Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sangi

Members
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4

Sangi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Pagrindines lipo naudojimo taisykles (mano nuomone, gal kas papildys): 1. Niekada pilnai neiskrauti 2. Kraunant naudoti tik lipo pakrovejus, geriausia "smart charger" 3. Kraunant naudoti apsaugini dekliuka 4. Nenaudoti ir nekrauti issiputusiu lipo bateriju 5. Zinant, jog baterija bus nenaudojama ilgesni laika, naudoti lipo storage rezima (reikalingas "smart charger") Baterija, neisnaudojus viso jos kruvio, krauti galima. Kaip rasiau 1. punkte svarbu jos neiskrauti visiskai.
  2. Manau ir taip visiems aisku kas yra parduodama, jeigu neaisku tai paziurejus nuotraukas turetu tada pasidaryti aisku, jeigu ir tada neaisku, na tada as jau nepadesiu. Aciu uz kalbos pamokele.
  3. Sveiki, Parduodu snaiperi su pilnu tiuningu, iki pilnos laimes gal pasididinti spyruokles galia reiketu, jei kas nores galesiu prideti airsoftpro 180 spyruokle. Snaiperio detalesnis aprasymas ir nuotraukos yra skelbime. Pats sautuvas kainavo kurkas daugiau negu suma kurios uz ji prasau. Su forumo nariais protingos derybos. Prasoma kaina - 500 europietisku https://m.skelbiu.lt/skelbimai/airsoft-snaiperis-fn-spr-a5m-pilnai-upgreidintas-39155865.html
  4. Labas, labai geras variantas, labai tvirtai pagamintas, saudo tiksliai ir toli, del patikimumo pakomentuoti negaliu, turiu pakankamai neilgai ji. Geriausia tai, kad jo nereikia upgreidinti, paprasciausiai nematau tikslo. Is minusu butu tik didelis svoris, jei tai aktualu. Rekomenduoju, geras variantas.
  5. Sveikas! Galimybė pradėti visada yra, tiesiog kartais reikia šiek tiek palaukti, jei neturi tų galimybių būtent šiuo metu. Anksčiau nepilnamečių į žaidimus išvis nebuvo priimama, todėl sakyčiau, jog dabar tikrai geros sąlygos, pats asmeniškai prieš dešimtį metų buvau tavo situacijoje, labai norėjosi pradėti, bet tuo metu galimybių nebuvo, todėl pradėjau vėliau. Jei neturi draugų kurie užsiima šituo, gali būti sunku, bet nenuleisk galvos, jei labai norėsi anksčiau ar vėliau visad rasi būdų.
  6. Zaidimas - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14763-sangi/
  7. Jokia ne paslaptis :-) Neprilipo jis man, as norejau is jo baze upgreidinimui daryti, bet kai atvaziavo pasirode ne toks ir malonus, nutariau is kito korpuso viska daryt.
  8. Skaičiuojamės: Sangi - http://www.airsoftgu...ic/14763-sangi/ Gita - http://www.airsoftgu...5-gita/?hl=gita BulDozer - http://www.airsoftgu...er/?hl=buldozer
  9. Zaidimas: Sangi - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14763-sangi/ BulDozer - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11726-buldozer/?hl=buldozer Gita - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14875-gita/?hl=gita vejaspwnz - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13562-vejaspwnz/?hl=vejaspwnz Noiseless - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/13541-noiseless/?hl=noiseless Zaidimas + SKR: JungleBoy - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14856-andy/ + 1 nuomininkas;
  10. Dalyvauju http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14763-sangi/
  11. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14763-sangi/?fromsearch=1 Zaidimas
×
×
  • Sukurti naują...