Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LEGION ETRANGERE III: La nuit dans le paradis


Dvorf
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Inglorious Bastards (Mandingai, presa, RK) vardu noriu padėkoti organizatoriams už puikų žaidimą. "Legionas", turbūt vienintelė žaidimų serija sugebėjusi derinti LARP ir Airsoft "skaniomis" proporcijomis. Atskiras AČIŪ už tiek darbo ir detalių įdėta į aplinką. Raudonasis kryžius, presa, Malio kariuomenės bazė buvo įrengti aukščiausiu lygiu. Atskira asmeniška padėka Sparrow. Kaip suprantu žmogus buvo pilkas žaidimo koordinatorius sugebėjęs laiku išspręsti komunikacijos ir logistikos problemas žaidimo metu. Tikimės žaidimo tąsos ir kitais metais. Esame įkvėpti puikių emocijų ir sekančiam Legionui dėsime dar didesnes pastangas pasiruošimui. Džiugu, kad nė karto nesusidūrėme su maklaudais. 

 

 

AČIŪ.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 83
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

LEGIONUJ DEL MINO LAUKU;

 

Pristatitos lenteles MINOS vos ne per visa perimetra. Patekti i ligiona galma buvo tik per blokposta. :mad:  WTF? taisiklese apie minas ne radau nej uzuominos.

Girdejau kaip Senis rekavo kaip jus praejote minu lauka...... ei bli*t taip ne galma.

 

Jei ateiciau su lentele ISMINOTOJAS , tikriausei tai turetu suveikti, o gal as kamikadze, ar laimes kudikis o gal Shamanas kelia parode?

 

juk ne tiki kas ant tvoros parasyta. pvz. PIZ*A  neateini ir ne ikisi. ar ne taip?

 

Kas liecia minu laukus ir nezaidybine teritorija aplink baze, iskyrus blokposta- jum turejo buti 10 kartu pasakyta per instruktazus.

Kad nebutu visika "parnucha" ir tieisog pratempta stop juosta- buvo prikalineta lenteliu. 

Leistu laikas ir finansavimas- butumem padare nors ir HESKO bastiona, tik abejojiu, ar zaidejai noretu uz toki "anturaza" susimoketi... Supraskite, neimanoma tokiom pajegomis ir laaabai ribotu biudzetu aptverti visos teritorijos normalia tvora, pastatyti visur bokstelius ir t.t. Baze irenginejo: treciadieni- 2 zmones, ketvirtadieni ir penktadieni- 3 zmones. Sestadieni prisidejo visi atvazeve. Priimkite tas "nepuolamas" zonas is larpo pozicijos. Na negalima ten eiti ir viskas :) 

Dar viena priezastis, kodel 3 is 4 Legiono bazes sienos buvo "nezaidybines"- kad nereiketu dideles dalies legionieriu laikyti bazeje perimetro apsaugai. Tuo atveju legiono zaideju nebutu buve teritorijoje, nebutu veiksmo mieste, o nemaza dalis tiesiog bukai kiurksotu bazeje. Truktu veiksmo ir ir Legionui, ir visiems Jums.

 

Tad prasytumem palikti neigiamas emocijas sone, idemiau klausyti instruktazu ir kartais ijungti fantazija :)

 

P.S. Orgams ir visiems prisidejusiems- Didelis Aciu! Nors is Legiono bazes per geima neteko iskisti nosies- geimas patiko!

 

 

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 Asmeniskai per minu laukus ir neejau.

 

Per paskutine MESA pats maciau kaip 8-kai is apleisto pastato grizo i legiona ne per blokposta, o tiesiai per minu lauka . (OK ZINOJO MINU ISDiESTIMA)

Kita situacija kaip diena niekas ne saugojo iejimo sukileliai pro paradini  izenge ir  pamate atsuktas LEGIONERIU nugaras pasake PIF PAF. Vel gi isgirdo eiiiii kuo cia atejote cia save zona, taip daryti negalma varikite is cia ir panasei. o juk butu pagrobe VELIAVA , ijungiau fantazija; dar prigrebtu ir suni  :)

 (...NE TAIP BUTI NEGALI KAD MUS VIDURI BALTOS DIENOS UZKLUPO NETIKIETAI, KOKS IZULUMAS NESVETISKAS VISI LAUK UZ VARTU,O KA GERA ISEITIS IS SITUACIJOS. O  KAIP KITAIP PASIAISKINT KOLEGOMS? JUK TIK MES TURIME TEISE  LAIMETI, IR NESVARBU KAIP!!!

