Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Erander

Members
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    Nėra
  • Komanda
    Nėra

Erander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. https://www.taiwangun.com/en/electric/cm-072-cyma?from=listing&campaign-id=20 Jei kas susidūrę apie šitą pasidalinkit, kad temos naujos nekurti be reikalo.
  2. Dekui už nuomonę esu asmeniškai nusižiūrėjas arba ak kurį įmečiau arba specnos emke bet kadangi apie juos geriau žinau neįmečiau, čia dėl įdomumo ir manau pravers kitiem kas ieško ka pirkt
  3. Dmr ner pagrindinis variantas, tiesiog norisi sužinot kaip kas iš tų kas susidūrę
  4. Erander

    Apie ginklus

    Sveiki, pasilaksčiau su nuoma dabar imsiu savo ginklą turiu kelis pasirinkęs, norėčiau sužinoti iš tų kas turi ar susidūrę, ko jie verti. Ir apie pačias firmas gal šiek tiek, galbūt pravers kitiems. https://gunfire.com/en/products/jg1601t-carbine-replica-1152199206.html https://gunfire.com/en/products/jg098-carbine-replica-1152190147.html https://gunfire.com/en/products/cm032d-sniper-rifle-replica-olive-drab-1152213264.html https://www.taiwangun.com/en/electric/cm-048m-cyma?from=listing&campaign-id=20 Ak norėčiau sužinoti ne tiek apie patį ginklą bet kaip sumažinti galingumą iki lietuvos limitų (kokias spyruokles pasirinkti ir panašiai)
  5. Sveiki, Norėčiau pradėti airsoft veiklą, ar galėtumėt parekomenduoti kokios įrangos/ekipuotės reikėtų, ir ar vadinamas shotgunas (spyruoklinis) galėtų būti realus pasirinkimas?
×
×
  • Sukurti naują...