blet paskui :D jus nesveiki, kuom jus ten maitino ar girde, karoce... arba sikniai nakti prie kelio ilenda ikruma ir sedi tyliai.. eini sau ramiai, ir ateina toks negeras jausmas kad tu ne vienas, o cia labas vakaras, jusu dokumentai.. OJOPTVAJUKRAVAT.... zodziu jus man skolingi pora nauju kelniu, nieko nezinau :p

 

aciu sarachem ir visiem kas prisidejo prie organizavimo ir apipavidalinimo. uz ARM reiktu kurti atskira padekos tema! tiesiog bomba.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki kolegos,

Na ka gi kaip ir žadejau bus "razbor poliotov", ir žaidimo ataskaita smalsaujantiems.

Kaip ir sakiau, TERMINUS pozicionuoja save kaip atvira orgu grupe, kurioje mažai biznio, daug entuziazmo. Ir mes neplanuojam nieko slepti.

Pradesiu nuo kritikos ir nuo saves, po to per visus orgus praeisiu.

Super mano feilas - kaina latviams 5 Eur. Barstau galva pelenais ir to daugiau nebus, nes vos išejom ant "ale" nuliu, tikejomes didesnio VIETINIU aktyvumo. Brifingas rusu kalba Lietuvoje - tai ahuet kaip linksma, kai 50% native rusakalbiai ir 30% puikiai supranta. Vesti brifinga lietuviškai neturejo prasmes, tai gi atsiprašau tu kurie rusiškai visai ne žodžio, bandžiau ir jums skirt demesio kiek imanoma.

Blogai padariau kai kurius velkro ženkliukus - gal pastebejote, kad kai kurie zenkliukai buvo priklijuoti ne prie kabliuku puses, todel neimanoma buvo ju  prikabinti prie gyvybes patčio švelnios puses. Pastebejau tai jau žaidimo eigoje.

Nenormalus sutvarkymas questu ir artefaktu balanso - už questus dažnai duodavo perdaug bapkiu, artefaktai ne buvo tokie vertingi, žmones beveik nesilanke Tiomnaja Dolina, kur ju buvo daugiausiai.

Dabar kiti orgai. Blet, kolegos, jei kiekviena dežute yra užrašyta, kam ji skirta, ir pasakyta konkrečiam žmogui kad jis pasirupintu ju dalinimu, nereikia daryt iš ju "matrioškes" ir deti mažesnes i didesnes, o po to didesne vežti bybys žino kur, atiduodami rekvizita pasistenkit pažiuret I VIDU, ar ten nera daigtu kurie nera skirti DIDŽIAUSIOS dežes šeimininkams. Del to 4 valanda nakties turejau pesčiomis apeiti visas lokacijas ješkodamas monstrams skirtu gyvybes patčiu, banditu veliava irgi kažkodel buvo pas Monolita, ppc, taip nedaroma vyrai.

Registracija (labai dekoju prišokusiem padet Venom, Seryogai ir Masiai, nes visai butu pizdiec). Jos eiga ir tvarka buvo smulkiai aprašyta, atspausdinta ir paaiškinta orgams. Blet, kolegos, net jei bučiau mires netyčia ji vis tiek turetu praejti sklandžiai, nes reikia tiesiog daryt ta kas parašyta! Jai turejau vadovauti aš, bet del Žymanto lygos teko skubaus tvarka užsiimti elektronikos, artefaktu su efektais ir ženklu deliojimu (ačiu Skydui už pagalba ir transporta). Sudejau i registracijos čemodana viska, kas reikalinga, iki paskutinio dokumento, lapo ir tušinuko, pasakiau žmogui, kad pakontroliotu. Galu gale nesugebeta rasti poperiu, ir ješkoma manes su megafonu po poligona, nes nusedo racija ir kaip tyčia pradejo tupinti mano telefonas. Aš delioju miske emuliatorius o mane ješko del poperku, kurie ramiai sau guli ten, kur jie yra reikalingi. Bukite atidesni, kolegos, kita karta.

Registracijos čemodano prapisimas. Del to sutriko perpleštu korteliu (stalkeriu ginklu atrakinimo) procedura. Puse nakties niekas nežinojo kur ir pas ka tas čemodanas - kita karta neškite ji MAN, nes jis labai svarbus ir blet reikalingas, jobanavrot.

