Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

KARIAUK.LT OPERACIJA FLAMING SWORD.jpg

Operacija - tai renginys, skirtas populiarinti šratasvydį kaip hobį, bei pristatyti komandoms ir LSK kariams Lietuvos airsofto bendruomenę ir aukštesnį žaidimų lygį. Operacija skirta komandoms ir LSK kariams, kurie dalyvavo bent trijuose Šaukimuose su mokymais. Šiame renginyje naudojamos tik Mid-Cap/Low-Cap dėtuvės, karinė technika, mediko taisyklė.
 

 

Data: 2016-03-13 ( sekmadienis ).

Vieta: >>> Karinė raketinė bazė
 

VIETA – Ukmergės rajone, šalia Kopūstėlių kaimo antžeminių vidutinio nuotolio branduolinių raketų bazė. Raketų bazėje asfaltuota stovėjimo aikštelė , daug požeminių ir antžeminių garažų, bunkerių. Daug pastatų, apkasų, spygliuotų tvorų  :) Daugiau tokio lygio poligonu Lietuvoje nėra !


Apmokėjimas - 10 €.( apmokėjimas tik bankiniu pavedimu iki 2016-03-09 18:00 val. patvirtinus registraciją ).

 

Pavėluotas apmokėjimas - 20 €. ( apmokėjimas tik bankiniu pavedimu patvirtininus registraciją ).


Vietoje - atsiskaitymo nėra !
 

Dalyvio mokestis negrąžinamas dalyviui nedalyvaujant žaidime.

 

Žaidimo Pusės:

 

Kariauk.lt Operacija Flaming Sword.jpg

 

TF pajėgos ( tik komandos, minimaliai 5 dalyviai )
 

Kariauk.lt Operacija Flaming Sword MC.jpg

 

MC pajėgos ( tik LSK kariai, komandos iki 5 dalyvių )

 

Registracija komandoms: reikia nurodyti komandos pavadinimą, nuorodą į komandos sudėtį.
Registracija laisva samdomiems kariams (LSK): reikia nurodyti LSK anketos nuorodą, bei mėnesius kada dalyvavo šaukime su mokymais. ( dalyvis turi būti dalyvavęs bent trijuose šaukymuose su mokymais )

Organizatoriai pasilieka teisę, be priežasties komandą priskirti MC pajėgoms.

 

Žaidimo pusių daiktų sąrašas:
equipment.jpg

 

TF pajėgos: ( nebus galimybės grįžti prie automobilių iki pat žaidimo pabaigos )

  1. kompasas ( bent du grupėje ) arba GPS.
  2. bintai mediko taisyklei ( bent du ant vieno žaidėjo ).
  3. veido maskavimosi priemonės
  4. bb's,
  5. atsarginiai ginklai/baterijos ir t.t
  6. vanduo/maistas/MRE ir t.t
  7. Radijo stotelė
  8. KUPRINĖ viskam susidėti

Taip pat galite pasiimti viską, ko jums gali prireikti, tačiau nepamirškite, kad gabenti turėsite patys !!!

 

MC pajėgos:  ( reikiamiem daiktam reikalavimo nėra... )

 

Galite pasiimti viską, ko jums gali prireikti, tačiau nepamirškite, kad gabenti turėsite patys !!!

 

Taisyklės :

 

Mobilizacija.eu Ginklų greičių apribojimai

 

Klasė.........................Ginklas.....................Galingumas su 0,2 g bbs...Saugus atstumas................Pastate.........Lauke

1. Pistoletas., mechaninis shotgunas......iki 109 m/s.....................1 m.......................be apribojimų......be apribojimų

 

Automatiniai ginklai, kulkosvaidžiai, snaiperiniai ginklai

 

Klasė...Ginklas.............Galingumas su 0,2 g bbs...Saugus atstumas...........Pastate.........Lauke

 

2..........Bet koks.......................101 – 130 m/s.................5 m.......................draudžiama........be apribojimų
3......Lengvieji Kulkosvaidžiai ...125-151 m/s....................15 m.....................draudžiama......be apribojimų

4..........Sunkieji kulkosvaidžiai....151-170 m/s...................30 m......................draudžiama......be apribojimų
5..........Snaiperiniai...................125 – 150 m/s.................15 m.....................draudžiama......pavieniai
6..........Snaiperiniai...................151 – 170 m/s.................20 m.....................draudžiama......pavieniai
7..........Snaiperiniai bolt action...171 – 200 m/s.................30 m.....................draudžiama......pavieniai

 

Pastabos:

1 - 2 klasės įrangos maksimalus leidžiamas plastikinio šrato svoris – 0,28 g.

