Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LEGION ETRANGERE III: La nuit dans le paradis


Dvorf
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 83
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Chers amis,

Information pour tous les côtés a été envoyé par e-mail !!! S'il vous plaît vérifier si vous l'avez reçu. Si vous ne l'avez pas reçu des informations, s'il vous plaît nous contacter à stabas @ shadwstalkers .lt.

 

Événement aura lieu à http://maps.lt/map/d...lay,stops,zebra Kopustėlių poligonas, Ukmergė

 

Bonne journée!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Draugai.

 

  Lieka visai nebedaug laiko iki žaidimo, todėl pats laikas patikslinti informaciją dėl atvykimo.

 

  Atvykimai 2016 09 10 Šeštadienį

  i. Žaidėjai iš Ukmergės, Panevėžio, Kauno, Vilniaus, Utenos atvyksta nuo 06 iki 07 val.

  ii. Žaidėjai iš kitų miestų atvyksta nuo 07 iki 08 val. 

 Yra galimybė atvykti ir Penktadienį 09.09. Privaloma bus prisidėti prie pozicijų statybų, griežtas miego laikas.

 

  Visoje žaidimo teritorijoje NULINĖ ALKOHOLIO TOLERANCIJA

 Aptiktas alkoholis bus konfiskuotas,

 Budės 3 alkotesteriai

 Žaidėjai, kurie pripūs iki 0,4 promilės bus uždaromi į Raudonojo Kryžiaus psich dispancerį 4 valandoms (su visomis gydymo priemonėmis)

 Žaidėjai, kurie pripūs daugiau, "laimės" nemokamą pavežėjimą iki Ukmergės autobusų stoties

 

Alcohol-Drugs-Sign-PKE-14453_1000.gif

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui uz smagu rengini, nezinau kaip legiono vadovybe susitvarke su visa ateinancia informacija, bet toks operatyvumas paliko nemenka ispudi, Aciu stabui, ypatingai Seniui, kaip jus ten viska sureguliuodavot man net baisu pagalvot. taipogi didelis aciu burio vadui Ramzan, susitvarke pilnai, nieko kitko ir nesitikejau, taip pat aciu komandos vadui Jonny. labai smagu buvo pamatyt pazystamus veidus ir gerai praleisti laika.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki kolegos,

buvau Tuaregu šventikas (žynionis, mulla ir t.t.) Ihulilen (HuliLeninas) =)

neiššoviau nei vieno bbso, bet prisiLARPinau kaip turi buti

Ačiū broliams Tuaregams, kurie aukojo savo gyvybes del Tuaregu karalystes, ir palaike mano lengva ir neikyru larpinima

dekoju legionieriams, ju vadams Rex'ui ir Seniui, už sugebejima laikytis vaidmenu ir smagu ingame bendravima,

linkejimai Malio kariomeniei, ypač Inferno - tikrai buvote savo vietoje

ačiu Humanitarian misijai iš Latvijos ir Balu (ingame) kad ištrauket iš Legiono kaliuzes, ir už vandeni Tuaregu kaimo šulinyje 

Ačiū merui (Deltronui) už nuostabu vaidinima per jo teisma ir ekzekucija (dabar žinosiu kad lietuviu kalboje 20 pagaliu ir 20 lazdu turi skirtinga reikšme) =)

dekavoju Press merginoms ir vaikinams

ačiu Raudonojo Kryžiaus darbuotojams 

dekoju Najomnikams (Brigadai) už kava ir palaikyma po mano personažo nužudymo

Ypatingas dekui šiauliečiui gentainiui tuaregui Baraniui už superini ir autentiška naktini laužini plova (sakau kaip azijetis ir plovu žinovas - gavosi super)

Ačiū visiems su kuriais buvau susidures ar nebuvau susitikes

Ir aišku, didelis AČIŪ organizatoriams. Shadow Stalkers ir Balu, ir visiems kitems kurie dalyvavo organizavime ir liko šešelyje

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui visiems už nuostabų renginį. Man tapo šis game line'as jau, kaip tradicija ir vienas įspūdingesnių žaidimų.

Lyg soties prisilarpinau, prišaudžiau, prisifilmavau. Tikiu, kad fotkės ir sumontuota video medžiaga turėtų būti, taip pat gera. 

