Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Sausas

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Naujokas

Sausas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. todėl ir nurodžiau dvi nuorodas iš jau pasirinktų variantų;) gal kas naudojosi jais, ir žino kuris geresnis, ar šiaip patarimų ;) http://www.taiwangun.com/en/spring/mb08-olive-well-tgg?from=listing&campaign-id=14 ir https://gunfire.pl/product-eng-1152192891-A-K-Sniper-rifle-replica.html
  2. Jei klausimas apie AIRSOFT ginklus, tai temų teršimas? Turint Airsoft ginklą būtinai reik dalyvaut kažkur, taikinukai netinka? Įdomi teorija.
  3. Už tiek, kiek galima išspaust už tokią kainą. :D Nežinau, neklausčiau čia jei nusimanyčiau ;) Šiaip optimaliausias variantas domina tarp pinigų ir kokybės iki 200eur. kaip jau rašiau aukščiau, mane sudomino būtent du variantai. Ką apie juos gali pasakyt? Vieno iš jų rašoma galia: Muzzle velocity: 550 fps Muzzle energy: 2,81 J Ne daug nusimanau, bet tai ne mažai? Koks štai šio ginklo preleminarus optimalus atstumas galėtų būti?
  4. Lyginant su kitais snaiperių ginklais gal? Ir prie ko dabar tie užtiuninti aeg automatai, jei domiuosi spring sniperių ginklais? Be logikos kažkaip čia.
  5. Nepanorau kurti tokios pat temos, tad paklausiu čia: Kokį ginklą patartumėte (snaiperio) pasišaudymams į taikinius, kieme ar miške (žaisti žaidimų nesiruošiu su juo). Domintų spring versijos su nemaža galia, nemažu atstumu. Pats esu nusižiūrėjęs kelis modelius dėl išvaizdos (tai ir didelis aspektas) gal kas esat turėję - tebe naudojat tokius modelius? O gal pasiūlytumėt kokius? domintų optimaliausi variantai pinigų - kokybės atžvilgiu. Kol kas mano favoritai: 1. http://www.taiwangun.com/en/spring/mb08-olive-well-tgg 2. https://gunfire.pl/product-eng-1152192891-A-K-Sniper-rifle-replica.html Kaip matote biudžetas simbolinis. Optinis taikiklis sekantis pirkinys apie jį vėliau, dabar domina ginklas.
×
×
  • Sukurti naują...