Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PARTIZANAI 1.3


olegas
 Share

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 80
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

Sveiki,

ačiu orgam ir visiem dalyvavusiem, buvo smagu, įdomu, įtraukė, įsijausti buvo lengva, 

Stribų įvaizdis, antūražas, apranga, veidų "faktūros", elgesys - top level, nereikėjo labai versti savęs įsijausti, savaime kilo "patys mieliausi" jausmai raudoniesiems tovariščiams   :) :) :) apie Sandėlininko šou .. patys matėt !! (beje, davai hebra, kitą kartą nepjaukit sandėlininko (ir du kartus iš eilės  :mad:  ! ) , dėl šito bajeriuko ilgai buvom nevalgę ir žaidimas pirmas valandas vangiai įsibėgėjo.) Partizanai, galėjom būti labiau organizuoti, ir kad "draugai" visada jaustusi taip nesaugiai kaip jautėsi antrąja dieną. Pirmąją dieną bent jau iki tol kol sutemo jiems buvo leista per daug siautėti (ką jie darė puikiai), žaidimo pradžioje buvome kiek vangoki, trūko vieno partizanų organizacinio centro, kurį nebuvo lengva sudaryti, nes bet kas galėjo būti išdavikas, bet tame ir vienas iš žaidimo įdomumų: atrinkti savus nuo išdavikų , suburti hebrą, eiti į mišką ir žūti už Lietuvos laisvę. Kitais metais privalom: turėti trispalvę, ją iškelti kaime, sudainuoti "Bolševikai tegul žino.."!

Kelios mintys ateičiai: gal verta padaryti, kad partizanai gali užpulti nkvd-mgb štabus ir iš ten ka nors paimti, gauti kažkokios naudos (maistu ar kažkaip kitaip) ; galėtų būti kažkokios priemonės išdavikų-stukačių suradimui ir tardymui.

 

Ačiu namelių architektui už žemus stogus ir smulkų galvos sužeidimą  :wacko:

 

Iki kitų metų 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Kol kas trumpai: dėkojam, visiems dalyviams. Šaunuoliai S8PMC- tikrai rimtai ruošėsi. Anarchistams reikia ypatingai dėkot- tarybinės uniformos buvo tikra staigmena visiems, moterys ir vaikai kaime irgi super.

Viena pastaba: kadangi žaidžiame ne Pabradėje, ne apleistoje fermoje su išdaužytais langais (tiesa neatkreipiau dėmesio ar visi liko sveiki po šio žaidimo, jei pastebėjot praneškit- pakeisiu stiklą), būtų geras tonas esant galimybei šiukšles mesti į šiukšlinę taip pat binto pakelį rekomenduoju nuimti dar prieš tai kai jo reikės, arba panaudojus bintą, įsidėti į kišenę. Tiesa, negaliu nepastebėt, kad teritorija liko gana švari ir tvarkinga ir beveik neradom pašalinių daiktų:

  • Miegmaišis;
  • Katiliukas;
  • Gertuvė;
  • Buteliukas apvyniotas izoliacija;
  • Valgomasis šaukštas;
  • Arbatinis šaukštelis;
  • Šakutė;
  • mėlyna kojinė;
  • Marškinėliai;
  • Švarkas su kažkokiu ženkliuku;
  • MGB raištis;
  • Tušinukas;
  • Apyrankė;
  • Kilimėlis;
  • Sulankstoma kėdė.

P.S.

Kitą kartą išsiplaukit indus ir valgymo įrankius prieš pamesdami :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Apyrankė;

 

Juoda pintos virves - mano :)

 

Jo del siuklsiu tikrai hebra kaimelyje pats antros deinos ryte renkau prie sandeliuko siuksles, nes nemalonu buvo.

Jei nerandam ar nematom siuksliadezes tai metam viska sau i kisenes ir isvezam i konteinerius.

