Pereiti prie turinio
Lithuanian Airsoft Portal

PauliusSav

Members
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Previous Fields

  • Ginkluotė
    G&G GR16
  • Komanda
    -

Profile Information

  • Gender
    Male

PauliusSav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacija

  1. Na, aš su savo ~400fps G&G Gr16 naudoju .28g bb's. Viskas tobulai šaudo, greitai nekrenta. O šiaip pasižiūrėk yra skaičiuotuvų efektyviausiam Fps ir svorio santykiui surast.
  2. Patarimas iš karto. Nepirk nieko iš Orinukas.lt. Nieko. Sulūš po savaitės. Kokybė kiniška. Jie patys save paneigia - aprašymuose vieną rašo, į PM'ą klausi - visai ką kitą. Nepirk iš ten. Pasiskaityk forumą, susižinok kokybiškus gamintojus ir iš kur geriausia pirkti. Viskas parašyta.
  3. Na, aš neseniai nusipirkau G&G GR16. Pigus (160e iš GunFire.pl), Geras Performance'as "out of the box". Nors yra dalių iš plastiko, tačiau tas plastikas aukštos kokybės, greit nesusidėvės. Tikrai rekomenduočiau. Jei nori daugiau apie GR16 rašyk į AŽ
  4. Sveiki, turiu tokį klausimėlį: nusipirkau smartcharger'į, LiPo 7,4v GFC Energy abu. Prijungiau kraut, pasikrovė antra ir trečia celės, pirma mirgsi Stand By. Ką tai reiškia?
  5. Ačiū visiems, kurie atsakė. Planuoju pirkt LiPo (Link'as: Spausti čia) ir Smart Charger'į. Pasiskaičiau apie LiPo ir NiMH. Iškilo dar vienas klausimas: Ar dažnai užsidega/sprogsta LiPo? Ir kokia būtų to priežastis? Netinkamas naudojimas ar kas kita?
  6. Sveiki, planuoju pirkti G&G GR16 (link'as: SPAUSTI ČIA). Esu naujokas, kokią patartumėt bateriją? Gal kas turit? Kokią patys naudojat? Neturiu rankose ginklo, nežinau kokia telpa kokia ne. Prie to pačio, gerai būtų ir įkrovėjas. Būtina iš GunFire.pl. Gal kas turit? Kokią patys naudojat? Iš anksto ačiū
×
×
  • Sukurti naują...