Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GrimAnima

Members
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie GrimAnima

  • Gimimo data 05/25/1992

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AR15 Glock18c

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

GrimAnima's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. o kokius sratus perki? nes gali buti tie nekokybiski tada. Kitu atveju tai nezinau
  2. Kokie sratai? Jei BIO tai esu girdejas kad jie po kiek laiko pradeda deformuotis, gal tas?
  3. Ar dar liko vietu? As aiskinuosi kaip kita savaite del darbo tai ryt suzinosiu
  4. Čia būtų seni labai manau kad apie 2000m jie gauti buvo a kuris yra tas rinktinės ženklas?
  5. Sveiki, ar kas nors galite man pasakyti ar sitie antsiuvai leidžiami civiliams nesioti? Kiek zinau cia sitie yra is Šaulių sajungos simbolika, bet niekur nerandu informacijos apie leidima nesioti juos.
  6. Dalyvauju http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/15305-grimas/&do=findComment&comment=171842
  7. Seniai... Bet kazkas vis dar bando gaivinti kas kelias dienas :D
  8. Aaaa... Nu aisku viskas dabar, ne diskusijos nori o tik patrollinti cia visus...
  9. Nu bet... Sakyk zmogui nesakes, vistiek jam nedaeina. Mes cia nieko nesididziuojam, ta nuotraika as idejau tik del to, kad tau irodyt kad as zinau apie ka sneku... Man ir nera noro saudyt kitiem zmonem is keliu metru bet kartais tai buna su reakcijom, pamatai ir sauni, tik tada pagalvoji apie atstumus. Jeigu eitu isvengti suzalojimu tai ir bandyciau saves ir kitu pagailet, bet as SUPRANTU sito zaidimo pavojus ir as susitaikau su jom, tau tas matau nelabai daeina ir atrotdo lyg aktyviai to supratimo vengi...
  10. "Supratimo nulis" nu bet tu ir duodi! :D As ne tik kad suprantu bet ir tiesiogines patirties turiu su tai apie ka cia verksleni. Nuotrauka idesiu gale, contekstas tas kad as sturmuodamas pastata i galva ir nyksti gavau is 2-3 metru atstumu so AEG. Ar as verkiau? Ne, nes man daeina i galva koki as zaidima zaidziu ir man daeina i galva kad tik AS atsakau uz savo sveikata o ne kasnors kitas, tad pageidauciau kad tamsta uzaugtumet ir pradetumet ataskyti uz savo veiksmus pats o nesitiketumet kad kiti tai darys.
  11. Nu chebra... Matau labai norit savo Riteriu sarvu o ypac Menulius musu... Jei dar iki siol nedaeina tai mes cia ne del kietumo sakom kad nieko blogo jei is arti pataiko mes tiesiog suprantam sio sporto rizikas ir jas prisiiam. O del tavo ir kitu saugumo, galiu dabar pasakyt kad niekam tavo ar kitu saugumas nerupi. Tau paciam jis turi rupeti zaidimo aiksteleje nes orgai turi tavo sutikima kad jie netasako. As tai nesuprantu ka cia dar liko diskutuoti seip...
  12. Nu bet jus ir mokat tragedija is nieko sukelti... As buvau tam žaidime kur sita problema iškilo ir girdejau kaip ten verksleno, kad oi is arti pasove mane, jugi negalima ir t.t... Nu zinoma kad pagal taisykles negalima bet ka tam zmogui reikejo daryti jei ten buvo užduotis? Islindus priešui atsukti subine ir prašyti kad patvarkytu ji? Dauguma jusu cia kalba lyg jus kiekviena savo suvi milimetrais skaiciuojat ir niekad patys nepazeide tos taisykles esat. Daba prisipazystu kad pats esu pazeides, žinoma netycia, bet esu. Taip pat ir mano priesai nekarta yra pazeide, irgi speju netycia, bet nei karto as neesu zliumbes delto ir man nera zliumbe kiti del to nes man daeina kad as einu zaisti zaidima kuris turi daug pavoju ir as prisiemu atsakomybe. Bet jeigu jus norit zliumbti kad zmones eina i pastatus saudytis su AEG tai gal ne ant zaideju verkit o ant organizatoriu? Jugi jie pasirenka poligonus su pastatais, jie pateikia misijos taskus kurie buna pastatuose nors galetu juos padeti atviram lauke, bet tada visi verktu kad "Oi, tas misijos punktas lauke be priedangos kaip mum ji saugiai paimti ir saugoti nuo snaiperiu ir t.t" ar dar apie kanors kita. Geriausia butu tai isvis cia nieko nekaltinti o tik suprasti kad "Shit happens" ir nelaimiu įvyksta, ten ir 90% tokiu saudymu buna atsitiktiniai atvejai kurie nera daromi piktybiskai pamirskite sita ir baikit myzti kol kasnors nesumane paziureti i tai idemiau ir ivesti greztesnes sankcijas Sratasvaidzio ginklam, nes niekas tada nebus laimingi saudant is 50m/s ginklu ir nesiojant pilno kuno viduramzio sarvus "nes taip niekas nebus suzeistas nors ir is arti gaus suvi".
  13. AH! Taip ir maniau kad Foxhound yra is Metal Gear!!!
×
×
  • Sukurti naują...