 

Musu vaikia turi tueret svaria sali.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui už žaidimą, labai patiko ;)

Aš už 3 dienų žaidimą ;)

taip pat pasiūlymas, kad kaimas neištuštėtų pagalvoti apie trumpesni laiką mertviakę. Vietoj to įvesti privalomą 0,5-1 valandos buvimą civiliu, tam kad butu galima susiburti i partizanu grupeles.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Labai keista nematyti komentaru is zaideju... kartais "vismaliukai" susilaukia 5-6 puslapiu  apie  "+" arba "-" , o cia kazkaip tyla...

toks jausmas,kad daugumai nepatiko arba pohu...,t.y tas pats...? G.b. komentaru neturejimas ir yra geriausias ivertinimas... taciau pasakysiu is "savo nedideles organizacines patirties" :)  - neigiami komentarai skatina stengtis...teigiami kelia morale....

 

Siuo metu "airsoftas" Lietuvoje isgyvena " TOTAL krize" - standartiniai zaidimai nesurenka zaidejus(jei surenka - tai FAIL)...nestandartiniu nedaug... jauciasi "orgu" konkurencija... bet nera "pagerejimo"....

 

Sis zaidimas buvo kitoks...  kam nepatiko - tegul pasako,kas buvo blogai...

Orgai kita karta pasistengs pakeist nepatilkusias detales...

 

Kas patiko - pasakykite ACIU...

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

su Olegu buvo aptarta kas patiko/nepatiko. Buvo pateikta pasiūlymų ;)

Gerai, kad šį kartą sandėlinkas iš karto pasiūlė bendradarbiauti, bet gaila kad po pasiūlymo iškarto buvo nugalabytas vietinių :D

beje - pasiūlymas bendradarbiauti buvo gautas iš kart po to kai mane išrinko kaimo seniūnu, ir dar NKVD karinko akivaizdoje .

Taip pat nauja valdžia išskyrė namuką :) Čia jau pliuusai šio žaidimo, kad nauja valdžia buvo daug sukalbemesnė. BEet ir daug griežtesnė - vos kas tuoj galėjai būti "draugiškai" apklaustas po ko budavai visas sulaužytas, kaip minimum koja ar ranlų patidavo minimum vieną lūžį ;)

Daug ką pasakys filmuota medžiaga (turiu tik sandėlininko maisto dalinimo kelias minutes, video bus vėliau).

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Komentaras, kurį neskubėdamas su pertraukomis rašau šiandien.

 

S8 PMC ir draugai prisijungia prie komentarų/padėkų. Mes buvom MGB, jeigu kas mūsų nepastebėjote.

 

Tikrai didelis dėkui organizatoriams, kurių būrys nors ir nedidelis padarė savo darbą su atitinkamu kokybės lygiu, kurį būtų sunku permušti, bent jau LARP prasme. Atskirai dėkui Dvorf už pirmą tėvelio atėjimą, dėkui ir už Sauliaus Tilvaičio netikėtas tuoktuves. Sandėlininkui Valodiai už dovanas.

 

Pateiksiu daugiausiai mano įspūdžius, tai jei ką - minusai man, todėl dalinai čia yra suminė nuomonė.

 

Dideli pliusai žaidime už tai, kad nuolat buvo ką veikti - virti valgyti, tardyti, derinti, saugoti, vaiksčioti, tikrinti, suiminėti ir net power nappinti. Taigi laikas neprailgo. Buvo smagu matyti aukštą NKVD LARP lygį, kai žmonės sugeba ištrinti net savo kalbos mokėjimą. Pirmą kartą airsofteriai regis prisiminė, kad kai miršti atmintis nusiresetina. Aišku, tai gal nebuvo labai dažnai, bet vienas kitas sugebėjo pamiršti jam skirta vaidmenį. Didelis dėkui Joanai ir Ministrui už raštinės darbą. Mes nebuvo apmokėti, o ir laiko nebuvo tuo užsiimti. Mūsiškiams labai įsiminė bėgimas nuo kaimo, link MGB štabo per tą ultra lietų..