Dar vienas momentas - kai kuriu orgu visiškas ARM reikšmes žaidime nesupratimas. Jiems atrode, kad tai yra kažkokia baike, chui*nia, sarachemo, ryčio ir žymanto blevizgos. Del to ivyko keleta nemaloniu incidentu tarp orgu, ir tik antra diena pagaliau atejo suvokimas del jo (ARM) reikšmes ir reikalingumo. PAgaliau patys juos susiinstaliavo ir užsidejo ant ranku sau.

Incidentas del Arenos ir radiacijos lauko jos viduryje, kolegos orgai, nereikia reikalauti iš manes eiti iš kitos poligono puses (aš keičiau baterijas emuliatoriose tada) patraukti dirgikli-emuliatoriu, nes pasakiau per racija kad tai nera pavojinga, galu gale orgai arenoje galetu pasakyt kad tai offgame situacija ir kad žaidejai nepergyventu del to. Ne blet, tris kartus paaiškinau ka reik daryt ir negaves supratimo ka kalbu, pasiunčiau visus "v žopu" ir atsijungiau. ORGAI, KOLEGOS, jei nesugebat išvesti žaideju offgame patys, paaiškinti , nuraminti, tai blet kokie jus ORGAI?

Del kitu smulkiu dalyku, tokiu kaip nurodomojo ženklo laiku NEpastatymas prie ivažiavimo i poligona, neužklijuota laiku markiruote ant transporto, taip ir nepakabintas ARENA ženklas patylesiu, skaitom kad tai jau "meloči žyzni" kurie nelabai itakojo žaidimo eiga.

 

Kolkas tiek, bus daugiau dramos. =) Na ir mielu ir gražiu dalyku parašysiu =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pristatau musu buchalterijos ataskaita

 

ataskaita.png

 

 

Taigi dar buvo dar apie 200 eur ir 20$ paramos dezuteje, bet kaip suprantu viskas nuejo ten kur reikia ir kaip turi buti, del to aš pasitikiu Bombermenu kuris tvarke finansus pilnai. Vienu žodžiu, turejome biudžeta 1800 eur, i kuri vos tilpome ir turime extra pinigu 8 eurus ant poros bonkiu alaus proekto sekmei atšvesti =)

Labai ir YPATINGAI dekoju tiems kurie atveže savo anturaža, transporta, kura, generatorius, ir tuom prisidejo prie projekto sekmes. Čia kas liečia finansines žaidimo puses.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar žaidejai.

Labai nuliudino nesugebejimas žmoniu atvykti laiku, kai kurie stovejo prie šlagbaumo jau nuo 3 val dienos, kai kurie dar bludijo ir tupino aplinkelese, kai jau pravedinejau beveik 2 valandom pavelavusi brifinga. Blet, nejaugi taip sunku susikaupti ir atvažuot laiku, o ne po 20 val, kada ir turejo but brifingas? Del to viskas pasistumejo ir gavo chaotiškumo charakteri, be to nespejome normaliai išdelioti visu stalkeriu infiltracijai, mažos nesamones gymdo didelias, TUREKITE KITA KARTA PAGARBOS ir atvarykite laiku, nes pizdinsiu banhammeriu be gailesčio, airsofto žaidimu kurimas nera svarbiausias man gyvenime dalykas, jei bus kaprizu arba atvyru degeneratu - nereikia tokiu žaideju TERMINUS žaidime, ir TERMINUS žaidimu tada niekam nachui nereikia.

Lyrinis toks momentas. Dalyvaujant LEGION ETRANGERE žaidime, kalbejau su šiuo žaidimo orgu, gerbiamu LSB žmogumi, kad yra keleta airsoftininku rušiu. Pirmi - atviri dolbajobai, kurie dažniausiai važineja i tam tikrus žaidimus registruodamasi SMS, del kuriu dažnai kyla konfliktai ir net muštines. Tai yra visiška Lietuvos airsofto degradacija - brifingai šudini, scenarijaus normalaus nera, jokios naujoku airsofte auklejimo kulturos, maklaudai, kurie tave siunčia nachui be jokio sažines jausmo, gyvuliai-degeneratai, vienu žodžiu. Sakai ORGUI - daryk ka nors, o jis bejegiškai mosikoja rankomis - ka gi aš galiu padaryti. Padaryt galima daug ka ir reikia daryti, bet ka tu darysi nes šitie VARTOTOJAI, EDIKAI moka bapkes, o tu esi ju tarnas, oficiantas, blet...

TERMINUS niekada nedarys tokiu žaidimu ir neleis degeneratu, S.T.A.L.K.E.R. pavyzdys parode kad yra dar normaliu žaideju ir orgu, kurie gerbia vienas kita, susitaria gražiai, be konfliktu, ir nera tuos liguistos, puvesiais dvokiančios atmosferos kaip minetose žaidimuose. 