3. klasės ginklas turi būti tikro lengvojo kulkosvaidžio kopija (RPK, M249, MK43, Mg3). Privalomas 1 klasės ginklas. Maksimalus leidžiamas plastikinio šrato svoris – 0,30 g.

4. klasės ginklas turi būti tikro sunkiojo kulkosvaidžio kopija (M240, M60, PKM, 50cal.). Privalomas 1 klasės ginklas. Maksimalus leidžiamas plastikinio šrato svoris – 0,30 g.

5-7 klasės ginklas turi būti tikro snaiperinio ginklo kopija (SVD, SR25, M14, M21) Turi būti fiziškai panaikinta galimybė šaudyti serijomis. Visos ginklų kopijos su optika į šią kategoriją nepatenka. Maksimalus leidžiamas plastikinio bbs‘o svoris – 0,43 g. Privalomas 1 klasės ginklas.

Ginklo greičių matavimas atliekamas tik su Madbull ver. 2.1 chronometru.

Paklaida matavimuose nenaudojama. T.y. jeigu žaidimo dieną žaidimo chronometras rodo, kad jūsų ginklas viršija nustatytas klasės normas, toks ginklas paimamas organizatoriaus saugojimui iki žaidimo pabaigos, arba dalyvis neįleidžiamas į žaidimo teritoriją. Su 2,3,5,6 klasės ginklais leidžiama šaudyti iš pastatų, su sąlygą, kad mažiausiai 1/3 ginklo vamzdžio yra iškišta pro pastato langus arba duris. Žaidime leidžiama naudoti tik plastikinius šratus.

 

Mediko taisyklė

( bintais privalo pasirūpinti patys žaidėjai )

 

Bintas ne mažiau 5 metrų , žaidėjai atsiveža savo bintus. ( elastinis ar timpos netinka )

Sužeistas žaidėjas , išsitraukia raudoną liemenę , deda ją ant galvos ir kviečiasi med pagalbos  10 min. jei po 10 min. niekas nepagydė , užsideda ryškią raudoną liemenę ant kūno, netrukdant žaidimo eigos juda į sutartą Mirties vietą. Sužeistas žaidėjas negali judėti toliau nei 1 m. nuo sužeidimo vietos, negali naudotis radijo ryšiu, negali pasakinėti kitiems žaidėjams apie žaidimo eigą . Tik žaidėjas turintis bintą gali gabenti sužeistą žaidėją į saugią vietą tvarstymui . Sužeisto žaidėjo gabenimas  - viena ranka turi visuomet liesti sužeistojo sprandą. Sužeistojo gydymas - binto vyniojimas ant galvos (šalmo, kepurės ) , bintas turi būti išvyniotas visas ir visu pločiu. Bintas vienkartinis.

Bintus galima perimti iš sužeisto žaidėjo , sužeistas žaidėjas privalo atiduoti savo turimus bintus,

draudžiama naudoti panaudotus bintus.

 

 

Žaidėjai pažeidę mediko taisyklę iškart bus varomi į sutartą "mirties" vietą 2 h., pakartotinai pažeidę šalinami iš žaidimo (jei komandos narys šalinama visa komanda)

 

Amunicijos ribojimas

 

Tik MC kariams. Žaidėjas iš bazės (gamyklos) galės išsinešti tiek šovinių kiek telpa į ginklo 3 dėtuves. Šovinių papildymas vyks tik bazėje (gamykloje). Ne bazės (gamyklos) teritorijoje, šovinių pildymas draudžiamas.