 

is visos legiono teritorijos gaunasi kad zaidibinis buvo tik blokpostas ir vadinama tvora is tentu .Nusileidzia tentas pasirodo vamzdis serija bbs,u ir dingsta  :( GRINA NESAMONE NA KAIP SU TOKIU KOVOT?

 

 Manau kad  taisykliu  turetu laikytis visos zaidibines puses  ir salygos butu panasios.

 

pvz. situacija. jus turite evakuotis is legiono teritorijos tik per blok posta, transoprto tarkim nera, uz vartu pilnas miskas sukileliu laukia jusu. smagumelis tiesa?

 

p.s. yra 2 tipai zmoniu kuriems viskas blogai ir tiems kur viskas gerai

neigiamu imociju neturiu viskas ok

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tamsta Kaktusai,

 

Nediskutuosiu apie aną situaciją, nors buvau tiesioginis jos dalyvis. Tamstos pozicija aiški, kaip ir tavo oponento diskusijoje. Bet abu buvot neteisūs pradėdami rėkti ir aiškinti savo tiesas. Visų pirma nesportiška, visų antra žema, visų trečia - draudžia LSB taisyklės. Taigi ateičiai prašyčiau tiek paties tiek kitų besiginčijusių susilaikyti nuo bereikalingos leksikos ir emocijų demonstravimo. Kas teisus visada sprendžia orgai, o susirinkę žmonės nori apturėti gerą laiką. Ačiū už supratimą ir šios vietos nepavertimą šūdų fontanais. Geimas jūk buvo afigiennas! Peace!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kita situacija kaip diena niekas ne saugojo iejimo sukileliai pro paradini  izenge ir  pamate atsuktas LEGIONERIU nugaras pasake PIF PAF. Vel gi isgirdo eiiiii kuo cia atejote cia save zona, taip daryti negalma varikite is cia ir panasei. o juk butu pagrobe VELIAVA , ijungiau fantazija; dar prigrebtu ir suni  :)

 (...NE TAIP BUTI NEGALI KAD MUS VIDURI BALTOS DIENOS UZKLUPO NETIKIETAI, KOKS IZULUMAS NESVETISKAS VISI LAUK UZ VARTU,O KA GERA ISEITIS IS SITUACIJOS. O  KAIP KITAIP PASIAISKINT KOLEGOMS? JUK TIK MES TURIME TEISE  LAIMETI, IR NESVARBU KAIP!!!

 

 

 

Is visu pusiu buvo klaidu ir nesusipratimu. Uzeje per blokposta (katik gavom "kalinius", kazkas paliko sargybos vieta ir t.t., pataike ant mazo chaoselio) Legiono forma ir beretes tureje sukileliai gavo galimybe nusiimti veliava- suveike ant nuleidimo virves prikabinta atotampa- babach...

 

Kas lieci "pif paf" ju atlikta- kulkosvaidininkas (jei neklystu) net negalejo saudyti del permazos distancijos ir tiuningo limitu, ginkluoti zmoniu buvo nemazai- tikrai gautu "kruopu" atgal ir visu neisguldytu.

 

Su salyga, kad abi puse padare "kliauzu"- sukilialiams Legiono veliava buvo po to atiduota kaip saziningai iskovota (asmeniskai nupjoviau stieba, nes po granatos sprogimo virs galvu ir panikos- buvo uzlauztas nuleidimo mechanizmas). Zmones pretenziju neturejo. Ka galejom po to- pagydem, iskvietem Raudonaji Kryziu (ech jau tas humanizmas... :) )

 

