Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Žaidimas sekmadienį Vilnius, Kariauk.LT 1 Lygis


kariauk
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 102
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Na kai tikiesi kazko labai labai...... greiciausiai nusivili :) is komentaru po zaidimo supratau, kad kazkurios puses vadas ar melynuju ar raudonuju ar abieju pusiu vadai nevadovavo iki zaidimo pabaigos tai ir matyt gavosi chaosas. Bet apie tai jau buvo tema :) 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labas.

galiu pasakyti už mėlynuosius. Pritruko veiksmo daugumai kaip supratau. Pirmąją valandą priešo nesulaukėme (porą smulkių kontaktų nesiskaito), antrą valandą (geležinkielis) jau buvo idomiau. Trečią valandą (paintballo nameliai) vėl gi praktiškai jokio veiksmo. Sekančiame taške ilgai laukėme kol raudonieji su geltonaisiais kariavo. Mėlynųjų moralė jau buvo pakritusi :) Buvo minčių paiti raketas ir patiems eiti ieškoti priešo ir duoti jiems pabandyti atimti tas rakėtas :)  Visiems reikėjo MŪŠIO. apibendrinant noriu pasakyti, kad nereikėjo daryti trečiosios pusės. Tegul būtų raudonųjų daugiau. Jiems būtų paprasčiau pulti o mums idomiau gyntis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mėlynųjų vadas buvo iki galo kiek man žinoma. Orgų užduotis vykdomos buvo pagal laikrodį ir mes, kurie buvom mėlynieji jas stengėmės vykdyti. Oras buvo puikus visom prasmėm.

 

Dėl veiksmo - dzin tas veiksmas, bet būtų gerai pakaitalioti žaidimo scenarijus. Antras žaidimas, kuriame dalyvauju (girdėjau gal ir 3-čias) kur tas pats scenarijus. Pernešimas kas valandą ir t.t. Žinau, sekmadienio žaidime scenarijus nėra stiprus, bet yra tos standartinės versijos yra net kelios ir jas puikiai galima pakaitalioti. Pvz. paimti iš mėlynųjų dėžes - padėti kur nors, tarp dviejų pusių ir paskelbti per raciją, kad vyktų lenktynės dėl paėmimo.

 

Dėl žmonių skaičiaus. Žmonės tvarkingai susiregistravo - tikrai daug atvažiavo. Geimas buvo pusė velnio. Bet, kad poto košės neliko žaidėjams. Neatleisiu - amžinai atminsiu. Jeigu į džipą visi netelpa ar neprivežiosi 100, tai košės tikrai turėtumėte išvirti.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas:

 

Džiaugiamės, kad žaidėjų gretos auga. Norime padėkoti visiems susirinkusiems, jūsų buvo 134.

Oras lepino, kaip galėdamas, tačiau viskas įvyko.

 

Kas yra 1 Lygis? Tai žaidimas, skirtas visiems LSB žaidėjams/naujokams/nuomininkams/nepilnamečiams draugams, močiutėms ir t.t

Šiame lygyje žmonės, ateina suprasti/susipažinti, kas yra Airsoftas, pajusti Airsofto dvasią bei visą esmę ir suprasti ar tai jam ar ne jam.

Organizuodami 1 Lygio žaidimą, mes nesistengiame nustebinti KOMANDŲ kurios jau N metų dalyvauja mūšiuose ir turi didelius poreikius. ( juos stengiamės patenkinti 2/3/4 Lygio žaidimuose ).

Mūsų tikslas parodyti naujokams/nuomininkams kas yra Airsoftas, su kuo jis yra valgomas. Parengti, juos 2/3/4 Lygiui, kad jie suprastu kas yra užduotis, kaip jį yra vykdoma, kaip reikia elgtis, kaip reikia žaisti, ką reikia naudoti ir t.t

Išreikšti KOMANDŲ trūkumai:

    [*]nėra vadovavimo/nežinome kokia yra užduotis,

    [*]nėra kontakto, nėra bendravimo,

    [*]užduotys jau antrą kartą tos pačios,

    [*]nereikėjo trečios pusės.

Atsakymai:

    [*]Breefingo metu, visuomet Organizatorius pasako, užduotį galiu pateikti bendrai, arba atsiųskite vadą/savanorį kuris priims pirminę info ir perduos visai savo pusei. Po gero "pasilaužymo" ateina vadas/savanoris tačiau kas maišo, Jums KOMANDOS? atsiųsti savo vadus ir priimti užduotį bendrai? ( tuomet nuvykus į kvadratą suvienodinti planus ir atlikinėti karinius veiksmus ) Juk patys puikiai suprantate, kad vadovavimas čia nėra būtinas, galima veikti mažomis savo komandų grupėmis UŽDUOTIES TIKSLO LINK . ( nepamirštame čia kalbama apie 1 Lygio žaidimą ).

    [*]Nurodžius tikslią priešo buvimo vietą, kas kaltas dėl kontakto trūkumo ? ( ar tik ne patys žaidėjai ? ) Žaidėjų kiekis, tikrai nėra kontakto trūkumo esmė. Juo labiau, kad komandos buvo apylygio dydžio ir turėjo bendrą tikslą ( Gynybą arba Puolimas ). Ar kontaktą turi visiškai sukontroliuoti organizatorius, kad Jus, kaip įrankiai, atliktumėte mechaninį darbą, be jokio pamąstymo/taktikos elemento ir tiesiog pabūtumėte "mėsa sušaudymui". Ar reikia paimti kiekvieną žaidėją ir su botagėliu varyti link priešo? ( didžiąja dalį žaidėjų sudarė naujokai su savo įranga kurie žaidžia pirmą arba antrą kartą )

    [*]Taip užduoties principas tas pats. Tačiau užduotis nėra tą pati. Objektai kiti, dalyviu daugiau, yra trečia konflikto pusė, oro sąlygos ir t.t.

