Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

S.T.A.L.K.E.R. : Cold Sky ATSILIEPIMAI


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 95
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Su visa pagarba ankstesniems STALKER serijos zaidimams galiu drąsiai teigti, kad Cold Sky buvo kitas lygis, tiek technine tiek atmosferine prasme.

 

Pradėsiu nuo to, kad kai jau registracijos metu gavau veržlę ant binto supratau, kad šios trys dienos bus tikrai išskitinės. Ta maža smulkmenėlė davė tą pradinį gerų emocijų pliūpsnį dar neprasidėjus žaidimui.

O dalykų, kurie mane asmeniskai džiugino buvo daug:

 

*monstrų rūšių gausa. Tai pagyvino baimės jausmą.

*Visi tie smulkūs anturąžiniai elementai kaip: laikraštis, įdomūs ir nematyti plakatai(įskaitant televizorių); bačkos deginimui, audinė šalikelėj, atitinkamas transporto sužymėjimas. 

*angaro pritaikymas barui.  Tos sužemintos lubos labai pridavė jaukumo. ir apskritai visa baro teritorija atitinkamai išpuoselėta.

* muzika: jos buvo daug ir ten kur reikia. Nors stilistika buvo skirtinga, visi gabalai atitiko tematiką ir poilsio minutėmis  kiekvienas galėjo išgirsti savo mėgstamo žanro gabalų.

*Labai pridavė zonos tikrumo jausmo kariškių saugomas zonos perimetras, stalkerių deportacija ir persiokiojimas, įkisant į kalejimą ar jų nužudymas. Ir ta propoganda sklindanti iš megafono niekada neleido pamiršti kur tu randiesi. 

* "NPC" buvo charakteringi, kartais būdavo irzlūs dėl nuovargio, bet visvien buvo stipriai įsijautę į savo vaidmenis. Ir kas labai šaunu, kad beveik niekada nebuvo eilių. 

Specialius linkėjimus noriu perduoti mr. Povarui, nes aš buvau geriausias jo kazino klijentas, kad jis, man eilinį sykį pralošus visus pinigus, neišvydavo manęs, o paguosdavo ir įpildavo.

*Dar man patiko konkreti pabaiga - frakcijų susivienijimas prieš bendrą tikslą. Kai aiški pabaiga, ir out of game, gali pasiplanuot likusią dieną, ir in game, gali pasiskubint užbaigti likusius deal'us. 

*O ARM tai čia išvis be komentarų - kosmosas :) aukštesnė larp dimensija

 

Reiškiu didelę pagarbą, ir padėką Sarachemui už jo visakeriopą pasiaukojimą organizuojant šį didelį ir sudėtingą žaidimą. Tik dėl jo, ir jo komandos, mes galėjome šiemet pajusti zonos dvasią. Darkart ačiū visiems. 

 

Man ilgai išliks nuostabūs potyriai iš šių trijų dienų praleistų Cold sky zonoje.

 

...ZONA PRIKLAUSO STALKERIAMS!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Super zaidimas gavosi

Pagarba organizatoriams.

Buvo ir issigandusiu ir "beveik" pridejusiu i kelnes.

Zona nenuspejama, pakankamai pavojinga, adrenalinas  vire pas visus.

asmeniskai mano rezultatas :72 km trasoje.

Zona grazino auksa

 

Pasiulymas orgams.

1. skirtingos sistemos (radijacija : paprasta kauke  veikimas kaip buvo dabar , dujokauke - geltona zona zudo -25% silpniaus, raudona zudo taip pat, uzdaro kvepavimo sistema, geltona zona renkasi radiacija -50%, raudona -25%)

2. ANomalijos : galetu atsirasti chemines radiacijos zonos ( Кисель anomaly) kur su uzdaro kvepavimo sistema galima butu isgyventi )

3. ivesti i sistema QR kodu, radus artefakta tiesiog skanuojamas kodas (su kamera) ir sistema mazintu kaskuriu anomaliju poveiki) galima taikyti visiems artefaktams , atidavus ar pardavus artefakta veikimas butu kaip kollbos paspaudi palaikai ir nebeturi artefakto.

