Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

TadsJ2

Members
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    KRISS Vector

TadsJ2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dar kart skatinu jungtis i serveri, zymiai greiciau rasim vieni kitus.
  2. Sveiki, Sukuriau officialu Discord serveri greitesniam kontaktavimui , pardavimams ir bendravimui. Kas nnorit junkites. https://discord.gg/D8M5XQT
  3. Serveris sukurtas, patalpinau bendra informacija, siokia tokia pradzia naujiems zmonems... Serveris aisku dar tik pati jo pradzia, bet manau eigoje mes ji patobulinsim, galima jungtis. Linkas: https://discord.gg/D8M5XQT
  4. As naujokas, nezinau kaip cia viskas vyksta, bet kodel (kiek pastebejau) renginiai dazniausiai ne tik kad ta pati savaitgali vyksta, bet netgi ta pacia diena ?
  5. Dalyvausiu http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/15796-tadsj2/
  6. Dalyvavau kaip sauktinis ir pirma karta, man asmeniskai labai patiko, planuoju zaisti ir toliau. Keleta pastebejimu: 1. Mirtviakas buvo per ilgas, manau butu buve geriau kad kol nera 5 zmoniu laukiam 30 min. iki respawn. Jei ateina 5 ir daugiau zmoniu -> iskart respawninam. 2. Desreles su bulvem ir agurkais buvo zymiai geriau nei kose! 3. Gaila, bet tikrai atrode kad yra nemazai sukciaujanciu zmoniu priesu komandoje.
  7. Siulau truputi palaukti, siandien pradejom kurt discord serveri, manau ten bus greiciau ir lengviau rasti kas tau gali padeti ;)
  8. Manau, kad jei ieskosi tikrai rasi kas tau pagelbes. Dabar pagal taisykles leidzia tau zaisti pati airsofta su tevu leidimu, o del keliones pirmyn atgal tai manau , kad atvaziuok pora kartu pats, o po to susirades draugu rasi kas tave ir pavezios ;) Kadangi su kelione tau sunku, tai manau, kad i ginkla dar neapsimoka investuoti.
  9. Oo, o sito tai dar nebuvau aptikes forumuose, o kodel reiktu keist stockini vamzdeli ir gumytes? Ir ar cia su visais gunais taip, ar tik su jusu aptariamais (as nusipirkes Krytac Vector, tai nzn kaip cia man elgtis ar keist ar ne)
  10. Kaip matau, nors ir tikriausiai ne dauguma cia subalsavo dar bet noras tokiam dalykui yra. Ar mums reikia sio forumo admino patvirtinimo ar dar ko nors, kad galetumem sukurti ir oficialiai pradeti ikelinet info?
  11. Sveiki, Turiu pasiulyma sukurti sios svetaines Discord serveri, ten butu galima operatyviau ir greiciau bendrauti del visokiu pardavimu, pirkimu, pasiulymu ir pan., galima sukurti administratoriaus teises, daug paprasciau baninti , lengviau suteikti karma ir pan., realiai primena skype tiesiog viskas geriau veikia sitoje programoje. Taip pat tai kaip ir butu kitas zingsnis populiarinimui Airsofto Lietuvoje. As asmeniskai nusimanau siek tiek sitoje srityje tai galiu padeti jeigu idomu, netgi apsiimciau FAQ sukurimu naujiems nariams (man paciam vertinga butu).
  12. Daug nenusimanau situose dalykuose, bet ar nepaprasciau butu pasiimt smart laikrodi ir surist ji su telefonu savo? Kaip ir atliktu sita funkcija kurios norit ir nekainuotu labai daug, dabar paieskoje randu uz ~60eur
  13. Sveiki, Paziurinekit forumuose daugiau, cia siaip vienas naudingas linkas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14505-pirmas-ginklas-ir-ekipiruote/&do=findComment&comment=168055
×
×
  • Sukurti naują...