    [*]Geltonuosius sudarė vien nuomininkai ir jiems vadovavo vienas iš GM. Kodėl Jų negalėjome leisti su visais žaidėjais? dalyvavimas pirmą kartą, nežinojimas teritorijos, nežinojimas kas yra airsoftas, kokios yra sąlygos/taisyklės/esmė ir t.t Todėl jei jie ir kovotu bendrai tarp Jūsų ar iš to būtų nauda? ( Jei nauda " mėsa sušaudymui" tada taip jie tiktu tam ).

Bet kuriuo atveju mes tobulėjame , ačiū už pasiūlymus, kritiką ir šiaip gerą žodį.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gavau ko ir tikėjausi iš žaidimo, seniai jau nebuvau Vismaliukuose, smagu buvo tiek chebros pamatyti, ir vadas mūsų melynųjų Vanish buvo iki galo ir norm vadovavo, viska darėm kaip ir turėjo būti, tik pasigedom atakų, kadangi mes buvom gynyboje objektų pastoviai. Čia orgams jokio minuso, ačiū už žaidimą suorganizuota. Bet vienintelis dalykas ko labai tikėjausi, jau pamatęs tuos tušonkės konservus ir grikius, ir negavus jo :D nu tikrai buvau piktas ir alkanas :) nebeliko košės... čia va minusas orgams. ir čia ne juokelis, tiek žmonių registravosi, ir turbūt ne visi atvyko dėl oro, tai tos košės turėjo likti per daug. ir nesišaipykit iš manes aš tikrai jos labai norėjau..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

    [*]Breefingo metu, visuomet Organizatorius pasako, užduotį galiu pateikti bendrai, arba atsiųskite vadą/savanorį kuris priims pirminę info ir perduos visai savo pusei. Po gero "pasilaužymo" ateina vadas/savanoris tačiau kas maišo, Jums KOMANDOS? atsiųsti savo vadus ir priimti užduotį bendrai? ( tuomet nuvykus į kvadratą suvienodinti planus ir atlikinėti karinius veiksmus ) Juk patys puikiai suprantate, kad vadovavimas čia nėra būtinas, galima veikti mažomis savo komandų grupėmis UŽDUOTIES TIKSLO LINK . ( nepamirštame čia kalbama apie 1 Lygio žaidimą )

 

  Atsakysiu iš savo varpinės. Važiuodamas į 1 lygio žaidimą ir mokėdamas už jį pinigus, tikiuosi smagiai praleisti dieną. Ganyti keliasdešimt žmonių po poligoną ir paskui atsiimti kritikos dozę, kad kažkam dėl blogo vadovavimo buvo neįdomu, kad priimti sprendimai buvo tūpi ir sugadino visą žaidimą, ar pagal naujausią madą būti pasiųstam NXY už tai, kad prašai žmonių vykdyti įsakymą - man panašiau į darbą nei į smagų savaitgalį :) Todėl ir nesideleguojam.

 

   O praeitas žaidimas man labai patiko, pranoko lūkesčius. Ir pataktikavom ir pašaudėm, ir pamėsmaliavom - smagu, ačiū!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nu dėl vadovavimo, tai man kažkaip vienodai buvo. Mėlynųjų užduotis buvo paprasta ir aiški. Žinojom kur ir kada mums reikia būt ir ką veikt. Bent jau apytiksliai. O visa kita fantazijos reikalas. Užsiėmiau daugiau partizanavimu. Veikiau su porininku arba grandies sudėtyje, atlikau sargybos, patrulio ir šoninės saugos užduotis. O šiaip tai tupėdavau kur nors įlįndęs bei laukdavau priešo. Kadangi žaidėjų buvo daug, tai galiausiai priešų sulaukdavom. Turbūt raudoniesiems sunkiau buvo kariaut bei vadovaut kariams. Kadangi visų pirma jiems reikėjo mus surasti, o po to kažkaip ir sunaikinti. Kas nėra labai parasta jei mes apsikasę ir užsimaskavę žiedinėj gynyboj. 

Kaip ir minėjo didžiai gerbiami organizatoriai - pirmas lygis yra pirmas lygis. Jei komandos nori, gali susiorganizuoti ganėtinai neblogą pirmo lygio žaidimą. Bet čia viskas priklauso nuo jų pačių. 

Visai įdomus pasiūlymas deleguoti kelis vadus užduoties išklausymui. O po to jau dalintis kaip kam patinka. Ir kariaut kaip kam patinka. Aišku proto ribose. Nes šiek tiek nervina tas stoviniavimas vietoj ir vado rinkimas. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nes šiek tiek nervina tas stoviniavimas vietoj ir vado rinkimas. 

 

Laukiam kitą kartą pasisiūlant - grandies vado vaidmenį airsofte jau esi atlikęs, patirties sočiai vistiek.

 

Nežinau vardo vieno LSB, kuris su G36 lakstė ir priklauso LSŠ, Noriu padėkoti jam už bendradarbiavimą iki pergalingos pabaigos ir paprašyti mestelėti man PM dėl tolesnio bendradarbiavimo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...