Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

S.T.A.L.K.E.R. 2 - Norų Pildytojas Atsiliepimai


Rekomenduojami pranešimai

Puiku, fantastiška, bravo organizatoriams ir žaidėjams. Į geimą tikrai buvo įdėta sielos ir proto.
Žaidžiu airsoftą pakankamai seniai, važinėjau ir į užsienius, ir tai geriausias žaidimas mano airsofto karjeroje, kuriame teko sudalyvauti.
Man buvo garbe vadovauti ДОЛГ - vyrai, su jumis galima eiti į razvedke. Ypatingas ačiū quadu ir specotriadu vadams.
Ačiū Svobodai ir pavieniams stalkeriams - be Jūsų pagalbos ne būtų pergales.
Ačiū Mokslininkams
Ačiū Barmenams

Ačiū Centrui
Ačiū Monstrams =)
Ačiū Orgams ir konkrečiai Shoosha 2 už tai, kad puikiai šefavo mus (ir už cigaretės)

 

Nuotrauka
Vybrosas. Karys su uždara kviepavimo sistema išjuda į Monolito teritoriją.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 74
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Pradesiu nuo geru dalyku:
Kaip minejo organizatoriai poligonas 100% atitinka zonos nuotaika. Siaip buvo daug nesaugiu vietu, bet nuo to tik idomiau. Labai patiko ideja radiacine zona padaryt karjere. 
Oras buvo fantastiskas! Lyjant lietui, prietemoje, tarp apgriuvusiu pastatu, likes vienas pajunti tikra zonos atmosfera. Niuri ir paslaptinga.
Labai sauniai atzaide barmenai, baryga su sunum, banditai.  Mokslininkai isirenge idomiai baze.
Smagios uzduotys,  sveikintinas stuff'o ribojimas.  Zaidimas buvo dinamiskas - niekada negalejai zinot kas bus po 10min. 
Dideliu maklaudu nepastebejau.
 
Neigiami pastebejimai: 
Del banditu bazes puolimo akmuo orgams. Banditai zinojo kad, ju baze nepuolama, visas likes pasaulis zinojo kad puolama, ko pasekoje kilo didziausi nepasitenkinimai. Bet deka tu paciu orgu viskas buvo gan greit isspresta. (o priekaistauti del zaizdu ant veido nes vestuves greit, nu tai comon - yra atitinkamos apsaugos priemones, arba reikia susimastyt ar isvis verta varyt i zaidima. Specialiai gi nieks nesaudo)
Ir kitas dalykas - placiai nuskambejusi vandens vagyste olimpiados metu. Tas incidentas yra rimtas taisykliu pazeidimas ir tiesiogine vagyste. Reikia skirt, kur zaidybiniai skiedalai, ir kur kaltinimai man kaip konkreciam asmeniui kazka pavogus. Kaltinimai vagyste be jokio pagrindo yra labai zemas lygis, bet matyt cia jau yra tokia ju(smeiziku) prigimtis. (siaip tikrai noreciau susitikt su tais herojais pasket - jei ka, drasiai kreipkites). 
 
Ir pabaigai vienas labai pralinksmines dalykas kai, vybroso metu nakti einant keliu pravaziavus keturaciu nuo jo nusokes kontrolierius pradejo mus vytis :)
 
Aciu organizatoriams  uz nuovargi ir gilius ispudzius.
Ypatingai aciu barmenui su akiniais, kad isgelbejo mano zaidima paskolines savo akuma.
Aciu Piestui ir Deltronui uz suteikta gear'a.
Monolito kariams per olimpiada pavaisinusiems saslais.
Ir zinoma visiems zaidejams kurie nepatingejo pasiruosti-pasipuosti stalkerio tematika, nes be jusu tai butu tik eilinis zaidimas.
 