4. Kareiviai , turetu buti normalus zaidejai (frakcija) tik laikytis keliu ir nelysti i miskus.

5. Safe zonos turetu likti tik pas prekeivius.

6. Jei prekeivis iseina is safe zonos ir buna nuzudytas , zombifikuotas, ar kitaip paveiktas. Butu paleidziamas atgal i savo safe zona  kur turetu uzdaryti  ja 15 min.(privaletu visus isvaryti uz safe sonos ribu)  (15 min nelieka safe zonos ir gali vykti viskas kas tik gali . (isimtis baras kur barmenas turetu moketi stalkeriams (ar frakcijoms uz apsauga). (saugumo sumetimais nes ten daugiausia zmoniu be apsaugos leidzia laika.arba privalomai visi turi bare uzsideti bent akinius)

7. veliavos galetu buti vogiamos ir uzkariaujamos. nepriklausomai nuo frakcijos ) (garbes reikalas)

8. Artefaktus padaryti matomus  tamsoje (pameginsim padaryti pavyzdi)

9. Monolitas (si karta buvo mazai zmoniu todel padejo zona (monstrai), ir kariskiai ( nes buvo paveikti monolito kunigo (zombified) . Bet ateityje butu pasiulymas sventykloje pastatyti wish granter (jau yra ideja kaip tai padaryti) kur zaidimo esme ne nugaleti monolita ( nes to padaryti neimanoma ) bet prisiliesti prie wish granter ir pasirinkti savo nora (atsakas nu kaip ir pirmoje stalker dalyje  galimi keli variantai)

10. Burer galejo atbaidyti Izlom arba vienas is keturiu artefaktu . Reiketu kaskokios apsaugos nuo kontrolieriaus (psi skydas gaunamas uz misijas ir tureti butu galima tik terminuota laika )

11. Padaryti skelbimu lenta ir paasikinti zaidejams kad ten galima skelbti ir rasti uzduotis ( si karta kiek pastebeta Barono uzduociau 90% niekas neskaite )

(tokiu budu zmones gal labiau larpintu nes ne visi suprato kad galima gauti uzduociu ne ti kpas zadova, mokslininkus ir barmena)

 

veliau kils daugiau ideju

 

Beto kompakte likom nuskriausti kur  daina apie mus

 

.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na kagi, gyvi atrodo visi grizom:D

Nepamitstama , viskas labai gerai deja ant mano sudtelefonio arm baisiai streikavo ir teko nekarta mirt del jo nesugebejimo laiku sureagot i zonos pokycius :)
Patiko viskas, pasijutau grinai kaip stalkeris.. salta lauzas tusonke ir kalbasa sprogimai suviai o tu slepies belekokiam bunkeri megi ant grindu ir tikies laimes kad viskas ok pasibaigs , aciu orgams jus mano dydvyriai, aciu Barygai tikras stalkeriu draugas ir aciu clear sky uz stoga virs galvos. Barmenui dekui uz gerus mainus. O chimerai dekoju uz nepamirstama stebuklinga spektakli prie lauzo :D Visiem zodziu aciu, nu net nezinau ka cia bepasakyt buvo labai gerai, noriu dar. STALKERIAM ZONA !

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

DOLG grupuotes vardu norėčiau padėkoti orgams už tokias pastangas kuriant šį žaidimą!!!!!

Viskas buvo tiesiog aukščiausiam lygyje!!!! Kitaip aprašyt savo pojūčių neįmanoma!

Ačiū visiems žaidėjams, viskas buvo nuostabu. Mūsų grupuote buvo maža, bet mes stengiamės padaryti viską ką tik galėjom ir spėjom.

