Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

AdomasJ

Members
  • Pranešimai

    33
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G18C

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lietuva, Kaunas

AdomasJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Niekas kita savaitė nedarytų užsakymo iš gunfire.pl ?
  2. Sveiki, kas nors užsakymą iš gunfire.pl vėl darytumėte ?
  3. Sveiki, žiūriu WE M9 bei 1911 pistoletus bei žiūrėjau apžvalgas jų per youtube , tai rašo kad su apkabom būna bėdų ir pnš Gal kas yra turėjo M9 ar 1911 ar jie geri pistoletai ar patvariai laiko ar ne?
  4. Sveiki, galvoju užsisakyti airsoftini iš hong kongo ir jo kaina viršija 22 € , bet neviršija 150 € , skaičiau kad 21 PVM reikės sumokėti tiktai , bet ar leistu nepilnamečiui tai sumokėti pašte?
  5. Nu nesu ekspertas tiesiog leidžia iš vožtuvo ir viskas dėl gumyčiu tai sakau man jos atrodo sveikos normalios., jeigu galėtu kas nors sutvarkyti iš Kauno ir sumokėti galėčiau ,
  6. Nu jau kelis kartus su draugu visaip bandėme , čia vožtuvas kaltas bet nežinau ar tikrai , bei aš neturiu atsuktuvo tinkamo kad jį priveržti (priveržiu bet nežinau ar to užtenka , žinau kad reikia kažkokio specialaus atsuktuvo bet nežinau koks pavadinimas jo.
  7. Sveiki, draugui iš apkabos dujų pildymo vožtuvo leidžia dujas, tiesiog leidi dujas į apkaba baigi leisti dujas ir viska pradeda stripiai leisti , buvau atsukęs vožtuvą ir gumyte sveika bei pilnai buvau išardęs dalys kitos sveikos . Foto vožtuvo: https://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/0XoAAOSwGeBXPs7T/s-l225.jpg Gal žinote kas gali sutaisyti arba nauja kur nusipirkti?
  8. Komplektas: 1x Berreta M9A1 1x Speedloaderis 1x Apkaba 1x Hop up reguliavimo raktas 1x Dežute su šaratukais Bei yra KJWorks knygute parašyta viska ką jie gamina ir pnš , bei yra instrukcija M9 berretos. Trumpai apie Berreta M9A1 Turi bėgius galima uždėti fashlighta arba lazeri. FULL METAL -Viskas iš metalo iškyrus gripai ir kai kurios vidines dalys. Svoris : 890 g. Ilgis : 215 mm. 110 m/s Gamintojas: KJW Blow Back: Yra (šaudant juda spyna, paskutiniam šratui išovus grįžta atgal ir sustoja vietoje) Apkaboje telpa: 25 šaratukai Varomas: Greengas (turi mėlyna nozzle reiškias turi co2 apkaba kuria galima nusipirkti) Hop up: Yra (galima reguliuoti šrato traktorija) FPS: ~340 Kaina: 90 80 euru PIGIAU GRYBO! .KAINA DERINAMA!!!
  9. Sveiki, gal kas greitu metu darysite užsakymą iš gunfire.pl? Prisijungčiau :) Gerai jeigu būtų iš to pačio miesto Kauno.
  10. Nenoriu nieko blogo , bet kodėl reikia asmens dokumento?
  11. Sorry kad prikeliu, bet gal kas daro užsakyma iš gunfire.pl ?
  12. Sveiki, parduodu GLOCK 17 WE , parduodu nes noriu pirkti g18c Trumpai apie GLOCK 17: Gamintojas: WE Apkaba: Greengas Apkaboje telpa: 24+1 Spalva: TAN Hop up : Yra FPS: 285~300 (su Co2 dėtuve galite gauti daugiau FPS) Co2 dėtuve galima nusipirkti čia: http://www.airsoftas.lt/we-glock-1719-co2-detuve Komplekte įeina: 1x GLOCK 17 1x Apkaba 2x Gripai (medium ir large) Nuotraukos Defektai smulkus tai kad dažai ant slide nuėja netoli sightu ir šonuose slide. (BEI DAŽAI NUĖJO NES DRAUGAMS BUVAU PASKOLINES IR ŽAIDE JIE NEATSARGIAI IR BUVO NUMESTAS KELIS KARTUS IR TAIP DAŽAI NUĖJO) Apkaba neleidžia bei airsoftinis buvo naudojamas nedaug kartų, bei suteptas silikonu. Kaina: 80 euru P.S Sorry už neryškias nuotraukas.
×
×
  • Sukurti naują...