Susitiksime kitais metais!
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmas didelis žaidimas kuriame dalyvavau, labai patiko, organizavimas super, atmosfera jėga. Šauniai pažaidėm kartu su svečiais iš užsienio( bent svobodos chebra iš estijos tai buvo superinė). Monstrai, banditai ir kiti personažai labai patiko. Per visą žaidimo laiką nespėjau pamatyti visų vietų poligone, užimtumas buvo 100%, na o apie veiksmą naktį tai išviso trūksta žodžių!!! Šaunu, kad organizatorių buvo nemažai ir jie nesėdėjo vienoje vietoje. Na o kas liečia visokius nesusipratimus ir t.t tai manau visada jų buvo ir bus, tai rodo tik, kad yra kur tobulėti! didelis AČIŪ organizatoriams. Iki susitikimų kituose žaidimuose :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

URAK žvalgai (kai kuriems žinomi kaip centras, kai kurių vadinami milsimeriais) buvo visur ir matė viską. Kijevas jau žino kas vyksta Zonoje.

Atskira padėka Dolg'ui už pagalbą įsigyjant radiacinį kostiumą, su juo sužinojome dar daugiau.

 

 

Pagarba ir padėka organizatoriams. Užduotis puiki, poligonas nuostabus ir t.t.

P.S. 15 km plaukimo upe naktį iki užduoties teritorijos - to dar nebuvo mano karjeroje :)

P.P.S. Ar jūs pastebėjote, ką Zonoje išdarinėja kompasas? :blink:

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, visų pirma pradėsiu nuo padėkų :)

 

Dideliausiai dėkoju visiems organizatoriams už išskirtinę galimybę būti ir išgyventi "zonoje". Spaudžiu dešinę Sarachem už puikų DOLG grupuotės vadovavimą ir atsidavimą tai darant, bei už pasitikėjimą paskiriant man 1-ą quadą. Dėkoju taip pat visiems žaidėjams prisidėjus prie "zonos" atmosferos sūkurimo ir gero rolių atžaidinėjimo (ypatingai monstrams. Jums - 10 balų iš 10!!!). Didelis AČIŪ ViDon, jog suteikė plotą miegojimui ir už sekmadienio "specnazinės" misijos bendrą vykdymą. KD5 už ryšininko darbą ir kartskartinį vadovavimo perimimą. Pilot už Sidorovičiui taip patikusį šokį, bei pagalbą vykdant užduotis ir gerinant grupuotės DOLG buvį žaidime ;) Žinoma - Ačiū ir visiems kitiems DOLG, bei kitų grupuočių nariams.

 

Asmeniškai ir viešai noriu atsiprašyti "krovosos" už nemažą paleistą kiekį BBsu į jį naktį prie DOLG bazės. Baimė ir adrenalinas davė savo :o

 

Apibendrinant:

 

Bendrai žaidimui stiprus 9 iš 10 (tam, kad nenustotumėt tobulėti :) ) Organizatoriai nemelavo sakydami, jog poligonas visai kaip tikra zona. Viso žaidimo metu buvo striuka su šoviniais ir vandeniu, bet to ir tikėtasi (Orgai šioje vietoje neikiek neprašovė, nuolat išlaikydami puikų balansą) Muzika bare, propaganda, plakatai, užsakytas lietus, "vybrosai" bei visos kitos smulkmenos ir netik sukūrė taip norėtą ir lauktą buvimo "zonoje" jausmą. Puikiai pasiruošta visomis prasmėmis : generatoriai, nenutrūkstantys questai, šeštadienio vidudienį besibaigiantys, puikiai padaryti, artefaktai, bio-tualetai, grupuočių vėliavos, Končita/-s su "stajaku" :D ,suolai bei stalai bare, su išskirtiniu kampu TIK Dolgui ir žinoma viską gražinančios bei nepakartojamą atmosferą sukuriančios smulkmenos. Iš organizacinės pusės praktiškai "labai giliai nekapstant" nėra net prie ko ir prisikabinti. Žaidimas vertas visų jam skirtų pinigų ir sveikatos. Kojas skauda, nes nutrintos ir pūslėtos, galvą skauda, nes nemiegota, tačiau buvo verta!!! Dar kartą dėkoju visiems dalyvavusiems!

 

Laukiam nuotraukų, video ir daugiau nuomonių, o svarbiausia - "S.T.A.L.K.E.R. 3"

 

P.s. Prie 4 raketų paleidimo aikštelės radau dėtuvės (greičiausiai M'kės) greito ištraukimo juodą gumą. Savininke - PM ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Po žaidimo suradome.

