Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

(2013.11.10) FALKLANDS: Fall of Stanley


ursu
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 66
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Sveiki.

 

Galiu drąsiai pasakyti už visus vikingus - žaidimas nerealus. Gal mums daugiau pasisekė nei kietiems su misijom, bet paragavom visko - ir ėjimo (trackas - kam įdomu http://www.sports-tracker.com/#/workout/serzas/451e3fgfnmj292f9) ir patruliavimo, ir pasalos (už ką du kart dėkui skyriaus vadui), ir transportavimo,  ir pelkės.

Poligonas nuostabus dėl savo natūralių kliūčių ir atstumų - tikrai norėsime čia dar atvažiuoti.

Košės deja neparagavome, nes turėjome savo, bet tikiu, kad taip pat buvo skani.

 

Dėkui už nuostabų sekmadienį.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu, ESKADRONUI uz proga smagiai praleist laika ir skania duona :) .  Aciu ir  Alfa bei Victor skyriu kariams uz sklandu tarpusavi darba ir isakimu vikdyma ypac gynant penkiu koliuku zona, nesuteikiant galimybes Nemcui pamatyti priesa is arti.

 

Pasiulimas: ne vien is sito geimo pastebejimai. Mediku taisikle reiktu tuobulinti !!!  Burys  gaves bbs'u po keleta akimirku vel tas pats burys tik apristom galvom . puikiai ivaldytas mediko amatas :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Eskadrono vardu Ačiū visiems dalyvavusiems.
Atskiras Ačiū žaidimo organizatoriams - Zhukui, Bilkiui, U.R.S.U.S., Jaučiui ir Nemcui!
Taip pat Ačiū pajėgų vadams - Lima Vox, Balu!

Amphibious Commandos Group Echo skyrius (Eskadronas) dėkoja priešininkams ir kolegoms iš Argentinos pajėgų (Alfa ir Kilo Victor skyriams).
- oras puikus;
- teritorija DIDELĖ :)
- upeliai ir kanalai pridėjo anturažo mums kaip Amphibious Commandos Group :)
- priešininkams - jokių priekaištų!
- puikus lapkričio sekmadienis gamtoje!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Zaidimas buvo tikrai geras,o dar gera kompanija paverte zaidima tiesiog super:) Teritorija puiki,teko ir takuciais ir pelkemis paklampoti,priesininkai irgi be maklaudizmo pozymiu pasitaike tad sekmadienio diena praleista puikiai.Dar karta dekavoju 300 visai komandai bei Kardo Rinktiniai uz puiku vadovavima bei bendradarbiavima:)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki draugai,
kai grįžo kojytės ir rankytės - prisėdau parašyti Kompanijos vardu.

Pirmiausia norime pasveikinti Falklandus išsikovojus nepriklausomybę! Aktyvūs veiksmai ir gera komunikacija (teko pasiklausyti pasislėpus baloj) tarp skyrių jūsų tarpe, davė savo rezultatą. „Istorija yra rašoma nugalėtojų“ ;)

Aš paprastai turiu pasakyti daugiau, tai kas kai kuriems nepatinka, visgi:

