Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

SKUBIAI PRASOME PAGALBOS!!!


vaidutis6
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 100
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

Dekojame visiems prisidedantiems...siai dienai situacija tokia: COMANDANTE dirbtineje komoje(nes skausmingi nudegimai), rytoj bandys oda valyti ir tvarkyti... ir t.t.; pagrindine problema(siai dienai) -plauciai.Tr. padegino...  lieka laukti ir tiketis geriausio... Dar karta dekojame visiems prisidedantiems prie sios akcijos...  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

o jei rasai parama seima irgi uzskaito uz pajamas ?

Pagal Labdaros ir paramos įstatymo 5 ir 6 str. mūsų konkrečiu atveju mes - fiziniai asmenys - galime teikti tik paramą (5 str. 2 d.), tačiau ligonis gali priimti tik labdarą (6 str. 1 d. 2 p.), kurią teikia tik 5 str. 1 d. nustatyti subjektai (fondai ir kt.), kuriais mes nesame.

Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo 17 str. "Neapmokestinamos pajamos" 1 d. 25 p. nustato, kad neapmokestinamos pajamos gautos kaip ladara, p pagal 26 p. - "iš kitų gyventojų dovanojimo būdu per mokestinį laikotarpį gautų pajamų suma (vertė), neviršijanti 2500 eurų".

Nesu mokesčių specialistas, bet mūsų liūdnu atveju 2500 Eur nėra daug, dovanoti ar kitaip pervesti lėšų gali ir kiti asmenys. Pazymėtina ir tai, kad pervedame žmonai, t.y. ne tiesiogiai į ligonio sąskaitą, kas vėlgi gali būti pagrindu priskirti apmokestinamom pajamom. Todėl skolos už alų, pietus, BBesus ar kt. grąžinimas nėra priskirtinas prie apmokestinamų pajamų. Tai tik mano nuomonė, jei klystu, prašau pataisyti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nemanau, kad teikiamos paramos dydis pasieks tokias, sumas dėl kurių pradėtų VMI kabinėtis. Aš prisidedu prie Alberto prašymo - praneškite kaip šeimai sekasi, po algos galėsiu ir didesne pinigų suma paremti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Siandien Comandante padare operacija . Su plauciais viskas gerai . Pazeista 40 % odos . Odos apdegimas nera stipriai gilus , 2 lygis , bet galimos komplikacijos ir infekcijos . Reabilitacija bus ilga ir skausminga . Jis ateina i samone , juda rankom ir kojom , bando kazka pasakyti bet trukdo vamzdeliai , kurie ikisti i burna . Ji laiks nuo laiko iveda i dirbtine koma , kad nejaustu skausmo . Didelis visiems ACIU uz parama seimai . Su seima viskas gerai , visi sveiki . Gyvena pas gymine .

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tadai ka manai ar cia viskas OK. Ar geriau tieisiai zmonai parama daryt ?
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...