 

1.  Guminis peilis

2.  Miegmaišis

 

 

Visi žaidėjai kurie turi nuotraukų/filmuotos medžiagos iš žaidimo, parašykite man į PM'ą, duosiu savo skype nick'ą, kad galėtumėte man persiųsti.

Norime padaryti gražu filmą/filmuką iš surinktos medžiagos.

 

Taip pat ieškome žmogaus kuris mokėtų profesionaliai viską sumontuoti, jeigu atsirastų toks savanoris, tai parašyk man į PM'ą.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip ir po visų geresnių žaidimų, vakar grįžęs jau nebepajėgiau nieko parašyti, pragulėjau visą dieną, šiandien taip pat dar su medinėm kojom vaikštau:D Dėl šito žaidimo paaukojau pasiruošimą egzaminui ir galiu pasakyti, kad buvo verta! 

O dabar apie žaidimą laisvo stalkerio akimis:
Puikus žaidimas, tikėjausi, kad bus kažkas panašaus kaip pernai, tačiau šiemetinis žaidimas kelis kartus pranoko pernykštį. Puiki žaidimo ekonomika, pastovus vandens ir šovinių trūkumas kūrė savo atmosferą. Sukurta aplinka, NPC vaidmenys, kvestai ir visa kita tiesiog puikūs. Negali nieko susiplanuot 5 minutes į priekį, nes niekada negali žinot, kas nutiks po to: gausi netikėtą kvestą, užvaikys monstras ar tiesiog kelyje pastebėsi priešiškai nusiteikusius karius... Pvz. gavom iš mokslininkų paprastą užduotį palydėt su aparatūra iki baro ir po to iki radioaktyvios zonos. Pakeliui bare banditai pagrobė 1 kolegą, kitas dingo be žinios, o atrodo paprastas kvestas tapo gerų 3-5val nuotykiu. Šiaip gal atrodė, kad visi dirbo komandose ir buvo draugiški, tačiau žinau, kad buvo ir savų išdavinėjimų ir svarbios informacijos pardavimų ir kitokių spekuliacijų, ir visa tai vyko tik dėl pinigų trūkumo :ph34r: (pvz įsiminė situacija, kai pas barygą ateina grupė svobodos karių, parduoda vertingus dalykus ir sprendžia ar pirkti vandens ar šovinių ir galiausiai nusiperka vandens ir vos po keletą šovinių kiekvienam). Oras taip pat pasitaikė tobulas tokiam žaidimui, ačiū šamanams ir kitiems stebūkladariams :D 
Taip pat noriu padėkoti ir visiems žaidėjams, kurie puikiai suprato, kas yra LARP ir įsijautė į savo vaidmenis. Beveik nebuvo tokių shoot on sight situacijų, visada iš pradžių įvykdavo pokalbis, kas kaip ir kur... Netgi banditai pirmą naktį svetingai priėmė mane pasimetusį pas save prie laužo ;)  Per 3 dienas iššoviau gal 10 šovinių, iš jų daugiau nei pusė į taikinius, kiti tiesiog pabaidyt monstrus ar žmones... bet, užtat peilis pasitarnavo ne kartą :) Miriau taip pat vos 3 kartus ir iš jų tik vieną kartą buvau atsitiktinai nušautas. Tačiau įtampa laikėsi visą laiką ir ranka patoviai buvo pasiruošusi bet kada ištraukt pistoletą ar peilį, kartais netgi sėdint tarp savų.
 