Dar kartą noriu padėkoti ir palinkėti, kad nedingtų tas parakas organizuojant šios serijos žaidimus, Balu ir Shadow Stalkers ir tiems kas padarė šį žaidima, ne eiliniu.

 

Kadangi šį kartą diskoteken nepavyko sudalyvauti, labai lauksiu to kitame žaidime :D

Ir tik lytinio švietimo dėka, dabar žinosiu, kad sargis dedamas po vieną vienetą, o ne 3 dėl full protekcijos :blink:

Gerų žaidimų visiems ir saugių santykių!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

(dabar žinosiu kad lietuviu kalboje 20 pagaliu ir 20 lazdu turi skirtinga reikšme) =)

 

Su visa pagarba, bet Tu vis tiek iki galo nesupratai.....

Reikia skirti:

- rykštes (rus. "розги") - nuplakimui, analogas - botagu, laivyne - "devyngysle", armijoje - "šompolais";

- pagaliais - per padus, praktikuojama pagrindinai rytuose ir dabar;

- "palkė(-ės)"  - nuo rus. "палка(-и)" (galima versti ir kaip lazdos)  - žargonas, vartojamas tame tarpe aptariant lytinius santykius, jų kiekį. Tokiu būdu bausmė žurnalistėms 10 "palkių"  gali būti suprantama labai įvairiai  ;) , ypač kai klausimą dėl to sprendžia dvasinį luomą užimantis asmuo.

Tai tiek dėl aiškumo.

 

Dėkui visiems dalyviams už puikiai praleistą laiką, spaudai ir TV - už malonų bendravimą,  X-Logui - už vadovavimą leidžiant savyje atrasti man pačiam naują verslininko - apsauginio gyslelę.

Fu-fu-fu Malio kariuomenei, taip negrąžiai ir klastingai užpuolusiai taikius verslininkus  :D Tuo pačiu ir klausimas jiems - kam trauktis peilius, jei užpuolimo objektas už 5-7 metrų? Mėtytis juk negalima. Bet kokiu atveju - iki kitų metų (tęsinio), asmeniškai Jums pažadu siurprizą  :angry:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo BCW komandos- tankistu ;) noriu padekoti organizatoriams ir musu vadui Seniui uz puiku rengini ir pilnos kisenes adrenalino :)

Buvo tikrai puikus zaidimas!!!

 

 

P.S. Спецназ, без обид за ночь ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū už puikų žaidimą. Suprantu kad gal ne visiems jis patiko, tačiau mes kaip legionieriai pogrindyje apturėjome tikrai puikių įspūdžių ir nuotykių.

Didelis dėkui Mandingams, kurie mus šiltai priėmė. Nepykit draugai, toks vaidmuo buvo :). Mes sąžiningai labai rimtai tarėmės prieš bet kokią informaciją nuleidžiant legionui, kad nesugadinti žaidimo jums.

Ačiū legionieriams. Atmosfera puiki, bendravimas šiltas, net pusryčius gavau netikėtai (S8 - resteppa). Kovinis buldogo knarkimas ir draugiškas sutikimas visų legionierių nepaliko abejingais. Ypač ačiū kad už akiplėšiškumą nenutempėte į mišką ir nesušaudėte kelis kartus :D. 
Ačiū Malio kariuomenei, žurnalistams, prekeiviams bei medikams (momentais agro) - viskas buvo ore ir daugumoje situacijų atidirbote kaip tikri aktoriai. Pagarba!

Ypač didelis ačiū sukilėliams už pasitikėjimą ir šiltą priėmimą (kai dar buvome pogrindyje). Ačiū už efektyvią kratą bei vandenį, buvo linksma! Atleiskit už granatą į mašiną ir būrio transportavimą legionieriams - toks darbas :).

Didžiausias ačiū broliams Raccoonams - visada šaunu su jumis bendradarbiauti ir pasimatyti. Seni draugai ant kelio nesimėto (nebent airsofto prasme ;) ).