Nudžiugino sveiko proto organizatoriai. Reaguodavo į pastabas, kontroliavo mertviakų laiką, pasirūpino šiltu maistu, kuris tiek atbraidžius balose, sugrąžino kojas.
Poligonas neišskirtinis, tačiau, su potencialu.Gal verta labiau paanalizuoti jo galimybes? Monotoniškai išdėstytų taškų gynyba greitai ėmė priminti darbą... giname pirmą, giname antrą ir tt. Juk būtų įvairiau, jei vienas taškų - kuris galėtų būti ant žemės tilto tarp tvenkinių, veiktų kaip PP, kurį užėmus galima būtų įtakoti transporto judėjimą, o kartu ir karių. O gal vienas iš taškų galėtų būti mobilus - pvz. unimogas, kuris reikštų ryšių stotį. Kai susirenka tiek žmonių, tokios interpretacijos paprastai pasiteisina. Suprantame, jog orientuojatės į karinio tipo treniruočių scenarijus, tačiau įdomesnis scenarijus visada yra pliusas.
Nuliūdino žemėlapių trūkumas. Siūlome sekantį kartą iškarpa pasidalinti forume, atsispausdinsime patys. Aš savo žemėlapį atidaviau užduoties grupei, todėl visą žaidimą klausiausi paukščių kalbos apie kvadratus į kuriuos turime judėti, ar kur yra pastebėtas priešas.
Manome, jog verta naudoti vieno mediko skyriuje taisykle. Tuomet būrio viduje atsiranda papildomas taktinis darbas. Kito būrio išlaikymas mūšyje bei naikinimas pasiekia visai kitą sudėtingumo lygmenį.
Tiesa, kadangi, tinkamai išmesti, numesti ir pataikyti granata reikalauja tam tikrų įgūdžių, ji turėtų užmušti, o ne sužeisti priešininką. Šiame žaidime granata buvo tolygi obuoliui, o dar ir gydyti galėjo visi.
Rekomenduotume sekančiuose, tokio lygio žaidimuose, nekviesti nuomos, bei LSK leisti dalyvauti tik po komandų sparnu. Skirtingų spalvų nukautųjų liemenės, neaiškus jų naudojimas, kietaskūriškumas, mediko taisyklės interpretacijos bei negyvelių pokalbiai - tai patirties žaidimuose stoka, kuri neturėtų būti sutinkama tarp tokio lygio žaidimuose dalyvaujančių žmonių.

 

Noriu paklausti, ar Falklandų pajėgoms užimant mūsų taškus, jų mertviakas vis persikeldavo į užimto taško vietą?

Bendru sutarimu, PAPA skyrius žaidimą įvertino aštuonetu. Su visa pagarba organizatoriams - žaidimas buvo normaleyj.

Nemalonūs reikalai:
Iš to, ką pats mačiau, remdamasis tuo, ką pasakojo mano vyrai, iš pokalbio, kurį nugirdau ir po pokalbio autobusiuke grįžtant namo, didžioji dalis atvykusių iš Klaipėdos stipriai nusivylė Kardo Rinktinės žaidimu, o ypač jų vadu. Dabar, kodėl:

    [*]Trečio taško gynybos metu, Papa skyriaus žmogui, nukovus Kilo skyriaus vadą - pastarasis toliau tęsia vadovavimą savo būriui, kol yra pagydomas. [*]Aukščiau įvardinta situacija kartojasi pirmo taško puolimo metu. [*]Keli Kilo skyriaus nariai, tame tarpe ir jų vadas, būdami nukauti ir dėvėdami liemenes, nesistengia užimti žemų pozicijų, tam, kad netrukdytų žaidimui. Ir po pastabos iš besiginančiųjų, net priklaupimas jiems atrodo nevertas pastangų. [*]Mes niekada nešaudome į sužeistąjį, net jei už jo yra medikas, nepastebėjau, kad ir kiti tai darytų. Šiame žaidime, pora iš mūsų, tame tarpe ir aš, iš suvokiamai nedidelio atstumo, nuo Kilo skyriaus gavome užkąsti šratų, vien dėl to, jog tuo metu už mūsų šliaužė medikas. Visada garbingiau yra keisti poziciją, kad nukauti mediką, ar bent jau palaukti, kol sužeistasis yra pagydytas ir tada nukauti abu. [*]Nugirdau pokalbį, kurio metu Kilo skyriaus vadui buvo išsakyta pastaba dėl vadovavimo esant nukautam, bei nesistengė priimti žemesnių pozicijų, tam kad netrukdyti vykstančiam mūšiui. Nors pastaba buvo išsakyta draugiškai ir taktiškai, Kilo skyriaus vado reakcija buvo arogantiška ir sunkiai suprantama. Jis į atsakė - „mes žaidžiame pagal savas taisykles" ir „mums tai yra treniruotė“.
    Jei tokie žaidimai yra jums žemas lygis, į kuriuos jūs vežatės savo (vieno skyriaus) taisykles ir juos laikote tik treniruotėmis, vargu ar lengva sutarti sekančiuose žaidimuose. Tiesa, jei jau esate tokie rimti vyrai, tai per rikiuotę galėjote žengti į priekį ir apie tai įspėti visus. [*]Mano skyriaus kulkosvaidininkas, žmogus, kuriuo absoliučiai pasitikiu, užsiminė, jog galima, tačiau sunku nukauti Kilo skyriaus narius. Kai tuo tarpu kiti skyriai iš gerai paruošto kulkosvaidžio panašiomis sąlygomis gavę šratą, o ne dešimt ar dvidešimt, išeidavo iš karto. Pratęsta reakcija į nukovimą?
    Tą patį pastebėjome jau keliese, pirmo taško gynybos metu. Nukovus priešininką (geltoną/mėlyną), jis atsisuka ir šauna atgal, tik tada miršta. LSB taisyklės sako, jog žaidėjas yra nukautas į jį, ar jo ekipuotės dalį pataikius šratui. Apie 20 ar 60 sekundžių mirimo stadiją ten nekalbama...