 

Dabar minusai - sunku rasti tobulą/gerą poligoną. Šis poligonas išsiskyrė savo miško trūkumu. manau kokia valtis/keltas būtų suteikę neblogą variantą išplėsti žaidimo geografiją. Sakyčiau per tolibuvo padaryta MIESTO riba. Mažas minusas MGB ir NKVD buvo, kad nebuvo iš karto sugalvota turėti telefoną su kaimu :) Minusas tip pat buvo, nes MGB vadas (aš pats) siūliau orgams antros palapinės nestatyti kur įsikurtų NKVD ar ministerija. Gavosi, kad MGB ir miestą saugo. Ir vietos kartais tardymams ir popierių išdavimui buvo per mažai. Ir dar praxadnoj dvor gavosi. Dar vienas niuansas - taisyklių/popierų neaiškumas. Nestruktūriškai išdėstytos taisyklės sukėlė nesutarimų ir maitinime ir šaudyme. Pvz. partizanai šaudė automatine ugnimi, tuo tarpu kitą dieną jau klykė, kad nkvd ir mgb turi tik semi šaudyti. Tas pats galioja taisyklei, kad namukuose nesikaunama, bet iš namukų buvo šaudoma, ta tas tai pat sukėlė sutrikimą.

Keletas aspektų dėl civilių (ta prasme ne airsofterių ir ne larperių) buvimo žaidime. Mūsiškiams buvo neaišku ką daryti su mažu vaiku, kuris juos pjauna? Kokį Petrauską tai sušaudytumėme net nepriartėjus.

 

Galbūt didžiausiu minusu laikiau silpną LARP iš kaimo gyventojų pusės. Iš karto pasakysiu, kad mes kaip MGB ruošėmės žaisti kaip kriminalinė, slaptoji policija - tardyti, papirkinėti, bendradarbiauti su užverbuotais agentais, tikrai nešaudyti. Tačiau greitai supratome, kad nėra jokios kaimo gyventojų pagarbios baimės, nei NKVD štucerininkams, nei MGB tarnybos agentams. Taip MGB greitai gavosi kaip NKVD + tardo minimaliai + saugo ministrą.

Mėgstu istoriją, bet nemačiau, kad būtų tiek Kalantos pasekėjų. Visi troško mirti. Nebijojo savo mylimos šeimos ištrėmimo. Visiems buvo PX. Gavosi, kad ateini į kaimą ir ant tavęs eina su peiliais nuo penkiamečio iki senuko.

Arba chebra ateina į MGB. Ir sako kad nieko nežino, sako nieko nepažysta, nieko negirdėjo. Poto pradeda daužomas klykti kad nieko negirdėjo, nieko nežino. Tada jau sulaužyti kaulai (nu tai įsivaizduokite kaip atrodo sulaužyto žmogaus kondicija su atvirais lūžiais) ir dedami tie žaidybiniai tvasčiai toks partizanas šoka ant 100 kg sveriančio MGB agento. Nų tai visų pirma tuos tvasčius dedame nes taip liepia tasyklės, realybėje, tai dvėstų tas partizanas, kitas dalykas, nu tai tu toks subaldielintas, kad tu vargiai atsistotum.

 

Kažkas paskleidė gandą, kad kaimiečiai skundžiasi tipo sovietai neleidžia į miškus išeiti. Per dažnai lankosi. Nu tikimės, kad čia gandas. Nes man tai kas darome atrodė natūralus rezultatas išdava to priešiško žmonių elgesio. Bet nei NKVD, nei MGB nėjo ir nešaudė paprastų civilių va taip, eini ir pyst nušauna. Visada buvo reikalas kažkoks. Galėjo eiti su kuprinėmis į mišką grybauti ir panašiai.

 

Žmonės skundėsi, kad NKVD ir MGB šaudo kaimiečius nežiūrėję. Kaip jums tokia situacija. Tardomas partizanas papjauna MGB vadą (trololo +1 Maviui), tada sovietai krato kaimą, randa ginklų pas asmenis, vienas šoką ant NKVDisto ir jį papjauna. Sovietai sustato iš sušaudo kaimiečius. Gražu.