Pavyko įamžinti pora gerų kadrų:

https://www.youtube.com/watch?v=X7wN-rU3vUA

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis Aciu!! Visai organizatoriu komandai uz puikiai parengta zaidima. Tikrai nustatet aukstus standartus STALKER Strike zaidimams ir isvis LARP zaidimams. Geresnio draugo uz Baryga Stalkeriams nerasti susitikas su jo buvo ipac malonu :). Zaidejams aisku atskiras Aciu uz puiku pasiruosima, labai malonu buvo kartu zaisti ir bendrauti. Monstrai tai isvis atskira tema, didelis Thumb Up, uz pasiruosima ir atsidavima zaidumui. Kitose salise rengiami tokio pobudzio zaidimai dabar turi ko sekti :) . Ziurint dabar i arm app'a telofone taip ir norisi grizti kad jis vel suveiktu :). 

Tikiuosiu susitiksim dar :)
 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didžiulis AČIŪ organizatoriams ir visiems, kas prisidėjo prie šio žaidimo įgyvendinimo!!! Kiek daug darbų buvo atlikta, kiek meilės įdėta, kiek laiko praleistą toje teritorijoje, kad ji taptų tikrąją ZONA!

 

Atsigavęs po tokio išskirtinio savaitgalio supratau, kad noriu ten sugrįžti. Kad dabar jau žinau saugu kelia iki pelkių daktaro, kad laukinė teritorija liko beveik ne išžvalgyta. Kaip geriausiai apeinamas KPP.

Dabar, būdamas namuose su šeima, apsuptas jaukumo ir kasdienybės, jaučiosi kaip Redrick "Red" Schuhart. Suprantu, kad grįžti dabar ten neįmanoma, nereikia ir negalimą. Bet Jį, kalė, ZONA prakeiktą, manęs nepaleidžia.

 

 

AČIŪ!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, ačiū orgams už žaidimą.

Tikrai labai geras eventas.

 

Man asmeniškai truko dienų, jei butu kokias 3-4 naktis butu super. Bet 2017 metai nera dekingi kalendoriaus atžvilgiui.

Ilgesnės dienos ir trumpesnės naktys irgi didelis pliusas.

 

Stalkeriai iki pasimatymo ZONOJE.

 

Klaus_F (Baryga)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar, būdamas namuose su šeima, apsuptas jaukumo ir kasdienybės, jaučiosi kaip Redrick "Red" Schuhart. Suprantu, kad grįžti dabar ten neįmanoma, nereikia ir negalimą. Bet Jį, kalė, manęs nepaleidžia.

 

 

AČIŪ!

Jaučiuosi lygiai taip pat. Traukia "namo" į zoną :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, paskutiniai daiktai suvežti.

 

Nemaniau kad po žaidimo bus taip liūdna žiūrėti į ištuštėjusį barą, į ištuštėjusią zoną....

 

Paskutinį kartą aplankėm pagerbti žuvusiųjų stalkerių. "Olegai, tavo darbas nepamirštas ir bus tęsiamas"- tai pasakė kažkas iš kartu atėjusių ir tai gyliai įstrigo širdy ir maloniai sušildė.

 

Stalker žaidimas tai nepaprastas airsoftinis žaidimas- tai žaidimas kuris tave perkelia į alternatyvią realybę, užburia, įtraukia, priverčia pasijusti jo dalimi.., o svarbiausia suburia tikrų draugų ratą...

 

Visų orgų vardu noriu padėkoti žaidėjams už pastangas už pasiruošimą už norą kad šis žaidimas sklandžiai vyktu, už aukas bare (jie tikrai pagelbėjo...). Įpatyngai dėkojam tiems kurie padėjo paruošti zoną tokią kokią Jūs ją matėt.

 

Dar karta Ačiu ir iki pasimatymo ZONOJE ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pavelai, mano pustonis daigtu dar pas tave priekaboje, taigi dar ne viskas suvežta =)

Vakar nebuvo nei noro, nei laiko, nei jegu iškraudineti, taigi, visos mano gumines bobos ir visi kiti skeletai iš spintos nuvažiavo tolyn, bet žadejo sugrižti. Atejau namo tusčiom rankom ir su cigarete dantyse, kuom labai nustebinau namiškius =)

6 dienos ir 6 naktys Zonoje man asmeniškai buvo sudetingas iššukis. Kiek kilometru prisukau vaikščiodamas master reikalais, deliojant artefaktus ir emuliatorius, po to keisdamas juose baterijas, po to surenkant po žaidimo - bbz, manau keleta šimteliu tikrai primarafoninau.