Zodziu- tiesiog buvo nesusikalbejimu, savotisku taisykliu interpretavimu ir kitu nesusipratimu. Tikiuos kitais metais viso to bus maziau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Papasakosiu vieną nuotykį. Ale sugalvojo jungtinės sukilėlių, tualergų ir mandingų pajėgos malio kariuomenės blok postą naktį išnešt. Nu ir išnešėm. Visos pajėgos pajudėjo toliau, prašukavo miestą ir dingo. Aš kaip negras praktiškas pradėjau lootinti malio kariuomenės štabą. Ale išeinu. Nieko nebėr. Nueinu į miestą. Ten medikai darbuojasi, visur lavonai. Ogi žiūriu diskoteka veikia ir viename jos kamputyje susigūžęs kokstai žmonių būrelis. Jėga galvoju, pašoksiu. Užeinu į tatai įstaigą, nematau kas gi čia tokie šoka. Prieinu prie krūvelės nosis nosin, o te legionas susipietęs. Tokie baikštūs, į mane net nereaguoja, žiūri į kitas puses, kažur taikos. Ach tu jibitute. Kaip taip galima nigerio naktį nebijot. Mano rankose automatas, apkaba pilna. Nu bet galvoju bus skauda jei pradėsiu iš tokio atstumo visus laistyt. Išsitraukiau pistulia ir tik na na na... ir sužinojau. Tikrai labai skauda. Bet užtat RK ligoninėj miegojau kaip užmuštas :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Didelis AČIŪ organizatoriams už žaidimą. Ačiū broliams Tuaregams už gerą kompaniją ir rūpestį vienas kitu, už nuostabų larpinimą ir sugebėjimą vydury dykumos surast bendzino :)  . Ačiū legionui už nemokamas prostatos apžiuras ir bendrus urologinius patikrinimus mieste kas 5 metrus, kadangi žaidimo pabaigoje teko prie Legiono prisijungti, tai spėju čia buvo kaip kandidatų apžiūra. Ir nepamiršiu mero, kuris buvo puikus kompanjonas kelionėje nuo miesto iki Tuaregų kaimo, (gal kiek ir nenorėjo eiti, bet virvės padeda).Išklausč teismo, atlaikė 20 lazdų. Kadangi Tuaregai tauta taiki, tai nuvedžiau jį į Raudoną Kryžių. Ačiū jam už nuotabias pasakas apie didelius turtus ir galimybes Tuaregui praturtėti, jei tik paleis merą. Ir didelis AČIŪ malio kariuomenei, kad primygtin ai kviesdavo užeiti pasisvečiuoti (įstatę vamzdį į gerklę), bet bent jau davė maisto ir vandens davė.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Padeka orgam uz puikiai suorganizuota zaidima, buvau uz Malio kariuomene. Po viso veiksmo pilnas geru emociju bei adrenalino. Malonus nuovargis ir daug turinio apie ka paplepet bei pakomentuot kolegom. :)

 

Vienas komentaras del Legiono ir Malio kariuomene santykiu, kazkaip ne iki galo mes ten susibendravom ar gal poreikiu nesupratom. Kaip ne kaip nuvyle Legiono mobilumas (antra diena isvis atrode kad jus jau pavargot ir norit namo :D ) ir komunikacija. Kaip sakant strateginiu savo valdzios nurodymu neivykdete :D Malio kariuomene krito be palaikymo. Sukileliai uzvalde regiona.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komandos vardu Didelis ačiū Shadowstalkeriams, Balu su kompanija ir visiems tiems kas prisidėjo prie šio žaidimo organizavimo. Žaidimas tikrai superinis, įspūdžių už visus metus į priekį. Veiksmo tikrai netrūko.

Asmeniškai norių padėkoti visiems žaidėjams už tikrai šaunų žaidimą larpino visi ir tikrai smagu buvo žaisti. Ačiū Malio kariuomenei kad išpradžių sutiko bendradarbiauti. Man patiko su jumis dirbti.

 Ačiū legionui už šiltą ir svetingą priėmimą jūsų jaukiame kalėjime :) nesitikėjau ten taip dažnai sėdėti :D Legiono tardytojai puikiai žaidė, tikrai kokius tris sykius jau norėjau jums viską papasakot bet vat kažkaip būtų neįdomiai buve :) Ačiū legionui kad sumokėjo už mano greitą gydymą ir galimybę pabėgti iš ligoninės, deja pritrūko man kokia 30 sekundžių ir būčiau pabėgęs. Bet vat nepasisekė beretė buvo per maža ir kol ją užsimaukšlinau ant pakaušio, kad padoriai atrodytų. Mano laikas ir sudegė. Teko jau veikti nepasiruošus. Na bent jau spėjau nueiti iki ligoninės kampo :) nors jei būtų pavykę pabėgti - būtų buve Epic.

Ačiū Raudonajam kryžiui už lytinio nušvitimo pamokas. Kita met lauksim paskaitų apie aveles.

Dėkui sukilėliams kad bendradarbiavot ir nenuvylėt pasitikėjimo. Specnazui ne ačiū , bo dūris į nugarą negražu :) bet nepykstu, nes atsidūriau netinkamoje vietoje, netinkamu laiku. Nepasisekė ir tiek. Užtat mandingam pasisekė :D

Mandingai kaip visada buvo šaunūs ir nenuspėjami, malonu su jumis žaisti. Gaila neatėjot futbolo lošti.  Atskiras dėkui Dirigentui už kavą. Žinok ilgai galvojau čia šratas kavoje, tipo vietoj arklio galvos į lovą ar šiaip netyčia ikrito :D

Pressa kaip visada džiugino, buvo pačiame įvykių sukūryje. Ir labai didelis ačiū kad radot mano telefoną. :)

O su prekeiviais mieste kažkaip laukai nesusipoliarino. Buvo užsispyrę ir į dėrybas nesileido.

