Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Adacas

Members
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Adacas

  • Gimimo data 05/29/1996

Previous Fields

  • Ginkluotė
    MK18MOD1, Hi-Capa
  • Komanda
    Hellhounds Squad

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Šiauliai

Adacas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Mano nuomonė jei turi galimybę turėti pranašumą prieš kitą tai tuo ir reikia pasinaudoti. Nes jei pradėsime drausti vieną dalyką nejaugi vėliau reikės pradėti nusiiminėti kolimatorius, optikas dėl kitų žaidėjų kadangi jie to taip pat neturi? Dėl sveikatos tai pats žaidėjas turi įvertinti save ar jam šis sportas yra saugus, o ne kitus dalyvius riboti. Na ir galiausiai ne priedai ant ginklo laimi dvikovą, o kiekvieno įgūdžiai. :)
  2. Na pasakysiu, kad apsišovei vien jau pirkdamas iš jo. Jis pardavinėja Pyramex V2G Safety Goggles. Iš Amazon, Ebay gali atsisiųsti kur kas pigiau tuos pačius akinius. O kur dar siuntimo išlaidos ir visa kitą. Nepasidomėjęs būsi sumokėjęs dvigubai daugiau už akinius negu jie verti + siuntimo išlaidos. Na bus pamoka, kad ne visi Youtube'riai yra dori :)
  3. O kas draudžia jam naudoti kelis skirtingus akinius? Aš ir pats asmeniškai naudoju tai vienus ar kitus akinius priklausomai nuo žaidimo teritorijos. Jei žaidimo poligonas yra CQB deduosi goggles, jei atvira teritorija lieku su akiniais nes rizika pataikyti į veidą yra mažesnė ir dėl pačių atstumų jei ir pataiko ne taip jau ir skauda. Įdomu būtų sužinoti kodėl paminėjei "Atsargiai perkant is jo, jei kam idomu PM.". Parašyk iškart čia nejaugi atrašinėsi kiekvienam ta pati kiekvieną kartą? Ir aš neginu Novritsch. Nepatinka man nei jo video, nei jo verslo praktika.
  4. Kokybė AEG BB'sams nėra tokia aktuali? Gal ir tiktų šis pasakymas jei ginklas yra ką tik iš dėžės ir niekas nemodifikuota. Tačiau kai įsidedi rimtesnį vamzdelį, pasidarai r-hop, susitvarkai kompresiją ir norint išspausti maksimumą kokybė tampa labai svarbus faktorius.
  5. Sveiki, ieškau ar Lietuvoje yra asmenų, kurie užsiima padaryti pagal užsakymą "Kydex" dėklą pistoletams. Turiu nusipirkęs AEP Hi-Capa, tačiau netelpa į standartinį dėklą, kurį naudojau kai turėjau CO2 variantą.
  6. Tai ginklas parodo žaidėjo stilių ar jo veiksmai? :) Manai žmogus negali ir kitokio žaidimo stiliaus pritaikyti su AEG? Negalvok, kad jei laikai vienokią ginklo platformą jau esi kažkas. Tuo labiau su tokiu ginklu kaip tavo esi vienodame lygyje kaip ir žmonės su tvarkingais AEG, tad pranašumo jokio be papildomų fps neturėsi.
  7. Matyt visiškai nepasidomėjai pats kas vyksta tavo mieste :) Prašom nuoroda kita kart pats šiek tiek laiko įdėk ir pasižiūrinėk. https://www.facebook.com/azpartizanai/?fref=ts
  8. https://gunfire.pl/product-eng-1152208085-Regulator-Updated-Version-Goggles-vented-dark-earth.html
  9. Naudoju šiuos: https://gunfire.pl/product-eng-1152208084-Regulator-Updated-Version-Goggles-vented-black.html Nupučia iškart vos iškvėpus ir bėdų dar neturėjau su jais.
  10. 1) Adacas 2) 20 3) Šiauliai 4) M4 ~125 m/s 5)
  11. Kadangi pats domiuosi ir noriu įsigyti SA-H02 žiūrinėjau atsiliepimus apie tą modelį pastebėjau kylančias problemas su apkabomis. Youtube prieš dvi dienas žmogus įkėlė "fix'ą" šiai bėdai.
×
×
  • Sukurti naują...