Na, tai ir ne tik tai dariau ne tik aš, taigi labai dekoju visiems organizatoriams, jusu briliantiniai protai ir auksines rankos padare tai ka padarem.

Tai pat norejau padekoti žaidejams.

2/3 aprašytu pasiulymu jau ar buvo planuojami bet nespejome/pritrukome lešu, arba planuojami ateities serijos žaidimuose (jei ju bus).

Turesiu aptarimui 5-6 dienu nonstop žaidimo koncepcija, kurioje bus pakeista žaideju atvykimo ir registracijos, brifingavimo mechanika, kada žaidejai kurie nores but visa laika paims atostogas ir bus visa laika, ir tie kuriems užteks 2-3 dienu gales atvykt i  S.T.A.L.K.E.R. trumpam.

Kolkas tiek. Veliau parašysiu savo kaip head master nuomone apie žaidima, bus ir kritikos ir pagyru, negailesiu nei kieto nei švelnaus žodžio ir orgams ir žaidejams.

Moto: Visiškai nusikales, išgrežtas kaip citrina ir tuštuma galvoje. =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

AČIŪ orgams ir žaidėjams už nepaprastą renginį. Buvo tikrai kitaip negu visada. Smagu matyti vis aukštesnį žaidimo ir žaidėjų lygį kiekvienais metais. Tokio tipo renginiui tobulėjimui ribų nėra :)

 

Šiek tiek buvo gaila, kad naktį buvo be šansų praeiti kur nors toliau negu baras, tik pradedi eit ir atvaro koks monstras :D (nutarėm eit tyliai išjungę fanarikus nuo baro link pagrindinio kelio, nu einam einam tyliai visiškai, nuėjom pusė kelio, sustojom paklausyti ar niekas nevyksta aplinkui. Stovim ir už kokių metrų 10 PYST CHIMEROS akys :D kelių sekundžių nejauki tyla ir į kojas :D)

 

Siūlyčiau apsvarstyti galimybę pardavinėti monstrų judėjimo planus (pvz. tam tikrą valandą tam tikrame kvadrate)...

 

Visa kita aukščiausiam lygį :)) 

 

Va kokį vaizdelį aptikom zonoje...

 

49f01161061ca891e11b9321d370f403329.jpg

 

 

O šitas tai kiekvieną kartą prajuokindavo užėjus į barą. 

 

bd1eb875d2b7c189f027537b66463bfe697.jpg

 

Nekantriai laukiam kitų metų serijos pratęsimo.

 

P.S super idėja daryti tęstinį žaidimą, su bonusais ir skolom. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai man buvo pirmasis S.T.A.L.K.E.R. į kurį atvykau. Buvo vagonas ir dar truputi įspūdžių! Jau eina antra diena, kai sėdžiu namuose be nuotaikos - norisi atgal į zoną, ir vėl visus pamatyti. Ačiū Orgams už titanišką darbą, kuris buvo atliktas su didele kokybe (bent jau aš jokių minusu nepastebėjau). Ačiū jums, kad ryžotės padaryti šį žaidimą. Ačiū Sarachem už Head master. Ačiū Bombermen už techniškąją pusę, viskas buvo super. Ačiū "SKYDUI" už tai kad jie labai stipriai prisidėjo prie organizacijos. Ačiū ir pavieniams organizatoriams, už jų darbą ir pagalbą. Ačiū už tai, kad padarėte šventykla, labai norėjau tenai nueiti, pabūt, prisiminti ir pamastyti apie tuos kurie mus paliko, tiek per pačios avarijos likvidacija tiek ir apie tuos kas pliko mus visai neseniai, bet deja taip ir nepavyko :( .