 

Man visos tos giminės atrodė svarbios šitame žaidime. Jos turėjo apjungti žmones į team'us, kad kovoti už išgyvenimą. Bet kai visi priešingai nei toje knygoje "niekas nenorėjo mirti" - čia apstu savanorių mirtininkų. Visiems mirštant giminės prarado prasmę. Net tas tvarkos palaikymas prarado prasmę. NKVD ir MGB ėjo į kaimą, kaip į kokį susišaudymą. Buvo baisu prie kaimiečio prieiti. Papjaus ir mirs už Lietuvą. Bet partizanai nenorėjo mirti. Jie norėjo žudyti kitus, o jų kailis jiems irgi buvo brangus. Kitaip istorija būtų pilna tokių, kokių pilnas Afganistanas ir Bagdado turgūs.

 

Aš taip mačiau žaidimą. Suprantu, kad mano ir mano kolegų LARP'as buvo su spragomis. Bet neturėdami konkrečių užduočių, o tik reaguodami į partizanų veiksmus mes stengėmės nenukrypti nuo žaidimo temoje išdėsytos MGB istorijos linijos. Nejaučiu, kad mums pavyko atžaisti MGB dėl išvardintų priežasčių.

 

Kitais metais būsim Partizanais. Gal bus lengviau. Peace.

 

J.J.

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dar kartą dėkui ignaliniečiams, darantiems nuoširdžiausius ir originaliausius žaidimus Lietuvoje! Manau dauguma palaikys šią nuomonę :)

 

Pagarba anarchistams už pasiruošimą ir sandėlininkui už tikrovišką vaidmenį!

 

Po pernykščio ir šiumetinio žaidimo pasiūlymai kitiems metams (nepriimkit kaip kritikos - viskas buvo gerai):

-Puiki idėja riboti maksimalų partizanų būrio dydį ir šaudmenis. Tai priverčia labiau slapstytis ir palaiko reikalingą balansą. Pvz pernai baudžiamosios atakos buvo atmušamos dėl šių apribojimų nebuvimo.

-Reiktų didesnės teritorijos. Šiemet nebuvo kur išeit suvisam giliai miškan, įsirengti bunkerį/stovyklavietę ir iš ten galvoti kaip užpulti kaimą ar mgb bazę. Veikiant kelioms grupėms būtų darbo ryšininkams (-ėms) - šiemet jų veiklos iš esmės nebuvo.

-MGB bazę daryti žaidybine zona - su galimybe išvaduoti kalinius ar pasigrobti maisto

-Kaimo reiktų ne tokio apaugusio, transformacija į partizanus buvo per greita

-Už trijų dienų žaidimą! Formatas labai palankus norintiems vėliau atvykti ar anksčiau išvykti - atvažiavai, gavai popierius ir eik į kaimą. Tokiu būdu galima papildomai infiltruoti agentus ir informatorius, o kaimiečiams pagalvoti kas jis toks ;)

-Kaimiečiams - galima būti ginkluotiems ir šaudyti, bet užsitaisyti tik vienu bbs'u - medžioklinio šautuvo imitacija :)

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui už pastabas. Daug buvo pasakyta Kaltanėnuose po žaidimo, kai ką jau pamiršau, todėl prašysiu priminti prieš kitą žaidimą. Įdomu klausyti apie intrigas ir klastas kurių buvo labai daug.

Trukmė, suprantama, apribota savaitgaliu, nors kaip tik šį kartą buvo galimybė atvykti penktadienį, tiesa tik įsirengti ir pasibūti gamtoje.

Pritariu siūlymui sutrumpinti "mertviaką" privalomo buvimo kaime sąskaita.

Sutinku, taisyklės buvo paaiškinto skubotai ir nenuosekliai. Šaunuoliai žaidėjai, kad perskaitė informaciją forume prieš atvažiuodami, tiesa daugelis dalyvavo antrą kartą.

Kiek žinau tas vaikas, kuris pripjovė sandėlininką, turėjo civilio dokumentus ir jį ar jo tėvus pilnai galima buvo traukt atsakomybėn.

