Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Thompson dienoraštis


Elena911
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Pradėsiu naują temą. 

Gavau dovanų ( gimtadienio proga - AČIŪ ) ginklą, apie kurį patyliukais pasvajodavau - Thompson M1A1. Patyliukais, nes nėra labai populiarus žaidėjų tarpe, bet vistiek norėjosi. Visų pirma akį patraukė išvaizda. Turi savo "veidą" šitas aparatas. Na ir pagal mano gabaritus visai tinkamas  :) Minimalūs komentarai labai nedžiugino, bet ką jau čia... juk norėti niekas nedraudžia.

Šiandien išbandžiau. Beveik nustebino tylus veikimas ir taiklumas, kaip tiesiai iš parduotuvės. Patogus laikyti ir taikytis, tik ko gero gulėti nebus labai patogu. Dėtuvių keitimas... teks padirbėti. Nuo turimo ir prisijaukinto MP5 skiriasi pakankamai stipriai. Pirmą kartą keičiant norėjosi nusikeikti. 

Netrukus išbandysiu žaidime, pažiūrėsim kaip ir kas su juo. Pirmas įspūdis geras. Manau, truputį painvestavus dar pagerės.

 

Kas išbandėt - pasidalinkit nuomonėm, pliusais ir minusais. Kas nebandėt... tai išbandykit, nes nepabandęs nežinosi :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

Nu ka pagaliau ir mano kieme šventė. :)

Atkeliavo mano Thompsonas CM.033 pirktas iš taiwangun.

Metalas+plastikas. (plastikas tik vietoj medinių detalių, visa kita metalas) Žinoma būtų žymiai geriau jei vietoj plastiko būtų medis, bet už tokią kainą (~100 eurų) plastikas neblogai atrodo. Plastikas padarytas kaip medžio imitacija ir  tikrai neblogai, negadina vaizdo ir neatrodo pigiai ar šlykščiai. Komplekte idėta baterija 8,4V 1100 mAh, kurią iškart keičiu į lipo bateriją. Ištrauktas iš dėžės ginklo greitis ~108m/s. Vienintelis ginklo trūkumas tai plasmasiniai stumoklio (cilindro) dantračiai. Artimiausiu metu reikės šitą ištaisyti.

 

Pats Thompsonas tikrai labai smagus ginklas. Labai malonu laikyti, svoris geras. Pojūtis fantastiškas. :)

 

Laukiam bandymų kovos lauke.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 year later...

7,4v buvo. Buvau is kito ginklo idejes ir 11.1v bet kadangi viduriai buvo pilnai gamykliniai ir net neketinau i juos listi, likau prie 7,4v. Beje baterija viduje barska kai ten vietos daug,tai pasiruosk ikisti burbulines pleveles ar kazko pan. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ziurint ko tau is jo reikes. Jis is dezes saude apie 100m/s, tai kazkiek pasikelti galima ir net rekomenduotina, ypac jei cia bus tavo pagrindinis ginklas. Jeigu nesi susipazines su gearbox sandara, (o as esu 100% isitikines, kad nezinai nei kur, nei kas randasi Ver.6 gearbox'e) nesk tokius darbus atlikti kvalifikuotiems airsofto meistrams, jie tau viska isaiskins ir patars. Siaip, atsizvelgiant i tai, kad kainuodamas apie 90eur, jis ateina su pilnai metaliniu korpusu, as sakyciau kad puikus variantas. Jeigu tik tau "limpa" prie rankos jo nestandartine forma - pirmyn. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Taigi gavau cm.033, bet po keliu dienu pradejo neveikt saudymo rezimu perjunginetojas. Dabar vientik automatiskai saudo.

Zino gal kas kaip pataisyti?

 

Gali but selector plate. Reikia issikelti gearbox'a ir pasiziureti. Kiek pamenu ten yra 2 ugnies perjungimo svirtys safe/fire ; semi/auto. Tai gali buti ir 2 atskiri selector plate'ai.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...