Ir aiškus didelis dėkui Tuaregų gentainiams, šiltas kolektyvas buvo begalo smagu su jumis žaisti. Ir Bebejo Didelis dėkui Baraniui už vakarinį plovą. Išvirti ant laužo tokį skanų plovą yra aukštas lygis.

Didelis dėkui visiems dalyviams už puikų žaidimą iki pasimatymo kitais metais. Aš jau žinau ką veiksiu Legionas 4 žaidime ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Papasakosiu vieną nuotykį. Ale sugalvojo jungtinės sukilėlių, tualergų ir mandingų pajėgos malio kariuomenės blok postą naktį išnešt. Nu ir išnešėm. Visos pajėgos pajudėjo toliau, prašukavo miestą ir dingo. Aš kaip negras praktiškas pradėjau lootinti malio kariuomenės štabą. Ale išeinu. Nieko nebėr. Nueinu į miestą. Ten medikai darbuojasi, visur lavonai. Ogi žiūriu diskoteka veikia ir viename jos kamputyje susigūžęs kokstai žmonių būrelis. Jėga galvoju, pašoksiu. Užeinu į tatai įstaigą, nematau kas gi čia tokie šoka. Prieinu prie krūvelės nosis nosin, o te legionas susipietęs. Tokie baikštūs, į mane net nereaguoja, žiūri į kitas puses, kažur taikos. Ach tu jibitute. Kaip taip galima nigerio naktį nebijot. Mano rankose automatas, apkaba pilna. Nu bet galvoju bus skauda jei pradėsiu iš tokio atstumo visus laistyt. Išsitraukiau pistulia ir tik na na na... ir sužinojau. Tikrai labai skauda. Bet užtat RK ligoninėj miegojau kaip užmuštas :D

 

Diringentai, labai sorry, ten man suveikė refleksas ir ginklas lyg pats pakilo... :blush: 

Bet tamstele turbūt negalėjai po papjovimo su raudona lemene pats nueiti i RK, nes kiek skaičiau taisykles supratau kad veliu vaikščiojimo su raudonom lemenem negalėjo buti galima tik evakuacija, nebent jusu taisykles ar galimybės kažkiek skyrėsi...

 

Orgams ir prisidejusiems prie organizavimo didelis aciu uz galimybe gerai praleisti laika...

Trukumeliai is mano puses nedideli: praktiskai neturejome pinigu, kaip gavau 100 pradzioje taip ir baigesi mano pajamos :) ir miestas gan tolokai kad poilsio metu nueiti iki turgaus... (nesakau kad tingiu vikscioti tiesiog laiko tam nebuvo...)

 

aciu praeiviams kurie nakti gyde legiono karius...

 

Aciu visiems dalyvavusiems...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gal iskart atsiprasisiu uz mano Lietuviu kalba :)

 

Apie zaidima ir nr tik manuo nomone tokia :  Jeigu nedalivauji organizacijoj tai priimk viska ka tau duoda ir buk dekingas o ne kritikok.

 

Veiksmo  zaidima uzteko asociai,  ir kiek vienas galejo rinktis ar nuobodziaut ar ieskot sau  ekseno.  Tikrai gavau vikso ko norejau,  ir papjoviau zmoniu ir apiplesiau.  Ir Pinegeliu is visu surinkau ir sovinius visems savems dalinau.  Veiksmo uzteko, noras buvo.

 

Labai malonu buvo pamatit senus pazistamus veidus.   Buvau malone nustebentas ir presu gerumu, be problemu ir konfliktu.   Laiperems RESPEKTAS  labai afigebnnai buvo.

 

Didelis aciu Orgams ir Zaidejams kad davet ta galimibe pasilinksminti!

 

