Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Barsas

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4 ( 125 m/s )
  • Komanda
    Fenris

Barsas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Gisis 1 - Jūsų lokacija jau prieš 5 h buvo aiški. Mes nejom pult jūsų, nes turėjom kast auksą. 2. Kaip jus pamatem, ėjo 1 žmogus su kulkosvaidžiu ( atrodo nick Ukraina) rekiau: kokių tikslų einat ir kas jus. Atsakymo negirdėjau. Pradėjote apieška ir t.t. Tai čia "draugiskumas" užduodu klausimus jums atsakimo nėra. Manau bekalbant be kratų būtume susitare. Kas liečia to nušovimo manes ėjo ne 1 bbs i mane. Aš neverkiu kai tu čia akcentuoji ir nėra tikslo kurti istorijų iš piršto. Jei jums trūkumas info apie kasyklas kur jos yra, čia jūsų bėdos. Kad buvo kasykloj žmogus ir ją ginti pradėjo, faktas jo darbos toks. Ačiū už žaidimą ir susitiksime kitais metais, jokių piktumu nėra. P.s. Gali nevargti atrašant, nesivelsiu į diskusiją. Pasakiau jau viską.
  2. Hmmzz,daug nemėgstu kalbėti ar diskutuoti. ???? Čia Gangai ( tie kur buvo poligono gale po dešine) aukso visai nematėm, nes mašina kasimo jau iškart buvo dead- neveikia. Kas liečia sukilelius (, kurie ale norėjo "draugiškai" susitarti dėl aukso ar pagalbos del legion. Tartis noro Jus nerodet iškart vamzdžiai į mus ir šmonas. Tai viskas ok, bet kaip paieškojimas ejo pripjoviau jį, bet kam kolegos iš auto serija į mane paleido ( saugaus atstumo nėra) ar 2 ginklai ( pistoletai) tai dekoras. Tolimesni ketinimai, mesti dūminė į gyvenamas patalpas per kaminą ( miegojom Miško broliu bunkery Wtf.??? O dėl akumo (auto), kuris buvo skirtas apšvietimui kasyklos, manau smagiai patampet miškais jį. Legiono kariai.! Pastebejimai judėkite vyrai, jūsų daug ir sėdite kalne dar už tvoros.??? Toks jausmas,kad atvyko legion kariai miške "pamiegot". Vakare iš viso ramu, jokios apsaugos ( apšvietimas) nors eik skresk miegančius. Praradot ir antena 6dienio vakare. P.s. Jei nežinot kaip ardosi granatą ( THUNDER B SONIC GRENADE) tai kokio b.bio lįsti ten, pametet tarpinė ir out game daiktas. Taip taip,jas galima buvo naudoti nes Co2. Trumpai dar kas nervavo žaidime toks jausmas, kad dauguma taip : taisyklės praėjau, pasą gavau ir viską pamiršau, daug ginčų su raudonom liemenėmis dėl iškvietimo medikų, pleistro klijavimo ir bla bla. Orgams Dėkui už pastangas ir įdėta laiką kuriant game atmosfera-istorija. Visi kiti Vysva, Lapė ačiū už geras kainas, PMC apsauga už supratimą ir pagalbą. Bekerio hebrai už veiksmą ir dėkui.
  3. Klausimai , pastebėjimai . :excl:
  4. Komandos lokacija : Ukmergė, Lietuva. Skiriamieji ženklai: Uniforma ir antsiuvas. Komandos uniforma : MTP Multicam Komandos veikimo principas: Žvalgyba - šturmas. Komandos ginkluotė: Mišri, pasirenkama pagal kiekvieno nario poreikį. KOMANDOS NARIAI ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ VADAS Nickname – Mode ( 43 m ) Ginklas – M4 ( 124 m/s ) ; Kjw P5 . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nickname – Džionis ( 44 m ) Ginklas – M4 ( 125 m/s ) ; Kjw P5 ; Cyma 701 ( 157 m/s ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nickname – Barsas ( 29 m ) Ginklas – M4 ( 125 m/s ) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nickname – Žvalgas ( 23 m ) Ginklas – M4 ( 120 m/s ) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nickname – Žiogas ( 24 m ) Ginklas – Cyma 701 ( 160 m/s ) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
×
×
  • Sukurti naują...