Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

BYTWA

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Specna Arms SA-B03

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipėda

BYTWA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. nu kad ir šitam forume yra jo skelbimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/16355-ak-el/ su tel nr.
  2. pagaliau atėjo Guard-Dogs Evader 2 akiniai, tai tikrai po jais lengvai telpa manau bet kokie akiniai :D
  3. panaršius po youtube užmačiau video kur aptaria googlus tinkančius akiniuočiams :D vienam video tikrai su dideliais akiniais puikiai telpa į šitą https://guarddogs.com/collections/evader2/products/evader-2-matte-black?variant=986624175 ,bet trumpai tariant, visus reikia meginti :D tik Klaipėdoje AIC skurdus pasirinkimas :unsure:
  4. Kad nekažką atrodo tai faktas, bet žaisti norisi :) kas dėl googlu tai kaip suprantu jie visi man spaus per akinių kojeles :huh: nes jų šonai juk spaudžiasi prie veido, bet per kojeles neprisispaus per šonus, nebent kažkaip pjaut, net neisivaizduoju :unsure: kad sužinoti tikslią stiklų kiną į tuos spec. apsauginius akinius reikia sužinoti centrus ar kaip ten vadinasi, bet vient juos pirkti, kad nunešus sužinoti, kad kaina tarkim 300€ tai ir ne variantas :unsure:
  5. Sveiki, noriu paklausti nešiojančių akinius ir kurie nenešioja kontaktinių lešių, pas mane rega +7, lešiai gaminami max. iki +6, tad atkrenta, akinių stiklai labai stori gaminami ir brangūs, jei su paploninimu kaip dabartiniai tai kaina išauga gan ženkliai, tad pradėjau mastyti apie pilno veido kaukes, kaip šitie varintai: https://gunfire.com/en/products/v6-type-full-mask-ultimate-edition-olive-1152200469.html telpa po tuo tinkleliu akiniai? tik tas tinklelis manau maišo arba: https://gunfire.com/en/products/v7-steel-full-face-mask-olive-1152203299.html ar ant šitos užsidėjus savo akinius išeitų ant viršaus dar uždėti tarkim šitus https://gunfire.com/en/products/pilot-pilopsf-protective-goggles-1152211727.html apsauginius? nes pagrindinė bėda, kad apsauginiai užspaustų mano akinių kojeles, bet ant šitos kaukės kaip suprantu apsauginių akinių apvadas remtūsi į kaukę, o mano akinių kojeles po kauke būtų neprispaustos, o ir matomumas ne per tinklelį būtų geresnis, o gal turit kažką dar pasiūlyti?
×
×
  • Sukurti naują...