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dideli Aciuuu sako Vaiduokliu komanda... Nuosirdziai dekojam visai organizatoriu komandai uz super zaidima! Kaip monstrai stengemes aplankyti visus, ir sukelti kuo daugiau siaubo. Buvo nevienas momentas kai vyrai pradejo "spiegti" kaip mergaites :) o keli, po akistatos su Snorkais, pradejo zvalgytis toleto. :) Galvoje sukasi daugybe isimintinu momentu, ir nevieno neigiamo.  Kilometru  sulakstem labai daug, bet tikrai buvo verta. Galiu pasidziaugti, kad per si zaidima nesutikau nei vieno "MEDZIO" visi sutikti Larpino taip kurdami nuostabia zaidybine atmosfera. Dar karta didelis ACIU!! Ir iki susitikimu kitose serijose.

 

P.S. Kas turi kontaktus su pelkiu daktaru paskambinkit ( 867571537) Jis paliko pas mane savo palapine. Jai neklystu jis buvo is Latvijos.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Первые два вечера вырубалься как доползал до кровати... smile.png поэтому только сейчас добрался до компа!

 

Несомненно лучшая игра S.T.A.L.K.E.R. из тех, которые посчастливилось посетить!!! Группе Оргов грамаднейшее спасибо за неповторимые ощущения Зоны! Реализация ARMa отпадная, от чего ощущения реального присутствия в Зоне многократно усилено... Монсты и НПС отыграли шикарно. Копилка баек и классных моментов солидно пополнилась и с радостью буду вспоминать самые интересные моменты с друзьями и  родными до следующей игры... Надеюсь у Орг группы хватит сил и мотивации продолжить линейку игр!

Хочеться много написать, но слов не хватает, чтобы описать все пережитые эмоции и ощущения - Едте в Зону к Sarachemu ребята и сами все поймете!!!!!!

 

Для себя понял важный момент, что языкового барьера нету!!!! 80% прекрасно говорит на русском и 19% на английском! Порадовал Сидорович, который практически ни на Русском, ни на Англ не говорил - надо было видеть как общаються люди на пальцах biggrin.png Еще отпадней со стороны смотрелась выдача\приемка квестов. Самое главное договорились!!!! Кстати это тоже был интересным моментом антуража - зона приютит каждого и пофиг на каком языке ты общаешся!!!!

 

Монстр, который Излом, спасибо тебе лично. Столько приколов и ржака даааавно не видывал!!! Излом "Коомаааааар, ты еще жиииииив?" smile.png)) (Кто был - тот поймет) А квест с детенышем Химеры воообще бомба - может кто из команды выложит фотки с этой уморрой! 

Фишки от Излома:

- Сссссталкер, пойдем покатаемся на каруссссселе?

- Сссссталкер! Жааарку тебе в ж*пу, ссссталкер!

- Сссссталкер, может тебе почессссать спинку?

- Сссссталкеееееер, дааааай шоколааадку! (внезапно, ночью на дороге - фабрика кирпичей включена!)

и много других приколов!

Спасибо всем игрокам за антураж и созданную атмосферу!!!

 

Вообщем игра удалась на 10000% каждый мог отыграть так, как он хотел и представлял - возможностей была уйма! Еще раз хочу поздравить и выразить благодарность органзаторам - Вы молодцы мужики!!!! Все получилось. Теперь только вперед и вверх к Олимпу smile.png

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

А квест с детенышем Химеры воообще бомба - может кто из команды выложит фотки с этой уморрой! 

Oй уржались ночью от детеныша  Химеры :)

у костра с Комаром она целовалась и масаж сердца делала :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

beje prie pasiulymu butu,
Ateitije arm galetu turet tam tikra atmintine, tiek su taisyklem zaidimo tiek su paaiskinimais jeigu zaidejas tam tikro daliko nesupranta arba pamirso greitai galetu pagal kategorijas rasti savo "pda" taip sakant arm'e. Aisku galima butu pridek ir skilti nuosaviems uzrasams, bet cia gal geriau netgi tiktu paprasta uzrasu knygele, kaip kam patogiau. Bet vat paaiskinimai ir tam tikri zaidimo aspektai kaip atmintine praverstu. Gal netgi jeigu planuojama dariti artefaktus su QR kodais tai nuskanaves ta QR zaidejas galetu gauti informacija apie si artefakta ir panasiai. Taip pat QR jeigu planuojamas galietu buti uzdetas ir ant tam tikru questiniu daiktu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Su QR bus problemos nakti. Teks naudoti blykste, o tai jau demaskuoja stalkerį. Bet bendrai ideja idomi ir gal galima kažkur kitur pritaikyti.