Kardo Rinktinę aš žinau nuo pirmos jos susikūrimo dienos, su kai kuriais jos senbuviais esame geri bičiuliai. Nemalonu, kai tenka apie tokius dalykus kalbėti.

Asmeniškumai:
Noriu atsiprašyti Eskadrono už mano ekscesą miške. Pasistengsiu, jog tai nepasikartotų.
Noriu padėkoti vienam iš Kardo Rinktinės narių, kuris priėjo prie manęs ir atsiprašė. Faith in humanity restored! Esu kaltas dėl tos situacijos ir prisiimu atsakomybę - nereikėjo man ten žaisti su hopupu ;)

Fotografui linkėjimai ;)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma ačiū organizatoriams už žaidimą. Buvo visai smagu, nors man asmeniškai kaip „parketiniam“ kariui, kuris nemėgsta šlapinti kojų bei kitų kūno vietų, žaidimo teritorija paliko nevienareikšmišką įspūdį.

 

Taip pat turiu pasiūlymą ateičiai:  

Mano nuomone reikia reglamentuoti granatų bei granatsvaidžių naudojimą. Reikia riboti granatų kiekį vienam žaidėjui (kaip rankinių taip ir skirtų granatsvaidžiui) bei griežčiau kontroliuoti ar tikrai granatose naudojamos tik „žuki“ petardos. Nes būna kad per susirėmimą tenka po penkias minutes gulėti po granatų lietumi. Ir akivaizdžiai girdisi kad granatos skirtingo galingumo. Nesiūlau leisti turėti tik po vieną granatą, bet dešimt ir daugiau granatų vienam žmogui tai jau „perebor“. O apie granatsvaidžius LSB taisyklėse (kaip apie ginklų tipą) išvis neužsiminta. Tad reikėtu kiekvieną kartą leisti arba ne juos naudoti žaidimuose.

 

Na ir buvau liudininkas poros „darbinių“ airsofto momentų iš serijos „ei, aš i tave pataikiau“

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Nemalonūs reikalai:

Iš to, ką pats mačiau, remdamasis tuo, ką pasakojo mano vyrai, iš pokalbio, kurį nugirdau ir po pokalbio autobusiuke grįžtant namo, didžioji dalis atvykusių iš Klaipėdos stipriai nusivylė Kardo Rinktinės žaidimu, o ypač jų vadu. Dabar, kodėl:

    [*]Trečio taško gynybos metu, Papa skyriaus žmogui, nukovus Kilo skyriaus vadą - pastarasis toliau tęsia vadovavimą savo būriui, kol yra pagydomas.

    [*]Aukščiau įvardinta situacija kartojasi pirmo taško puolimo metu.

    [*]Keli Kilo skyriaus nariai, tame tarpe ir jų vadas, būdami nukauti ir dėvėdami liemenes, nesistengia užimti žemų pozicijų, tam, kad netrukdytų žaidimui. Ir po pastabos iš besiginančiųjų, net priklaupimas jiems atrodo nevertas pastangų.

    [*]Mes niekada nešaudome į sužeistąjį, net jei už jo yra medikas, nepastebėjau, kad ir kiti tai darytų. Šiame žaidime, pora iš mūsų, tame tarpe ir aš, iš suvokiamai nedidelio atstumo, nuo Kilo skyriaus gavome užkąsti šratų, vien dėl to, jog tuo metu už mūsų šliaužė medikas. Visada garbingiau yra keisti poziciją, kad nukauti mediką, ar bent jau palaukti, kol sužeistasis yra pagydytas ir tada nukauti abu.