P.S.  Istoriju labai daug  nepasakaosiu cia ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui organizatoriams už žaidimą ir ačiū Racoonams už vadovavimą, Senį, tavo balsą per raciją girdejau iki pat sekmadienio kol nenusėdo batareika racijos,atrodo, kad visai nemiegojai :D tas užminuotos vėliavos epizodas - afigienai. Sukileliams, kurie išlaukė tinkamo momento pavogti vėliavai, apsimetus legionieriais, kai beveik nieko nebuvo bazėj - respect. Žurnalistams irgi pagarba, keletą minučių užmečiau akį į reportažus rodomus kinoteatre mieste, gaila tik į pozicijas greit teko išsiskirstyti, labai lauksiu pilnai sumontuoto ir paviešinto reportažo.Hollow, tave tikrai norėjau į mišką išvežti, džiaukis, kad nepatikrinau prostatos per patikrą :D arba, kad negavai psichuškės 1,5 val. aš išmokau žodį prašau, o tu išmok kitą kart labiau paklusti nurodymams ginkluotų pajegų, realiai būtumėt surakinti veidais į žemę. Respect už "likimo dovaną" su granata   :D juokiausi žiauriai išgirdęs tą nutikimą. ir gerai blemba buvot pasislėpę tas beretes, visgi tas jūsų proto pis***s suveikė ir prastai apieškojau jus, bet tas labai i64jo 5 naud1, nes ilgai nežinojau, kad jūs mūsų pusėj. didelis dėkui transportui ir komandoms kurios jį parūpino žaidimui, pasiskelbkite kas jūs tokie. Labai geras epizodas, kai sekmadienio ankstyvą rytą aptikom sukilelių celę viduryj miško (Klaus ir ko), kai paklausiau žvalgų kaip jie sugalvojo nusukti nuo keliuko į mišką ir pracheckint, tai va žinokit jus išdavė nenantūraliai atremtas rastas į medį, kaip žyma kur nusukt į mišką -  respect žvalgybai.Dar tas adrenalino antplūdis, kai surandi sukilelių bazę paryčiais, palapines, jokios apsaugos ir girdi knarkiančius :D

 

žaidimo pradžioj turėjome užduotį įkurti FOB bet deja nespėjome išžvalgyt teritorijos ir įkurti priešakinės bazės dėl didelio srauto kaimiečių ir kitų chebrantų slankiojančių aplink, tad nutarėm parodyt, kad čia yra legionas ir ne visi gali elgtis kaip nori pradėjome tikrinti visus iš eilės, be to nežinojom gerai situacijos žaidimo pradžioj kas su kuo ir kaip, buvo labai keista, kad dauguma mandingų turėjo leidimus ginklams, tačiau ginklų neturėjo. Radom padirbtų pasų. Tikiuosi visi apieškoti ir sulaikytieji nepyksta dėl to, čia dar buvo tik greita minimali apieška. Labai nesidžiaugiu kai teko kišti rankas į priprakaituotus batus, bet darbas yra darbas.

 

ta mėsmalė žaidimo pabaigoj, nu nežinau, aš jau nebenorėjau eit ant mėsos, bet daug kas ėjo, tai ten visi tie minų laukai ir pan. kaip supratau jau buvo off game ir tieisog visi pasišaudė.

 

beretės nepraradau, nė karto nemiriau, berods ir nieko nenušoviau :)

ačiū komandos vadui Vilkui už vadovavimą.

dėkui keliems bendražygiams ne iš komandos, kurie buvo mūsų skyriuje ir vykdė visus  nurodymus.

dėkui orgams ir Racoonams ir visiems kas dalyvavo.

gaila, kad  nemačiau diskotekos, mero rinkimų, dealerio su apsauga :/

 

p.s

klausimas: iš kur tiek daug padirbtų pasų be antspaudo? ne vienas nukeliavo į apklausas pas legiono vadus, ar čia tikrai buvo padirbti pasai, ar klaida ir tiesiog nesudėti anstpaudai ?

p.s.s kai is vakaro atvažiavę išgirdom, kad dar reiks bazę padėt įrengt , labai nenudžiugom :) bet šiaip buvo smagu ją sau įsirengti su visais kartu.

p.s.s.s dėl to vandens, tai tikrai jo turėtų būti VISUOSE ŽAIDIMUOSE kiekvienoj pusėj, nes ne visada visi žaidėjau juo pasirūpina tinkamai, o arba kalinius tenka pagirdyti arba draugiškom pajegom pasipildyti, ne vien tik sau.

p.s.s.s.s buvo truputi nelabai gerai  kai grįžti po misijos, pradedi valgyt ir turi keisti poste budinčius, čia reiktų kažkaip padirbėt, kad kitą kart būtų geriau, ne snegali pailsėt per tas kelias val, kai turi dar ir budėjimą atlikt.

ps.s.s.s.s.s.s tas keistas karštis per žaidimą - aš pirtyje tiek neprakaituoju, kiek prakaitavau per žaidimą, galbūt jis man asmeniškai ir labiausiai smukdė moralę, gelbėjo tik tai, kad daugiau gėriau vandens nei šaudžiau

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pasai turėjo būti su anspaudais, bet Malio kariuomenė išdavinėjanti dokumentus jų negavo (o gal pametė arba pragėrė). Tik po kiek laiko pamačiau, kad gerbiamas karininkas vietoje SVD dokumento išrašė "pistol". Na nėra ko norėti iš neraštingos Malio kariuomenės.