beje prie pasiulymu butu,
Ateitije arm galetu turet tam tikra atmintine, tiek su taisyklem zaidimo tiek su paaiskinimais jeigu zaidejas tam tikro daliko nesupranta arba pamirso greitai galetu pagal kategorijas rasti savo "pda" taip sakant arm'e. Aisku galima butu pridek ir skilti nuosaviems uzrasams, bet cia gal geriau netgi tiktu paprasta uzrasu knygele, kaip kam patogiau. Bet vat paaiskinimai ir tam tikri zaidimo aspektai kaip atmintine praverstu. Gal netgi jeigu planuojama dariti artefaktus su QR kodais tai nuskanaves ta QR zaidejas galetu gauti informacija apie si artefakta ir panasiai. Taip pat QR jeigu planuojamas galietu buti uzdetas ir ant tam tikru questiniu daiktu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

QR koda galima nuskaityti Bare ar kitoje neutralioje lokacijoje, arba isvis juos gali tureti ir aktivuoti tik NPC. Tai nera problema.

Del tam tikru priežasčiu negalim atskleisti visu niuansu, bet planuojami ir imanomi su laiku tokie dalykai, kurie visiškai pakeis visus žaidimus, kur gali buti pritaikytas ARM ir jo atmainos.

ARM + taktinis planšetas + stalkerNet = pilnavertis PDA - tai tik pradžia, jei orgai nores ir gales vystyt projekta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Stalkeriai,

Į zonos teritorija patekau ketvirtadieni tai savo akimis teko pamatyti kaip apleistas paligonas tampa chernobelio teritorija, kiek žmonės idėjo darbo prie atmosferos kurimo. Gaila niekas nepadarė nuotrauku prieš ir po manau matytusi rezultatas ir darbas.
Man asmeniškai ketvirtadienis gavosi kaip papildoma žaidimo dieną, įžangą į žaidimo atmosfera.
Liudnas ir kiek juokingas įvikis buvo kai pirma žaidimo dieną begdamas nuo chimeros sudaužiau draugės telefoną – pagal mano informacija buvau pirmas ir paskutinis kuris sugebėjo sudaužyti telefoną. Telefonas nerodė appso bet užtat burzgė ir pipsėjo. Taip pat patraiškiau ir savo automata kuris kuri laika nebešaudė, bet Lapei patarus buvo suklijuotas izoliacinėm juostuom ir ryte jau buvo paruoštas kovai. Kiek veliau kai Svobodos baze buvo užpulta Monolito ir mano kolegą linksmai pabego iš bazes palikes mane vieną. Momentas kada mane jau nušauta bandė zombifikuoti o aš išėmes iš savo kišenės telefoną rodau kad nieko nematau :D {aišku galėjau pavaiščioti valandą ir be appso, bet kaip ir paliko mane numirti}.
Kas labiausiai džiugino žaidime kad visi žaidėjai maksimaliai stengėsi pasinerti į zonos atmosfera, teko eiti ir su stalkeriais ir su svobodovcais kai tik pakilus skalei iki geltonos žymos visi dedavosi kaukes. Taip pat praejus į žalia zona nusiimdavo kaukes. Patiko kaip vienas žaidėjų iš estijos bandydamas pravesti mane iki bazes ieškojo praejimo tarp anomalijų šokinėjo kaip snorkas iš žaidimo vis tikrindamas appsa. Teko sutikti stalkeriu kurie skundėsi kad jokiu artefaktų dar nėrado, bet jie tikrai neatrodė nepatenkinti. Manau daugelis žaidėjų gavo tai ko jie čia ir atvažiavo.
Didelis pliusas buvo kad mano mini personažas buvo pakankamai populerus teko daug bendrauti, pasakoti įstorijų, verbuoti naujus žaidėjus, klausytis grasinimų, visokių slaptų planų ir pasiulymų.
Dėkui žaidėjams užklidusiems į svobodovcu urvą.
Dėkui stalkeriams su kureis teko bendrauti ir keliauti.
Dėkui personazams.
Dėkui orgams.