Dauguma nori žaisti Partizanų pusėje, bet be stiprių NKVD ir MGB būtų absurdas. Todėl dar kartą nuoširdžiai dėkoju NKVD ir MGB žaidėjams, kurie kiek galėjo (gal ne visi) stengėsi išlaikyti iniciatyvą žaidime; įsijautė į vaidmenį, kuris kai kuriems iš jų yra nemalonus. Ne šiaip sau rašėme, kad norime padėti pajausti to laikotarpio dvasią ir nerimą. Renginys skirtas ne teisti, o pajausti, suprasti. Įdomus atvejis, kaip Partizanai pasielgė su į nelaisvėn paimtu NKVD'istu- smurtas žadina smurtą, o tada jau nevaerta aiškintis kas pirmas pradėjo... Matėsi kaip NKVD įtariai žiūri į visus vietinius ir tai yra gerai, nors ir per drąsiai kartais elgėsi civiliai, bet tai neleido "priešams" bendrauti bičiuliškai.

Užskaitau idėją dėl medžioklinio šautuvo. Taip pat yra mintis, leisti šaudyti serijomis tik kulkosvaidžiams.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

J.J.Simpson , dėkui už pastabas kaimiečiams. Kitais metais atsižvelgsime į tai.

 

Dabar galvoju , kodėl kaimiečiai buvo tokie drąsųs ? Gal todėl kad dauguma buvo partizanai ? Gal reikėtų daugiau civilių , kurie vėliau galėtų pereiti į partizanus?

 

Dėl pagarbios baimės kareiviams - mano manymu tai pasekto to kuo užsiimame - airsoftu. Mes prie jo skleidžiamo garso įpratome ir jis mums nekelia jokios baimės. Jei ginklas šaudytų kad ir tuščiais šoviniais (žinoma saugiu atstumu it t.t) - efektas būtų visai kitoks - visi kristų ant žemės ir atsirastų ir baimė ir pagarba kareiviams. O čia jau reikia arba labai stipraus larpo arba prašyti rekonstruktorių pagalbos . Manau kad tai yra įmanoma (gauti rekonstruktorių pagalbos- prisiminkite žaidimą Šiauliuose kur naciai kovojo su rusų kareiviais) :)

 

Dėl per greitos transformacijos į partizanus pilnai sutinku. Pasiūlymas - kad civilis negali būti nė su viena kamufliažo dalies apranga. t.y. vilki/dėvi tik civilius drabužius. žinoma tuomet partizanams būtinas didesnis miškas kur jie galėtų įsirengti stovyklą ir ten persirengti.

 

Pasiūlymas dėl mediko. Reikėtų kaime ligoninės kur galima būtų atgabenti sužeistuosius (lengvas sužeidimas). Ar atvyktų medikas į vietą (sunkus sužeidimas). Nes dabar kartais ir patys save gydė ir tik vieno raiščio užtekdavo, net įtvaro nedėdavo, o jei ir įdėdavo tai kokį pagaliuką, o ne min. 50cm šaką... pvz. kai man sulaužė koją buvo uždėtas įtvaras ir aš iki kaimo ėjau šlubuodamas. taip kaip ir priklauso. tas pats turėtų galioti ir kitiems sužeidimams. Čia dar reikėtų patobulinti.

 

Dėl sužvėrėjusių kaimiečių kuriems nerūpi išgyvenimas. Mano personažas išgyveno iki pat naktinio maitinimo, nors jam teko atvirai matant kaimiečiams bendradarbiauti su atėjūnais . Kitos dienos įvykiai kita kalba. Net drabužius kitus pasiėmiau , bet dauguma mane vis dar laikė seniūnu. Taigi pasiūlymas vietiniams - pasiimkite kelis komplektus drabužių. Taip neleisite savęs sutapatinti su buvusiu personažu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui už pastabas. Daug buvo pasakyta Kaltanėnuose po žaidimo, kai ką jau pamiršau, todėl prašysiu priminti prieš kitą žaidimą.

 

Manau protingiau surašyti čia, nes per metus pusė pasiūlymų pasimirš, galima bus tiesiog aplankyti šią temą ir viskas bus vienoje vietoje.

 

Taigi, mano pasiūlymai:

 

    [*]Jau dauguma pritaria 'mertviako' perkėlimui į kaimą, kur privalomai esi kaimietis. Kadangi kaime irgi yra pakankamai smagu, o mirtis turėtų būti ir kažkokia bausmė siūlau ir privalomą laiką būti kaimiečiu kaime prailginti iki poros valandų.

