Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

GiedriusUm

Members
  • Pranešimai

    110
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    M4

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius

GiedriusUm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Per rcdalys siuntimas iki lt nemokamas, geras variantas smulkmenoms visokioms.
  2. Žiūrėti nuo 12:12 Žmogus amerikoje žaidžia su Lietuvos kario apranga :D
  3. Smagu, taip - bet realiai prieš kitus žaidėjus pranašumą prarasi, nes po kiekvieno šūvio spyruoklę rankiniu būdu įtempti reikia.
  4. Čia turi veikti common sense - aš asm. apeisiu iš tolo tokius renginius, kur lazeriai naudojami ARTIMOJE kovoje. Profesionalūs organizatoriai to ir neleis. Dėl naudos nebuvimo irgi sutinku. Ir aplamai geriau kartą sudalyvauti ir tik tada galvot ką pirkti.
  5. Aišku, dėkui už išsamų atsakymą.
  6. Įdomu, o kodėl ne? Esu kaip tik gerų atsiliepimų girdėjęs + WE praktiškai viską nuo TM nukopijavo.. Žinau, tik, kad full auto versijos ilgainiui sulūžta, bet čia suprantama.
  7. Kadangi neseniai pats rinkausi, tai padariau išvadas, kad: Jei nori pigaus ir negendančio, nereikalaujančio maintenance - elektrinis AEP variantas. Plius lipo upgrade galima padaryti. Minusai, kad nebus blowback, nebus tikroviškas, turės labai žemą fps (pastate ne bėda). Apkabos pigios, bet vėl gi labai netikroviškos, siauros. Bet galėsi šaudyti serijomis! :-) Ir šaltu oru. Žodžiu darbą pastatuose pistoletas atliks, bet šaudymas malonumo neteigs. Jei pirksi pigų dujinį su blowback, tai tikėkis daug problemų ir greitai. Paturėsi ir paskui antrą kartą pirksi. Nuo ~100 eu (čia startas) jau gali paimti kažką normalesnio - metalinį KJW, WE glock ir pan. Elitinis pistoletų brendas yra Tokyo Marui. Bet reik pasiskaityt, kad nebūtų koks nepopuliarus senas modelis. Minusas kad plastmasinis ir reikalauja specifinių silpnesnių green gas dujų. Taigi daug ką diktuoja turimas biudžetas. Tada dar klausimas, kokio modelio pats nori. Nes tai irgi gamintoją diktuoja. Čia subjektyvus dalykas. Pvz airsofte populiarūs hi-capa modeliai, bet manęs nedomino, nes jie kariuomenės nenaudojami (kitam ne kriterijus). paskui dar niuansai prasideda kiekvieno modelio... Išvadai: Jei turi pigų pagrindinį ginklą, apie pistoletą net negalvočiau. Nes svarbiausia pagrindinis ginklas, kurį naudosi 99% atvejų. O jei pirkt, tai žiūrėt jau gerą (brangų) arba AEP jei netrukdys jo netikroviškumas.
  8. Sveiki, 9.00 jau žaidimo pradžia, ar registracijos?
  9. Apie Stalker pasaulį bendrąja prasme yra dar S.T.A.K.E.R.: Lithuania FB puslapis. Gali ten rasti nemažai medžiagos ir iš senesnių airsoft žaidimų, ar paklausti apie artėjantį.
  10. Aš truputį off-topic, bet dabar pats renkuosi pistoletą ir susidariau įspūdį, kad norint gero patvaraus pistoleto turinčio pasiekiamų detalių reik žiūrėti populiarius ir laiko patvirtintus Tokyo Marui dizainus ir jo klonus pvz. We glock arba Kjw hi-capa ir visų no name kaip APS išvis vengti. Bent jau reddit puslapio lankytojai apie šį brand’ą prastai atsiliepia. Net įdomu, kodėl būtent APS rinkotės.
  11. Nepageidaujama nebereikalo, kaip ir visokios svastikos ir panašūs dalykai. Nematau didelės problemos - nusiperki neutralią uniformą ir žaidi.
  12. Po ginklu pirkėjo atsiliepimas paliktas, kad ginklas atvyko neveikiantis.. P.S. Čia kad dar sunkiau išsitinkti būtų ;-)
  13. Nepersistengei - kaip tik gerai, kad pagyveni forumą. Reik daugiau aktyvių žmonių.
  14. Mano nuomone nieko pas AEG nepertepinėk. Paskui atgal nesusirinksi :-D čia kaip automobilį iš salono parsivaryti ir pertepinėti vidurius. Paprastam naudotojui to tikrai nereikia.
×
×
  • Sukurti naują...