Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

DamnVooDoo

Members
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    AK 74

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Klaipeda

DamnVooDoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. O jus, tamsta, ziuriu labai gerai žinot apie mano planus ir finansines galimybes :D Seip postas buvo apie shipzee.com... tai prie kuo ta jusu replika nelabai kaip ir supratau. Tikriausiai tiesiog sunku susilaikyti it neikisti savo nuomone :)
  2. Sveiki. Su shipzee neiseina. Bandziau uzsakyti si daikta. https://www.evike.com/products/53596/ Gavau toki atsakima: "Gavome jūsų užklausą, tačiau pasiūlymo pateikti negalėsime, nes prekė, kurios nuorodą atsiuntėte priklauso draudžiamoms prekėms ir jos siųsti į Lietuvą negalime." Paziurejau ka dradziama siusti ir taip, ginklu kopijas ir imitacijas tikrai negalima. https://www.post.lt/lt/pagalba/dazniausiai-uzduodami-klausimai/draudziami-siusti-daiktai. Kas yra keista, nes zinau kad zmones siuncua is azijos be problemu.
  3. 1) VooDoo 2) 28 3) Klaipeda 4) AK 74 125 m/s 5) http://imgur.com/AiBkvZK
  4. Laba Diena. Reikalingas patarimas. Planuoju pirkti savo pirma airsoft ginkla (M serija). Daug informacijos radau ir visokiu review sitai serijai, bet is jusu patirties irgi butu idomu suzinuoti kai ka. 1) M16 ar M4? skiriasi tik iternal barrel ilgis, bet ar tai tures dideles itakos nuotoliui jei greitis 125 m/s? 2) Ka galit pasakyti apie situs variantus is CYMA? kaip girdejau daro neblogus AK kaip savo biudzetui, bet apie M serija mazai info. http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-002a1-full-metal-p-j?from=listing&campaign-id=19 http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-009a1-full-metal-cm?from=listing&campaign-id=19 3) Aprasyme nuroditas greitis 420 fps (128 m/s) ir naudojimas ammo .23 ir .25. Greitis nuruoditas su sitais sratais? ar su .20g? jei su sitais, tai kaip suprantu su 0.20 bus greiciau. Is jusu praktikos, nurodytas greitis atitinka realybei? ar maziau bus? jei atitinka, imanoma daryti downgrade kad atitiktu limitams 101 – 125 m/s? Ar isvis verta downgrade? 4) Gal galit patarti kitus gamintojus (biudzetas apie 150Eur). Privalumas geras korpusas, nes kaip suprantu arba greit parduosiu jei nepatiks, o jei patiks teks vidui ir taip ir taip daug ka keisti.
×
×
  • Sukurti naują...