 

 

Pradinė informacija apie užduotis kraunama ...
TFI30.jpg

 

"Task Force" INFORMACIJA

 

Užslaptinta...

 

 

„Mexican Cartels“ INFORMACIJA

 

  • Visos kartelio gaujos visiškai pavaldžios savo bosui, narko baronui El Čudo
    (Baronas vadovauja visoms „Mexican Cartels“ pajėgoms/gaujoms.  Jo žodis yra lemiamas, o įsakymai nekvestionuojami ).
  • „Mexican Cartels“ pagrindinė veikla – psichotropinių medžiagų (narkotikų) gamyba, augalų derliaus priežiūra plantacijose.
  • Visos „Mexican Cartels“ pajėgos bus skirstomos į tris gaujas. Kiekviena gauja turi savo vadą, įtakos zoną, gamyklą ir jai priskirtą plantaciją ar jos dalį.

 

„Mexican Cartels“ bendrieji ir gaujų tikslai

 

  • Išsaugoti savo įtakos zoną, augalų plantacijas ir narkotikų gamybos fabrikus
  • Rotuoti plantacijose dirbančius, narkotikų gamybai augalus auginančius žmones (iki 5 asm.), tam, jog reguliariai būtų išgaunama žaliava narkotikų gamybai.
  • Gaminti fabrikuose narkotikus iš gauto derliaus
  • Perduoti pagamintus produktus narko baronui El Čudo

 

*Vykdant pagrindinius tikslus galima veiksmų laisvė.

**Plantacijose derlius nurenkamas per 30 min. nuo priskirtos technikos atvykimo į plantaciją, kurios atvykimu turi pasirūpinti gaujos vadas.

 

„Mexican Cartels“ gaujų nesutarimai

 

Visos karteliui priklausančios gaujos gamina tam tikrą produktą ir nori, jog jų produkto rinkoje būtų daugiausiai, o tai reiškia, jog ir darbo, bei pelno gaujos nariams, darbininkams, bus daugiau produkciją realizavus vietiniame ar užsienio turguose, o ir bosas bus įtin patenkintas pavaldinių rodoma pažanga ir atsidavimu. Norėdamos tai pasiekti, gaujos gali tapti priešiškos viena kitai ir stengtis trukdyti produktų gamybą, užimdamos kitos gaujos kontroliuojamą plantaciją ar produktų (narkotikų) gamybos fabriką. Gauja, iš kurios buvo perimta plantacija, savo fabrikuose iš žaliavos likučių pagamina tik 1vnt. produkto (narkotikų) per 1 valandą. Jei iš gaujos buvo perimtas fabrikas – produktas nėra pagaminamas. Normalus pagaminamos produkcijos kiekis yra 3vnt. per 1 valandą. Kitai gaujai perimus gaujos priešininkės plantaciją ar fabriką jokie bonusai netaikomi. Tokiu veiksmu yra sutrukdomas kitos gaujos darbas, sumažinama kito produkto (narkotiko) gamyba ir sutrikdomas jo tiekimas.

 

*Gauja, praradusi įtakos zoną ir joje esančią gamyklą ar plantaciją, privalo jas atsikovoti

**Galimi produkcijos realizavimai ne Mexico zonoje

 

 

„Mexican Cartels“ gaujų verbavimas dirbti TF“ pajėgoms

 

„Task Force“ (toliau „TF“) kariai gali mėginti verbuoti „Mexican Cartels“ gaujas ar koloboruoti su „Los Aztecas“ gauja. Visi užverbuoti „Mexican Cartels“ gaujų nariai įgyja gydymosi mūšio lauke bonusą, o jei TF perima gaujos fabriką, tai jam yra priskiriamas „mertviakas“. Kartelio gaujos bendradarbiauti su TF gali tik leisdamos nebeatitaisomai sunaikinti jų kontroliuojamą augalų plantaciją. TF kariai taip pat gali gydyti ir „Mexican Cartels“ užverbuotų gaujų narius.

