Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Idomus pamastimai apie maklaudizma


Alberto
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 131
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Aš nelabai supratau, kuo aš tau čia neįtikau? Per daug prisiskaitei temos apie "laipsnius"? Ne aš šitą problemą pakėliau, ko čia mane linksniuoji dabar? Skaityti moki? Atsakyti dar kartą? Jei jau taip mane mini, tai pasijaučiau svarbus ir atsakysiu: 

 

Jei žaidėjas nesąžiningas, jis tikrai nenorės eiti iki orgo tam, kad jį išmestų iš žaidimo. Jei manai, kad jis eis su malonumu, tai gal geriau tiesiog forume paprašyti, kad jie nedalyvautų žaidimuose? 

 

O dabar pasinaudok logika - pas visus čia postų daugiau, nei dalyvavimų žaidimuose. Nori dalyvauti žaidime - postas. Nori parašyt ką nors daugiau nei "būsiu" - viršiji postų limitą ir esi niekšas, kaip koks žvėras. Čia, aišku, labai blogai, geriau žvėru nebūti.Gali pats sau pritaikyti tą mintį "daugiau žaisti, mažiau forume sėdėti". O jei kantrybė dėl kažkokios forume sukurtos temos trunka, gal laikas pas specialistus apsilankyt? 

pasibaige kantrybe

1 --R rase: ka daryt jeigu netinka prie anturazo? pas mane jau senai guli 2 antsiuviai su mano niku, bet kur as jos uzdesiu ant mashalato? Gadint uniforma as nelabai noriu. Labai sunku prieit ir pasiklaust niko? arba paimt uz rankos ir nuvesti iki orgu? 
2 Zveris pas tave postu temoi apie maklaudus daugiau , nei dalyvavimu zaidimuose.Kieik as zaidziu, nebuvo dar tokiu maklaudu i kuri issaudai 3-4 mechanas ir jis neiseina, o jus cia is muses drambli darot. Matot maklauda - uzmeskit jam granata, arba bandykit apieit, kad sumazintumet distancija.

Ir isvis, treniruokites ir zaiskite daugiau, o ne forume sedekit, tada ir nebus tu mitiniu problemu.

 

No pie for you! -3.14159265359

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kalbos apie laipsnius man asmeniškai kelia juoką ir suglumimą, tai panašu į tarpsezoninį periodą, arba galvos smegenų straikbolą. Klausimą apie maklaudus iškelei ne tu, bet tu pradedi siūlyti ir kelti kažkokias niekam nereikalingas reformas su šitais antsiuvais.
"Jei žaidėjas nesąžiningas, jis tikrai nenorės eiti iki orgo tam, kad jį išmestų iš žaidimo. Jei manai, kad jis eis su malonumu, tai gal geriau tiesiog forume paprašyti, kad jie nedalyvautų žaidimuose? "  - kodėl kiti žaidėjai neturi problemų su maklaudais, ir jeigu tokį ir pamato, tai arba atveda orgus prie jo, ar atvirkščiai - paima jį už ranką ir veda prie orgų? ir jokių problemų, žaidėjas eina, jau buvo atvėjų ir perspėjimų žaidėjams. Dėl mano logikos - keliuose dideliuose žaidimuose, jei ne paslaptis, tu buvai? Nelaikyk įžeidimu, bet esi naujokas (nors aš pats nesu iš forumo senbuvių), o jau kažkokius ginčus ir reformas keli.
Gali pats sau pritaikyti tą mintį "daugiau žaisti, mažiau forume sėdėti".  - stengiuosi žaisti kiekvieną savaitgalį, o ne verkti forume
O jei kantrybė dėl kažkokios forume sukurtos temos trunka, gal laikas pas specialistus apsilankyt? - nesakysi man, ką daryt - nerodysiu tau, kur eit
siekdamas išvengti tolimesnių ginčų prausiuosi rankas ir išeinu iš temos, nes čia matau tik beviltingumą
Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Žveras, na gal jau išleisk orą. ;)Tau pastabą Kwazlar parašė už reikalą, nes jau tau buvo užuomina, kad rašai tam, kad rašyti.Beje, perėjimas prie asmenybės - nekokia charakteristika.

 

Maklaudai, maklaudai..visi užsiciklino. Man asmeniškai, dažniausiai būna visai vienodai. Tiesiog pasidarai sau išvadas, su kuo ar prieš ką pasistengsi ateityje nežaisti.O kitkas - svarbu su kuo šalia žaidi, bendra nuotaika. O ten fragai, nušovė, nenušovė... dėl tokių nesąmonių sau gadinti nuotaika... :DŠaudai, matai, kad priešininkai užsideda liemenes, tu gauni dovanas.., emocijos, pasikeiksnoji...viskas, puiku.

Ne fragai esmė, atmosfera.

Nors, kiekvienam savo.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...