Antri - tie 30% normaliu žaideju, kurie gerbia kitus, skaito taisykles, bet del savo intelektualiu gabumu, arba perjauno amžiaus ar mažos patirties airsofte dar daro klaidas, bet yra dar šansas kad jie pasitaisys, jei pamatys normalius standartinius ar LARP žaidimus, kuriamus tvarkingu orgu, kurie nors aukleja airsoftininka kaip kita gerbianti žmogu, o ne kaip gyvuli-šaudytoja-bunkeriais-ir-nemirštanti.

Treti - tai 70% senu airsofto žaideju, kurie verda savo sultyse, mažai žaidžia - kaip sakant "elitas" pasipute kalakutai pagrinde, bet geri žmones iš esmes. Visokie politiniai ir kitokie asmeniški šudai neduoda normaliai bendrauti ir sukurti vieningos, aiškios strukturos, LSB "valdyba" - seni niekam tike dinozaurai, nieko nedarantys del naujoku žaideju degradavimo stabdymo. Darykit ka nors, "elitas", pasakykit savo aukšta žodi =)

Manau kad 70% galetu apsiimti 30% auklejimu, o degeneratus ir jiems kuriančius žaidimus reikia vyt lauk iš forumo ir LSB, k jebeni materi, aš taip manau.

Dar momentas. Kaip TERMINUS galva galiu pasakyti, kad jei orgai, kurie nieko nedaro su susiklosčiusia padetim savo žaidimuose, nieko nepadarys artimiausiu metu, manau kad nei vienas užregintas i tokius žaidimus nuo tam tikros datos NIEKADA negales dalyvauti TERMINUS rengiamuose žaidimuose, pvz. S.T.A.L.K.E.R. ir atnaujinamoje WARSIMulation serijose, net ir jei priklausys tiems 30% ir 70% procentams.

Geriau nieko ir niekada daugiau nedaryt, nei jei vienas degeneratas sugadins visa žaidima, ir galimai ne tik rengiama TERMINUS orgu grupes.

Na, čia toks gavosi kažkas tarp manifesto ir ultimatumo =) Bet kalbu rimtai, be juoku. 

 

Da gal kokios dramos imesim. Stay tuned

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar šiaip beletristikos.

Pirmoje eileje noriu padekoti Lukašenkai, kad musu žaidimas sutapo su PAG8, ir daugelis žmoniu "ne temoje" nedalyvavo ir nesugadino S.T.A.L.K.E.R. Be jokio sarkazmo dekoju, as is.

Be to, dabar žaidejai ir komandos, kurie pasirinko S.T.A.L.K.E.R. tures prioriteta registracijoje, nes jau matau kad tai yra tikri setingo žinovai, branduolys.

Visi kiti kabes ant bano ribos, pvz vienas SPECNAZ komandos atstovas, kuris ikalbinejo po Battlefield 3 prie laužo "Sarachemai daryk S.T.A.L.K.E.R. tikrai atvažuosim" o galu gale nuvažiavo i PAG. Ok, priemiau tai kaip asmenini ižeidima, turiu tokia teise. Ta pati situacija dar su vienu zaideju, kuris dazniausiai buna prie Vilku komandos.

Bet kuriuo atveju, nesigailiu kad jemiausi šio projekto ir davedžiau iki galo. Nors gal viena ir paskutini S.T.A.L.K.E.R., bet padariau, blet =)

Dabar padekos, pradesiu nuo orgu =)

Vyrai ir merginos, kurie prisidejo, visa siela myliu jus, negaliu apsakyt tiesiog kaip. Iškentet mano despotizma ir šudino harakterio priepolius tikrai sunku. Dekoju Bombermenui ir jo nuostabiai žmonai kad iš karto entuziastingai pasiryžo atkurti S.T.A.L.K.E.R. serija, tai pat ahuenai vertinu Skydo komandos prisidejima materialiai ir organizatoriškai (ir vadui Nerijui), už tai kad nors setingas buvo ne visai žinomas ir iprastas, susitvarket kaip kariškiai neblogai (tik kita kart mergoms tarp papu ir telefono granatu nemeskit =) Superinis ir ypatingas ačiu Tominiui ir Nasteriui (Sidorovičiui) nes buvot atleke i poligona menesi prieš žaidima apsižiureti ir padeti, ir daugiausiai domejotes setingu, dalyvavote filmavime ir tt.

