Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

E-parduotuve gunfire.pl


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki klausimas būtu, dėl GUNFIRE.PL parduotuvės. Gal kas gali pasakyti, kiek laiko duoda garantijos ginklui, nes niekaip neradau jų tinklapyje. Ir gal kas siuntė taisyti savo ginklą, tai kaip vyko procedūra.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 72
  • Created
  • Paskutinis atsakymas

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Tikrai rekomenduoju, atsiuncia labai greitai, del garantinio irgi nusiskundimu neturiu, na nebent kad zada suremontuoti per 14 d.d., tai ir laiko 11d.d. ir po to pradeda remonta (bet gal is tikruju tiek daug darbo turi).

 

Patarimas: jeigu perkate replika, labai siulau uzsakytit papildoma paslauga - pilna replikos perziura ir testavimas (kainuoja ~25lt). Nes pirkau 2 replikas be sios paslaugos ir abi buvo su defektais out of the box, tai teko siusti atgal pagal garantija.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Mano replika irgi atkeliavo su defektu, gaila apie tą testavimą nieko nežinojau pirkdamas. O šiaip likau patenkintas greitu pristatymu. Dėl replikos paskambinau ir jau sekančia diena atvyko kurjeris jos paimti, tereikejo supakuoti. Tik remontas ilgokas 14d.d. paskambinęs klausiau kaip ten kas tai sakė replika eilėje.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Dragon naudoju chrona jau nuo mazdaug puse metu - pakolkas nepavede. 

Rockets  http://gunfire.pl/product-pol-1152201801-Kulki-Rockets-Professional-0-25g-2kg.html

paprasti sratai tikrai nera geri. stringa mechaninese detuvese, sklaida baisoka, pasitaiko labai daug "skraiduoliu".  

isbandziau platinum http://gunfire.pl/product-pol-1152201534-Kulki-Rockets-TM-Platinum-Series-TM-0-28g-3000-szt-butelka.html (tik 0.23), dar pakolkas neuzstrigo neivienas sratas detuvese, ir stabiliau saudo. 

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 4 months later...

paskutiniu metu labai jau stabdyti pradejo,kai paklausi kodel dar neissiustas,atraso "Due to the late special offer, we regret to inform you that we are currently experiencing a significant delay in shipping of orders caused by a massive amount of orders. 

We are doing our best to send all the awaiting orders out as soon as possible. We sincerely apologize for any difficulties this situation might cause for you and hope for your understanding.

We would also like to inform you, that this is by no means a typical situation in our shop - we guarantee that the situation will be back to normal in a short while and all orders will be processed as swiftly as ever"

 

ir taip jau kelintas uzsakymas ir vis taspats,dabar vel uzsakymas veluoja jau 10dienu,

asmeniskai tai tikriausiai paskutinis mano uzsakymas is ju,

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

tai ,kad per ju ta atsiprasinejima is kitaicu greiciau atvyksta prekes,tad nereikia cia ir dabar yra LT parduotuviu,kuriuose taipogi tik ant sienos kabo paveiksliukai ,o prekiu neturi....

Jie nesilaiko savu isipareigojimu,tad koks patikimumas ,dar negana to daznokai atvyksta prekes su broku,

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Iš Gunfire.pl atsisiunčiau jau 15 siuntinių. Ateidavo per 4-6 dienas, o paskutini siuntinį užsakiau 08.10d., tai kol 08.28d. nepagrasinau, kad pinigus pareikalausiu gražinti per PAyPALą, tol net ne būvo sukomplektuotas siuntinys, sake kad nespėje, nes turi daug užsak.(iš Uk.....). Bet kai pasakiau, kad manes tai nedomina -siuntinį atsiuntė 08.29d. ( per 28 val.!!!). PAYPALas visagalis.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 months later...

Pirkau MB05, atsiunte pamirse ideti detuve po patikrinimo. Parasiau laiskiuka, ir tuo paciu metu uzsisakiau Beretta m9, atsiunte siuntinuka tavrkingai kartu su pamirstaja detuve. Siaip jei ka pirksiu ateityje, tai vistiek is ju. Greit siuncia, kainos normalios.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

  • 2 weeks later...

Malonu. Tai va imsiu siuos ginklus:

http://gunfire.pl/product-eng-1152191087-CM028C.html - kaip sis?

 

http://gunfire.pl/product-eng-1152198039-JG0638-V2-subcarbine-replica-tan.html ar sis ginklas skiriasi tik spalva nuo paprasto jg g36c?

 

http://gunfire.pl/product-eng-1152196354-Rockets-0-20g-BBs-0-5kg.html - kaip bbs? Kaip suprantu neblogi?

 

http://gunfire.pl/product-eng-1152194528-Mid-Cap-magazine-for-G36-type-replicas.html - dar mid-cap magazine, manau bus gera.

 

Dekui.

Link to comment
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti

You will be able to leave a comment after signing in



Prisijunkite dabar
 Share


×
×
  • Sukurti naują...