Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

survival

Members
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    nėra
  • Komanda
    www.survival.lt

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.survival.lt

Profile Information

  • Gender
    Male

survival's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Norint jaustis komfortiškai, būtina pasirinkti "teisingą" avalynę. Survival parduotuvėje yra ne vieno gamintojo batų, bet pastaruoju metu visu kitus yra nukonkuravę du - Lowa ir Salomon. https://youtu.be/Jq94eVNzr34 Lowa batams tikriausia atskiro pristatymo nereikia. Daugeliui teko apie juos girdėti, galbūt juos avi draugai, o gal ir patys nešiojate. Batai labai populiarūs kariškių, policijos pareigūnų tarpe. Populiariausias, jau matyt klasika tapęs modelis - Zephyr http://www.survival.lt/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=zephyr Antri pagal populiarumą - Z serijos batai (Z-6, Z-8) http://www.survival.lt/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=z-8 http://www.survival.lt/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=z-6 Kuo skiriasi Zephyr ir Z serija? Apart to, kad yra skirtumų išorėje naudojamoje odoje, Z serijos batai turi plastikinę plokštelę per visą pėdą. Tai duoda papildomo stabilumo vaikštant nelygioje vietovėje ir apsaugo koją nuo nepageidautino išorės poveikio (pradūrimo). Su Salomon dirbame dar neilgai, o ir jie savo "Salomon Forces" seriją gamina palygint neilgą laiką. Tačiau jau dabar matome nemažą susidomėjimą šio gamintojo produkcija. Džiaugiamės, kad vienas iš modelių yra antiteroristinės rinktinės Aras pasirinkimas :) Airsofteriams, norintiems įsigyti minėtų gamintojų avalynę, parduotuvėje suteisime 20% nuolaidą. Nuolaidos kodas "Airsoft2017". Tas pats kodas galioja internetiniams užsakymams. Avėkite kokybiškais batais. Tegul Jūsų kojos Jums pasako "Ačiū" :)
  2. Ginklų dėklai. žinome, kad Jūsų naudojami ginklai ne visada yra tikrų ginklų kopijos, todėl jiems sunku pritaikyti dėklus, bet tikėtina, kad seifuose šalia airsoft'inės amunicijos guli ir Glock, Sig Sauer, Makarov ar kito gamintojo pistoletai. Jei taip, ir Jūs ieškosite savo ginklui dėklo, užsukite pas mus ar paskambinkite. Pasirinkimo tikrai yra. Gamintojai su kuriais dirbame: Safariland (http://www.safariland.com ) Blackwack ( http://blackhawk.com/products/holsters-accessories ) Sickinger ( http://www.sickinger.at/ ) Fab Defence ( https://www.fab-defense.com/en/category-scorpus-holsters.html ) Fobus ( http://www.fobus.com/ ) Negrini ( http://www.negrinisrl.com/en/ ) Glock ( https://eu.glock.com/en/products/glock-accessories )
  3. Laba diena, airsofteriai, Forumo valdžia sukūrė temą ir leido informuot bendruomenę apie mūsų parduotuvės asortimentą, naujienas, akcijas beigi nuolaidas. Tikimės, kad nemaža Jūsų dalis žino Survival parduotuvę ir čia esantį asortimentą, kitai daliai tai bus informacija, kuria pasinaudosite iškilus poreikiui.
×
×
  • Sukurti naują...