Dabar pastebėjimai/kritika:
 -Gal informacija buvo prastai pateikta, bet pirma žaidimo diena iki vidurnakčio trūko organizacijos ir žaidimo krypties. Pasakė kad prasidėjo žaidimas ir toliau nieko, taip ir pravaikščiojom su kolegom po pievas nežinodami ką daryt ir neradę jokių artefaktų(tai tikrai buvo žaidybinė teritorija).
-žinau kad kai kurie žaidėjai turėjo mašinose vandens, gal net ir šratų, kurių vis pasipildydavo. Suprantu kai yra ekstra atvejis dėl dehidratacijos ar dar kokia nelaimė, bet žinau, kad orgai tikrai tokiais klausimais nelieka abejingi ir tikrai padės. Kitiems žaidėjams tokiu elgesiu žaidimo gal labai neįtakojate, bet žinokit, kad patys sau gadinate žaidimą nejausdami visų detalių.
- beveik viskas rusų kalba. Suprantu, kad žaidime dalyvavo daug ne lietuvių, tačiau taip pat buvo ir ne vienas žmogus, kuris nemoka rusų kalbos ir pats dažnai lieka nieko nesupratęs, o klausiant draugų, kurie kartais irgi tik paviršutiniškai supranta, gaunasi sugedęs telefonas. Nesakau, kad derėtų žaidimą vesti tik lietuvių kalba, bet vertėtų pagalvoti, ar kaip nors įmanoma visa tai perteikti bent dviem kalboms realiu laiku, bent jau svarbiausias detales.  :wacko: 
-kvestai. Dažnai neadekvatūs apdovanojimai, kaip pvz už bandito kortelę gauni 500rub, o už monolitą, kurį tikrai sunkiau nužudyti(bent jau stalkeriam)- 200rub. arba nufotografuoti monolito vėliavą ar vado veidą iš arti-300rub. (cmon, čia tikrai ne paprasta užduotis kur nueini vienu kartu ir viską sutvarkai). Taip pat pvz nufotografuoti krovososo veidą iš arti-300rub. gerai, kad sutikau krovososą bare ir įkalbėjau nusifotografuoti:D bet realiai reikėtų daryt gerą pasalą ir tikrai nemažai pavargti. Gerai, kad bent mokslininkai buvo dosnūs:) Taip pat reikėtų duoti laiką vykdyti užduotims ir priklausomai nuo laiko atitinkamai ir atlygį.
-tikslesnės taisyklės dėl žaidimo daiktų slėpimo: atvejai, kai žaidėjai pinigus ir vandenį laiko prie asmeninių daiktų safe zonose, kur negalima ieškoti. Manau šiuos dalykus derėtų nešiotis su savimi, arba slėpti bent ne tarp asmeninių daiktų (safe zonos tinka, pvz bare kokioje skylėje sienoje ar priklijuoti po stalu kur gali rasti ir kiti). Taip pat kai kuriem liko neaišku ar vakcinos, vaistinėlės, granatos ir kiti stebuklai yra vagiami ar ne.
-Tam kad sustiprinti žaidimo atmosferą, padaryti dar ir cigaretes kaip vagiamą daiktą ir prekiauti jomis pas prekeivius žaidimo pinigais :D tada bus išvis dilema ar vandens ar šovinių ar cigarečių nusipirkti ir pradės chebra tarpusavyje pjautis :lol: 
-Kitoje stalkerio temoje kažkieno išsakyta nuomonė dėl visiško žaidėjų nežymėjimo juostomis, tik pagal aprangą, kad įvesti dar daugiau intrigos. Visgi tai yra daugiau larp nei airsoft :)
-Kokiu nors būdu paskatinti visus žaidėjus labiau vertinti savo gyvybę (ar prailginti respawn laiką ar dar kas nors). Taip žaidimas taptų dar įdomesnis, kai visi bijotų mirti :)
Jei dar ką prisiminsiu, paeditinsiu postą. Kolkas vis dar esu kupinas įvairių įspūdžių, emocijų ir kūno skausmo :D

Visumoje larp su airsofto elementais yra nuostabus dalykas, man asmeniškai tai buvo žymiai įdomiau nei paprastas airsofto pasišaudymas, kad ir kokio masto jis būtų ir labai tikiuosi, kad ateityje tokių žaidimų daugės :)

P.S. Taip ir nesupratau ir neišsiaiškinau, ką veikė milsimas ir koks jų vaidmuo buvo. Gal kas nori išslaptinti informaciją? :)
P.P.S. Būtų laibai įdomu išgirsti kiekvieno žaidėjo įsimintiniausią istoriją ar istorijas, nes tikrai žinau, kad dar daug ko iš šio žaidimo įvykių negirdėjau:)

Šiek tiek žaidime fotografavau, bet tai buvo daugiausia random nuotraukos, arba susijusios su misijom, bet gal kam ir pravers:
http://s1074.photobucket.com/user/Fenixas/library/Stalker%202014

Dar kartą ačiū visems prisidėjusiems ir ypatingai ačiū organizatoriams ne tik už žaidimo suorganizavimą, bet ir nuoširdžią paramą ir priežiūrą viso žaidimo metu!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Savo ir komandos vardu norėčiau padėkot organizatoriams ir visiem sudalyvavusiems už nuostabu neapsakomą ir neaprašomą, ko gero geriausia Žaidimą. pagarba ir dar karta pagarba.

