Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Jeronimo

Members
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Jeronimo

  • Gimimo data 01/27/1983

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G36C M4 automatas 128m/s, M9 pistoletas 90m/s, pistoletas CM 125 60m/s

Contact Methods

  • AIM
    867030508

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vilnius, LT
  • Interests
    Istorija, istoriniai romanai, filmai, žvejyba, sportas

Jeronimo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Dalyvauju. Dėl mokymų pranešiu savaitgalį. http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14578-jeronimo/?p=168300 Tik žaidimas
  2. Sveiki, viskas buvo smagu. Įdomu būtų pasižiūrėt irgi filmuotos medžiagos, įkelkit bukit žmonės :) Keli niuansai tik nepatiko, kaip automatinė ugnis iš pastato, ir pvz šaunu iš 5metrų atstumo žmogus kaip stovi taip stovi, dar ir atsišaudo :) Apibendrinant - smagu. Ačiū orgam, ačiū Cookui už geras emocijas ginantis 2vs 15 ;)
  3. Dalyvauju + SKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14578-jeronimo/?p=168300
  4. Labas. Numesk man savo numeri i PM, domina vienas šautuvu su dėklu ir taikikliu. Dažnai būnu Kaune, tad nėra problemos dėl paėmimo jei ką.
  5. Dalyvauju Žaidimas + SKR http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/14578-jeronimo/?p=168300
  6. Sveiki, Klausimas, o vietoje jeigu ką susimokėt galima, ar tik pavedimu?
  7. Laba diena, Turiu prašymą dėl tokio žaidėjo kaip Andis (dabar prie JAV pajėgų) - nes šiuo metu jis neturi galimybės prisijungti prie neto. Mes kaip ir kartu žaidžiam ir iš pat pradžių jis irgi buvo priskirtas prie Kinijos pajėgų kaip ir aš, dėl to ir užsakiau du antsiuvus Kinijos pajėgų. Prašymas toks, galima atgal grąžint dezertyravusį karį ;) atgal i jo prieš tai priskirtą dalinį t.y prie Kinijos pajėgų? Butūmem labai dėkingi :) Sugražinsim ;)
  8. O patys organizatoriai, kur žada nakvot ;) ? Atsakymas: Atskleisim baisią paslaptį ;) - organizatoriai ilsėsis po žaidimo, nes renginio metu apie normalų poilsį negali but kalbos. :D Šiaip, turėsim atskirą kampelį kuriam nors bunkeri :)
  9. Ir dar klausimas, poilsio zona tai yra stovykla bus bendra, ar kiekviena komanda turės savo atskirą savo bazėje?
  10. Sveiki, klusimas dar dėl antsiuvų - vietoj bus galimybė įsigyti, ar tik per postą? Atsakymas: Visi žaidėjai užsakytus antsiuvus atsiima ir sumoka už juos vietoje. Taigi butina iš anksto užsakyti. Paskutinė užsakymų diena 14 iki 22,00 val. Suprasta. Tada užsakau 2 vnt antsiuvų Nr.3 - Kinija.
  11. Sveiki, paklaust norėčiau, kiek dalyvių jau yra surinkta? nes terminai bėga, bet kažkaip vangiai matau registruojasi... Šiai dienai 74 dalyviai.
  12. Kolegos ačiū, visai pamiršau apie tokių kaip skelbių portalų egzistavimą :)
  13. http://www.delfi.lt/news/daily/crime/vilniaus-viesajame-transporte-sulaikyti-du-vyrai-su-automatiniu-ginklu.d?id=75356693 Po tokių bajerių, tuoj lieps oranžine spalva ginklus perdažyt, kad atskirt nuo tikrų...
  14. Sveiki, kolegos, kaip su daviniais, negi niekas neturi?
  15. Slashai, skausmo aš nebijau, nebijok ir nieko negalvok. Kaip ir rašiau gal čia viskas ok, mano irgi neša 130m/s, tai gal ir tau tokios pat žymės liko nuo manęs ;) Čia tiesiog garsiai išdeščiau savo mintis, nes neteko dar tokių žymių matyt nuo BBS. Peace.
×
×
  • Sukurti naują...