 

Diskoteka vyko "Duokim garo ir BB'sų" pavidale, keista, kad legionas greit nesureagavo?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

p.s

klausimas: iš kur tiek daug padirbtų pasų be antspaudo? ne vienas nukeliavo į apklausas pas legiono vadus, ar čia tikrai buvo padirbti pasai, ar klaida ir tiesiog nesudėti anstpaudai ?

p.s.s.s dėl to vandens, tai tikrai jo turėtų būti VISUOSE ŽAIDIMUOSE kiekvienoj pusėj, nes ne visada visi žaidėjau juo pasirūpina tinkamai, o arba kalinius tenka pagirdyti arba draugiškom pajegom pasipildyti, ne vien tik sau.

 

 

Seip smulkmenas zino organizatoriai. Bet pasuose buvo daug uzuominu ir raktiniu momentu. Zinoma jai zinojai kur ziureti.

del vandens visos puses jaute stygiu. Bet organizatoriai siuo klausimu nenuvyle. Jo buvo ir papildymas nuolat budavo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Vienas šiuo metu smagiausių žaidimų kiek pamenu. Ir LARP'o, ir šaudymosi, ir sėlinimo, ir ėmimo "ant jėgos" buvo. Buvau už legioną ir esu žiauriai patenkintas (y)

Malio kariuomene - iš savo pusės žiauriai nesmagiai jaučiausi kai turėjom jus palikt ir tada per raciją eina tie "palikot, nepasitarė" ir pan. Jau vienu metu galvojau mest beretę ir eiti savanoriškai kovoti, bet buvo įsakymai iš aukščiau... Prašėm vadovybės leidimo eiti padėt atsitraukti, bet jau tada nebegavom iš jūsų atsakymo (gal taip greit jus ten užpuolė?) tai ir nebeėjom. Toks morališkai sunkiausias ir labiausiai sunervinęs momentas per žaidimą. Iš dalies sakyčiau tai + organizatoriams, nes jei nuoširdžiai susinervini ir prasideda moralinės "parkės" tai reiškia buvo labai gerai sukurta atmosfera.

Dėl minų lauko, pritariu, kad jei būtų legionieriams reikėję visą perimetrą visą laiką žiūrėti tiesiog būtų daug nuobodžiavimo tiek mums, tiek visiems kitiems. Kaip ir kažkas rašė, per paskutinę masofkę minų nebežiūrėjau. Galvojau, kad kadangi jau žaidimas baigės tai tiesiog pasišaudom, bet kaip ir sutinku, kad taip nebuvo nurodyta, iš dalies mano klaida.

 

Dėl legiono bazės paėmimo. Čia taip afigenai pavarėt, tas kas išlaukėt momento... Didelis respect. Kaktusas kur sakė, kad "is visos legiono teritorijos gaunasi kad zaidibinis buvo tik blokpostas ir vadinama tvora" žaidybiniai, tai nežinau kaip ten vyko tas "espionažas", bet vėliavą užpuolikai gavo. Bet smagiausiai tada buvo kai per raciją girdim, kad užuolė bazę, leidžia vėliavą ir stagiai renkam būrį kas varo ginti. Sušokam į mašiną - nėra vairuotojo. Bandom užvest - nemokam (nesuprantamas senas aparatas blyn). Tai skubėjom grįžt kaip galėjom, rėkėm, šaukėm, kai radom vairuotoją spaudėm kiek tas aparatas traukė, bet jau buvo užuolimas nurimęs.

 

Apibendrinant, man labai patiko. Laukiu kitų metų, o visiems organizavusiems, dalyvavusiems, bendravusiems, kovojusiems ir t.t. didžiulė padėka ir pagarba!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Stepi, išduoti Malio kariuomenės kariai, taip ir jautėmės, tiek naktinės, tiek dieninės fazės metu (po rinkimų paskelbimo). Naktį tik 4 Malio kariuomenės kariai gynė bazę kurią puolė kaip paaiškėjo, sukilėliai, Mandingai, Tuaregai spėju >30 karių pagrobė mūsų merą... (3 iš mūsų buvo nukauti prie miesto kai bandėm padėti į pasalą pakliuvusiems legiono kariams dar prieš mūsų bazės šturmą). O dieną po rinkimų ką galiu aš pasakyti, valdžia priėmė sprendimą pasitraukti iš regiono ir užleisti vietą sukilėliams, šansų pasipriešinti nebuvo jokių, o be to Malio kariuomenė ne iš tų kuri aukotų savo galvą dėl garbės, geriau traukiantis dar apiplėšti kokius prekeivius :P

