Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Kunigas

Members
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    mk18 mod1

Kunigas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Na netoks ir naujas, manau daugelis zino kas tai, o kas nezino visados gali pasidometi ir praplesti hobio zinias :) Kas del lyginimo aeg vs sniper siulau dar syki paskaityt kas butent buvo lyginama ir kokiu tikslu :)
  2. Sveiki kolegos , po sian ivykusio incidento (apie kuri veliau) kilo mintis pasidometi ar Orgai Lietuvoje neplanuoja zaidimo metu pradet chronuoti ne greiti o dzaulius kaip kad daugelis uzsienio klubu taip isvengiant samoningu arba ne atveju kur pasinaudojama "joule creepu". O situacija labai paprasta: buvo prasileista is sniperio i tarpuragi ko pasekoje skilo akiniai ir net galva atlose :D Atstumas istiesu buvo +- normalus 25-35m. Zinoma sakysit, kad akiniai gal prasti, deja akiniai ne kokie meu mew, bet normalus isduodami LK vykstant i misijas ant analogisku akiniu buvo meginta saudyt is AEG 10cm atstumu full auto 1.6J liko tik menka zyme ant stiklo. Pakalkuliavus atstuma tarkim ten buvo 30m ir ginklas saude maksimaliu 200ms greiciu, bbs jega pilant i akinius po tokio atstumo turejo but max 1j... Tad logiskai persasi mintis, kad gal istiesu del visko kaltas jeule creep, butent del tokiu atveju uzsienis ir atsisako greicio chronavimo :) Vat tokie trumpi pamastymai diskusijai is mano puses ;) https://ibb.co/CmmF6L1
  3. Apversk ginkla ir be apkabos imesk i hop up bbs ir issauk paziurek koks greitis. O siaip problema kad cilindras ne ta puse idetas :D skyle gale turetu but, dabar per mazai turio gaunasi. Su tokia skyle kur dabar yra vamzdis turetu but iki 200mm, jei skyle butu gale vamzdis turetu but 247-363mm.
  4. Darko tikiuosi su juo zaidimuose nezaidi ? :o Kas i tema tai Tokyo Marui labai taiklus greiti pistoletai, tik kad negalingi, slide pas juos plastikiniai todel turesi naudoti specialias dujas silpnesnes nei green gas jei noresi, kad tarnautu. Jei is tokiu labiau biudzetiniu kad tarnautu, lengvai modifikuotusi, butu daliu ir butu full metal tai ziurek KJW hi capa modelius
  5. Darko tikiuosi su juo zaidimuose nezaidi ? :O
  6. Visokie pas orgus, ir i tornado esu saudes ir i xcortech ir i madbull :)
  7. As pirkau sita https://gunfire.com/en/products/ac6000-chronograph-1152216342.html . Skirtumas nuo orgu +-2ms, bet tiek pat plaukioja ir ginklas. Nelabai taip pamatuosi, nes nera chrono patikros kazkokios bendros (nors reiktu) nes pas skirtingus orgus skiriasi irgi nemazai .
  8. Kaip jau kazkas sake visada galima nezaisti :) pirotechnikos galingumas irgi yra ribojamas, kad konors neissprogdintum. Iskisimas yra tam kad nepleskintum is vydurio kambario kur taves net nesimato ir kur nebegirdi aplinkos ir kas vyksta palei pastato siena. Na tikimybiu zinok niekas neskaiciavo bet kad tokiu atveju gaunama i galva dazniau nei nukenciama nuo granatu tai faktas, per zaidima po kelis tokius buna. Kas del kaukes ji dengia veida ne smilkinius ar skruostus, o sniperis cia nera isskirtas niekas negali saudyti neiskises ginklo visiem taisykles vienodos. Daugeliui naujoku kaikurios taisykles yra idomios ir neaiskios, bet ne is oro jos atsirado ;)
  9. Nematau nieko blogo del 1/3 ginklo ir saudymo per langa, esu gaves per kepure is AEG 1m atstumu, einant palei siena kai ginklas nebuvo iskistas, turejau dideli guza ir kraujuojancia zaizdele. Jei tai butu zandas ir sniperis greiciausiai srata tektu krapstyti jau su peiliu is odos.
  10. Turiu keleta klausimeliu. Gal ir neitema vienas. 1. Cia visiem bbs tik is orgu ar kazka praleidau? 2. Kaip cia kartais gaunas, kad pas vienus limitas 125ms, o pas kitus 130ms nors visi raso kad limitai pagal LSB ? Dekui ;)
  11. Nelabai supratau Ruonio posto :D prie ivaziavimo chronavo AEG su 0.25 bbs, kai turetu su 0.2. Kaip ir end of story :)
  12. Na tada manau reiktu priminti ir matavimo taisykles, kad matuojama yra su 0,2 bbs o ne 0,25 ir poto buriama is galvos ar tai nevirsija 130ms. Skirtumai tarp 0,2 ir 0,25 bus ne visada vienodi ir priklausys nuo ginklo :)
  13. Aš šaukiau, kad radau ir gražinau buvo su TAN guma ant apačios. Mačiau darviena kas rado miškelyje paėmė sakė paieškos kieno po žaidimo.
  14. PKR + Žaidimas http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/15684-kunigas/
×
×
  • Sukurti naują...