    [*]Nugirdau pokalbį, kurio metu Kilo skyriaus vadui buvo išsakyta pastaba dėl vadovavimo esant nukautam, bei nesistengė priimti žemesnių pozicijų, tam kad netrukdyti vykstančiam mūšiui. Nors pastaba buvo išsakyta draugiškai ir taktiškai, Kilo skyriaus vado reakcija buvo arogantiška ir sunkiai suprantama. Jis į atsakė - „mes žaidžiame pagal savas taisykles" ir „mums tai yra treniruotė“.

    Jei tokie žaidimai yra jums žemas lygis, į kuriuos jūs vežatės savo (vieno skyriaus) taisykles ir juos laikote tik treniruotėmis, vargu ar lengva sutarti sekančiuose žaidimuose. Tiesa, jei jau esate tokie rimti vyrai, tai per rikiuotę galėjote žengti į priekį ir apie tai įspėti visus.

    [*]Mano skyriaus kulkosvaidininkas, žmogus, kuriuo absoliučiai pasitikiu, užsiminė, jog galima, tačiau sunku nukauti Kilo skyriaus narius. Kai tuo tarpu kiti skyriai iš gerai paruošto kulkosvaidžio panašiomis sąlygomis gavę šratą, o ne dešimt ar dvidešimt, išeidavo iš karto. Pratęsta reakcija į nukovimą?

    Tą patį pastebėjome jau keliese, pirmo taško gynybos metu. Nukovus priešininką (geltoną/mėlyną), jis atsisuka ir šauna atgal, tik tada miršta. LSB taisyklės sako, jog žaidėjas yra nukautas į jį, ar jo ekipuotės dalį pataikius šratui. Apie 20 ar 60 sekundžių mirimo stadiją ten nekalbama...

 

 

Kalba Kilo narys. Kilo buvo Kardo Rinktine (6 zmones, LT camo)+300 (4 zmones, Rusu digital flora). Raisciai musu geltoni ant abieju ranku.

 

Sutinku del keleto punktu - tikrai buvo keli momentai, kai suzeistas (su istrauka liemene) vadas snekedavo - daugiausia duodavo mums velniu. Del turinio nera cia ka diskutuot - suzeistas/mires kvieciasi medika ir jokios itakos zaidimui daryt negali.

 

Trecio tasko (paskutines atakos) puolima gerai pamenu - buvau kairiame flange. Dar kairiau (arciau kelio) buvo kitas skyrius, rodos, laisvai samdomu. Mano pastebejimai:

1. Mire trys Kardo Rinktines nariai (tarp ju ir cia jau liudnai pagarsejes vadas :) ) stovejo su liemenem mire. Viso veiksmo ikarsty, kazkas is gulinciu priesininku mirusiuju paprase ju atsigult ir tada prasidejo kazkoks neaiskus gincas, kuris truko gana ilgai. Tuo metu is musu gyvi buvo like 2 zmones+vienas suzeistas. Ginco turinio net nesiklausiau, nes tuo metu dar vyko puolimas, bet ten tikrai nebuvo normalus draugiskas pokalbis, koks turetu but airsofte. Keiksmazodziu buvo isvengta :)

2. Del saudymo i mirusius. Tycia i juos niekas tikrai nesaude. Is pasakymo skamba, kad mes sadistiskai saudydavom i mirusius. Niekas tikrai nenori sukelt zmonem bereikalingo skausmo ir stengiasi nesaudyt ir mirusius, bet sito tikrai sunku isvengti, nes priesininkai buvo sulinde nedideliame krumu plote, is kur nuolat eidavo BBsai. Is ten pat ateidavo ir ugnis i musis, todel visada atsisaudydavom. Kilo skyrius turejo tris kulkosvaidzius, todel BBsai tikrai skraide pilnu pajegumu, bet as duodu ranka nukirst, kad niekas niekada tycia nesove i raudona liemene. Daznai saudem ne i priesininku, o tiesiog i plota (visada vengdami raudonu liemeniu). Jeigu gerai pamenu, treciam taske stovejo ir du orgai, kurie turejo viska matyt ir dar patys gaut BBsu.

