Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

Tautvixs

Members
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Apie Tautvixs

  • Gimimo data 04/21/2001

Previous Fields

  • Ginkluotė
    JG M16A1, CA M15A4, KJW M9

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kazlų Rūda

Tautvixs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Supratau o ar problematiška pakeist vožtuva? (Nes esu nelabai patyręs ardyme)
  2. Sveiki turiu KJW M9 kelis šratus išauna paskiau daugiau ne. Buvo suteptas, vamzdis išvalytas, naudojami guarder šratai. Gal kas susidūrė su tokia problema?
  3. Nebrangiai nupirkčiau naudota Acog 4x32 replica
  4. Sveiki gal kas turit kažka panašaus pasiūlyt? Labiausiai domina Tan, Coyote spalvos Su pasiūlymais rašyti į PM Kazlų Rūda/Kaunas
  5. Up Atnaujinta ieškau M4/M16 Upper receiver metalinį su bėgeliais
  6. Naudoju šį šalmą http://www.army-shop.lt/lt/taktines-prekes/salmai/us-stiklo-pluosto-salmas-mich-oliv.html man asmeniškai jis labai patogus bei gerai susiderina su goggles tipo akiniais (nelieka tarpo tarp šalmo ir akinių) o daugiau veido apsaugų nenaudoju tik užsidedu maske kad neliktų rando. Bet dar mačiau kad kai kurie susiklyjuoje akinius su mesh veido apsauga ar tada patogu jau nežinau.
  7. Sveiki gal galite pasiūlyti kokį taikiklį dėti ant m16 carry handle? Ar geriau keist upper receiver kad būtų su bėgeliais? Nes kiek žiūrėjau dauguma taikiklių ant carry handle gana per aukštai todėl nėra patogu taikytis... Už atsakymus dėkoju iš anksto
  8. Nebrangiai nupirkčiau: M4/M16 Upper receiver metalinį su bėgeliais~10cm primontuojamus bėgeliusMiestas: Kazlu Ruda
  9. Parduodu Emerson Gear šalmo replica Šalmas toks kaip čia http://www.taiwangun.com/en/helmet-protection/replica-exf-helmet-foliage-em?from=listing&campaign-id=20 tik skiriasi išdazymas. Uždėtas maskuojantis tinklas (yra galimybė nuimti) Minusai kad buvo nuplyše strap'ai (matosi nuotraukose) ir yra gana mažas tad labiau skirtas žmonėms su maža galva. Nuotraukos: Kaina 16eur. Galiu siūsti paštu.
  10. Man tas pats buvo tik su M16 bet pasikeičiau selector plate ir fire mode selector lever ir viskas susitvarkė.
×
×
  • Sukurti naują...