Kaip kažkas jau minėjo Legionas darė daug visko, bet kartu su Malio kariuomenė praktiškai nieko, trūko komunikacijos ir bendravimo tarp vadų, dėl bendrų tikslų, pagalbų ir taip toliau, o kas buvo suderinta labai stipriai vėluodavo. Beje Malio karių buvo tik 7, + rekrutai dienos metu, iš jų tik 1 tapo oficialiu Malio  kariuomenės kariu. Tad apie mūsų galimybės priešintis spręskite patys...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Akilai siekiau taikos ir Tuaregu karalystes atkurimo, bet buvau nuekzekutintas sukileliu visai mažai likus iki išsvajoto ir išstrateguoto tikslo. Kaip suprantu Ihulileno nužudimas buvo scenarinis, taigi, nieko negalejau padaryti. Jei butu pavyke, gal butu taika ir veiksmas persimestu iš Mali i koki Čada =)

Tikrai nesu išdaves sukileliu, atvyrkščiai, planavau sujungti visas antilegioniškas pajegas, užimti valdžia laimejus musu kandidatui, tada butu + Malio kariomene, o jau po to pulti svetimšalius (pačioje pabaigoje). =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Išduosiu paslaptį, Tuaregai su Mandingais vienas prieš kitą nekariavo ir nelaikė vienas kitą priešais. Kadangi nebuvo resursų dėl kurių gentys turėtų konkuruoti, tai tiesiai sutarėm, kad vieni kitų nepulsim. Absoliučia dalimi atveju taip ir buvo. Net žodžiu nekonfliktavom. Kai atsirado pakankamai amunicijos, naktį kartu su Tuaregais ir sukilėliais puolėm miestą. Vienu metu pradėjom kalbinti tuaregus, kad reikia Meduolį padaryti vadu, nes jis daug karingesnis už Mefisto. Miesto viduryje padarėm atvirą balsavimą tarp Tuaregų, ar nužudyti Mefisto. Vienbalsiai Nutarėm nužudyti. Kai apsupom Mefisto, Meduolis įjungė atbulinį ir neišdrįso perimti vadovavimą :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū už žaidimą.

Buvau sulaikytas beveik 5 valandas :) tik kodėl aš, o ne vada raudona berete nežinau :)

Kažkiek nakti padėjom Tauregams su miesto ataka, pakoreogavom priešo pozicijas.

 

Gerai gyvenom Tauregų kaime, geri tauregai ir mula neblogas, net labai neblogas. Daktariukstis ir plovas va kur gyvenimas buvo. Ir naktinė egzikucija :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Eskadrono komandos vardu noriu padėkoti organizatoriams už žaidimą - puikiai suderintos ir subalansuotos LARP'o ir airsoft'o dalys.

Eskadronui "Legiono" žaidimas visada asocijuojasi su kokybe ir organizatorių pasišventimu.

Ačiū Balu, Dvorfui ir visai jų komandai - puikus sezono atidarymas!

 

Atskira padėka komandoms, kovojusioms sukilėlių pusėje (Unity, Kardo rinktinė, Specnaz). Įsakymai buvo vykdomi pagal numatytą planą, derinami veiksmai tarp atskirų skyrių.

Taip pat dėkojam tuaregams ir mandingams, kurie sutiko bendradarbiauti ir atakuoti tiek Malio kariuomenės, tiek legiono pozicijas.

Pagarba Legionui - visada smagu kovoti prieš garbingas ir disciplinuotas komandas.

 

Geras pavyzdys, kai žaidimą kuriam patys, o ne kažkas kitas.

 

Žaidimo eiga.

Buvau sukilėlių vadas. Turėjau keturis skyrius - Eskadronas, Unity, Kardo rinktinė, Specnaz.

Stengiamės įvykdyti visas pagrindines Sukilimui iškeltas užduotis.

 

Šeštadienis.

1. Anksti ryte išžvalgytos ir įkurtos 4 patrulio bazės (tikslas - kad Legionui būtų sunku aptikti vieną bendrą). To pasekoje legionui pavyko surasti dvi, tačiau jose "PAGRINDINĖS RAUDONOS BERETĖS" nebuvo, ji ramiai ilsėjosi kitoje patrulio bazėje.

2. Infiltruoti sukilimo kovotojai į miestą, užmegzti ryšiai su tiekėju, RK, žurnalistais. Pradėti papirkinėjimai, sudarytas informatorių tinklas, pradėta rinkti informacija, kuri nuolat plaukė iki manęs.

3. Pradėtas vykdyti siuntų priėmimas ir perdavimas kurjeriams bei berečių medžiojimas.

4. Kontakto karjere metu į nelaisvė paimtas sukilėlis Jautis, mieste buvo išvaduotas infiltruotų sukilėlių išpuoliu (peiliais užbadyta legiono apsauga), sukilėlis Jautis išgabentas iš miesto.

