Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

LAB - Lietuvos Airsofto Bendruomenė


sarachem
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Iškelsiu į atskirą temą, nes pranešimas paskendo blevyzgose =)

Noriu pranėšti, kad kuriama alternatyva LSB. Manau, kad alternatyva visada gerai.

Tai jokiu budu ne Lietuvos airsoftininku arealo skilimo siekimas; tikekimes, LAB išlaikys draugiškus santykius su senaja geraja LSB ir turesime diffuzini ryši.

Sukurta iniciativyne grupe (kolkas Skype pagrindu) kur aptarinejama LAB strategija ir taisykles. Ten jau yra apie 35 žmoniu, komandu vadai, jei norite prisijungti baladojam skype sarachem8888

Busimos bendruomenės forumo adresas www.airsoftlab.lt (domain name užregistruotas)

 

SEKMADIENI ĮVYKS INICIACINIS LAB SUSIRINKIMAS. Visa info PM arba per skype. (gal ir neivyks, jei nebus norinčiu sekmadieni, bet tikrai ivyks apskritai =))

 

P.S. Gerbiamuju LSB forumo adminu labai prašau palaikyti iniciatyva, kol LAB netures savo forumo =) Na, ir dalyvauti ateities bendradarbiavimo aptarime!

N.B. Kuriama LAB - jokiu budu ne "prorusišku" arba neadekvačiu žaideju susiburimo projektas. Busime griežtai apolitiški, gerbsime vieni kitu pasauležiura, civilizacini koda ir kitas šventas karves, skaudžius klausimus spresime taikiai, išvengdami aštriu kampu.

 

Ačiū!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 76
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Tai nera skilimas i 2 dalis. Tiesiog šiais sunkiais metais, reikia išleisti nepasitenkinimo garus (pms, bobu, durniu, ereziju, aroganciju, blevyzgu - reikalinga pabraukti). Surinksim juos LAB, distiliuosim ir gausim švaru undenuka. Ir, kaip ir sakiau, bendrausim su LSB kaip su bendraminčiais, o ne kaip su konkurentais ir priešininkais. =)

Na, čia supaprastinu, but ok.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesiog šiais sunkiais metais, reikia išleisti nepasitenkinimo garus (pms, bobu, durniu, ereziju, aroganciju, blevyzgu - reikalinga pabraukti). Surinksim juos LAB, distiliuosim ir gausim švaru undenuka.

 

 

Sėkmės jums filtruojant ir distiliuojant. Bus įdomu pamatyti kokį undenuką jūs gausite.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na iš dalies ir kuriame LAB, kad arabai, modžahedai ir kiti etniniai nelietuviai, ar šiaip mažaraštingi lietuviai galetu jaustis truputi laisviau. Bus skiltis Kirilo ir Mefodijaus rašmenimis.

Gal bus skiltis ir lenku (tuteiša) kalba, jei bus poreikis ir bus kam moderuot.

Ačiū už palinkejima =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

o nebutu buve ta pati LSB islaikyt o ne "skelt per puse", ta prasme iswipinti wisa foruma, kaip sakant nauja DB paleist ir padaryt taip kaip norima? vistiek visi neims ir neperbeks (aisq cia visu pasirinkimas), bet man asmeniskai db gausiu per du forumus metytis... toks jausmas kad cia kazkokiai zmoniu grupei pakilo labiau jaustys laisvai nei visai bendruominei :) aisq mano poste neimatykit neigiamu savybiu... tiesiog sviestas sviestuotas..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ir nera tikslo, kad kažkas imtu ir perbegtu. Tiesiog alternatyva. Kažkam LAB bus atsarginis aerodromas bendravimui ir idejoms, kažkam, gal, pagrindinis, kažkas išvis nesilankys LAB forume. Bet pasirinkimo laisve turetu būti =)

Galu gale, kas yra dabartines LSB narys? Tiesiog airsofto žaidejas, kuris, nota bene, nedaves priesaikos ar kažkas panašiai. Žaidejas - nera LSB nuosavybe, ir nebus LAB nuosavybe - bet tures pasirinkima, jei del tam tikru priežasčiu (ju gali būti daug ir skirtingu) jausis nekomfortiškai vienur arba kitur. Viskas paprasta.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko panašaus. Mes ir liksim vieningi =) O del stiprinimo - jau kai kuriose vietose taip pristiprinta, kad nafik.

Kiek laiko stiprinom, kurem žaidimus, bet dažnai turejome problemu del tam tikru priežasčiu ir su tam tikrais žmonemis.

Na, ir pačios bendruomenes - ne LSB, bet LAB - architektura, taisykles ir kitus niuansus noretusi aptarti ir pakoreguoti su gyvais žaidejais.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

lima vox- o kaip siulai stiprinti? kodel pats nestiprini? no offence bet reik pripazinti kad si bendruomene siek tiek "supuvo". mano manymu yra amoralu vienam GM'ui skleisti erezijas ant kito GM ir tokiu budu siekti monopolijos, tuo pat metu vaidinant "teisinga" zmogu. juk viskas nuo to ir prasidejo.

Dar kart no offence ir prasau neeskaluoti mano pasisakymo. cia tik mano nuomone ir tiek.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na taip mes greit turesim Vilniaus lyga, Klaipedos lyga, Joniskio lyga, nemirtinguju lyga, neadekvatu lyga t.t. Jei yra bedu , jas reikia spresti, begimas kitur, galimai atves i tas pacias problemas. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kolega OSO , gal galite pasiūlyti problemų sprendimo būdą konkrečiau ? O gal pats galite išspręsti krūva klausimų , tiesiog pašnekėkite su gerb.Lukashenka , kad atšauktų savo ultimatumą ? Negalite ?Tai apie ką Jūs čia ?

 

Mes irgi negalime , o Airsoftą mėgstame !

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pagarba diedams iš Pajūrio ! Jūsų entuziazmas ir organizuotumas aukštam lygyje . Dėkui už kvietimą - būtinai atvažiuosim , truputį apsitvarkysim ir atvažiuosim .

 

 

P.S. Čia , kad nefloodint , nes vienas veikėjas , oficialiai sužaidęs tik dviejuose žaidimuose , jau pakankamai pridėjo šitam topike krūvelių .

Redagavo Darokas
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Steigiamajam LAB susirinkime dalyvavo apie 15 komandu ir LSK atstovu.

Sprendimas - LAB turi teise i egzistavima, kaip alternatyva, bet jokiu budu ne konkurencija ir priešprieša LSB.

Bulkoms ir Tolikams - ne. =)

Kuriamas forumas, sprendžiami organizaciniai dalykai ir tt.

Visus norinčius dalyvauti LAB veikloje prašome jungtis Skype - sarachem8888

Stay tuned =)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

įstatų punktas "stiprinti ....(įrašoma pasirinktinai) ... bendruomenę" reiškia tik vieną dalyką - mes turim savo viziją ir darysim taip, kaip mums atrodo teisinga, o kam nepatinka, eikit nx. tai natūralu. bet kurioje asociacijoje, bendruomenėje, lygoje ir pan. taip vadinama alternatyva yra tiesiog kita vizija, kurios gale vistiek tas "o kam nepatinka, eikit nx". sakoma konkurencija yra kokybės variklis, tačiau jūsų VISŲ paskaičius norisi užduoti tokį paprastą marketinginį klausimą: o kada jūs apie vartotoją pagalvosite? i mean visa ko pradžioje yra jūsų vartotojas, o PO TO jau eina jūsų tarpusavio problemos, konkurencija, bendradarbiavimas ir visa kita fignia, kuria jūs vienas kitą kaltinat.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...