Lenkiu galva prieš monstrus, jus tikrai buvot baisus!

Ačiū vyrams už šiltą ir gerą kompaniją šaltais ir lietingais ZONOS vakarais, man buvo garbė jums vadovaut.

Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело! 

Taipogi norėčiau išreikšt pagarbą visam DOLG ir jų Vadui, malonu kad sutikot bendradarbiaut bendram tikslui išsaugant zoną ir jos gyventojus.

Ačiū gerb. mokslininkams už laiku suteiktą med. pagalbą, manau be jos vargu ar būtų įmanomą ištvert iki pergalingos pabaigos.

Ačiū monolitui ir suktiem banditams, kad nedavėt nuobodžiaut.

 

Хочу выразить свою благодарность, а так же благодарность от лица команды за удивительную, неописуемую, пожалуй лучшую игру в которой мне удалось поучаствовать. Низкий поклон и уважение всем участникам, в особенности Монстрам - вы по настоящему были ужас наводящие!

Спасибо всей СВОБОДЕ за вашу тёплую компанию холодными и мокрыми вечерами ЗОНЫ. Я рад что мне представилась честь вами руководить.

Отдельное спасибо сталкеру КОМАР и его компании, с вами было приятно иметь дело!

А также хочу выразить честь всему ДОЛГ и их Главнокомандующему, я рад что вы согласились сплoтиться для достижения общей цели, чтобы спасти зону и её обитателей.

Спасибо Ув. Учёным за вовремя предоставленную мед. помощь, вряд ли дотянул бы  до победного конца без нее.

Спасибо монолиту и коварным бандитам за то, что не дали скучать.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiū labai dvasioms:

 

Nuotrauka

 

nes be jų Anarchistai nepadarytų tokio puikaus žaidimo.

Geras, superinis 2 dienų žaidimas į kurį ideta daug jėgų ir laiko.

Laukiam tęsinio.

 

Ačiū žaidėjams. Labai buvo superiniai stalkeriai is Latvijos:

 

Nuotrauka

 

kurie pasiriždavosi užduotim ne vien už pinigus.

 

Vanduo aktualus ir mums su sūnumi :) toli nuo baro gyvenant miške buvom labai arti stalkeriu ir gyvenom kaip ir visi.

Vanduo ir maistas (kai jo nėra daug) labai pagerina žaidimą link tikros aplinkos. O tai iškarto jau kitas žaidimas. Kai tu matai kad pas tave ateina tikrai ištroškę žmones ir tu gali juos pavaišinti, bet ne 0.5 litro vandens, o savo arbatos gurkšnelių.

 

 

Спасибо всем новым друзьям которых нашел в зоне.

С уважением к вам, ваш Сидорович.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Laiškas nuo zonos banditų.

 

Šitas žaidimas paliko keistus jausmus - apima liūdesys, kad jau STALKERIS baigėsi, persimaišęs su likučiais to džiaugsmo, kad tuoj varysim į "stalkerį" :) Nuvažiuoti tikrai buvo verta. Manau, kad ilgai dar kalbėsime apie šios serijos žaidimus ir tie kurie nesugebėjo nuvykti - varvins seilę!

 

Didžiulė padėka visiems dalyviams ir kaip jau tapo įprasta už kažką padėkoti visiems po truputį ;)

 

Organizatoriams - už tai, kad avansu pasitikėjo mūsų komanda. Tikimės, kad jūsų lūkesčius patenkinome. Atsiprašome, jeigu kažkas buvo ne taip ar kažkur nedatempėme.

