Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

HeBPeDuMKa

Members
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    MB03 188m/s
  • Komanda
    Убитых Не Убить

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Чем отличается снайпер от рыбака? А рыбак от браконьера?
    ...Мне не нужна автоматическая винтовка... Наслаждаюсь каждым выстрелом! "Один выстрел — один труп"

    ︻┻┳══━一

HeBPeDuMKa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Kur galima pažiurėti nuotraukas ir daugiau vaizdo įrašų iš renginio? Tiek daug paparacu buvo, o medžiagos nėra...
  2. O jeigu aš stovėsiu už kampo ar kitos priedangos tas negali nutikti? Logiškai mastome, ką? Ar aš neteisus? Tai man iškišti ginklą, kad manę iš nugaros ar pro tą patį langą iššokęs sušaudytu ar mestu man po kojom granatą? :) Na bus saugiau, tik idomu kam :blink: Tikimybe, kad taip nutiks niekingai maža dėl daug priežasčių, o žaidimo įdomumas dingsta. Nenori detis kaukės ant veido, trauk šratus iš veido :) Kas čia neaiskaus? Gal akiniu nesidėti 100 metrų nuo priešo bazės, gi nedaušaus))) Aš dar karta pasikartosiu, ant kiek didelė tikimybe, kad kažkas blogo nutiks paliginus su naudojamom "granatom"? :) Kažkas uždirba iš pirotechnikos pardavimo-gamybos? Okay, bet jeigu jau kalbame apie saugumą, tai ir parodau pavyzdį, o tokių yra ne vienas. P.S.: Jeigu tu nedengi savo kuno, nesidedi apsaugu, esi bebaimis, tai čia ne visu žaidėju problėmos. Kodėl aš, būdamas snaipėrių dedu pilna veido apsaugą, o kai kurie kariaujantis mažų atstumų nesideda? Aš reiškias saugau savo sveikatą ir apriboju savo judejimą, o kitiems nė motais saugumas ir jiems taikomos palankios taisyklės? Ir dar, prie ko čia snaipėris ir kulkosvaidininkas?Kur vienas šūvis, kur ~500 šūvių. Snaipėris is vieno metro į veida nešaus, čia visai nusišnekėjimas... O jeigu ir šaus, tai čia nukentėjusiojo kaltė, kad nesidejo veido apsaugos. :ph34r: :ph34r: :ph34r:
  3. Šaudžiau iš 50 metrų, tiesiu keliuku ejo iš savo mirtviako apie 12 zuikių už rankučių susikybę. Padariau 6-s šuvius, po 6-o tik išgirdau: "snaipėris", teko nešt kudašių :ph34r:
  4. Na va su iškištu vamzdžiu galima, o per brifingą buvo sakyta, kad negalima, pakartotinai paklausiau prie visu ar tikrai negalima šaudyti iš pastatų į ką buvo atsakyta, kad negalima :) Kas buvo, tas prisimena, kad tikrai buvau pasitikslines... Galima būtų išgirsti, kodėl negalima šaudyti iš vidaus pastato nekisant ginklo? Pasikartosiu, užsienyje žaidžia be šitos taisyklės. Esu naujokas ir man idomu, kokia priežastis? Gal kare tarp palistinos ir Ezraelio irgi yra toks susitarimas, ar Afganistane buvo? :unsure: :ph34r: :blink: :blink: :D :D Aš suprasčiau dėl saugumo, bet kam išduoti savo pozicijas priešui? Laukių logiško atsakymo, o ne nos5 i taisykles. Vedame diskusija, o ne siunčiam na****! Jeigu šios taisyklės buvo aptariamos viešai, prašau atsiusti nuorodą. Ačiu. P.S.: Suprantų, kad kas nors gali užšokti ant kulkos, bet jūsų naudojamos granatos daug pavojingesnes už snaiperini ginkla, net šovus iš arti. Neduok dieve kam nors užsikabins sprogmo uždrabužių... Kokios bus pasekmės :unsure:
  5. Taip pat turiu keletą pastebėjimų: 1) Kodėl snaiperiui negalima šaudyti iš pastatų? 2) Kodėl snaiperiui negalima ant stogo? Šiuos klausimus reikia apsvarstyti, nes kažkokia diskriminacija ir nelogiški apribojimai! Kur jus užsienyje matėte tokius apribojimus? Sakysite ant stogo nesaugu? Bet tai mano pasirinkimas ar kristi nuo stogo ar įkristi i šulinį miške ir už tai galiu pasirasyti, kad žaidimo organizatoriai neatsakytu už mano saugumą ir sveikatą. Mano, kaip snaipėrio užduotis, rasti vietą iš kurios galiusaugiai ginti teritorija ir pozicija turi duoti pranašumą. Miške tarp lapų ir krumų, kur matomumas 5 metrai, visiškas absurdas žaidimas su optika. Su automatu reiškias galima iš pastato šaudyti, o snaiperis turi krumu ieškoti ar pievoje gulėti? Kad lengvai užmėtytu šratais? Gal visai uždraudžiam vienašuvius spring tipo ginklus su optika arba aprybojame iki 130m/s, kad tokiu žaidėju visai neliktų. Galėsime visi pasiimti kulkosvaidžius ir drožti i visas puses ir per visus galus :) P.S.: Esu vienas iš tų žmonių, kuris įžvelgia romatinką ir didelį pasitenkinimą šaudant iš spring tipo ginlo. GAL DUODAM GALIMYBE ŽAISTI BE ŠITŲ DVIEJŲ APRIBOJIMŲ? Kiekvienas suauges vyras, gali pats atsakyt ir pasirašyti už savo saugumą. Atskira kalba apie maklaudus... iš 50 metrų girdžių pataikimus į priešą, bet jam nemotais... bet ppc kaip verkia kai krumuose is arti suvarai 4-is šuvius iš pistolėto, kad tikrai pajaustu. Aš naujokas, bet bl*, vyrai, jus verčiat pirkti kamerą ant optikos... kokie tuomet bus pasiteisinimai? Ar bus baudžiami maklaudai?... Siulau metams laiko šalinti iš visų žaidimų. Atskira padėka organizatoriams už gerą maistą :)
  6. 1) DuMKa 2) 31 3) Vilnius 4) MB03 188 m/s 5) https://ibb.co/fmj7Cp
  7. Perku MP5 arba kita (Пистолет-пулемёт). PM AEG only.
×
×
  • Sukurti naują...