Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tautvixs

Members
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tautvixs Pranešimai

  1. Sveikas,

     

    turiu tokį pat aparatą. Mistika buvo tiesiog dėtuvės vožtuve. Kažkodėl nepaduodavo pakankamai dujų snynai judėt, tuo pačiu ir paduot šratų.

    Supratau o ar problematiška pakeist vožtuva? (Nes esu nelabai patyręs ardyme)

  2. Naudoju šį šalmą http://www.army-shop.lt/lt/taktines-prekes/salmai/us-stiklo-pluosto-salmas-mich-oliv.html man asmeniškai jis labai patogus bei gerai susiderina su goggles tipo akiniais (nelieka tarpo tarp šalmo ir akinių) o daugiau veido apsaugų nenaudoju tik užsidedu maske kad neliktų rando. Bet dar mačiau kad kai kurie susiklyjuoje akinius su mesh veido apsauga ar tada patogu jau nežinau.

  3. Taigi gavau cm.033, bet po keliu dienu pradejo neveikt saudymo rezimu perjunginetojas. Dabar vientik automatiskai saudo.

    Zino gal kas kaip pataisyti?

     

    Man tas pats buvo tik su M16 bet pasikeičiau selector plate ir fire mode selector lever ir viskas susitvarkė.

  4. Sveiki gal kas susidūria su tokia bėda kad šaudant ant SEMI vis po kelių šūvių persimeta į AUTO (fire selector išlieka semi pozicijoj bet šaudo auto) ar pakeitus selector plate vis dar turėčiau šia problema? Ir ar sunku pakeisti selector plate ? Ačiū už atsakymus iš anksto.

     

    **Susitvarkė pakeitus cut-off lever ir selector plate**

  5. Sveiki noriu pasiteirauti kokius akinius pirkti ir ka daryt su akiniai kad nerasotu? Pagrindine beda kas neleidzia issirinkti tinkamu akiniu tai kad ir taip nesioju akinius ir todel nezinau ar issirinkes ka nors galesiu nesioti juos abu? Ir antra ka jus naudojate kad nerasotu akiniai?

×
×
  • Sukurti naują...