Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Airsoftg

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Pistol
  • Komanda
    Nera

Airsoftg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Diwasai ne vien i stirnas :D :D Siaip organizuosiu ispuolius
  2. Nieko, ta ir klausiu ka pasirinkti.
  3. Sveiki, nusprendziau,kad pirksiu KJW 1911 CO2 pistoleta ir reikia jam sratu, tai nezinau kokie tinka. Ka galetumet parekomenduot is airsoftas.lt parduotuves sratu, kad butu labiau tinkami i skardines ir kitus daiktus. Beje dar reikia CO2 balioneliu, visi tinka ir nera skirtumo del gamintojo ? Labai dekui.
  4. Ka tu cia apuokas nusprendi kiek kam metu, esu naujokas nezinau cia nieko, tai negali normaliai issaiskint ir fsio
  5. O ka reiskia deo airsoft ? Ir koks forumas apie taikinius ?
  6. Del ko nesamone ? https://www.airsoftas.lt/we-glock-17-3-gen-2 https://www.airsoftas.lt/sratasvydzio-pistoletas-g19 O kaip sitie variantai ? Ar geri ginklai ? O gal isvis taikiniu saudymui reiketu rinktis 4.5mm kalibra ?
  7. Airsoftg

    Del pistoleto.

    Sveiki, issirinkau si pistoleta, ar jis geras ir patikimas ? https://www.oksalis.lt/p99-dao840 Tai mano pirmas ginklas, naudosiu pagrinde i taikinius saudyti. Ar imanoma kazka geriau surasti iki 200E, kad tikrai butu geras daiktas. Beje kuri geriau rinktis 6mm ar 4,5mm ? 6mm tai airsoft, o 4,5mm tai pneumatinis, tai kuri butu geriau pasirinkti ? Dekoju.
  8. Supratau, bet sugedus bet kokiu atveju galima CO2 pistoleta sutaisyti ? Nes bijau, kad nusipirksiu ir teks ismesti. Issirinkau si http://orinukas.lt/galingiausias-airsoft-pistoletas-taurus-pt24-7-g2 ar geras ?
  9. Sveiki, esu naujokas šioje srityje, norėčiau įsigyti airsoft pistoletą. Kaip manot kuris būtų geriau AEP ar CO2 ? Biudžetas iki 200e. Noriu galingo, patvaraus, pistoleto, kuris būtų naudojamas į taikinius šaudyti. Kas labiau gęsta CO2 ar Green gas ? Suradau šiuos, ką manote ? Beje žiūrėjau YT video, apie Taurus ginklą, tai komentaruose rašė sugedo per 2 savaites ir gaila išmestų pinigų ? Tai jei sugęsta neįmanoma pataisyti ? Ačiū už atsakymus. https://www.airsoftas.lt/sratasvydzio-pistoletas-hi-capa-51 http://orinukas.lt/galingiausias-airsoft-pistoletas-taurus-pt24-7-g2
×
×
  • Sukurti naują...