3. Del "sunkumo nukauti", liaudyje dar zinomu maklaudavimo terminu, komentaru neturiu...

 

 

Visumoj, labai gaila, kad zaidimas paliko bloga skoni, ypac del musu kaltes. Nuosirdziai sakau, kad tikrai nei vienas is Kilo skyriaus net nepagalvojo, kad tokios problemos egzistuoja. Visos komandos vardu sneket negaliu, bet liekam skolingi kelis butelius. Vienas bendrai nuo komandos, kitas nuo vado :D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

1. Mire trys Kardo Rinktines nariai (tarp ju ir cia jau liudnai pagarsejes vadas :) ) stovejo su liemenem mire. Viso veiksmo ikarsty, kazkas is gulinciu priesininku mirusiuju paprase ju atsigult ir tada prasidejo kazkoks neaiskus gincas, kuris truko gana ilgai. Tuo metu is musu gyvi buvo like 2 zmones+vienas suzeistas. Ginco turinio net nesiklausiau, nes tuo metu dar vyko puolimas, bet ten tikrai nebuvo normalus draugiskas pokalbis, koks turetu but airsofte. Keiksmazodziu buvo isvengta :)

 

Esu vienas is tu triju stovejusiu ir nesuprantu ispustos situacijos. Matyt zaidimai pasieke ypatingai auksta lygi ir nebeliko ka tobulint ir prie ko prisikabint. Stovejom ne musio lauko viduryje (kaip kad guleje nepatenkinti musu stovejimu), o salimais ir vykstanciam susisaudymui tikrai netrukdem. O jei netrukdem tai kam moketi daugiau? A?? :)

 

Nepaisant visko issakyto esu labai patenkintas zaidimu, oras super, organizacija irgi. O visiems negali itikt ir visada atsiras tu kam kas nors nepatiks.

 

Del to nenoro mirt, tai cia toks labai jau gincytinas klausimas. Ir as va issaudziau kruva bbsu, o gal tik koki 1 (nu gal max du nusoviau) ir buvo tokiu i kuriuos buvo issauta kelios apkabos be rezultato, bet tai juk nereiskia, kad butinai turejau pataikyt. Niekas nenorejo mirti... Peace!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komanda > irgi prisideda prie visu issakytu pagirimu sito zaidimo Organizatoriams. Neigiamu ispudziu zaidimas nepaliko.

O del kazkokiu mazyciu nesusipratimu zaidimo metu sakyciau reikia aiskintis iskart ir vietoje, nes dzentelmenai nesielgia kaip 'turgaus bobos', prasau neisizeisti. Zaidimas buvo geras ir taskas!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Ka gi, ir as noreciau parasyti: ,mes buvom Bravo skyriui ir kariavom kartu su UNO grupe del to prie daugeliu pastabu galeciau prisijungti, taip pat buvo atsiliepimu ir is musu skyrio kombatantu kai pabreze jog buvo atveju kai nusautas karys toliau vadovaudavo puolymui , manau ,kad tai yra nepriimtina. Tas pats klausimas kilo del kai kuriu priesininku isejimu i mertviakus, zinant kad transportas turedavo rinkti zmones nuo kelio pagal grafika, kai kurie labai greit atsirasdavo tuoj pacioj vietoj kur juos ir nusaudavo, deja nebuvo laiko fiksoti kas ir su kokiais raisciais, nes siaip zaidimas turejo nebloga dinamika, kas mums patiko, nes net bunant gynyboj susalti nespejome. Aplamai teritorija turi potenciala, pats zaidimas pavykes, niuansai kila visa laika.., cia jau organizatoriu rupestis ju isvengti ateitij.

Minusai: ZEMELAPIU TRUKUMAS ,bent jau pas mus pajurij zemelapius gauna visi dalyviai, gal but daug kam ju net nereik, nes tiesiog nezino KAS TAS YR?! , bet siaip si zaidima isgelbejo tik teritorija, nemanau ,kad kazkas trumpintu kelia per tvenkynius.... Gera mintis su transportu ,tikrai palengvindavo situacija, puiki mintis su rotacija nesvarbu kad ji velodavo, manau veiklos netruko ir siaip visiem. Aplamai patiko. 

Aciu Zdanei ir visai B-COY "gaujai", tai pat Zvejui ir Shypui uz bendradarbiavima, taip pat 8 PMC, jus laiku ir vietoj pridengdavot musu subines ;)  

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

organizatoriems aciu uz sutejkta galimibe visus pamatit ir parodit save :D ,

Visems aciu uz pati zaidima! ;)

Senej buvom kur nors isvikus  i tokio masto zaidimus.