 

Dėkui Svabodai, kad nupirko beveik visus makaronus ant ausų, kuriais prekiavome :D Nepykite, kad banditai pirmą naktį išvertė padangas, patratino, dingo (ir vėliava) ir poto atėjo aiškintis, kaip kaimynai kas šaudo :D Ačiū už "bloody breakfast" incidentą - "tancujut vsie" bus dar ilgai bajeris numeris 1.

 

Dėkui Dolg ir prokurorui. Atskirai noriu padėkoti dviems Dolg kariams už tai, kad taip kantriai kentėte banditų vado biezpridielas ir anarchizmą. Bet jeigu būtų ėjęs ramiai kaip avinas - būtų ne zona.

 

Dėkui Monolit - kad parėmė, aplankė ir neištratino, kai to reikėjo.

 

Dėkui Stalkeriams - ypač latviams, už palaikymą ir abipusį sutarimą ir gitarą vakare ;)

 

Ačiū monstrams už kaip visuomet gerą LARP. Nedėkui jums, kad kai jau susiruošėme tą valasatą stalkerį kabinti ant kryžiaus ir aukoti jums - jūsų nepavyko prisišaukti. Kai nereikia tai visuomet trainiojatės. :D

 

Barmenui ir jo šutvei, barygai - už questus, padarakus be bantuko ir t.t. :)

 

Ką mes veikėme?

 

Stengėmes nemirti - tai mums atrodo vienas iš esminių mūsų kaip kiekvieno bandito gyvenimo tiesų. Juk miręs nebegrįši. Ir pražus tavo visos žinios. Laikėmės nuomonės, kad ne mūsų darbas tratinti visus praeinančius (bet atrodė, kad visi tokios nuomonės apie mus). Dauguma mūsų per visą žaidimą šaudė vos kelis kartus. Targavojome, skelbėme questus ir sukome dideles ir mažas intrigas tarp įvairių pusių. Priimdavome ir pasiimdavome dovanas. Kūrenome laužą ir kvietėme į svečius. Gėrėme daug kavos. Lankėme miegančius - vogėme vėliavas, kartais sukčiaudavome bare :) Per visą žaidimą nupylėme gal tik vieną laisvą stalkerį - ir tai ne toje kompanijoje pasimaišė.

 

Kitiems metams kai kas liko mums skolingas 2000 pinigų - mes nepamiršime ir kitais metais ant galvos bus kryžiukas :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, kolegos. Na štai šiandien jau rūbai išdžiuvę, kūnas pailsėjęs, ir su giliu liūdesiu reikia pripažinti, kad S.T.A.L.K.E.R. 2  jau praeityje. 

Žaidimas buvo fantastiškas. Didžiulis DĖKUI organizatoriams, draugams ir "priešams", vadams ir eiliniams, žvėrims ir žmonėms, žodžiu visiems dalyviams. Jūs visi padarėt šį žaidimą nepakartojamu. Didžiuojuosi, kad ir aš šiek tiek prisidėjau prie žaidimo dvasios formavimo.

O įdomiausias momentas buvo, kai šaunūs SVOBODOS kariai sutiko miške taikių ekskursantų grupelę. Reikėjo pamatyti ekskursantų akis, kurios vos tilpo veido rėmuose, kai pamojau liepdamas prieiti mat reikia pakalbėti ir išsiaiškinti, kas tokie. Tarp jų atsirado drąsus vaikinukas, kuris prisiartinęs pradėjo berti angliškai, kad jie yra taikūs keliautojai ir nespėjo dar padaryti jokios žalos už kurią galėtumėm juos sulaikyti. Čia operatyviai įsimaišė Baryga ir jaunuoliai buvo nuraminti jog jų niekas nesiruošia sulaikyti bei bausti. Štai taip ir teko juos paleisti net nepareikalavus išpirkos... 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ispudziai is URAK/milsim puses:

 

Seniai musu airsoft arenoje vyko keliu dienu non-stop zaidimas. As asmeniskai zaidimui duodu 10 balu, poligonas super, zaideju nusiteikimas super, organizavimas super (mes, kaip 5 zmoniu grupe gavom praktiskai VIP paslaugas :) ). Sestadienio vakare, greiciausiai del nuovargio, tikria pradejau galvot, kad esu Ukrainoje.