    [*]Tendencija, kad žaidime yra dvi pusės - NKVD + MGB prieš kaimiečius ir partizanus. Kodėl taip vyksta? Nes NKVD ateina į kaimą tik skriausti, daryti represijas, kažką nuskriausti. Siūlau į žaidimą įvesti 'banditus', t.y. nusikaltelius, kurie žudo, vagia, plėšikauja. Juos sutramdyti kaimiečiai prašo ir NKVD ir partizanų, o tokius 'banditus' sugavus vieni ar kiti gauna palankumą paprastų žmonių. Kad būtų lengviau įgyvendinti plėšimus siūlau padaryti maisto nešiojimą privalomą su savimi - krepšelyje, kurio turinį apiplėštas/apvogtas asmuo atiduoda. Taip pat MGB galėtų įtariamą ar jau žinomą partizaną, kuris galbūt yra mėgstamas kaime suimti/pagrobti/nužudyti slapta nuo kaimiečių, kad neskatinti blogos nuomonės apie valdžią.

    [*]Naudoti realų surišimą - t.y. virvės apviniojimą aplink torsą su priglaustom rankom (neužrišimą), o tai reikštų, kad žmogus surištas ir negali bėgti, ištraukinėti peilio ar pan. Jeigu nėra virvės - bėgimas galimas ir patys NKVD/partizanai kalti, kad tokios neturėjo.

    [*]Ilgai išgyvenęs partizanas įgauna patirties - t.y. gali atsižymėti pas GM parodęs savo dokumentą ir to pasekoje 'atrakiną' antrą ar trečią apkabą ar gali pradėti naudotis granatomis, šaudyti serijomis (LARP elementas). Todėl ilgai įšgyvenęs partizanas yra labiau linkęs saugoti savo gyvybę.

    [*]Iš anksto turėti organizatorių paskirtą partizanų vadą, kad nebūtų taip, kaip praeitą žaidimą - vado nebuvo iki pirmos dienos 20 ar 21 valandos. Partizanų vadas turėtų atsargiai atsirinkti ką priimti į savo gretas.

    [*]Iš anksto paskirti civilius, kurie užims tam tikras pozicijas mieste, kaip miesto seniūnas ir pan. - pirmajam personažui mirus yra renkamas (paskiriamas MBG) naujas.

    [*]Naujai išduotose dokumentuose turėti tam tikrus nustatytus atsitiktinius rodiklius kaip: mokėjimas rašyti/skaityti; rusų kalbos mokėjimas; amžius; profesija; kažkokie ypatingi sugebėjimai. Tai padėtų sukurti kaimiečio vaidmenį ir nebūti tuo pačiu personažu kitu vardu. Taip pat būtų smagu, jeigu žaidėjai pasirūpintų keliomis aprangomis (pvz kelios kepurės, keli marškiniai, megztiniai) ir jas keisti tada, kai gauni naują pavardę.

    [*]Pirmo žaidimo teritorija buvo palankesnė - suprantu, kad ką pavyko gauti tą pavyko gauti, bet ką noriu pabrėžti - geru ir tvarkingų pastatų nereikia, jų gali ir išvis nebūti - iš tentų ir palapinių patys žaidėjai gali pasistatyti kaimą. Pagrindinis reikalavimas - atvira aikštelė kaimui ir miškas, kuriame gali įsikurti partizanai.

    [*]Kaip kolegos minėjo - trijų dienų žaidimas. Jau matau, kad kitais metais Žolinės (08-15) pentadienį,  Galima parinkti ir kitą dieną, žinant iš anksto manau visi galėtų susiderinti laisvą dieną darbe.