Seip pagal manes, viskas buvo afigenaj   :)

viskas buvo duota (teritorija,papildomos tajsikles, zimeimas,pakvesti zmones,skani duona su sriuba),

o kaip vike pats zajdimas taj nuo musu ir priklauso visus 100+ 

 

 

Kaip sakama rusiskaj "после драки кулаками не машут"

laukiem video,foto ir kito sutekimo zajdimo lauke ;) ,

 

 

 

Nuotrauka

 

 

su pagarba wpion "Defenders"

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Dėkojame visiems už dalyvavimą, už išsakytas pastabas, mintis, pasiūlymus. Organizatoriai visuomet stengiasi atkreipti dėmesį. Taip pat norime pasidžiaugti, kad diskusija vyksta civilizuotai, neįžeidžiant priešininko, draugo ar kolegos. Ypatinga padėka Balu, kuris tampa ne tik Klaipėdos regiono, tačiau ir visos Lietuvos airsofto bendruomenei didelę įtaką daranti asmenybė.

Mes prisiimame atsakomybę už mūsų padarytas klaidas, dėl ko galėjo nukentėti žaidimo kokybė:

* Nepakankamas žemėlapių skaičius atsiliepė tolimesnei žaidimo eigai. Ateityje mes pažadame UŽTIKRINTI prieigą prie žemėlapių arba PARŪPINTI visiems, kam jų reikės.

* Ne laiku sustojęs unimogas. Nesinori ieškoti priežasčių, tačiau šį kartą tai buvo nenumatomos priežastys (force majeure). Atsiprašome, tačiau kartais technika lūžta neatsiklaususi organizatorių.

* Medikai skyriuose. Ateityje stengsimės vengti „medikas bet kuris žaidėjas“, kad situacija būtų maksimaliai priartinta realybei. Taip pat ateityje atkreipsime dėmesį į mirties po granatų sprogimo reglamentavimą. Po granatos 3 m spinduliu turėtų mirti visi, mediko tokiais atvejais nebereikia.

* LSK „pakišimas“ po komandos „sparnu“ diskutuotinas. Yra visokių minčių, tačiau ateityje atkreipsime į tai dėmesį. Dėl „nuominukų“ dalyvavimo su griežta priežiūra tokio lygio žaidimuose - tiesiog turime patys sau atsakyti į klausimą: Ar mes norime žaidimų, kurie kainuoja po 50 lt – 80 lt be „nuominukų“ ar už 30 lt – 40 lt su griežtai kontroliuojamais „nuominukais“? Kuras, poligonai (naujos žaidimų vietos), technikos nuoma ir t.t. už ačiū deja, neduodami, jei žinote, kur gauti tokių dovanų – praneškite :D Norėtume, kad Lietuvoje gausėtų, o ne mažėtų (kokia tendencija yra šiuo metu) žaidimų su dalyvių 100+ skaičiumi. Laukiame pasiūlymu šiuo klausimu, o galbūt net prisidėjimo prie organizavimo.

Nuoširdžiai atsiprašome už mūsų „kliurkas“. Mes maksimaliai stengiamės jų vengti.

Būtų labai šaunu, kad patys žaidėjai irgi prisidėtų prie žaidimų lygio kilimo. T.y. aukščiau kilsime, jei prie žaidimo kokybės prisidės ne dalis, o VISI jame dalyvaujantys. Norime atkreipti dėmesį, kad organizatoriai žaidimą daro ne patys sau, todėl paminėsime keletą konkrečių pavyzdžių, kurie, tikime, ateityje bus visiškai išgyvendinti:

* Chronavimas. Organizatoriai chronuoja ginklus ne dėl savęs, o dėl žaidime dalyvaujančiųjų, t.y. dėl visų, kurie skaito šį postą J Dėl Jūsų saugumo, komforto, adrenalino ir t.t. Visi „pagauti“ 126+ bandė organizatorius „apgauti“ nusukdami hop up‘ą, diskutuodami, kad žaidžia jau ne vieneri metai ir pan. Kolegos, jei taip norite, tegu mes, organizatoriai, „durniukai“, tačiau ne mums to reikia, supraskite!!! Apeliuojame į VISŲ sveiką protą.