Vaiduoklių vardu - AČIŪ ir lauksime kitų žaidimų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū, už mano nuomone nusisekusį žaidimą, tiek larpo tiek veiksmo prasme. Ko gero geriausias žaidimas kuriame teko dalyvauti. Ačiū Malio kariuomenės bendražygiams (Inferno komandai) už improvizacijas ir atliktą darbą, Deltronui už ištiestą pagalbos ranką kada reikėjo ir sorry už tavo neapsaugotą sėdynę :wacko: . Prekeiviam už bendradarbiavimą su Malio kariuomene, ypač amerikosam, dėl paskutinio momento nieko asmeniško Lappe, toks buvo užmanymas ^_^ . O peiliai metro ar pusanto metro atstumu puikus  ginklas, tu tik buvai toliau, bet į tave ginklas buvo nutaikytas. Dar kartą nieko asmeniško ;) bet mes vis tiek gerai sutarėme, lauksime dovanėlės kitą kart :P. Dėkui vaiduokliam už info apie jūsų veiksmus ir žygius, malonu buvo paklausyti. Ir pagaliau ačiū orgam už puikiai įrengtą teritoriją, apipavidalinimą, antiuražą, Pressą ir raudonąjį kryžių, viskas atrodė labai tikroviškai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Malio kariuomenės-INFERNO vardu dėkojame organizatoriams ir visiems kas dalyvavo ir prisidėjo prie šio žaidimo įgyvendinimo.

 

Legione dalyvavome pirmą kartą, bet tikrai manau, kad ne paskutinį :) Šauniai praleistas laikas geroje kompanijoje. Buvo visko tiek logiškos sekos veiksmų tiek visiškų siužeto vingių tokių kaip kamikadzės prekeiviai (Diadia) :D ir t.t bet manau, kad orgai to ir siekė, kadangi svarbiausia yra sukurti erdvę saviraiškai ir netikėtumams, o po to jau kaip pasiseks :) Gerą įspūdi paliko žaidėjų geranoriškumas ir adekvatumas (bent jau tų su kuriais teko susidurti) nekilo jokių bėdų dėl chronavimo nepraėjusių AEG naudojimo ir kitų dalykų. Pagarba tokiems žaidėjams.  

 

Didelis ačiū tiems kurie larpino, kuo daugiau tokių žmonių tuo geresnė atmosfera visame poligone :) Kaktuso žygdarbis buvo geras Malio kariuomenės štabe (nepyk, kad buvai sušaudytas į nugarą) :DD

 

Dar kartą ačiū ir iki kitų susitikimų.

 

Orgai keep up the good work :) Lauksime CNS,BBS ir visokių kitokių naujienų tarnybų reportažų :))  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Cheyenne Warriors vardų ačiū visiems dalyviams ir orgams. 

Ačiū Seniui & Co. Rotacija ir informacijos pateikimas/priemimas fantastika, net gi tada kada nebuvo tiesioginio ryšio padėdavo broliai iš kitų skyrių. Ačiū už tai. 

Sakė kad naktinė fazė bus pasivi, bet Legiono dešimtukui pasisikė :D, Pilotui Ačiū už adrinalingą reidą, per naktinius miškus! :) 

Laukiam kitų metų, nekantriai. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

noriu prisijungti prie visų padėkų orgams. Žaidimas pavyko. Puikiai pavyko. Labai gražiai buvo suderintas LARPas ir airsoftas.

Taip kaip Legiono Aramis vado burio vadas dėkuoju Seniui už puikų vadovavimą ir viisam Aramis buriui už tikslų įsakymų vykdymą ir discipliną.

Neįsivaizduojate kaip buvo sunku neduoti savo burio kariams papjauti Hollow. Jis pastoviai maišesi mums po kojomis ir buvo pakankamia  aršus:). Nors aš turėjau tokį įtarmą kad jisai mūsų pusėje. Suabėjojau tik "safario" metu - kai bandydami atgauti prarastas beretes besivažinėdami po poligoną,kaip vėliau sužinojome, atsidurėme kažur prie sukilelių bazės. Turėjome porą kontaktų. keli legioneriai buvo sužeisti, bet ir vieną priešą sulaikemė. Griždami, sutikome busiuką su Hollow ir jo kolegą. Jie vežė žurnalistes. Iš anksčiau turėjome info (nupirkome iš vien iš Mandigų) kad žmogus su tam tikrais marškiniais ir batais - žino kur yra mūsų beretės. Pasirodo kad Hollow atitinka aprašymą. Supratome kad vyksta pas sukilelius. Bandėme sekti busiuką ir rezultate patekome į pasaalą, vieną, kitą. Susidarė įspudis kad Hollow ir ko specialiai mus pakišinėja. Vat tada aš kaip vadas jau nesiprėšinau kai vienas iš karių pasiūlė insenizuoti  visų buso keleivių žutį nuo sukilelių rankų ( LARPas yra LARPAS :) ), o mašiną apieškoti. Hollow seniai maniškiai norėjo papjauti, o ir žurnalisčių turėjome dantį, nes  kai tik atsidurdavo kažkur- prasidedavo problemos. Dabar matau kad gerai kad nepavyko :) Vykdytojas pats buvo sužeistas sukilelių. Galu gale ištukome. Ačiu Marselio buriui.