 

Keletas punktu, kurie padare zaidima superiniu:

1. Aiskiai pateiktos uzduotys.

2. Veiksmu laisve vykdant uzduotis.

3. Tiesioginis rysys su organizatoriais (stabu Kieve :) ).

4. Poligonas

 

Musu pagrindine uzduotis buvo iszvalgyti teritorija, surasti pagrindinius objektus. Draugiski mums buvo DOLG, neutralaus - stalkeriai ir civiliai. Didziausia beda kilo su radiacine zona Monolit teritorijoje ir ju sventykla? Sutemus ten zvalgyti visai nebuvo malonu :) Turejom keleta tiesioginiu kontaktu su priesu, taciau stengemes vengti dideliu kovu (pagarba zmogui, kuris bande mus atakuoti su pistoletu... didvyriska mirtis). Del poligono ypatybiu vietoj zvalgybos atlikom klausyba :D Aciu visiems uz gera zaidima, DOLG vadui uz svarbia informacija ir pagalba gaunant antiradiacini kostiuma, kurio mums taip reikejo zvalgyboj!

 

Is viso nuejom ~35km + 15km nuplaukem plaustu:

Nuotrauka

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

del ko as pasirizciau i STALKER 3:

- uz gera organizacija

- uz tai kad prasidejo beveik laiku ir nevelavo

- uz maisto ir vandens rybojimo. Man asmeniskai tai tikrai ivestu realesniu pojuciu. Manau daugelis tikrai sugebetu 2 paras prasimaitinti is organizatoriu duoto maisto ir vandens.

- zaidimo tarptautiskumo. Geri tarptautinai zaidimai kelia musu zaideju lygi.

- uz 2 naktys Lietuvos mastui tirkai yra normalu. Manau iki 3+ naktu Lietuvoje dar daugelis zaideju su maisto ir vandens rybojimu neistemptu.

- uz didesne ekonomika zaidimo metu. Ne kainu kelima ar ju mazinima, o uz didesne pinigu cirkuliacija. Jie daznaiu ateini perki, parduodi , duovanoji ir turiu didesne nauda.

- uz BBS ribojima

- dali uzduociu stalkeriams galima duoti su laiko terminu.

- uz didesni atstuma tarp baro, barygos zonos

- uz monstrus, gaila kad monstru turejom tik 3. Bet ir tie 3 buvo superiniai.

 

Dolga per visa zaidima pamaciau tik per Olimpiada ir po to nakti kai atejo pas mane mieganti noredami papjauti :)

nepatiko tai kad kai kas is zaideju nesilaike paprastu taisykliu ir pvoge ta ka orgai sake negalima vogti. Nors ir kabejo 2 lispejimo enteles.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Благодарим Тебя за то, что слугам Твоим раскрыл козни врагов наших. Озарил сиянием твоим души тех, кто отдал жизнь

 

воисполнение воли Твоей. В бой, защитники Монолита! В бой! Отомстим за падших братьев наших, да будет благословенно

 

вечное их единение с Монолитом. Смерть...лютая смерть тем кто отвергает Его священную силу! СЛАВА МОНОЛИТУ!!!

 

 

 

PS. Я есче неотошол, есче держит...... Молодец Падрэ- хорошо заколдовал :D :D :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

del ko as pasirizciau i STALKER 3:

- uz gera organizacija

- uz tai kad prasidejo beveik laiku ir nevelavo

- uz maisto ir vandens rybojimo. Man asmeniskai tai tikrai ivestu realesniu pojuciu. Manau daugelis tikrai sugebetu 2 paras prasimaitinti is organizatoriu duoto maisto ir vandens.

- zaidimo tarptautiskumo. Geri tarptautinai zaidimai kelia musu zaideju lygi.

- uz 2 naktys Lietuvos mastui tirkai yra normalu. Manau iki 3+ naktu Lietuvoje dar daugelis zaideju su maisto ir vandens rybojimu neistemptu.

- uz didesne ekonomika zaidimo metu. Ne kainu kelima ar ju mazinima, o uz didesne pinigu cirkuliacija. Jie daznaiu ateini perki, parduodi , duovanoji ir turiu didesne nauda.