* Nesilaikymas visiškai elementarios tvarkos. Negrįžtama į „mertviako“ vietą arba grįžtama tik dalinai, nebūnant toje vietoje, kuri pažymėta „mertviaku“, ar reikia kažkokių motyvacinių priemonių, kad rinktumėtės būtent tam tikroje numatytoje vietoje? Pasidalinkite mintimis, prašome J Pašauti stoviniuoja šalimais mūšio ar net mūšio lauke, na grįžkite į „mertviaką“, ten vėliau ar anksčiau sutiksite savo dalinį, jei nesutiksite, tačiau griežtai VISI laikysitės nustatytos tvarkos, būsite sugrąžinti prie savo dalinių. Organizatoriai tokiais atvejai gali pabūti „piemenimis“, pagainioti Jus, kaip „ožkeles“ bet ar to mums visiems tikrai reikia?

* Taktika. Na juk ne į žygį einate natūralios gamtos pasižvalgyti. Net nepatogu sakyti tokias pastabas, kaip: neužsiimate priedangos, mūšio metu stoviniuojate, ilgai mąstote/diskutuojate po vado įsakymo, vaikštote tik keliais. Imkite pavyzdį iš Žaibas rangers, B coy 1/6 marines ir panašių (sąrašo netęsiu, kad neradę savęs neįsižeistų. Ką rašau neskirta kurstyti nesantaikos, šiaip sau išskirti geresnius, o bendram tikslui - siekti kokybės mūsų hobyje) komandų, kurios vadovaujasi griežta disciplina, visiškai ir neginčytinai paklusta visiems vado įsakymams net, jeigu įsakymas atrodo nepriimtinas,  naudoja taktiką mūšio lauke, neieško lengviausių būdų pasiekti priešą, pelkės, sunkus landšaftas yra ne kliūtis, o kaifas!!! Išsižvalgo teritoriją, visuomet, net ir laikinam stabtelėjus, užsiimama priedangą, daro persigrupavimus ir t.t. Ar ne patiems bus gerokai įdomiau, jei visa tai naudosite visur ir visada? Net gavę pakankamai rutinišką užduotį, adrenalino kiekį pakelsite 500 proc. ;)

* Raportai vadams. Vadai yra ne tam, kad „pabūti vadu“. Vadai tam, kad planuotų Jūsų užduotis, jiems reikia turėti visą, išsamią informaciją. Užduotis atlikta/neatlikta, kurioje Jūs vietoje, kokios užduoties atlikimo/neatlikimo priežastys, kokie nuostoliai ir t.t. Neefektyvus bendravimas (kai kuriais atvejais skyriai nesusisiekdavo, susisiekdavo tik kada patys panorėdavo) su vadais STIPRIAI įtakoja žaidimo kokybę.

 

Labai gerai, kad Lietuvoje nuolat keliame „maklaudavimo“ bėdą, ji ir toliau turi būti keliama, aiškiai įvardijant „maklauduojančių“ personas. Patikėkite, šiuo klausimu mes esame, drįstame įvardinti, fenomenaliai pasistūmėję į priekį palyginus su Europos šalių žaidimais. Kas netikite, sudalyvaukite Rusijos, Baltarusijos, Latvijos ar Lenkijos žaidimuose. Estai pas Balu, lenkai pas mus ypatingai pabrėžė sąžiningumą, tikrai yra kuo pasidžiaugti.

Taigi, apibendrinant visą postą, norime paprašyti VISŲ žaidėjų - PRISIDĖKITE PRIE LIETUVOS ŽAIDIMŲ KOKYBĖS KILIMO. DĖKOJAME IR TIKIMĖS, KAD SUPRATOME VIENI KITUS.

Iki kitų susitikimų!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Būtų prašymas prie visų jau įvardintų. Jeigu Jus nušovė, tai nereiktų užsidėjus oranžinę liemenę atlikinėti žvalgybines misijas priešo bazėje. Asmeniškai mačiau dvi tokias rojaus nerandančias sielas.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pritarių nuomonei kad reikia riboti rankinių granatų kiekį žmogui  ir granatų skirtų granatsvaidžiams kiekį granatsvaidžiui. Vis gi žaidimas yra ir norėtusi turėti daugiau mažiau vienodas gaimybes. O kai iš dangaus granatomis "lija" kažkaip nemalonu :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.
 Share


×
×
  • Sukurti naują...