Nakti sukileliai užpuolė miestą. pastiprinimai negalėjo prasimušti, nes sukileliai gerai uždarė pagrindinį mūsų maršrutą į miestą.

Pasišaukiau pravesti burį mišku. Šiek tiek pasiklidome pradžioje bet galu gale praėjome aplink. Visiškoje tamsoje, per visas duobes, o vietomis ir per pastatus :). Šviesos beveik nejungemė. Dėja mūsų pagalbos jau nereikėjo- mieste jau buvo ramu. Susijungėme su Atos burio legioneriais, grižome namo. Pačiame mieste nesekmingai įkritau į kažkokį apkasą, susimušiau kelią, dėl ko tęsti žaidimo ryte nebegalėjau. Tai apie įvykius ryte/dieną dėja nieko negaliu papasakoti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pilotui,

 

Jeigu senio mobilus nebūtų nusėdęs (ar kas ten nutiko), būtumėte gavę nurodymą palikti mus ramybėje ir nešti mieles iš pasalos. Nes tą info jam nusiunčiau vos su jumis susidūręs. Tačiau likimo valia ta info senį pasiekė per vėlai ir teko vyniotis iš situacijos patiems. Ale kiek pastangų kainavo nuvilioti jus už mašinų borto kad nepaklotų pirmais šūviais ir jau važiuojant atgal blaškytis taip kad ne tik sukilėliai bet ir jūs matytumėte atvažiuodami kad ant kelio pasala - zvyzdiec. Suprakaitavom visi trys kaip maratonininkai :D. Šaunu buvo, tos miško razborkės labai pagyvino nuotaiką :). Tikuosi nelabai pykstat kad taip erzinau, gi reikėjo sudaryti žurnalistėms (ir galimiems sukilėlių šnipams) įvaizdį, kad mes vienareikšmiškai esame prieš legioną ;).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

 

Noriu padėkoti Balu ir visai organizatorių komandai už puikų renginį, pirmą kartą teko dalyvauti tokio dydžio ir tokios trukmės žaidime ir labai tikiuosi, kad ne paskutinį. Pagarba visai Section 8 PMC komandai ir jos vadui Vilkui, pasijutau kaip tikras komandos narys :) vien ką reiškė ankstus ryto reidas, kai priešas buvo užkluptas miegantis :). Ačiū ir Mandingams už neprailgusią kelionę į poligoną ir atgal. Iki kitų susitikimų.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

noriu prisijungti prie visų padėkų orgams. Žaidimas pavyko. Puikiai pavyko. Labai gražiai buvo suderintas LARPas ir airsoftas.

Taip kaip Legiono Aramis vado burio vadas dėkuoju Seniui už puikų vadovavimą ir viisam Aramis buriui už tikslų įsakymų vykdymą ir discipliną.

Neįsivaizduojate kaip buvo sunku neduoti savo burio kariams papjauti Hollow. Jis pastoviai maišesi mums po kojomis ir buvo pakankamia  aršus:). Nors aš turėjau tokį įtarmą kad jisai mūsų pusėje. Suabėjojau tik "safario" metu - kai bandydami atgauti prarastas beretes besivažinėdami po poligoną,kaip vėliau sužinojome, atsidurėme kažur prie sukilelių bazės. Turėjome porą kontaktų. keli legioneriai buvo sužeisti, bet ir vieną priešą sulaikemė. Griždami, sutikome busiuką su Hollow ir jo kolegą. Jie vežė žurnalistes. Iš anksčiau turėjome info (nupirkome iš vien iš Mandigų) kad žmogus su tam tikrais marškiniais ir batais - žino kur yra mūsų beretės. Pasirodo kad Hollow atitinka aprašymą. Supratome kad vyksta pas sukilelius. Bandėme sekti busiuką ir rezultate patekome į pasaalą, vieną, kitą. Susidarė įspudis kad Hollow ir ko specialiai mus pakišinėja. Vat tada aš kaip vadas jau nesiprėšinau kai vienas iš karių pasiūlė insenizuoti  visų buso keleivių žutį nuo sukilelių rankų ( LARPas yra LARPAS :) ), o mašiną apieškoti. Hollow seniai maniškiai norėjo papjauti, o ir žurnalisčių turėjome dantį, nes  kai tik atsidurdavo kažkur- prasidedavo problemos. Dabar matau kad gerai kad nepavyko :) Vykdytojas pats buvo sužeistas sukilelių. Galu gale ištukome. Ačiu Marselio buriui.

