Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

MK23 SOCOM


zveras
 Share

Rekomenduojami pranešimai

Kaip http://orinukas.lt/airsoft-pistoletai/Galingiausias-airsoft-dujinis-pistoletas-MK23-assassin-green-gas-su-duslintuvu-MK23-SOCOM suderinamas su http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/124-tiuningo-limitai-fps-limits/ ? Rašo 128m/s, bet kaip suprantu, toks žaislas max 2 kategorijai priklausyti gali? T.y. iki 125m/s ? Ar įmanoma prislopinti galią tokiam žaislui?

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Tu teisus jis patenka į 2 kategoriją,manau prislopint galima,nuneši meistram ir turėtų padaryt,arba pasiskaitinėk tinkle,skaičiau,kad kažkiek padeda duslintuvo nuėmimas. Plačiau turėtų kiti papasakot.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 years later...

"Ginklas sunkus, uždedamas duslintuvas veikia kaip vamzdžio prailginimas, todėl ginklas šūvio nuotoliu bei taiklumu prilygsta brangiems airsoft automatams" :DD kolegos kas dar patiunino užsidėdami duslintuvą? Prigauni už 40 metrų varžova ir priešas nebeturi šansų:D

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

"Ginklas sunkus, uždedamas duslintuvas veikia kaip vamzdžio prailginimas, todėl ginklas šūvio nuotoliu bei taiklumu prilygsta brangiems airsoft automatams" :DD kolegos kas dar patiunino užsidėdami duslintuvą? Prigauni už 40 metrų varžova ir priešas nebeturi šansų :D

 

Orinukas.lt ir viskas tuo pasakyta, cia ir atsiliepimai nereikalingi... 10-metis vaikas daugiau supranta dabar apie airsoftinius ginklus, negu to puslapio savininkas... Anksciau, kai noredavau pasikelt nuotaika, uzeidavau paskaitinet aprasymu pas ji... kokiu tik blevyzgu ten prisiziurejau... :) Sensacija, kad tas puslapis dar tebegyvuoja, nes kas yra pirke, visalaik skusdavosi koki slamsta gavo.. :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Pataikai ir uz 50 m. Priklauso kokius bbs naudoji ir ka susidejes. Stock i 30-40 metru zona patenka be jiokiu problemu su 0.28g. Tylus velnias tai tikrai. Bet bandyta prie -7 veikia be problemu. 2 su puse apkabos be perstojo saudziaus su vienu is tikrai ilgo atstumo tas buvo su automatu as su situom grazuoliu tai jiokiu problemu nebuvo. Minusas tik kad didelis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 10 months later...

Issiardai duslintuva, ismeti i kampa vamzdeli kur duslintuve idetas. Uzdedi maple guma. I duslintuva paralono ir lakstai. Niekas negirdi ir nesuoranta is kur saudai. Na jei nori dar kietesni buti isidedi maple vamzdele. Tada vietij snaiperinio gali naudot..

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share

×
×
  • Sukurti naują...