5. Susisiekta su mandingų ir tuaregų vadais, pasiūlytas jungtis į koaliciją prieš Malio ir Legiono pajėgas. To pasekoje įvyko slaptas tuaregų, mandingų, sukilėlių vadų susitikimas, kuriame dalyvavo ir Nigerio tiekėjas. Suplanuota ir pradėta vykdyti naktinė operacija (naktinis Malio puolimas, pagrindinės sankryžos blokavimas, kad Malis negautų pastiprinimo ir pasala Legionui), ko pasekoje įkaitu paimtas meras.

6. Vienintelė žurnalistų komanda, kuri pasirodė patikimesnė, gavo interviu iš sukilimo vado (užmokestis - 1500 frankų).

14322641_10154534804283069_3540160199602

 

Sekmadienis

1. Po naktinio puolimo susisiekiau su tuaregų ir mandingų vadais išsiaiškinti kokia situacija, ar legionas stipriai juos baudė už naktinius nuotykius.

2. Išžvalgyta teritorija ar nepadaugėjo legiono patruliavimo + pradėta berečių medžioklė.

3. Išsiųstas skyrius eilinės siuntos perėmimui.

4. Nors infiltruotų sukilėlių mieste ir tarp kaimiečių jau nebebuvo, tačiau informatorių tinklas puikiai veikė ir sekmadienį. Gavom info apie rinkimų pradžią ir balsų skaičiavimą.

5. Gavau info, kad rinkimai papirkti, laimės ne vienas iš kaimų atstovų, o Malio pakištas žmogus. Su mandingais ir tuaregais derintas rinkimų boikotavimas miesto viduje, kai tuo tarpu dalis sukilėlių puls miestą iš išorės.

6. Mieste sutelktos didelės legiono pajėgos. Gauta informacija, kad legiono bazėje liko tik vartų apsauga. Kuomet prasidėjo miesto šturmas ir rinkimų boikotas, maža sukilėlių grupė blokavo pagrindinę sankryžą, tuo tarpu Eskadronas bandė nuimti legiono bazės apsaugą ir pavogti legiono vėliavą. 

7. Žaidimui einant į pabaigą daviau visiems likusiems gyviems sukilėlių skyriams masiniu puolimu šturmuoti legioną ir įkaitu paimti legiono vadą.

8. Žaidimui pasibaigus, susiskambinom su legiono vadu (visada smagu išgirsti seno kovų draugo Senio balsą) - ir susiderinom susitikimą. Gražinau pagrobtas legiono beretes ir besikalbėdami pasiekėm legiono bazę. Pirmą kartą perėjau visą teritoriją, apžiūrėjau kaip viskas įrengta, nes iki tol viską bandžiau įsivaizduoti tik žiūrėdamas į žemėlapį.

14257630_1512077462145082_45582948318419

 

IŠŠŪKIAI vadovaujant.

1. Prasta PMR ryšio kokybė. Sukilėlių padaliniams pasiekus mandingų kaimą, palaikyti radijo ryšio su manimi jie negalėjo.

2. Telefoninis ryšys nuolat trūkinėjo, sėdo baterijos.

3. Informacijos gausa - nuolat plūdo info iš užduotį vykdančių sukilėlių patrulių, infiltruotų sukilėlių, tuaregų vado, mandingų vado, informatorių tinklo iš kaimų, situacija dažnai keisdavosi, ko pasekoje reikėjo greitai priiminėti sprendimus ar keisti nurodymus patruliams (tikrai nelengvas reikalas). Papildomai saugotis, būti mobiliam ir keisti lokacijos vietą, kad legionas neaptiktų pagrindinės sukilėlių beretės, kurios apsauga buvo vienas žmogus.

4. Stengtis duoti vienodai vieksmo visiems: sukilėlių padaliniams, nuolat poke'inti legioną, megzti ryšius su kaimais.

5. Nuolatinis nepasitikėjimas žurnalistais, kviečiant į interviu susitikimus.

6. Sekmadienį susitikau su žurnalistais, kurie norėjo kalbėtis TIK su Specnazo komanda. Apsimečiau, kad esu iš Specnazo (bandžiau kalbėti su rusišku akcientu) ir gavau pasiūlymą nužudyti DIDELĘ RAUDONĄ BERETĘ už 30.000 frankų :). Pasakiau, kad mes (suprask Specnazas) pasistengsim ir išsiunčiau žurnalistes į miestą. Nuo tada man atsirado nepasitikėjimas tarp sukilėlių padalinių.

 

Eskadrono vardu dar kartą Ačiū VISIEMS dalyviams ir organizatoriams.

Iki pasimatymo PAG'e!

Hau!

14292445_10154539345513069_3948925291992

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...