Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimas sekmadienį ( Kaišiadorys CQB )


botanik
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 62
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Noreciau patikslint,

Zaidimas tik su pistoletais ir shotgunais ar galima ir su AEG. Zaidymas pagrinde pastatose ar ir aplink bus daug veiksmo? Ar galima eit I pastata su AEG? PVZ iki 100 m/s, pavieniais.. ir tt

 

aplink ten daug bus veiksmu

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

S8PMC dėkoja už žaidimą. Kiek kalbėta su oponuojančiais visose jose pusėse buvo įvairių "nesusipratimų". Rekomenduotume ateičiai leisti besiginančiai ir puolančiai pusėms apsikeisti vaidmenimis. Manau, kad tai leistų tęsti dinamišką žaidimą. Ir nebūtų stagnacijos, kurią matėme dabar.

 

Keletas aspektų - nors organizatoriai ir neperspėjo apie šaudymą iš vidaus į lauką iškišant ginklus, o ten kur tai negalima dėl techninių galimybių - tai ir nešaudyti, ypač kai nematai ar koks nors žaidėjoas praeis per 3 cm nuo tavo vamzdžio. Tai darė abi pusės. Čia tiesiog šiaip. Priminti sau ir kitiems.

 

Bet geriausia - tai visiškas kultūros nebuvimas :D Čia gal visi buvo pervargę nuo to "tyčinio" ar "netyčinio" maklaudavimo :) Šį žaidimą mūsų komanda norėtų padėkoti asmeniui, kuris į klausimą "koks tavo nick'as" atsakė "čiulpk b*b* sau į š*ikn^". fenkju už kūrybiškumą. Šis pasakymas bus įrašytas į metraščius šalia "katę b*b* pusę vištos".

 

P.S. Labai patiko drąsūs priešininkai bėgantys per placą ir tas manevras, kai du išbėgo ir nupylė ant kalnelio puolančią mūsų grupę su skydu - nice :) Labai nepatiko kemperiai antrame aukšte, jums tai buvo fajna aš manau. Dar labiau nepatiko tas nesąmoningas skydas. Man būtų gėda klausti ar ta nesąmonė yra skydas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Hey draugai,

 

Tikrai nežinau kur buvo tas kritinis taškas, kai žmonių kultūra tiesiog dingo iš eterio. Aš "Airsoftą" suprantu kaip bendraminčių žmonių susibūrimą ir gerai praleistą laiką. Tačiau šiandien jau nedaug buvo trūkę iki tiesioginių santykių aiškinimosi.

Kažkaip tikrai keista, kad žmonėms vis dar kažkur smegenyse užkibus informacija, jog šio žaidimo pagrindinė esmė yra sąžiningumas. Pataiko išeini. Niekaip nesuprantu ar taip sunku ir "abydna" 10min. tiesiog pabūti mertviake? Ar taip sunku pasiklausti orgų jei kažkas neaišku ir nežinai ar teisingai darai? Tikrai keista, ypač matant tuos kurie tikrai ne pirmą kartą žaidžia...

 

Dėkui Botanikui už žaidimą,

Gal kitam kartui reiktų daugiau kontroliuojančių orgų kurie skirtu realias laiko baudas. Jei nenori eit 10min, tegu eina 1h pasedėt. Gal tada supras.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pridursiu apie granatas su turbut dinamito uztaisu, kolegai is musu komandos dar iki siol ausys uzgultos, overtiunas, nors mano galva ne chronas bet is 15m nuo vieno suvio neblogas guzas liko. 

 

Manau kiek per daug zmoniu buvo uztat ir gavosi chaosas.

 

Anyway dekui Orgams ir Zaidejams uz zaidima.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiu Botanikui už žaidimą.Žaidžiaus pirmą kartą šitoje vietoje. Patiko aplamai. Atvažiuosiu dar.

Palaikau mintį, kad reiktų keistis vaidmenemis, puola vieni paskui kiti.

Kliuvo tas "kultūros" trukumas kai kurių žaidėjų. Gal reikėtų atidžiaus filtruoti registruojančuosius į žaidimą? O nuomininkus leisti tik su rekomendaciją arba priskirti kiekvienam desetkui po vieną veteraną prižiūrėti? :) 

Gaila nematėme to veikėjo kuris pasiūlė mums vamzdį į šikną susikyšti... Drasuolis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...