Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tomasx3

Members
  • Pranešimai

    80
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Tomasx3

  • Gimimo data 07/19/1993

Previous Fields

  • Ginkluotė
    E&L AKS-74; Well MB-08; ASG MK23;TM 5.1 Hi-capa;
  • Komanda
    LSK

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kaunas - Suvalkija
  • Interests
    Airsoft?

Contact Methods

  • Skype
    Tomasx3

Paskutiniai lankytojai

1658 profilio peržiūros

Tomasx3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputacija

  1. Gal but su nauja kombinacija tavo minimalus srato nuspaudimas yra per didelis. Jeigu naudoji "omega nub" - cia gali but beda. Pamegink kitus nub.
  2. Tai va, o matei bent viena registruota... ? :D Realiai lietuvoje turetu but J Limitas 2.5j. Kur jis?
  3. Niekad nemaniau, kad sutiksiu su tokai tema kuria iskele temos autorius, bet sutinku. Turbut pats laikas nustatyt J ginklo klasem, o netiket tik greiciu. Daugelis draugu turbut nesutiks, bet tai yra tiesa, kai ginklas issauna 0.2 srata pro vamzdeli, o dar visas cilindro turis nebuna issejes, to pasakoje nera uzfiksuojamas visas airsoft ginklo greitis. Esu mates sniperiu (tikrai neminesiu pavardziu) kurie saudo iki 200m/s, o su savo sratu turi 5.5-5.7J, ir sau netrukdomai zaidzia. Pneumatiniai sautuvai ( oriniai) prasideda nuo 7.5J, o tikrai daug. Todel kai isejo naujas Novrich Full Thrust kit, pagalvojau, kad teks mest airsoft, nes zmones pas mus su ribotu mastymu prades darytis sniperius su 200 m/s greiciu ir saudys su 0.58g sratais? Kiti pamirsta arba daznai susiduriu, kad net NEZINO, kad gamintojas mano, jog dauguma naudoja J limitus, o ne greicio limitus. ( zinoma., jam yra px, jis gamina pinigus...) Kitas dalykas. Kokia leistina Lietuvos istatymu pneumatinio saunamojo ginklo galia kuri nepraso registravimo? P.S. Zmones su mastymu - ginklo greiti/galia didinu del: "kad magklaudas jaustas", "kad garantuotai prisipazintu pasautas" "kad priesas jaustu srata" , gal jus tiesiog nebezaiskit airsoft... ;)
  4. Jeigu nezinai kur ieskot airsoft ginklu, tai atsakymas www.airsoftas.lt . Susisiek, patars papasakoks kas kaip ir pasakys kodel nepirkt tavo pasiulyto ginklo is oksalis. Kita vertus, Darenas sako tiesa, pirma pasiskaityk taisykles .
  5. Sveiki. Ieskau liemenes / chestrig /tactical, skirtos AK ginkluotei. Labiausiai domina NERPA liemene, bet tiktu ir kiti modeliai. Tel. numeris susisiekimui: 863391801 Ikeliu pvz nuotraukas. https://www.sovietmilitarystuff.com/image/cache/data/IMG_0850-1500x1000.JPG https://grey-shop.ru/image/cache/catalog//auto/2017/12/DSC0218818-1000x1000.jpg https://grey-shop.ru/image/cache/catalog//auto/2017/07/IMG_9592-1000x1000.jpg .https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/8106s3AViXL._SL1500_.jpg
  6. Pritariu SnaipaS komentarui. Viskas priklausys nuo "kokybes". Kuo daugiau airsoft fields salia Kauno - tuo geriau. Bei man visada patinka isbandyti naujas zaidimo aiksteles kaip manau ir daugeliui kitu.
  7. Pritariu siai idejai. Pats esu nerukantis ir nemalonu stobeti rikiuoteje tarp 3-4 asmenu kurie ruko. As uz, kad rukymas butu draudziamas arba apribotas rikiuoteje. Tikrai zmones gali pakentet tas 15-30min.
  8. Is lazerio matau daugiau zalos nei naudos airsofte... As zaisdamas esu susidures su lazeriu kuris "degina akis"... Nesuprantu kaip kai kurie orgai leidzia lazerius, kurie visiskai kenkia tavo akims ( yra gerokai per galingi....)
  9. Parduota.
×
×
  • Sukurti naują...