Nakti sukileliai užpuolė miestą. pastiprinimai negalėjo prasimušti, nes sukileliai gerai uždarė pagrindinį mūsų maršrutą į miestą.

Pasišaukiau pravesti burį mišku. Šiek tiek pasiklidome pradžioje bet galu gale praėjome aplink. Visiškoje tamsoje, per visas duobes, o vietomis ir per pastatus :). Šviesos beveik nejungemė. Dėja mūsų pagalbos jau nereikėjo- mieste jau buvo ramu. Susijungėme su Atos burio legioneriais, grižome namo. Pačiame mieste nesekmingai įkritau į kažkokį apkasą, susimušiau kelią, dėl ko tęsti žaidimo ryte nebegalėjau. Tai apie įvykius ryte/dieną dėja nieko negaliu papasakoti.

  Pilotui,

...  Iš anksčiau turėjome info (nupirkome iš vien iš Mandigų) kad žmogus su tam tikrais marškiniais ir batais - žino kur yra mūsų beretės.

 

Tas Madingas buvau aš

 

 Prie raudonojo kryžiaus pamačiau keleta legionieriu be piločiu, staiga kilo mintis parduoti info apie ju buvimo vieta ir uzdirbti bent koki piniga.  Viska išsigalvojau, išskirus žalius  batus (pamačiau kažkur mieste vieninteli KISLOTNI batai  išsiskire iš minios juodu ir smelio spalvu) Reikejo matiti kareivio akys (VANISHo jei ne klistu), jis atiduotu viska  be kalbu ne tik ta 100 pinigu kad tik gražinti  berete. GARBES REIKALAS.

  Rytuose jeigu aukos akys atmerktos ir tu SUGEBI apvogti, apgauti ,apiplesti ir t.t. tai nera nusikaltimas ir koranas tai leidžia.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

 

  Pilotui,

...  Iš anksčiau turėjome info (nupirkome iš vien iš Mandigų) kad žmogus su tam tikrais marškiniais ir batais - žino kur yra mūsų beretės.

 

Tas Madingas buvau aš

 

 Prie raudonojo kryžiaus pamačiau keleta legionieriu be piločiu, staiga kilo mintis parduoti info apie ju buvimo vieta ir uzdirbti bent koki piniga.  Viska išsigalvojau, išskirus žalius  batus (pamačiau kažkur mieste vieninteli KISLOTNI batai  išsiskire iš minios juodu ir smelio spalvu) Reikejo matiti kareivio akys (VANISHo jei ne klistu), jis atiduotu viska  be kalbu ne tik ta 100 pinigu kad tik gražinti  berete. GARBES REIKALAS.

  Rytuose jeigu aukos akys atmerktos ir tu SUGEBI apvogti, apgauti ,apiplesti ir t.t. tai nera nusikaltimas ir koranas tai leidžia.

 

Tai paskui su Hollow mes taip ir pagalvojome kadmatyt sutapo :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

LEGIONUJ DEL MINO LAUKU;

 

Pristatitos lenteles MINOS vos ne per visa perimetra. Patekti i ligiona galma buvo tik per blokposta. :mad:  WTF? taisiklese apie minas ne radau nej uzuominos.

Girdejau kaip Senis rekavo kaip jus praejote minu lauka...... ei bli*t taip ne galma.

 

Jei ateiciau su lentele ISMINOTOJAS , tikriausei tai turetu suveikti, o gal as kamikadze, ar laimes kudikis o gal Shamanas kelia parode?

 

juk ne tiki kas ant tvoros parasyta. pvz. PIZ*A  neateini ir ne ikisi. ar ne taip?

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...