Anarchistams, ypač Seryogai, jo sunui, ir Venomui - jus tikri ir besalygiški S.T.A.L.K.E.R. tevai ir vaikai =) Be jusu ideju ir pagalbos Zona butu visai kitokia, nyki ir nuobodi, ačiu Jums!

Atskirai Mefisto ir Justinui, baro vadeivams, tris kartus ačiu, nors esat truputuka raspizdiaini bet kur jus matet neraspizdiainus barmenus ir povarus, taip ir turi buti =)

ЖУК, Ryčiui, Žymantui - ačiu už ARM ir viska ka jis dave žaidimui, o tai pat jusu roles pačiame žaidime.

ARM raida:

prieš 4-5 men nupešiau ant kalieno

start.jpg

prieš 4-3 men jau sukuriau koncepta ir veikimo logikos aprašyma, pirma patirtis photoshope parodyt susirinkime orgu

concept.jpg

gatavas ir veikiantis, ideja, tapusi realybe

final.png

Ačiu Barygai Klausui - maladec, visur viska вынюхивал и всё знал, na kaip ir visada =) Maladec tikras Zonos torgovcas ir stalkeriu draugas!

Superfantastiškas ačiu TERMINUS kolegoms - Ildu, Rakot, Rusix - dar karta patvirtinot kad galima jumis pasitiket.

Žalias, Masia, Nemiga, Pilot, X-Log, Hollow, No_Nick, Citanaf ir daug daug malačiu kuriu net nicku nežinau ir neprisimenu, dekui jums =)

Nuotrauka kuriant S.T.A.L.K.E.R. Orgai pietauja

IMG_20160929_101522.jpg

 

Bus dar difirambu žaidejams

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar inkalsiu epistoliarinio žanro =) Skamba lietuviškai nikaip bet tai ne apie XXX reikalus

 

Žaidejai, mielieji mano žaidejai.

Butent tie, kurie dalyvavo S.T.A.L.K.E.R. - kaip ir sakiau, jus pasiryžote šiam questui, nepabugote perskaityt 15 lapu taisykliu (kai kurie net pyko, kad nebuvo žadeto ekzamino, nes ruošesi tam nuodugniai ir rimtai, ta ekza turejau priimineti aš bet del užvelavusio brifingo pritrukome laiko).

Libera Avis, tau išskirtine pagarba, ar dave tau pažadeta granata registracijoje? Nes neramu iki šiol. 

Nepastebejau nei vieno airsofto VARTOTOJO, EDIKO - tai buvo tikra S.T.A.L.K.E.R. pergale, niekas nereiške priekaištu, nerode kaprizu, neverkšleno (buvo kažkoks smulkus incidentas su neprisistačiusiu žmogumi nakti, bet jau tiek to). Visi žaide ir atžaidinejo NEREALIAI, kaip ir buvo pastebeta kituose postose - Zonos dvasia užvalde jus, ir monstrus, ir žmones - tai, del ko dareme žaidima, tas stebuklas, ivyko butent ir del žaideju ATSIDAVIMO IVYKIO IDEJAI, manau nemačiau niekada dar anksčiau tokio nesuprantamo, transcendentinio broliškumo tarp žaideju, kada visiškai nepažystami ir net nesuprantantys vienas kita stalkeriai dalindavosi vandeniu ir maistu, karštai aptarinedavo paskutini susitikima su monstrais ar anomalija, kova su Monolitu, zombiavimo patirima ir tt.

S.T.A.L.K.E.R. - tai bendravimo švente, gyliai socializuotas žaidimas, kurio pirminis tikslas nera žudyti, bet susitarti, bendrauti, dalintis ispudžiais, patirimais, patirtim. Tai yra žaidimas-integracija, kuriu dabar taip truksta šiolaikiniam airsoftui - vos pasibaigus standartiniam žaidimui, pasipute kalakutai "elitas" ir "visčiukai" išsivažuoja, o po to blevyzgoja ir šika forumuose, kad "nenušenauta žole nera tuliku orgai lochai" ir tt.

Tikekimes, kad taip bus ir toliau. Kitais metais planuojamas 5 paru žaidimas S.T.A.L.K.E.R. : Call of Noosphere, dar tik planuojamas, tai tik gandai ir neaišku dar ar vyks, nes ne nuo manes vieno priklauso + aplinkybes, bet jei vyks tai planuokite gegužes gala - birželio pradžia, 5 paros Zonoje, nžn ar iškentes kas nors. Abejoju =)

 

Kas moka rusiškai ir kam idomu, atsiliepimai apie S.T.A.L.K.E.R. : Cold Sky latvių forume 

http://www.airsoft.lv/forums/index.php?showtopic=15827&page=4&do=findComment&comment=285430 ir žemiau

Nepraraskit ryšio su jais, gal kitamet jums vel reikes dalintis vandeniu ir tušonke =)

 

Na ka gi, kaip ir viskas pasakyta, ačiū už demesi, ir iki nauju stebuklingu susitikimu.

