Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Pilas

Members
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    m4

Pilas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. update : nebereikia - uzsakyta . sveiki, gal kas turit nauja pardavimui ProWin M4 CNC Hop Up ? kaip https://www.patrolbase.co.uk/pro-win-m4-cnc-hop-up-chamber-for-marui-m4-aeg aciu !
  2. jou, realiai, ner daug naudos is to laser pajutubinus. gal geriau tuos eurus flashui skirsiu:-) gal flasha su remote koki rekomenduosit, budget is ali. nes prozikas su izolke neblogai buvo bet nepatogu jungiot..
  3. airsoftday parasyta draudziama lazeriu taikytis i veida. suprask kitur galima... jo del spindulio matymosi ir skaiciau. reik pajutubint dar.
  4. ok, dabar supratau, nzn, dar cqb nedalyvavau, vno maciau arena atidare, jo geras point, galvojau nedraudziama, jei ten kokia norma atitinka.
  5. sveiki, gal kas pirkot lazeri is kokio aliexpress ar panasiai. kad pasireguliuotu i visas puses, ir su remote. ant begelio. ir galit rekomenduoti? aciu!
  6. beje, o kaip Tau su jungikliu nuo safe > semi > full ? na kad nesifiksuoja, nera click ir kad nuo safe ant semi neina pradziai full perjungt? na is review ziurejau, kaip cons.
  7. aciu, jo, sita ir teko kilnoti, dabar tik pamaciau kad panasu modeli idejes i nuoroda esu.
  8. jo sita skaiciau, bet negaliotu siuo atveju, nes porkciau lt pardej, o ten net garantija 6men ar panasiai duoda. uztat ir vertinu kaip plius simta eur, mes is www kitam akcija, tai skirtumas kiek didesnis butu.
  9. klausimas pabaigai, ar verta uz plius 100eur jamti platinum versija? https://gunfire.com/en/products/elar-mark-18-mod1-assault-rifle-replica-platinum-version-1152209800.html
  10. ok, reiskia tiek kur brangesni jau saudys taikliau ir geriau, nes geresnis priduction. nu lyg logiska. na tam ir klausimas realiai kad jei pirkt uz 200 ir dar uz 100plius keisti vamzdeli ir pan, tai gal just brangesni. ok, reiks paprasyti dar pardej kad papasakotu apie gearboxus ir sudelioti final sprendima. aciu uz patarimus ir kantrybe:-)
  11. as gal kiek zaliai paklausiu bet ar kebulas full metal uz 200eur modelyje ir uz 400 skiriasi, jei vistiek keiti vidurius? del vs plastikinio kebulo neina kalba.
×
×
  • Sukurti naują...