- uz BBS ribojima

- dali uzduociu stalkeriams galima duoti su laiko terminu.

- uz didesni atstuma tarp baro, barygos zonos

- uz monstrus, gaila kad monstru turejom tik 3. Bet ir tie 3 buvo superiniai.

 

Dolga per visa zaidima pamaciau tik per Olimpiada ir po to nakti kai atejo pas mane mieganti noredami papjauti :)

nepatiko tai kad kai kas is zaideju nesilaike paprastu taisykliu ir pvoge ta ka orgai sake negalima vogti. Nors ir kabejo 2 lispejimo enteles.

Meluoji :) matei šokantį ir dainuojanti trio iš Dolg :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aga, Milsim, cia reiskia ant jusu uzsiroviau prie karjero is kitos puses velai vakare:) pastebejau judesi, pasislepiau, bet jus mistiskai dingot:)

 

Monolito kunigui respect, charizmatiskas:) "оооОООооо Монолиииииит!!"

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Meluoji :) matei šokantį ir dainuojanti trio iš Dolg :)

tik tai ir maciau, ir jie vieni pralinksmino mane po tragisko ivikio. Aciu jums.Dar buvo nakti atejo Dolg, papjauti mane norejo mieganti. Bet negalima gi buvo.
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Detalų mokslininkų dienorašti palieku paviešinti kolegai prof. Dvorfovičiui, o asmeniniai atsiliepimai apie žaidimą butų:

Teigiama:
* Super teritorija
* Super orgu surastas mums bunkeris

* Nuostabus žaidėjų įsijautimas ir noras larpinti, prieš žaidimą buvo biški neramu, kad kai kam gali nepatikti mūsų "decontamination chamber", bet žaidimo metu nusiskundimų lyg ir nebuvo
* Kaip visada super monstrai - ir elektrą mums išjungė, ir užkast mėgino :D.

Neigiama:
* Informacijos trūkumas prieš žaidimą - ekonomika ir pagrindines užduotis būtu gerai gauti, blogiausiu atveju, kelios dienos prieš žaidimą, o ne žaidimo kitos dienos rytą.
* Ekonomika gal ir buvo sugalvota nebloga, tačiau žaidimo eigoje ji buvo dalinai sugriauta - pagal orgu pateiktą schemą nauji pinigai i žaidimą turėjo ateiti per mus (mokslininkus) mainais i artifaktus, pirminis skafandrų bei bintu šaltinis turėjome taip pat būt męs. Baras ir SIdorovičius savo atsargas irgi turėjo papildyti pirkdami jas is orgų už žaidiminius pinigus. Deja žaidimo eigoje susidarė toks įspūdis, kad visiems buvo duotas šusnis pinigų/atsargų, todėl nieks nebuvo suinteresuotas vykdyti šios schemos.
* Pagal mums pateiktą informaciją, kunigas kas 12h karių paklusnumui išlaikyti juos turėji valgydinti iš gėlių "pagamintais" saldainiukais (šius saldainiukus gaminome mes), bet per visą žaidimo eigą išmainėme viso labo ~30 saldainių, tad ar monolitas čia bišk sukčiavo ar mes informaciją ne taip supratom?
* Asmeniškai nelabai patiko baro atmosfera (tiesa, ne per ilgiausiai jame ir buvau) - pirmame žaidime ji buvo labiau Stalkeriška.

Deja mokslininkams taip ir nepavyko pamatyti ir ištirti paslaptingojo monolito :(.

 

Kažkiek nuotraukų: http://www.shadowstalkers.lt/gallery/index.php?/category/5

 

p.s. didelis dekui dviems vaikinukams, kurie mums padėjo po žaidimo išsinešti visą turtą iš bunkerio.
p.s.s. mefisto - nepyk labai dėl šeštadienio ryto epizodo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Na, mano nuomone, kas liečia barą, tai viskas buvo tiesiog super. Žmonės miegantys ant suolų, visur besivoliojantys daiktai, muzika ir svobodos "vertaliotas" (šikšnosparnis) davė savo :) Trūko tik gitaros ir anekdotų, sekančių po tokių frazių, kaip " a vot takoe znaet kto?.. Anekdot!" ir pan :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...