Dėl paties žaidimo: buvo smagu, asmeniškai vietom perdėjau su ginklo nebijojimu ir MBG pjovimų, bet čia turbūt dėl to, kad pernai metais labiau jau nuskriaustas buvau - tremtis, kalėjimas, tremtis, registracija kas valandą, kalėjimas. Kitais metais žadu būti pavyzdingesnis pilietis. Labai patiko, kaip pasiruošė NKVD, nemažai kaimiečių irgi buvo labai tvarkingai apsirengę, bet kitą kartą siūlau visiems dar labiau pasistengti. Sandėlininko pasirodymas - nerealus. Partizaninio karo nepavyko padaryti - didžiają laiko dalį buvo tiesiog bėgiojimas po mišką pasišaudyti šiaip sau. Gal tai įtakojo tai, jog nebuvo jokio aiškaus objekto, kurį partizanai galėtų organizuotai pulti - NKVD barakų ar kalėjimo, kur būtų suimti kaimiečiai ar partizanai. Patiko, kad žaidimo pradžioje namo neturėjusiems Tilvyčiams tarybų valdžia išskyrė namą ir taip parodė, kad jie nėra visiški blogiečiai represantai. Taip pat buvo daugybė smulkių momentų, kurie gal atskiro paminėjimo neverti, bet tikrai sukėle šypsena ir giliai istrigo atmintyje. Ačiū visiems žaidėjams ir organizatoriams, tikiuosi dauguma atvyks ir sekantį kartą, žaidimas vertas auškčiausio įvertinimo, o išsakoma kritika tik parodo, kad buvo labai įdomu ir žmonės nori, kad kitą kartą būtų dar įdomiau.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Žaidimas super. Dėkui organizatoriams, NKVD ir MGB už rolių ir anturažo tikroviškumą. Tai leido lengviau pajausti to laiko dvasią ir įsijausti. Žinoma maisto trūkumas taip pat labai ok. Sandėlininkas super :) Kadangi šis žaidimas skiriasi nuo standartinių pykšt pokšt tai tikrai būtų gražu, kad visos pusės "investuotų" į atitinkamą "aprangą" ir kitas detales (šiuo atveju labiau tai skirta kaimo gyventojams ir partizanams) :)  

Reikėtų didesnio  miško ploto, kur partizanai galėtų įsikurti "žemines". Į kurias atėję kaip civiliai po vieną persirengtų partizanais. Nes šiame žaidime iškeliauji į mišką ir jauti/ matai kad tave seka arba kol persirenginėji suranda :) ir pykš negyvas :)

Laukiu kitų metų žaidimo :)

 

Jautis

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

http://s1183.photobucket.com/user/vaidutis6/library/?view=recent&page=1

 

 

 

Na...be padekos, neturiu ko dadeti...visi pasisake, visiems pritariu.... tik-del teritorijos, tai didziausia problema....padekokime kad nors tokia suorganizavo. 

 

Niekas nekliudo visiems dalyviam  paieskoti kazko labiau platesnioir dekingesnio kitiems metams. Dekui  orgams....Tikrai labai daug paaukojo geimui...

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Atsiprasau uz ne visai tinkanti soundtrack'a...(daina ukrainieciu grupes Okean Elzi,soundtrackas is filmo MES IS ATEITIES 2). uz ne visai kokybiska "montaza" ... taciau si video pati sukure zmona (pirma karta zaide picasa) po ispudziu is siuo zaidimo... kuriamas buvo tik draugams parodyt...

 

Atmetus visus trukumus - gavosi "puse beso", nusprendziau pasidalint...

 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Grazus filmukas ir daina. Kita karta gal ir partizanai uniformas tures...

Geri pasiulymai, dauguma pasistengsim priimti- neverta iskarto daug ka keisti nes daug nauju taisykliu apsunkina.

 

As suprantu kad melynios kojines gali nereiketi, bet miegmaisis ne 1,69 Lt. kainuja...

Tikuisi neturesiu jo sandeliuoti iki kitu metu.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Gyvai teko matyt tik kaip "sandelininkas" dare partizano "Pingo" tardyma... per tuos garsus atbegome is bazes i kaima :) manem,kad kazkas,kazka "real life" uzmuse :)

Is draugu(kas mate si "maisto paskirstyma") girdejau,kad tai buvo !!!Pi.....ec!!!!,taciau zvengiau nesveikai pamates sia istrauka...

 

DIDELIS ACIU!!!!

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...