Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

wargod

Members
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M14

Profile Information

  • Gender
    Male

Paskutiniai lankytojai

1126 profilio peržiūros

wargod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Gal kanors sudomintų UGR Trays (Unitized Group Ration). Tai yra dideli daviniai po mazdaug 2.7kg viena pakuotė, porcijų skaičius priklauso nuo patiekalo. Šildymas: inde su karštu vandeniu, mikrobangų krosnelėje, metalinėje talpoje ant laužo ir t.t. Maistas jau paruoštas tad kaip pašildyti skirtumo didelio nėra. Įmanomi meniu: corned beef hash, apple cinnamon oatmeal, sausage links in brine, cream gravy with beef and potatoes, blueberry dessert. 1 vnt. 20 eur, perkant daugiau galima derinti.
  2. Čia jau ir parašyta kaina su nuolaida forumo nariams. Beabejo esant didesniam interesui derėtis tikrai galima - susisiekite asmeniškai, kompromisą surasim.
  3. Dėžės kaina 70 - 60 eur pagal kiekį. (dėžėje - 12 vienetų, visi skirtingi). Galima ir mažiau pirkti, taip pat galima atskirai vegetariškų. Perkant vienetais kaina didesnė vnt. kaina 6.5 eur. Galiojimas: 2022-02m+. Galimi A ir B variantai (viso 24 skirtingi meniu). Kazlų rūda, būnu ir aplink- kreipkitės suderinsim.
  4. Yra US MRE. Ilgi galiojimai, A ir B. Dėžės kaina 55 eur už 12 vienetų. Galima ir mažiau pirkti, taip pat galima atskirai vegetariškų nusipirkt. Dėl rimtesnių ir kooperatyvinių pirkimų susisiekit asmeniškai, kainą ir visa kita derinsim individualiai. Kauno r. Lazdijų r. aplink būnų daugiau, mažiau visur - kreipkitės suderinsim. Kitu atveju siuntimas problemos nesudaro. Kontaktai: susisiekite asmenine žinute arba cheapmre@gmail.com
×
×
  • Sukurti naują...