Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

menulis

Members
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    SA-A04 SAEC

menulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dar kartoju sunkiai suvokiantiems ir nepykit taip jau gaunasi adaptuotiems kurie nesugeba perskaityti ir sudeti į savo galvą kas meginama jums pasakyti. Jei jus tenkina savęs žalojimas tai VALIO aš jūsų negailesiu pyškinsiu is savo mkes nežiūrint i atstumus ir greičio limitus. Susitiksim manau žaidimo eigoj. Prieikit ir pasisakykit, kad čia būtent jūs tie storakakčiai. Nes normaliu žaidėjų nekada neturiu noro žaloti, geriau pats prariju karčia skausmo piliule negu kitam suteikiu skausma kurio galima išvengti. O jums manau reikia tokiu incidentu, kad veliau detumete nuotraukas ir didziuotumetes kad kaip yra liusk gauti kruvina žaizdą. Įdomu kaip būtų jeigu pasekmes būtų rimtesnes? Ar nenukristų riterių šarvai, ar nereiktų raudoti ant mamos pečių?
  2. GrimAnima man tavęs irgi gaila su tavo tokiu požiūrių. Maladec geriau sužalosiu kita ir būsiu laimingas. Svarbu, kad bumerangas negrįžtų. Supratimo nulis. Apgailetinas veikėjas.
  3. Beprasmiškas diskutavimas su jumis ponai. Galima gyvai jei turesit noro.
  4. Dirigentas jum irgi asmeniškai sakau, paskaityk ka aš parašiau,kelis kartus gal tada isiskaicius bus aiškiau ka merginų paaiškinti. Nes tikrai esu tikras kad nelabai supratot ką parašiau.
  5. Ne tu tikrai bOOras neskaitei ka aš parašiau. Dar kartoju!!! Visada stengiuosi kuo mažiau žaloti priešininką, todėl esant reikalui geriau pasakysiu pyf par ar bang, niekad netaikysiu auksciau koju!!! Bet buve situaciju saugant priešininko sveikata atgal gaunu šaratukų be pasigailejimo į viršutinę kuno dalį. Ar sugebate suprasti ka aš rašau? Ačiū už supratima.
  6. Dirigentas bOOras jūs kas tokie, švininiai kietuoliai? Užlipę ant epopejos viršūnės? Matai ponam nepatiko, kad kažkam visgi rupi saugumas. Net nesugebat skaityti kas meginama parašyti. Savo turit nusistatymus ir malat kaip malūnai. Tai esat tokie kietuoliai senbuviai kame problema mažuose pastatuose naudoti pistoletus? Nejaugi taip jum ambicijos virš visko, kad savos nuomonės yra svarbiausios?
  7. Dirigentas bOOras jūs kas tokie, švininiai kietuoliai? Užlipę ant epopejos viršūnės? Matai ponam nepatiko, kad kažkam visgi rupi saugumas. Net nesugebat skaityti kas meginama parašyti. Savo turit nusistatymus ir malat kaip malūnai. Tai esat tokie kietuoliai senbuviai kame problema mažuose pastatuose naudoti pistoletus? Nejaugi taip jum ambicijos virš visko, kad savos nuomonės yra svarbiausios?
  8. bOOras tu skaityti moki ka as parasiau? Ar bele plaki liežuviu? Dar kart paskaityk ka aš parašiau!!!Nemoki perskaites sudelioti kas rašoma geriau nekomentuok. Del pasiulymo ka man žaist tikrai tavęs neklausiu.
  9. Matau kad supratimai labai skiriasi. Tad megint tamstai pasiaiškinti nėra prasmes. Tingiu net diskutuoti.
  10. Verksniai ne verksniai, saugumas yra visu pirma. Juokas ima iš tu kietuoliu kurie neva gali atlaikyti bele kiek ir beleka. Klausimas kam jūs ka norit įrodyti? Savo kietumą gave iš metro šaratuką? Tada pasiulyčiau koviniais ginklais kariaut. Matau cirkas isvažiavo bet klaunų dar liko pakankamai. Paprastas pvz. iš žaidimo praktikos esi pastate kur patalpos ganetinai mazos naudoji elektrinį pistoletą kurio greitis max 60m/s isiveržusi priešininką nukauni ir tai darai tik pasakydamas bang nes jis buna per puse metro nuo taves arba šauni i jo puse ir tik į kojas, tačiau būna, kad į pastata ieina ir keli vienoje vietoje būnantis kartu priešininkai. Reliai pirmo nenori žaloti taikant jam i veidą iš pusmetrio kiti realiai irgi papultu i pavienių šaratukų kruša tiesiog saugai žmones nuo sužalojimų, kaip ir viskas visiem turėtu būti aišku prasižioplino priešas, bet ne gi tie kietoluoliai iš už to pirmo savo kolegos nugaros tave lesa net nesustodamami. Tai ka čia yra liuks pagal jūs kietoliai? Tada eikit jus su tokiais supratimais kaip sakoma miškais ir kuo toliau.
  11. menulis

    AEG M4

    450fps ir tu su juo dalyvauji žaidimuose?
  12. Perku tokyo marui hi capa 5.1 gold pistoletą
×
×
  • Sukurti naują...