P.S reikia gitaros bare kuria galetų imti bet kas ir pabrazginti, nes žmonių kurie galėjo ir norėjo groti buvo labai daug.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, praėjo trys dienos, galima jau būtų konkrečiai ir koncentruotai pasisakyti apie praėjusį ĮVYKĮ (ilgai galvojau kaip įvardinti, bet geimas, žaidimas ir pan. netinka).

Nė velnio neišeina, tačiau bandom:

- Bet kokiu atveju mano ir Visvos vardu didis dėkui Saracėnui ir kitiems Orgams, Monstrams, personažams už nepaprastą renginį. Padėkų jau buvo išsakyta daug, tad nesikartosiu - ir taip viskas aišku;

- Anarchistų nešta STALKERIO vėliava perimta pagarbos vertos komandos ir pakelta dar Aukščiau, kas džiugina tikrai  :D ;

- Dėl ARM pritaikymo veiksmas įgavo kitas spalvas ir faktūrą, jau nekalbant apie ateities potencialias galimybes;

- Viskas vyko nepaprastai realioje aplinkoje, kiekvienas galėjo rasti ko nori - veiksmo, intrigų, stresų, Stalkerių bendravimo ir gyvenimo atmosferos, ir t.t. ir pan. Asmeniškai man renkant informaciją dėl vieno kvesto nepaprastai patiko "prosto" sėdėti Bare ir pajusti TAI;

- Nors gal būt blogai nuskambės - mano supratimu, buvo labai gerai, kad tuo pat metu (į)vyko PAG'AS, dėl ko dalyviai buvo išfiltruoti "idėjiškai" ir puikiai žinojo ko ir kur vyksta;

- Dar daug ką būtų galima paminėti, tačiau ar verta - viskas buvo tikrai gerai.

 

O kas blogai? - KODĖL, NA KODĖL TIK DVI DIENAS, DVI NAKTIS?  :(

Jau seniau sakiau, kad STALKER reikia daryt 3-5 dienų trukmės. Na dabar, prie tokio formato, ARM ir kitų su juo ateinančių (aš žinau, tikrai žinau....) "fiškių" savaitės STALKERIS tampa (taps) tikromis atostogomis (GYVENIMU), kurių metu bus galima galutinai (įsi)GYVENTI (nusibaigti) STALKERYJE. Noriu, reikalauju to ........................ :D

 

Apibendrinant - gerai, kai labai gaila, kad pasibaigė. Matau, kad ne man vienam taip.

Todėl nuoširdžiai tikiuos kad organizatorių komandai užteks moralės ir jėgų išlaikyti taip aukštai pakeltą STALKERIO vėliavą ir pratęsti jau tampančio metinio kultinio renginio tradiciją kitamet.

SĖKMĖS JUMS, ZONA SU JUMIS.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Man šis Stalkeris buvo pirmas LARP žaidimas, nežinojau ar patiks ir norėjau išbandyti pati kas tai yra. Labai patiko!!! Esu labai dėkinga orgams, milžiniškas pasiruošimas, viskas puikiai veikė, labai jautėsi kad padaryta iš širdies. Taip pat didelis ačiū mano komandai, kad ne visi išvažiavo į PAGą.
Po Zonos turiu pilnas kelnes laimės, o taip pat fonarą virš akies, praskeltą kaktą ir sudaužytą telefoną, bet pasilinksminau tai tikrai daug. Laukiu kitų metų!
PS. Mefisto, aš išgeriau savo turbūt metinę alkoholio dozę.
PPS. Mr.Burer, turiu dar daug kartečės!
PPPS. Skydas - visą laiką turėjau dar vieną granatą :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...