 

„Mexican Cartels“ gaujos:

 

 

Sonora Loca
 

Veikla: Plantacijoje augina coc`os augalą iš kurio lapų vėliau gamina kokainą, jį supakuoja, paruošia naudojimui ir perduoda narko baronui El Čudo. Saugo savo kontroliuojamą plantaciją, fabriką ir įtakos zoną. Galimai trikdo kitų gaujų darbą ir narkotikų gamybą. Dalyvauja nedidelio masto kare su „Los Aztecas

Pavaldumas: Pavaldūs narko baronui El Čudo.

Santykiai su kitomis gaujomis

Barrio Vagos – neutralūs, tačiau, tikėtina, turi sutarti, nes savo narkotikų gamybai reikiamus augalus augina toje pačioje plantacijoje

Sinaloa Tijuana – Neutralūs

Loz Aztecas - Priešiški

Spalva: Raudona

 

Barrio Vagos
 

Veikla: Plantacijoje augina kanapes, kurias vėliau smulkina, pakuoja, paruošia naudojimui, kaip narkotiką ir perduoda narko baronui El Čudo. Saugo savo kontroliuojamą plantaciją, fabriką ir įtakos zoną. Galimai trikdo kitų gaujų darbą ir narkotikų gamybą. Dalyvauja nedidelio masto kare su „Los Aztecas

Pavaldumas: Pavaldūs narko baronui El Čudo.

Santykiai su kitomis gaujomis

Sonora Loca – neutralūs, tačiau, tikėtina, turi sutarti, nes savo narkotikų gamybai reikiamus augalus augina toje pačioje plantacijoje.

Los Aztecas - Priešiški

Sinaloa Tijuana – Neutralūs.

Spalva: Geltona

 

Sinaloa Tijuana
 

Veikla: Plantacijoje augina rugius, iš kurių grybelio rūgšties gamina LSD narkotikus. Juos pakuoja, paruošia naudojimui ir perduoda narko baronui El Čudo. Saugo savo kontroliuojamą plantaciją, fabriką ir įtakos zoną. Galimai trikdo kitų gaujų darbą ir narkotikų gamybą. Dalyvauja nedidelio masto kare su „Los Aztecas

Pavaldumas: Pavaldūs narko baronui El Čudo.

Santykiai su kitomis gaujomis

Sonora Loca – Neutralūs.

Barrio Vagos – Neutralūs.
Loz Aztecas - Priešiški

Spalva: Mėlyna
 

Los Aztecas

 

Tai dar viena gauja, kuri užsiima ginklų gamyba ir yra pavaldi tik savo vadui. Dėl anksčiau įsiplieskusio konflikto tarp narko barono El Čudo ir šios gaujos vado vyksta nedidelio masto karas, kurio metu „Los Aztecas“ gaujos nariai puola ir užiminėja „Mexican Cartels“ plantacijas ir narkotikų gamybos fabrikus. Užgrobusios fabrikus juos apiplešia ir perima narkotikus savo reikmėms. Gauja gali koloboruoti su kitomis užsienio ar vietinėmis gaujomis, organizacijomis.

 

Veikla:  Gamina šovinius, ginklus, jų dalis ir priedus, kuriuos vėliau realizuoja užsienio ir vietiniuose turguose. Užsiima karo kurstymu tarp „Mexican Cartels“ gaujų, t.y. organizuoja pasalas, užiminėja jų kontroliuojamas plantacijas, fabrikus, taip trikdydamos narkotikų gamybą. Perimtus narkotikus, kaip manipuliacijos priemonę, naudoja prieš patį narko baroną El Čudo. Galimai koloboruoja su su kitomis užsienio ar vietinėmis gaujomis, organizacijomis.

Tikslai:

  • Trukdyti „Mexican Cartels“ veiklą ir kurstyti vidinį, bei išorinį karą.
  • Išsaugoti savo būstinę/štabą.

 

Pavaldumas: Pavaldūs savo vadui

Santykiai su kitomis gaujomis

Sonora Loca – Priešiški

Sinaloa Tijuana – Priešiški

Barrio Vagos - Priešiški

Spalva: Žalia
 

 


 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 59
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...