Pagarbiai, Sarachem, grupes TERMINUS galva

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

5 paros Zonoje aš už.

Šiek tiek pastebėjimų:

Monstrai užkniso juodai jie atpažyįsta granatas. Įdomu ar nors vienas monstras buvo apsvaigintas granata ... tą klausimą reiktų tobulinti. 

Alkoholio vartojimo atveju reiktų pradėti nuo liemenės užsivilkimo nes girti macloudai užknisa juodai. 

o šaip praporščikas Zadovas dėkoja visiems už tarnybą :) iki

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

Monstrai užkniso juodai jie atpažyįsta granatas. Įdomu ar nors vienas monstras buvo apsvaigintas granata ... tą klausimą reiktų tobulinti. 

 

 

Buvo, buvo, "vsio po čestnomu"..... Pirmas mūsų Snorkas naktį, pribėgę kolegos peiliuku ir "damušė". Tiesa, teko faktiškai su savimi :(, bet gulint ant žemės per 0,5 m. nuo snorko - nelabai kas ir lieka... :ph34r:   Čia gi kokia problema - granatos suveikimo uždelsimas, per kurį tas pats snorkas puikiai spėja "atšokti" iki granatos atstumo. Aišku, gali laikyti rankoje iki paskutinės sekundės ir po to mesti, bet čia jau pasirinkimo reikalas :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na del monstru, čia dar buvo pasiulymas pardavineti monstru judejimo planus, grafikus. Kolegos, su visa pagarba, bet jau čia visai =)

Kas del granatu, del to ir buvo ivesta karteče - primenu kad senesnese S.T.A.L.K.E.R. tokios galymybes nebuvo iš esmes.

Vienintelis monstru momentas buvo - kad kartais veikdavo perdidelem grupem ir visiškai blokavo kelius, bet stalkeriai rasdavo budus apeit, miškais flanguot irgi pasirodo imanoma.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

mostrai monstrai monstrai :

Taip kontrolierius tikrai kontroliavo monstru veiksmus. bet :

snorkai dazniausiai vare aplinkui, krovososas su biureriu, vienas biureris + kontrolierius, taip imdavom centrinius kelius is visu pusiu.

Ateityje galima ivesti monstru zonas kur galima juos dazniausiai sutikti bet su salyga kad bus 4-5 snorkai, 3-5 krovososai, 2 biureriai ir kontrolierius.

buvo per mazai monstru todel  laikemes grupeje.

Kaip biureris gavau 1 karcete nuo mokslininku (didzioje ismetimo metu kai slepesi angare, nezinojau kad turi tik 3ms suviams buciau tikrai neses ir draskes visus)

antra karta gavau 1 is karcetes nuo bandito galutinio puolimo metu. Toks jausmas kad pompu niekas neturejo.

Gaila kad sustreikavo iranga ir tik vienas biureris turejo telekinezini zudyma.

 

Savo akimis maciau bent 5-6 kartus kai snorkai ir krovososas gauna granata ir buvo pribaigti  peiliais.

Biureriui granatos pagal taisykles tai dievo dovana kuria grazinam tam kuris mete.

 

70% kaip biureris zaidziau atsiskyres nuo grupes nes taip buvo linksmiau gasdinti ir gainioti visus zonai nepriklausancius "padarus

"beto tikejausi kad visgi kasnors  pasidomes ir padarys biurerio questa. (1 dalis : bendravimas su biureriu (reikejo iskelus  simboli garsiai melstis) uz ta dali galima buvo paprasyti isnesti is radiacines ar anomalines zonos artefakta (tus)) uz visas 4 surinktas dalis galima buvo prasyti nuzudyti kita monstra ar veikeja (logiskai pasiekiama) buvo galimybe surinkus visas 4 dalis paskutinio puolimo metu prasyti nuzudyti monolito priesta)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl tam tikru aplinkybių Terminus organizacijos ir Terminus organizuojamų Larp/airsoft žaidimų nėra forume. S.T.A.L.K.E.R Call of Noosphere ir X-COM jau yra kuriami ir planuojami, jeigu tau norėtus sudalyvauti šios serijos žaidimuose ir sužinoti daugiau informacijos kreipkis PM.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...